- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Z drugiej strony, co ja mam w domu siedziec, jak sie dobrze czuje
Ta lampa dla Maksia suuperasna! Tez takiego czegos szukalam, ale nigdzie nie bylo. Ostatecznie kupilismy ta:
www.ikea.com/pt/pt/catalog/products/40149933/
A do salonu, sliczna! Pieknie bedzie sie prezentowac!
No to juz remoncik prawie w toku!!!! Super!
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
wczoraj nie zdążyłam odpisać, więc muszę nadrobić dzisiaj
Olga - nie zabij eMka tylko co do Córek - jeszcze się pokochają U mnie w rodzinie tak jest że między mną a (najstarszą) siostrą jest 13 lat różnicy a braćmi 12 i 10 lat i nigdy się z nimi nie dogadywałam, ale jak weszłam w okres dojżewania to bracia szału jakiegoś dostali - siostra też Bracia non stop mnie pilnowali -potrafili na dyskotekę przyjechać żeby mnie sprawdzić a siostra zajmowała się moim image
Zobaczysz za kilka lat sę dogadają - a jak założą już własne rodziny to na już bank
Daria - nie taka laseczka jak Ty ale staram się Wam dorównać stopy i mnie tak bolą, ale ja myślałam ze to z nadwagi ale Ty jej na 100% nie masz a może to opuchlizna - dużo pijesz wody??? ja już się przyzwyczaiłam
Majóweczka - ślicznie to Ty wyglądasz- ja przeciętnie
M_M - mniejszy - też mi się tak wydaje - może dlatego że Kamilka się inaczej ułożyła Ty piękniejsza kobieta co do temp. to u Nas już chłodniej jest - może i do Was dojdzie
M_M - nam teściowie nic nie dali dla Sebka - nic nie kupili mój Tata się nie zna na tym wszystkim, ale zawsze chce się dołożyć
Kamyczka- ja jak miałam ostatnio USG to aż tak głupio bo lekarz tak delikatnie po brzuszku jeździł bo wszędzie niunia była z Sebkiem tak nie miałam więc tak mnie zastanawia jak to jest mając taki malutki brzuszek
Daj znać po wizycie
Dżasta - daj znać po wizycie
Gorluś - laska jesteś - i szczypiorek ciągle przytyłaś coś czy nic???
Anna - popieram - a i dzięki i mi też
zaczął się 35 tc
Maksiu -
Saiko - dziękuję nowy suwaczek masz
chłopek - ważna że niunio się rusza - może się zaczyna
Majóweczka - czekamy na zdjęcia Łukaszka
Agnesssa - śliczna lampa i super że farbę dobraliście. I do salonu też fajna - będzie pasować bo salon fioletowy masz- prawda? To eMek niech zakasuje rękawy i do roboty
dziękuję - zawstydziłam się już
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Majówka Biegaj, póki możesz, tylko się za mocno nie forsuj Ta z ikei tez mi się podobała, i jak bym tej nie znalazła to pewnie bym ją kupiła
No weeked się zapowiada pracowity mojemu mężusiowi Ugotuje za to dobry obiadzik i może jakieś ciacho upiekę
Bidol WoW 35 tydzień, a ja pamiętam dwie kreseczki
Tak fioletowe, i mam trzy paski tapety w całym salonie srebrno-fioletowe więc kolorystycznie będzie pasować, nawet nie wiecie jak się cieszę, że w końcu będę miała coś innego niż wiszącą żarówę Nie ma co się zawstydzać A w ogóle zauważyłam, że Ty w zasadzie jesteś już gotowa Wszystko przygotowane, torba spakowana, nic tylko czekać aż się Kamilcia urodzi
A u mnie dzisiaj się zaczął 25 tydzień
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oczywiscie nadrobic musze...jak zwykle ;/
Bidol fajnie wygladasz..Ja chce taka grzywke ;p zapuscic za chiny nie potrafie ;/ bo co chwile seeeee podcinam ;/
agnessss lampa z samolocikami bombowaa
Majówka i ta pufka co pokazałas tez interesujaca ale ja tam mam bujaczek/lezaczek ;]
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Daners, ten pufik pokazala MM, ja mam tylko zwykly, normalnie do siedzenia w salonie...
My juz po sniadanku. Misiek juz wychodzi, a ja jade po polke Zaraz wracam!
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Saiko wczoraj jak dzwonilam do dr to ona mi tlumaczyla ze jakies tkanki sie skrecaja czy cos takiego i rece puchna nie dochodzi woda i dretwieja o ile dobrze zrozumialam , ale na noc zrobilam sobie oklad z wody z octem i teraz mam tez ja zawinieta i posmarowana ta mascia z heparyna ale jednak chyba najlepsza ulge przynosilo mi ta woda z mydlem jak moczylam,
MM co do miloosci siostrzanej mam to samo z moja u nas wiekowa roznica byla taka 5-10-15:) to znaczy
ja mialam 5 lat urodzila sie siostra potem ona 5 ja 10 urodzil sie brat wiec ja najstarsza jestem i powiem wam szczerze ze fakt faktem jak juz za dlugo jestem u siostry tzn u mamy t potrafie sie z nia poklucioc, tym bardziej teraz drazni mnie jej i jej chlopaka zachowanie, kurde dizewczyna jest wciazy na wrzesnia ma termin a on sobie piwka kupuje i duperele zamiast jej do szpitala npo koszule itp to jak jej mowie ze ja to mialam praktycznie od poczatku ciazy bo to roznie bywa to ona ze jeszcze nie rodzi i zdazy kupic no szlak mnie czasem trafia jk takie c os slysze
Kamyczka ja sie czuje w miare tylko ne wyspana jestem bo wczoraj wuja poszedl zalatwaic samochod i nie wzial klucZy i kurde wrocil cos przed polnoca a ja siedzialam z m i czekalismy kurde potem zasnac nie mogla a jak juz zasnelam to o 3 sie obudzilam wyspana maly sie wiercil jak nie wiem
nbo i reka mnie troszke boli ale to mniej niz wczoraj
saiko mi sie jutro zaczyna:) 34 tydzien jej jak tem czas leci jeszcze chwile i bedziemy tulic maluszki a na kiedy ty masz termin:) widze ze dosc dziewczyn ma podobne terminy do mojego ja mam na 15 lipca:)
chlopek ja juz tydzien temu spakowalam to co najwazniejsze teraz tylko czekam na kase co kupie pampersy i sobie jeszcze podklady bo tego nie mam
Dzasta majowka koniecznie dajcie znac po wizycie czekamy na wiadomosci
Daria oczywiscie mi tez pomaga woda z sola ale ja musze miec goraca:) Polecam masc z heparyna potem ci nazwe napisze ja mozna stosowac troszke da ulge nie mocna ale zawsze cos ale tak jak dziewczyny pisza wymocz nogi w wodzie ze zwykla kuchenna sola i poloz sie z nogami nie za wysoko
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No nareszcie przyjechalo lozeczko z calym kompletem No ponad 2 tygodnie czekalam na dostawe ale warto bylo : )))))))))))))))))))))))))))
Dzis zatrudniam meza zeby zlozyc sprawdzic, potem rozlozyc i schowac do czasu malucha a co ma sie kurzyc
I dzis trafilam tez na super okazje... nawet nie wiedzialam ze u mnie w miescie jest KOMIS dla dzieci i tam znajomi wstawili wozek maxi-cosi ktory kosztuje normalnie 2700 (jest teraz w promocji) i chca 3w1 odsprzedac mi za 1000 No nie ukrywam ze sie ucieszylam ))))) A dowiedzialam sie zupelnie przez przypadek
Majowka - na mnie tez dziwnie w sklepach patrza jak im mowie ze jeszcze nic z wyprawki dla niemowlaka nie mam Choc kupilam niedawno pierwsze spioszki ! Nie moglam sie powstrzymac, taki miekki material:
Muszę się za tą wyprawką zacząć bardziej intensywniej rozglądać
W końcu zaczęłam 8 miesiąc:) A pamiętam kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży w 8 tygodniu occhhhh co to była za radość
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
U nas dzisiaj miły wiaterek,ale cieplutko.Mężuś mnie właśnie zaskoczył,bo przyjechał z paczką pampersów,ale jak to facet,zamiast kupić malutkie,to on 3 kupił.W sumie miał rację patrząc na wagę,bo one są od 4 kg,no ale jednak na początek trzeba troszkę mniejsze ha ha.Ale zaskoczył mnie miło
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Spioszki przeslodkie!!!!!!!
Ja wrocilam zamiast z jedna z 4 polkami Na szczescie wszystko moge oddac, wiec bedziemy dzisiaj wybierac
Olga, kochany twoj misiek! Uroczy gest!
Chlopek, nastepna!!!!???? Ale im sie spieszy!!!!!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol Kamilka Ci w ogóle urody nie odbiera !!! a mówią,że córcie odbieraja całą urodę mamusi
mój tata też się na niczym nie zna i też woli się dołożyć albo daje kase mamie i ona się tym zajmuje
tak to jest z facetami
kejtin piękny,okrąglutki brzusio