BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #368918 przez chłopek
hej dziewczyny mnie w nocy pobolewał brzuch jak bym miala zaraz okres dostac, may cos sie wiercil, a traz kłuje mnie w srodku szyjka :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #368925 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Saiko, gratuluje :laugh: :laugh: ...jestes juz tak blisko!

Chlopek, a moze juz szykuje sie do drogi? :ohmy: odpoczywaj, bol szyjki pewnie minie :kiss: :kiss: :kiss:

Ja tez juz nie moge spac.... Ide powolutku sie szykowac, dzisiaj jade do ikea, no i dzis ponownie to nieszczesne badanie usg :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #368931 przez Anna77
Dzień Dobry Mamuśki. Dzisiaj musiałam wcześnie wyjść z domku, bo mój B odwoził samochód do serwisu i musiałam jechać z nim, żeby go odstawić do pracy.

chłopek to może jednak przejedź się na tę IP, tak nieśmiało wspomnę :blush:

A mi się właśnie skończył 34 i rozpoczął 35 :laugh:

Chyba coś przegapiłam. O jakiej książce i filmie rozmawiacie :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu #368933 przez chłopek
majówka mozliew ze maly juz chce wyjsc, musze torbe spakowac dzisiaj bo nadal tego nie zrobilam

12 lata 7 miesiąc temu #368935 przez Dżasta
Witam i ja dziewczynki :)
Ja znowu tylko na chwile, bo wlasciwie juz wychodze z domku i jade do lekarza, podobnie jak Majowka wiec powodzenia kochana :)

Mam nadzieje ze nie bede miala duzo do nadrobienia jak wroce :P
Milego dnia :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

12 lata 7 miesiąc temu #368937 przez Daria23
Hej Kobitki i ja sie witam z rana:)
Pisałyscie wczoraj o ciemnosci i ze boicie sie same w domu byc to wyobraźcie sobie moja sytuacje od rana do wieczora siedze sama w domu(zima nawet w nocy jak jest nawal sniegu bo moj M odsnieza drogi)dookoła mam same lasy i uwaga zadnych sąsiadów najblizszy sasiad jest ok 0,5km od nas,dom ma prawie 3 pietra takze jakbym ja sobie takie schizy do glowy dopuszczala to juz bym zwariowala:)

Kamyczka-powodzenia:)

Dziewczyny błagam was o pomoc:(:( od paru dni ledwo chodze tzn nie bola mnie nogi tylko stopy same te poduszki poradzcie mi co mam z tym zrobic jutro wesele potem komunia a ja chodzic prawie nie moge...nigdy nie narzekam na samopoczucie ale prosze was macie jekies sposoby na bardzo bolace poduszki???

12 lata 7 miesiąc temu #368942 przez chłopek
anna chyba dzisiaj pojade niech mi zrobią KTG

12 lata 7 miesiąc temu #368951 przez saiko
Daria23 napisał:

Dziewczyny błagam was o pomoc:(:( od paru dni ledwo chodze tzn nie bola mnie nogi tylko stopy same te poduszki poradzcie mi co mam z tym zrobic jutro wesele potem komunia a ja chodzic prawie nie moge...nigdy nie narzekam na samopoczucie ale prosze was macie jekies sposoby na bardzo bolace poduszki???

masz obrzęki stóp?
a probowalas wymoczyc stopy (conajmneij do kostek) w zimnej wodzie
wymasować kremem
poleżeć z nogami w górze

mnie na razie nogi nie bolą tylko ta kość łonowa

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368954 przez Majowka
Chlopek, dla spokoju pewnie tez bym pojechala no i za torbe sie wez! :laugh:

Kamyczka, faktycznie, Ty tez dzis masz kontrole!! Trzymam kciuki! :kiss:

Anna, gratulacje 35 tydz!!! Prawie na mecie!!!! :laugh: rozmawialysmy o ksiazce Dom nad rozlewiskiem, wczesniej pisalalam, ze wlasnie ogladam na dvd

Dzasta, dzieki :kiss: powodzenia!

12 lata 7 miesiąc temu #368966 przez Daria23
saiko własnie nie mam obrzeku nie puchna mi nogi tylko te poduszki strasznie bola nie wiem czemu ale sprobuje w tej wodzie wymoczyc jak piszesz

12 lata 7 miesiąc temu #368969 przez Kamyczka
Daria,nie mam pojęcia jak ci pomóc :( pewnie pomogoby leżenie
Majówka,udanego usg-niech Lucasek się ukaże w całej okazałości :kiss:
Anna-piękny suwaczek!
Chlopek jedź na te ktg!

12 lata 7 miesiąc temu #368973 przez Anna77
Majówka aaa, przeczytałam wszystkie części. Ze względu na opisy, ta książka przenosiła mnie w jakiś inny wymiar, taki relaksujący. Klimat tego domu, stawu, lasu..... rozmarzałam się notorycznie przy tej książce. A serial... oglądałam kilka odcinków, Kaśka fajnie zagrana, Braunek moim zdaniem rewelacyjna w tej roli, co do reszty - bez szału. Choć przyznam że otoczenie i widoki pięknie oddawały książkę. Nie wciągnęłam się niestety.

