BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #368804 przez Dżasta
Hej dziewuszk, ja to wlasciewie tylko na chwile, chcialam zyczyc dobrej nocki. Ja lece juz pod prysznic i sprobuje zasnac bo jutro musze wczesnie wstac i zmykac do lekarza :D Z tym spanie to ostatnio ciezko, nie dosc ze ogolnie noce sa teraz ciezkie to jeszcze strasznie goraca i zeby tego bylo malo to tu w norwegii zaczely sie teraz wlasnie biale noce i wlasciwie wogole nie jest ciemno. Teraz jest jeszcze tak jasno o 12 w dzien i tak bedzie jeszcze gdzie do 1 w nocy i o jakiejs 4 znowu bedzie jasno. Masakraaa!

To milej nocki zycze i do jutra :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368810 przez saiko
Bidol, Kamyczka, Gorla - piękne brzuszki :kiss:

Olga - moze córy leiej sie beda dogatywac za kilka lat jak roznica wieku nie bedzie miala az takiego znaczenia

maksiu - wspolczuje z ta reką. Moj M miał tak nierawno, ze mu dretwiały ręce i dostał jakieś bardzo slne leki i mu przeszło

chłopek - jak u Ciebie?

12 lata 7 miesiąc temu #368811 przez Anna77
Też już pożyczę Wam dobrej nocki :) Jutro odpoczywam i leżakuję, brzuszek się napina jeszcze troszkę.

chłopek daj znać rano co tam u Ciebie ;) Dostałaś mojego maila z numerem, bo już się pogubiłam :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu #368812 przez mloda_mamuska
Dżasta ja to bym sie cieszyla jakby u Nas bylo w nocy jasno.bo sie boje ciemności :lol:
zawsze mam pozapalane światła,bo sie boje jak wychodze z sypialni do np. salonu albo łazienki... jakieś mam takie schizy,ze ktoś tamstoi i mnie zarąbie B) HEHE

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368827 przez Olga
Mężulek dzisiaj dłużej pracował i jak wrócił,to trochę pogdaliśmy,bo on to zaraz spać idzie,narobi się trochę.

Zaraz nowy program Prosto z porodówki,ale znów na tlc. :)

Z tą miłością moich córek,to ja wiem,że one się kochają,ale nie pokazują tego wcale.U mnie ta młodsza ma ciężki charakter i właśnie ona jest strasznie o mnie zazdrosna.Niby powinno być na odwrót,a u nas tak dziwnie,młodsza zazdrosna o starszą :( może kiedyś to się zmieni :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #368829 przez mloda_mamuska
Olga wiem,ze dla matki to trudne jak jedna o druga zazdrosna itp ... często spoglądałam na moją mamę w takich sytuacjach..i widziałam,że było jej ciężko... jakos to wszystko pogodzić.
ale z czasem to sie unormuje jakos ;)

Ciesze się,że już nie mieszkam z moją siostrą . Od kiedy nie mieszkamy razem mamy ze sobą lepszy kontakt. Prawie codziennie ze sobą piszemy,wspieramy się... ;)

kurde to tlc... tez chce mieć :(

ide umyc wloski..

12 lata 7 miesiąc temu #368836 przez Majowka
mloda_mamuska napisał:

Dżasta ja to bym sie cieszyla jakby u Nas bylo w nocy jasno.bo sie boje ciemności :lol:
zawsze mam pozapalane światła,bo sie boje jak wychodze z sypialni do np. salonu albo łazienki... jakieś mam takie schizy,ze ktoś tamstoi i mnie zarąbie B) HEHE

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: mam podobnie...sama nie moge byc w mieszkaniu, bo podobne mysli mi przychodza do glowy :laugh: mimo iz mieszkamy na 8 pietrze caly czas mi sie wydaje, ze ktos moze wejsc przez okno :laugh: :laugh: :laugh:

Gorla, juz mowilam, pieeekny brzusio, cudnas Ty! :kiss:

My juz po kolacji :)

12 lata 7 miesiąc temu #368839 przez mloda_mamuska
Majowka nie wiem skąd takie mysli mam..chyba od oglądania horrorów w dzieciństwie :lol:

straszne to jest ;P
My teraz na parterze mieszkamy to juz w ogóle stracha mam !
no i w sypialni nie mamy firanek tylko rolety..ale rano odslaniamy okno i każdy zerka co robimy.... jakos nie moge sie przyzwyczaic do mieszkania na parterze..i pelno kotów tu biega i to same czarne..czasem na parapet nam wskakują :angry: .a ja kotów tez sie boje.bo kiedys mnie zaatakował dziad jeden czarny ! i poharatał mi rękę..

oglądacie tvn style czasem?

ja ogladam panią gadżet często ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368842 przez Majowka
No faktycznie, na parterze bym nie mogla, wiecznie bym sobie wyobrazala, ze ktos mnie podglada :laugh: :laugh: :laugh:
A kotow tez sie boje :( :( :(

Wy to macie dobrze z Polska TV....ja tu nie mam, szkoda :( a ichniej nie ogladam, tv dla mnie moglo by nie istniec, uwielbiam stare polskie filmy...mam juz spora kolekcje. Teraz jestem w trakcie ogladania domu nad rozlewiskiem, moze to nie stare, ale bylam ciekawa filmu, bo czytalam ksiazke...

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368844 przez Olga
majowka ponoć książka o wiele lepsza od filmu-prawda to? Ja miałam takie plany co do książek,bo uwielbiam czytać i muszę z przykrością się przyznać,że na początku ciązy chyba 4 przeczytalam i teraz nie mogę się jakoś zabrać :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #368845 przez mloda_mamuska
Ja niestety jestem uzależniona od telewizji i internetu...

Ale jesli mam wybor pojsc do miasta albo na spacer CZY wejsc na laptopa,poogladac tv TO wybieram spacer lub zakupy... ;))

dobra ja uciekam, do jutra Dziewczyny ! :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #368846 przez Majowka
Olga napisał:

majowka ponoć książka o wiele lepsza od filmu-prawda to? Ja miałam takie plany co do książek,bo uwielbiam czytać i muszę z przykrością się przyznać,że na początku ciązy chyba 4 przeczytalam i teraz nie mogę się jakoś zabrać :)

Tak, nie ma porownania...brak tego klimaciku wiejskiego domku, tych bajecznych opisow....mimo iz zdjecia do filmu, tzn sanego domu sa piekne!
Zawsze tak jest, ze film ksiazce do piet nie siega.

12 lata 7 miesiąc temu #368847 przez Olga
w tym programie na tlc mamusia urodziła przed terminem w 32 tyg.i maluszek ważył 2080g.czyli nasze maluszki już coś koło tego mają :)

12 lata 7 miesiąc temu #368907 przez Kamyczka
Hej mamusie,ja dziś pierwsza?Nie wierzę!
U nas dziś pięknie,zjadłam śniadanie,zaraz zacznę powoli się ogarniać na wizytę,3majcie kciuki!
MM,Majówka-tez nie lubię sama być w domu nocą,mimo że mieszkamy w bloku na drugim piętrze.Ale ostatnio mąż nie ma już nocnych służb,więc jest ok :blink:
Chłopek,Maksiu jak się czujecie dziś?
Miłego dzionka!

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368909 przez saiko
Dzień dobry Mamuśki :D

Olga napisał:

filmu (serialu) nie oglądałam ale pierwsze dwie czesci książki mi sie podobały, trzecia juz nie

mi zaczął się dzis 34 tydzień :lol: :woohoo:

co do ciemności to ja sie boje tylko bezposrednio po obejrzeniu horroru, bo tak to nie a przy swietle to spac bym nie mogła
dla mnei do spania musi byc cicho, ciemno

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka