- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majowka bardzo fajny ten Twój wózeczek
ta gondola super ))
Dzieki M-M, jeszcze nie kupilismy...ale pewnie w najblizszym czasie sie zdecydujemy na zakup. Dziadkowie funduja wozek
Olga, popytaj jakichs znajomych informatykow, lub firmy, ktore sprzedaja sprzet IT. Kurcze, tez bym byla zla!!! Czasami dobrze jest kilka fotek wywolac...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dżasta
- Wylogowany
- gaworzenie
W sumie jak wstawimy tam wszystko czyli nasze lozko, lozeczko komoda przewijak to juz nie bedzie sie gdzie ruszac ale co tam damy rade
Anna ja narazie chyba wogole nie bede lozeczka rozkladac, sama nie wiem czemu ale mam jaka obawe.
Chlopek to rzeczywiscie zarazem straszna i piekna historia z ta czerwcowka. Napewno bardzo sie bala, ale jaka teraz jest szczesliwa... Najwazniejsze ze wszystko sie dobrze skonczylo.
Agnessa no wlasnie nie wiem czy odpoczne bo ja w twj ciazy jakas dziwna jestem. Ciagle bym cos robila,to dziwne u mniebo ja z natury raczej leniwcem jestem
Saiko super ze przyszly ci takie fajne rzeczy, teraz pewnie siedzisz i je podziwiasz. J akazda nowa rzecz jak kupie to gapie sie co chwila na to
no i tyle pamietam co mialam napisac
Wiecej nie dam rady teraz, jakos wogole nie moge sie skupic na czytaniu.W domu jest tak goraco ze ja rozpuszczam sie normalnie.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majowka,Dżasta,anszka piękne macie dzisiaj suwaczki !
Majowka u mnie polowe My a polowe moi rodzice na wozek dają. My im nic nie mowilismy,sami powiedzieli,ze chcą sie dolozyc albo kupic...ale Moj Misiek nie chcial,zeby kupowali,bo to Jego dziecko i On chce kupic...-taki niestety jest Mój Mąż.. on wszystko Sam..on nic od nikogo nie chce... ale doszlismy do konsensusu i po połowie się złożymy;)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powinnyśmy cieszyć się ,że nie liczą na to,że wszystko dostaną od kogoś... tylko sami chcą kupić swoim dzieciom
ja juz 34 tydzien mam .... aaaaaa zaraz porod..kurdę. ! zleciało bardzo szybko
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
chłopek u Ciebie to moze już sie zaczyna wielkie wyjście ale faktycznie moze jedzcie z mezem na IP dla spokojności
Kamyczka ale figurka i nie wygladasz na 8 miesiac!!!! pozazdrościć
bidolku a ty tez lasencja jak sie patrzy i brzuś wcale sie nie zmniejszy moim zdaniem
Co do remontów to dzidzia będzie z namiw sypialni, bedziemy odnawiać kolory na ścianach narazie mam cytrynowo- amarantowe ściany a chce cytrynowo fioletowe tzn. 2 są cytrynowe i dwie beda fioletowe namieszłam
A to ja z dzisiaj i mój brzuś
m mamuśka to ja mam takie niskie ciśnienie jak ty i juz kilak razy w sklepie w kolejce słabo mi sie robiło, o mało nie zemdlałam ale prawie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oo hehe u ciebie tez spora różnica ale nie wyobrażam sobie żeby córcia nie miała rodzeństwa, nawet myslelismy kiedyś o trójce
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja to co chwile musze usiąść tak mi slabo sie robi i takie sreberka latające widzę;P
cos strasznego ;p
jak bylam dzieckiem to tak mialam jak chodzilam do kościoła ...normalnie wchodzilam do kościoła.postałam 5 minut i juz czarno mi sie robilo przed oczami... i na ślepo ledwo wychodziłam na zewnątrz... moja siostra tez tak miala..ale zemdlala kilka razy..ja zdążałam zawsze jakos wyjsc i powdychac powietrza i bylo lepiej.
a mi sie teraz spac zachcialo... i ziewam sobie... ciekawe czy szybciej zasne.czy jak zwykle kolo polnocy.
Wczoraj Misiek jak wrocil o 2 z pracy to o 4 sie położyliśmy,ale jego kolega i tak jest lepszy..bo my siedzimy 'tylko' godzinke,dwie ..i sie kladziemy..i spimy do 8,9 a jego kolega to do 6 potrafi grac i dopiero sie kładzie... ale śpi wtedy do 13
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m mamuśka identycznie mam, nawet jak w kuchni przy garach za dużo stoję to mi sie zaczyna robić niedobrze i słabo
Brzusio malusi , a już mi 5 miesiac leci słabo przybierałam na poczatku czyt. mdłości , ale teraz daje czadu z żarełkiem hehe
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Bidol wyglądasz superowo
Gorla piękny, mały brzuszek. Eh, kiedy to było...
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga nie wiem czy różnica wieku ma cos do rzeczy tutaj..myślę ,że bardziej charaktery...
Między mną i siostrą jest tylko rok różnicy a od małych kłóciłysmy się strasznie. Teraz już mniej ,bo nie mieszkamy razem. a wiadomo..na odległość to się każdy kocha ;P Ale jakbym miała z nią mieszkać to myślę,że nie skończyłoby się to za dobrze.
Po prostu mamy inne charaktery i nie dogadujemy sie w niczym...
Ona zawsze byla bardzo zazdrosna o rodzicow i za to chyba mnie nie lubiła ;P że rodzice mnie też kochają a nie tylko Ją ;P
Zawsze mówiła rodzicom(jak była malutka) zeby mnie oddali
a jak stała się nastolatką to z kolei zaczęła mi matkować,co mnie bardzo irytowało.... bo mama dawała mi więcej luzu niż ona.... nie wiem dlaczego i skąd jej się to wzięło..ale okropne to było..ciągle mnie kontrolowała i mówiła co moge a co nie....
Teraz też uważa,że jestem dzieckiem a ona jest taka mega dorosła ... a mamy praktycznie tyle samo lat ....
Ona ogólnie ma bardzo trudny charakter....
nie to co ja
no i nasze towarzystwo zawsze się róznilo ja sie kolegowałam z równieśnikami,ona ze starszymi osobami... moze dlatego uwaza sie za dużo starsza ode mnie.
ALE MIMO WSZYSTKO BARDZO SIE KOCHAMY !!! I JAKBY COS JEJ SIE DZIAŁO TO CHYBA BYM ZABIŁA... TAK SAMO ONA
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
oki uciekam milej nocki zycze
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Chłopek jak tam?
MM dobrze,że robisz na raty,trzeba uważać-zwłaszcza jak sama w domu jesteś
Maksiu śpij dobrze i okładaj się jak możesz skoro puchnie.