Zresztą sam początek historii - czy praca w agencji reklamowej, gdzie goni się nie wiadomo za czym, to jest coś co sama przerobiłam. Do momentu przebudzenia, kiedy powiedziałam sobie - nigdy więcej. I od tego czasu szukałam pracy tylko w ściśle określonych godzinach, bez nadgodzin czy weekendów, czasem kosztem kasy, ale nie zawsze. Wszystkim wyszło to na zdrowie.

12 lata 7 miesiąc temu #368991 przez Majowka
Anna, mam podobna opinie. Przy ksiazce bylam w innym swiecie, lubie takie historie...moglabym wiecznie czytac noce i dnie, chlopow.... Uwielbiam te klimaty polskiej wsi, trabdycji, kultury.
Film, trudno... Liczylam na wiecej, ale tak to juz jest z filmami.

Tez liznelam realia agencji, wiec wiem o czym mowisz :)

Dzieki Kamyczka :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #368993 przez Kamyczka
Więc Majóweczka czekamy na fotki synka :)
Ja już mam stresa przed wizytą....

12 lata 7 miesiąc temu #369003 przez agnesssa
Majówka Jesteś niesamowita z tym bieganiem po centrach :lol: Ale szczerze, to Ci nawet trochę zazdroszczę :silly: :silly: Ja to tylko po allegro biegam w chwilach wolnych :silly: Wanienka super, właśnie też mam taki stojak do wanienki :lol: I mam zamiar go używać :woohoo: A co do bujaczka, to też bym pewnie wzięła ten milszy w dotyku ;)
Zgadzam się, że to jest ciężka praca ogarnąć remonty i wyprawkę dla maluszka :lol:
No i czekam na zdjęcia, dzisiaj na bank już się uda je zrobić :kiss: :kiss:

Ala za to udało nam się dobrać farbę w castoramie więc jestem szczęśliwa, i mam nadzieję, że pokoik wyjdzie ładnie :lol: Znalazłam wczoraj na allegro właśnie lampę do małego pokoju, a później w castoramie znalazłam taki sam o 50zł tańszy :lol: :lol: Dzisiaj jadę go odebrać allegro.pl/massive-kico-plafon-avigo-401...-10-i2326309303.html
I jeszcze do salonu znalazłam przez przypadek w mega zarąbistej promocji :lol: :lol: allegro.pl/lampa-royal-plafon-6-pilot-pl...lis-i2337794776.html
kosztuje wszędzie ok 1500zł a ja kupuję za 350 :lol: :lol: A drugi rok bez lampy w salonie jestem, bo mi się nic nie podobało :silly:

M_M faktycznie fajne te poduchy, ciekawe czy u nas w Pl też są :unsure: Musze poszukać :woohoo: A ten kosz jest przesłodki, strasznie mi się podobają takie, ale ze względu na dodatkowy koszt to nawet nie brałam pod uwagę :dry:
Ale szczerze, to ja bym się buntowała, przed kupowaniem rzeczy, których położna każe :huh: Rozumiem, że chcą sprawdzić czy maluszek będzie miał dobre warunki, ale to juz jest lekka przesada mówić rodzicom co dokładnie mają kupić :ohmy: :angry:
A decyzja z pracą ciężka, bo faktycznie kasiorka się przyda :huh:

Kamyczka
Ależ ty lasencja jesteś :woohoo: A brzusio ja mam większy a jestem o 10 tygodni do tyłu :cheer: Ale jest ślicznusi taki zgrabniutki :woohoo:

Bidolka faktycznie palnąć trzeba :silly: Mirella tu nie zagląda to ja się pisze :silly: A masz za takie gadanie :silly: :silly: Laska jak ta lala, z pięknym brzuszkiem a gada głupoty no :ohmy: :huh: Ślicznie wyglądasz :kiss: :kiss: :kiss:

Olga można odzyskać zdjęcia, informatycy to jakoś robią, bo mojej mamie odzywkali kiedyś, ale nie wiem jak, na co i po co :huh: Ale współczuje, też bym się załamała :dry:

Dżasta
powodzenia na wizycie, no i chwal się co tam u Twojego maluszka jak wrócisz :woohoo: To fajnie, że ciąża Ci tyle energii dodała, ale odpoczniesz chociażby od pracy więc zawsze relax :lol:

Gorrrrluś fajnie, że się odzywasz :lol: Fioletowy to mój ulubiony kolor :woohoo: I na ścianach wygląda super :lol: Już Ci pisałam, ale powtórzę, śliczna jesteś na prawdę i brzusio masz śliczny :woohoo: A wiecie już co będzie z Mareckim czy nadal się maleństwo ukrywa :unsure: A oliwka na pewno będzie troskliwa starsza siostrą :woohoo: No i dobrze, że te mdłości Ci przeszły :kiss:

Chłopek pakuj torbę, bo coś mi się wydaje, ze to już tuż tuż :kiss: :kiss: :kiss:

Daria mi kiedyś pomogła właśnie zimna woda ale z dodatkiem soli, jak nie masz kąpielowej to chociaż zwykłą :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka