BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #368650 przez Kamyczka
No czekamy Chłopek,czekamy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #368652 przez anszka
Kamczyka - śliczna figurka, brzusio słodziakowy :) czekam jutro na wieści.
Bidol - piękny brzusio i chyba masz rację, że trochę się podniósł i nie opowiadaj, że z Ciebie laska nie jest, bo to nieprawda!

Dziewczynki, ja zmykam, mamcia za chwilę przyjeżdża, więc będę miała tu pewnie sporo zaległości, ale w wolnej chwili będę zaglądać do Was.

Chłopek - melduj się raz na jakiś czas, ale głównie odpoczywaj
:kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368654 przez bidol
no Chłopek - też ciekawa jestem Twojej sesji :lol:
mi może w niedzielę siostrzenica zdjęć porobi kilka na pamiątkę :laugh:

Kamyczka -dziękuję :kiss: ciekawa jestem jak to jest - skoro ja małego brzuszka nie mam i czuję Kamilkę w każdym jego skrawku - to jak Ty musisz czuć Dominiczka :ohmy: :lol:

Anszka -dziękuję :kiss: udanego popołudnia z Mamą - zazdroszczę :huh: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368655 przez Olga
bidol,kamyczka macie super brzuszki i obie laseczki jesteście :)

bidol na dzisiaj już dosyć truskawek,ale jutro będzie świeża dostawa ha ha.

Ja się chyba załamie dziewczyny,miałam masę zdjęć na dysku przenośnym chyba z czterech lat i Marika teraz chciała jakieś zgrać,a tu ani jednego zdjęcia.Masakra jakaś normalnie.Mój ostatni brał dysk i oczywiście filmy jakieś są,a po zdjęciach ani sladu.Jestem załamana :( :( :( Niewiecie,czy można to jakoś odzyskać?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #368659 przez maksiu
Jej ale wy skrobiecie masakra jaks
Ja lezalam troszke a m byl z malym na dworzu, widze albo sie myle ze ogladalliscie ukryta prawde?? masakra z tym facetem tak aktowac zone i syna i to pomimo ze miala raka to go to nic nie obchodzilo

mnie reka boli a staralm sie nia nic nie robic dzis za duzo musze magnez wypic moze bedize ok

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368660 przez bidol
Olga - nie łam się - może da się odzyskać - :unsure: :) jakis haker by Ci się przydał - musisz zapytać eMka czy je sam wykasował czy poprostu same gdzieś się zapodziały ;)

Kamyczka - wiesz co wyczytałam że arbuza możesz wsuwać bez obaw, bo ma małą zawartość cukru :)

Maksiu - odpoczywaj :kiss: ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #368662 przez Olga
bidol strasznie się wkurzyłam,ja tak lubię zdjęcia,maniaczką jakąś jestem w robieniu ich,a że nie miałam ostatnio za dużo kasy,żeby je wywoływać,to na dysku trzymałam.I tyle razy prosiłam,żeby nikt go nie brał,bo kupiłam specjalnie do zdjęc,to nie,zawsze jest coś nie tak :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #368669 przez Daria23
Dziekuje laseczki za rady w wyborze sukienki raczej ubiore na wesele ta pierwsza a na komunie ta druga:)ale jeszcze zobaczymy co moje kochanie powie...
KAMYCZKA-ale ty zgrabniutka jestes i brzuszek maleńki i słodki:)
BIDOL-rzeczywiscie na tym zdjeciu ten twoj brzuszek jest mniejszy i podniesiony wyzej mi tez sie tak wydaje...a swoja droga to jestes laseczka masz ładna buzke i wogole...
Ja jeszcze mialam goscia teraz ale wkoncu moge sie polozyc i odpoczac troche pofolgowalam sobie dzis i sa tego skutki kregoslup i stopy strasznie bola

12 lata 7 miesiąc temu #368670 przez Majowka
Bidol, super wygladasz!!!!! Brzusio duzy, slllodki, sliczna kuleczka!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Olga, mozna...ale wiem ze drogi to interes....kolezanka ostatnio sie dowiadywala, miala podobny problem :(

12 lata 7 miesiąc temu #368673 przez mloda_mamuska
Kamyczka :kiss: :kiss: sliczy brzusio i w ogóle super figurka !!!

Majowka bardzo fajny ten Twój wózeczek ;)
ta gondola super ;)))

bidol
uwielbiam Cie. Piekna kobitko :kiss: :kiss: :kiss:
a brzusio faktycznie jakby wyzej ... no i wydaje sie mniejszy. niz ostatnio. hehe
ale taki okrąglutki.... jeju cudny jest i Ty Piękna :kiss: :lol:

chłopek
...właśnie ..chcialabym zobaczyc juz te zdjecia ! z sesji.
a jedziecie na IP z Mężem ???

ja juz wywiesilam pranie,ale jeszcze jedno robie. obiadzik zrobiony. wiec za godzinke juz bede odpoczywała ;))

u mnie w koncu sie troszke ochłodziło..więc lepiej sie oddycha ;)

12 lata 7 miesiąc temu #368676 przez Olga
majwka tylko ciekawe gdzie to można zrobić? Marika coś robi,może chociaż coś odzyska.Głowa mnie momentalnie rozbolała :angry: Przepraszam,że wam tu głowę zawracam takimi rzeczami,ale muszę się gdzieś wyżalić,tak mi szkoda tych fotek,wszystkie imprezy szkolne dziewczyn i w ogóle,ja bez aparatu to się raczej nie ruszam. :(

12 lata 7 miesiąc temu #368680 przez Kamyczka
Bidol,ja swojego Dominia czuję caly czas mocno,zwłaszcza na dole-wywija mi wszędzie :blink: a co do arbuza to w diecie mam zakazanego :( nie wiem dlaczego...ale jak zjadłam ostatnio to co 5min do wc latałam,więc nie chcę na razie :blink:
MM,Daria-dzięki chudzinki :)
Olga-truskawkowa mamusia jesteś :)

12 lata 7 miesiąc temu #368683 przez Kamyczka
Anszka-super,że mama Cię odwiedziła i że miło spędzisz czas :)
Olga-i jak wywiadówki?

12 lata 7 miesiąc temu #368686 przez mloda_mamuska
Olga co do tych zdjęć ..to moj facet jest informatykiem i mi sie kiedys tak stalo,ze z dysku ale twardego mi sie wszystko usunęło...jak mialam jeszcze taki zwykly komputer,a nie laptopa to zapominalam zawsze go wyłączać .a on mial fukcje włączną,żeby się włączyć po godzinie nieuzywania ponownie... i tak przez kilka noce co godzine sie włączał i dysk twardy padł... i właśnie najwazniejsze byly dla mnei zdjęcia.bo mialam tam kilka tysięcy i też takie pamiątki z róznych wycieczek i imprez rodzinnych... i misiek nie mógł tego naprawic sam.. i dzwoniliśmy do salonu komp. i powiedzieli Nam,że można to odzyskać,ale kosztuje to ponad tysiąc zł. odzyskanie tego z dysku.. a że wtedy jeszcze nie mielismy tyle kasiorki to zostawilismy ten dysk w szafce na późniejszy okres,a kupilismy nowy. i tak sobie leży i czeka az naprawimy .

Więc powiem Ci ,ze na pewno da się odzyskać,ale musisz iść do dobrego informatyka albo salonu z doswiadczonym panem,ktory poie Ci co i jak ;)))

12 lata 7 miesiąc temu #368687 przez Dżasta
No wy to jestescie normalnie wariatki :P
Zaraz bede was czytac....

Tak tak Bidol biore sie za was tez, przynajmniej sie postaram, bo ja jakos nie umiem siedziec w domu i gdzies mnie nosi ciagle. Choc juz tyle razy planowalam ze tego dnia bede siedziec w domu i nic nie robic :P

Umnie na suszarce wisza wlasnie pierwsze ubranka Mai i mowie wam ze nie moge sie naptrzec na ten widok. Mąz sie zastanawia czy nie zwariowalam, ale to cos wspanialego prac ubranka swojego dziecka :D

U nas straszne upaly sie zaczely i powiem wam ze jestem przerazona, bo to dopiero 3 dzien takich cieplych dni a ja juz sie rozplywam i nie wiem w co mam sie ubierac, a do konca jeszcze dwa miesiace :huh:
I bylam dzis na spacerze i nogi strasznie mi puchna, nie wiem jak to bedzie do konca.

A jutro mam wizyte u lekarza, juz nie moge sie doczekac :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka