BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #364394 przez chłopek
olga zobaczymy mam nadzije ze tak będzie,jeszcze mi przepowiedz kiedy:)
bo mój dziadek wiedział ze urodze 11 listopada a termin na 3 wyliczył lekarz.
ale mi brzuch skacze mały ma dyskotekę :) ale mi na szyjkę naciska :( to juz nie jest śmieszne

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #364396 przez Olga
Tego chlopek to nie wiem,ale zobaczysz,że będzie lżej niż z Ksawciem.Myśle,że Ty jeszcze ze 2 tyg.wytrzymasz :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #364397 przez Anna77
Z porodami miałam tak. Przed pierwszym jakoś się nie bałam. Młoda byłam (20 lat z hakiem) i z internetu nie dało się wtedy tyle wyczytać, więc nie było uprzedzeń. Skończyło się na odejściu wód w nocy, potem braku postępu porodu i cc w znieczuleniu ogólnym. Drugiego się trochę bałam, bo wiedziałam że znieczulenie będzie podpajęczynówkowe i nie wiedziałam czego się spodziewać. Ale liczyło się tylko to, żeby z Małym było wszystko ok po wyjęciu z brzucha, bo Kamil (pierwszy)niestety urodził się niedotleniony - wszystko na szczęście się dobrze skończyło. A teraz niby wszystko wiem, ale z drugiej dlatego że wiem to się troszeczkę boję. Tylko raczej tego dochodzenia do siebie kilka dni po... Ale co zrobić - jak weszło, wyjść musi. Innego wyjścia nie ma. Dziewczyny - głowy do góry i do przodu!!! Będzie dobrze :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #364399 przez Anna77
Dobranoc. Rano muszę wstać i odprowadzić Małego do przedszkola. Do jutra!

12 lata 8 miesiąc temu #364418 przez Olga
Witam.Dzisiaj ja pierwsza.Mam zły dzień,Olga mi od rana nerwy popsuła,bo zgubiła,albo jej ktoś ukradł nowy telefon,co dostała na komunię.Mówiłam jej tyle razy,żeby nie brała do szkoły,ale przecież ona muzyki musi słuchać-wielce dorosła.Znając życie,to położyła gdzieś i zapomniała,bo ona jest strasznie roztargniona.Cały dzień mam z głowy,a ona dzisiaj będzie w domu siedziała,już ma zapowiedziane.Zamiast latać,będzie się uczyła do testów,bo tylko jej glupoty w głowie. :angry: :angry: :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #364432 przez daners
Hej Olga to niezle zamotana ta Twoja córcia, długo sie nie nacieszyła....ech szkoda.

Ty lepiej niemysl tylko słonko wychodz pewnie i u Ciebiei wiec relaksuj sie :)
kawke moze ;p

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #364433 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Ja tez juz wstalam. Dzisiaj jade z kolezanka do takich wielkich outletow dla dzieciaczkow. Ciekawe czy mi sie cos uda kupic.

Olga, faktycznie szkoda telefonu, ale nie zlosc sie tak mocno na nia :)

12 lata 8 miesiąc temu #364436 przez daners
Majówka ooo to milusi dzionek sie zapowiada masz na to siły tzn nogi wypoczete;) bo pewnie sie nachodzisz hihi i mysle,ze napewno cos w oko Ci wpadnie :) szukasz czegos konkret?

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #364447 przez Majowka
Nic konkretnego, konkrety mam juz na liscie... Nie wiem czy uda mi sie kupic cos z listy. Jade zobaczyc jak sie maja ceny tam w porownaniu ze sklepami, ktore odwiedzam...w koncu to outlet.
Kaski juz nie mam za bardzo, zeby poszalec, wiec jade na zwiady :laugh: to dosc blisko, wiec zawsze bedzie mozna wrocic :)

A z tym chodzeniem, to nawet wskazane spacerki u mnie...dzidziusia ululam, jakichs wrazen dzwiekowych mu dostarcze, same plusy.... Szkoda tylko ze nie po polu czy plazy...no ale trudno, uroki zycia w miescie :(

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #364448 przez Anna77
Dzień Dobry, wróciłam już po odstawieniu Kuby do przedszkola i wsuwam śniadanko. U mnie dzisiaj piękna pogoda, słoneczna, choć temperaturka niska jeszcze.

Dzisiaj umówiłam się z koleżanką na kawkę i plotki. Wymyślałam sobie dla osłody kruche małe babeczki z kremem z bitej śmietany i białej czekolady z truskawkami. Babeczki upiekłam wczoraj późno wieczorem, właśnie rozpuściłam czekoladę i zaraz zabieram się. Ciekawa jestem jak wyjdzie, bo to eksperyment.

Olga skąd ja to znam. Już przestałam się tym przejmować, jak Kamil coś zgubi czy zepsuje. Po skończeniu podstawówki za wybitną średnią dostał laptopa i to stety/niestety nie najtańszego. On oczywiście twierdził, że skoro to jego sprzęt to może go ze sobą zabrać na obóz sportowy zimowy. Wrócił z laptopem sklejonym piękną niebieską taśmą (niemal osobno monitor i klawiatura). Totalna masakra. Wie już, że od nas niech nie liczy na żadne "gadżety" - musi sam zbierać. A kochana mamuśka kupiła mu wcześniej jeszcze wieżę i mp4 - trzeba było kupić coś sobie, skoro i tak oni nic sobie z tego nie robią. To takie podejście "łatwo przyszło, łatwo poszło". Także Olga - szkoda nerwów. Zgubiła, to nie ma i tyle. Zrelaksuj się - trzymam kciuki :kiss:

Oooo skończyłam 33 tydzień i zaczynam 34 :ohmy:

12 lata 8 miesiąc temu #364451 przez Daria23
Dzien dobry laseczki:)pisze z domu:):):)wczoraj juz sie nie odezwałam bo odwiedzałam znajomych pokolei:)a wiec co u lekarza rozwarcie jest szyjka krotka ale od dwoch tyg stoi wszystko w miejscu wiec sie nie pogorszylo. Maly lezy sobie glowka do dolu i uwaga wazy 1,600kg:) w niecale 3 tyg przytyl 600g:)ogolnie jestem pozytywnie nastawiona dopisala mi tylko dodatkowe tabletki i zwiekszyla dawke fenoterolu ale jest ok:) no i jajeczka widziałam stu procentowego facetka malego:)

12 lata 8 miesiąc temu #364457 przez Majowka
Anna, czyli Ty tez zapalona kuchareczka :) Startuj z blogiem! To fajna rzecz! Ja dopiero raczkuje w pieczeniu, ale nie zamierzam sie poddac :)
Zjadlabym sobie taka babeczke :silly:

Daria, super! 1600g, kawal chlopa! :laugh: Ciekawe ile moj wazy, ostatnio mocno brzuch mi urosl i kopniaki coraz silniejsze :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #364459 przez Anna77
Majówka u mnie to takie nieśmiałe podrygi.

12 lata 8 miesiąc temu #364463 przez daners
Daria ciesze sie ,że w domciu jesteś:) a maluszek no no tak jak u mnie :):):) tez przybral na wadze 600 szybko i dosc sporo :)wiec wazą tyle samo :) i jajeczka tez widzialam hehe bo pytalam specialnie by miec dowody :P

to Daria humorek dopisuje :):)

Majówka no no na zwiady tez sie przyda miec orientacje ja tez czasami tak robie..bo wiadomo że czasami trzeba liczyc sie z kazdym grosikiem ;) ale za to milo zleci Ci czas i a nóz ujrzysz jakis cud nowosc odnosnie akcesorii maluszka :)

12 lata 8 miesiąc temu #364466 przez Majowka
Dokladnie Daners, jak znajde cud nowosc, to na pewno biore :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka