BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #364469 przez agnesssa
Witam się piątkowo :lol: Słoneczko świeci, humorek dopisuje więc jest super :lol:

chłopek napisał:

dobra ide spac o ile zasne bo mój maluszek szaleje.
dziewczyny oglądała któraś "dziewczyna z tatuażem" super film

Chłopek Oglądałam oczywiście i jest świetny, ale jeszcze bardziej mi się książka podobała, przeczytałam całą trulogię Millenium i mogę powiedzieć szczerze, że to moja ulubiona trulogia i najlepsze książki, jakie przeczytałam, a czytać lubię :lol: Więc bardzoooo polecam. Ostatnia część czytałam w ten tydzień wolny majowy i byłam zła że mi się książka skończyła, i że autor już nie żyje i nic nowego nie napisze :huh: Był geniuszem :blink:

Majówka aj też ciągle czekam na Twój blog :woohoo: A pamiętam, że w grudniu chciałaś z nim ruszyć, a tu w grudniu niespodzianka :lol: :lol: :kiss:

ja też się zastanawiałam nad tą chustą, ale szczerze jak obejrzałam parę filmików na mamazone.pl jak się to wiąże i jak dziecko w to wkłada to zrezygnowałam, bo stwierdziłam, że w życiu nie dam rady tak wciskać dzieciaczka :huh: Chociaż słyszałam wiele dobrego o tych chustach :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #364470 przez Daria23
Daners bardzo dopisuje wazne ze w domku jestem:) jeden minus tylko to taki ze pyyalam o wspolzycie to powiedziala mi ze mam zakaz wogole pomyslenia o takim czyms:)ale wsumie juz pare mies sie nie kochalismy wiec sie przyzwyczailismy:)

12 lata 8 miesiąc temu #364480 przez Kamyczka
Hejka mamusie,u nas dziś słoneczko od rana :lol:
Daria,Daners cieszę się,że wasze maluszki zdrowe i duże :kiss:
Majówka,owocnych poszukiwań!
MM nie martw się tą szyjką,gdyby było źle to byś to czuła.
Olga nie denerwuj się na córcię,telefon-rzecz nabyta :blink:
Chłopek jak się czujesz?Ksawcio biega z nową piłką?
Bidol,mdłości minęły?
Anna77,mmmm babeczki-szkoda,że nie mogę :(

12 lata 8 miesiąc temu #364504 przez Daria23
A to mój 30 tygodniowy brzuszek:)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #364507 przez mloda_mamuska
Witajcie Mamusie :kiss:

ja mialam okropnną noc :(
w ogóle sie ni wyspałam.. ciagle bylo mi niedobrze i sie budzila i wstawalam szybko...
jak siedziałam to było okey,ale jak leżałam to od razu mi sie robilo niedobrze :(

Daria dlaczego macie zakaz współżycia?

Majowka ale zazdroszcze Ci zakupów ! życzę udanych łowów !
My mamy taki mały outlet,ale godzine drogi stąd i w poniedzialek albo wtorek jedziemy... wiec tez nie mgoe sie doczekac,bo uwielbiam wynajdowac perełki. :)

Anna gratuluje suwaczka! ;)

ide zrobic kawusie i biorę muffina i wracam do Was :)

12 lata 8 miesiąc temu #364508 przez Kamyczka
Daria jak Ty śliczna mamusia jesteś,pięknie wyglądasz i masz cudne włosy :kiss: brzuszek słodki

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #364509 przez Majowka
Slicznie Daria! Przepieknie wygladasz! Brzusio duzy, okraglutki, poglaskalam :) Tez na taki czekam!

Dzieki M-M :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #364512 przez Daria23
A dziekuje wam dziewczynki:):):)
M_m - nie mozemy wspołzyc poniewaz mam rozwarcie i krotka szyjke a kochanie sie stymuluje skurcze macicy i sperma ma jakies tam właściwosci ze tez moze porod przyspieszyc a w 30 tyg nie jest wskazane rodzic:)to samo nie mamy glaskac brzuszka ani dotykac bo takie glaskanie tez powoduje skurcze

12 lata 8 miesiąc temu #364516 przez mloda_mamuska
Daria to moj mąz i ja ciągle głaskamy brzusio :lol:
a znajoma nam mowila,ze byla na podtrzymaniu przez to :huh: :huh: :huh:
a jak krem smarujemy to trzeba niby od gory do dolu i tak pionowo a nie koliście.. tak ta znajoma mowila.
ja od kilka dni smaruje jeszcze grubo cale nogi...bo ta woda taka sucha tutaj ,ze zaraz bede cala w rozstępach :huh:
a brzusio piekny!!! :kiss:

ja juz wcinam sniadanko. ;)

dzisiaj piatek?
kurde znowu nic wieczorem w tv nie ma :(

12 lata 8 miesiąc temu #364518 przez Anna77
Daria super że wszystko się zatrzymało i jest ok. A wyglądasz bajecznie :)

Wiecie co, do tego pakowania torby to mam jakiś taki słomiany zapał. Zrobiłam listę, bardzo szczegółową, ale od realizacji jeszcze troszkę mnie dzieli. Jakoś nie mogę się za to zabrać.

12 lata 8 miesiąc temu #364524 przez mloda_mamuska
Anna ja wczoraj mezowi powiedzialam,ze powinnam juz torbe pakowac... i sie przerazilisimy,ze to juz tuż tuż... no ale kazal zrobic mi liste i w na poczatku przyszlego tyg jedziemy na wiekze zakupy i najpierw kupimy to co mi potrzebne ,zeby sie spakowac;)

a Wy Dziewczyny kupujecie,ze jakies podpaski specjalne poporodowe? czy takie normalne always,naturelle ? bo nie wiem jakie kupic. :huh:

12 lata 8 miesiąc temu #364525 przez Daria23
Anna, M_m - dziekuje bardzo:)

ja to nawet nie mam wszystkiego zeby spakowac taka torbe brakuje mi duzo takich pierdolek typu wkladki laktacyjne itp

12 lata 8 miesiąc temu #364529 przez Daria23
Ja kupuje M_m podkłady poporodowe bo te zwykle podpaski moga draznic takie obolale krocze a te podklady sa duze i szerokie wiec mysle ze beda wygodniejsze

12 lata 8 miesiąc temu #364530 przez saiko
Olga napisał:

Nie bojcie się dziewczyny,damy radę-musimy przecież :silly: Zobaczycie,że wszystko będzie dobrze.Ja już po raz trzeci to będę przechodziła,ale to prawda,że przy pierwszym człowiek się boi najmniej,bo nie jest świadomy tego wszystkiego. :)

popieram - ja nie boję się w ogóle, .... głupia ;)
wiem, ze bedzie bolało ale pewnie nie wiem jak bardzo

co do chusty to ja sie zastanawiam ... nosidełka na pewno nie chce

kilogramami tez sie nie martwie - poki co przybyło mi ok 12 kg i wiem, ze bez problemu zejdą później.

Anna77 - ja ogladałam film "Dziewczyna..." 2x: Amerykańską i Szwedzką. Jak kiedyś rozpakuję pudla z książkami to tez przeczytam bo neistety teraz to nawet nei wiem gdzie mam :/

Ale co zrobić - jak weszło, wyjść musi.

Wchodzenie było zdecydowanie przyjemniejsze niż wychodzenia ;) hahaha :D

Mały mnie dizś kopał i naciskal na pecherz w nocy, oprocz tego obudził mnie 'Małpiszon' - suka teściów bo z hukiem wparowala rano do sypialni :/
M mi mowi, że chrapię :/

Olga - tak jak pisze Anna : nie złość się na nią, już ma karę - brak telefonu

Daria - to ty tez gnojówa jestes jak inne ;) super wygladasz
z tym głaskaneim brzuszka to wiem, ze na tym etapie ciazy juz nie mozna ale nie moge sie powstrzymac :D

MM - ja zamówiłam te podpaski bella poporodowe. Zwykłe podpaski sa podobno za cienkie

12 lata 8 miesiąc temu #364539 przez mloda_mamuska
saiko ja sie pocieszam,ze tyle kobiet przezylo to i ja przezyje :silly:
no i ,ze te bóle będę fazowo przychodziły a nie,ze ciagle boli,wiec bedzie chwila,zeby w miedzy czasie zabic męża za to co mi zrobił :lol: :lol: :lol:

no i z pewnoscia wchodzenie maluszka bylo przyjemniejsze niz wychodzenie...ale wychodzi juz taki duzy bobas ! taki cudowny ,kochany, slodziutki,taki tylko NASZ :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka