- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #287998 przez Kredka
Suari napisał:
zaspiewam choc i ja za specjalnie talentu muzycznego nie mam ale moj Miki to juz przyzwyczajony do tych moich jęków no i jak kazde dziecko wpatrzone bezkrytycznie w mamusie haha
Dzięki :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kredka i z okazji 2 miesiąca zaśpiewaj Mikusiowi ode mnie "hapi berzdej tu ju, hapi berzdej Mikiiiii" bo ja to antytalent muzyczny jestem
zaspiewam choc i ja za specjalnie talentu muzycznego nie mam ale moj Miki to juz przyzwyczajony do tych moich jęków no i jak kazde dziecko wpatrzone bezkrytycznie w mamusie haha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Kredka.
Temat został zablokowany.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #288001 przez Suari
Kredka napisał:
Ja na pneumokoki jeszcze nie szczepiłam, chociaż rozmawiałam z lekarzem i bardziej doradzał na penumokoki niż rotawirusy, początkiem lutego idę na koeljne szczepienie to zagadnę o pneumokoki, bo teoretycznie my powinnyśmy mieć za darmo, a on wspominał cenę, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam o darmowej dla wcześniaków.
dziewczyny szczepilyscie teraz czy pozniej na pneumokoki?? a rotawirusy???
Ja na pneumokoki jeszcze nie szczepiłam, chociaż rozmawiałam z lekarzem i bardziej doradzał na penumokoki niż rotawirusy, początkiem lutego idę na koeljne szczepienie to zagadnę o pneumokoki, bo teoretycznie my powinnyśmy mieć za darmo, a on wspominał cenę, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam o darmowej dla wcześniaków.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #288002 przez Suari
Kredka napisał:
Ja mam za to duży balkon, tzn długi na jakieś 3,5 metra to nawet pojeżdżę a poważnie to nie chciało mi się go targać na kilkanaście min, bo przy takiej pogodzie dluższy spacer to nie bardzo i tak jak piszesz to więcej zbioerania się by było niż samego spacerku.
Suari napisał:
Kredka i z okazji 2 miesiąca zaśpiewaj Mikusiowi ode mnie "hapi berzdej tu ju, hapi berzdej Mikiiiii" bo ja to antytalent muzyczny jestem
Ja mam za to duży balkon, tzn długi na jakieś 3,5 metra to nawet pojeżdżę a poważnie to nie chciało mi się go targać na kilkanaście min, bo przy takiej pogodzie dluższy spacer to nie bardzo i tak jak piszesz to więcej zbioerania się by było niż samego spacerku.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #288003 przez Suari
Kredka napisał:
Na razie bezkrytycznie, bo mówić nie umie, ciekawe co będzie jak już będzie gadał ?
Suari napisał:
Na razie bezkrytycznie, bo mówić nie umie, ciekawe co będzie jak już będzie gadał ?
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #288061 przez iva 20
Emka nie przejmuj sie mieszkaniem tylko lec ja tam lece chociaz jak przylece nie bedzie mi sie nudzilo hihi i bede sprzatac po troszku nie bede narzekac na nude:) co tam dobrego jadlas na obiadek ??
Dorcia
zdjecia przesliczne
Kredka !!!!! ale u ciebie piekna pogoda no miodzik u mnie bialo jak trza ja tez chce !!! No a zawartosc wozka niczego sobie hehe Pieknie!!!Wszystkiego Najlepszego dla Mikusia:)
Sauri twoja zawartosc tez piekna sliczne mamy te dzieciaczki na forum
Ja gotuje obiadek i mala sie juz budzi pomalu wiec zmykam dogotowac obiadek i nakarmic malutka:)
Dorcia
zdjecia przesliczne
Kredka !!!!! ale u ciebie piekna pogoda no miodzik u mnie bialo jak trza ja tez chce !!! No a zawartosc wozka niczego sobie hehe Pieknie!!!Wszystkiego Najlepszego dla Mikusia:)
Sauri twoja zawartosc tez piekna sliczne mamy te dzieciaczki na forum
Ja gotuje obiadek i mala sie juz budzi pomalu wiec zmykam dogotowac obiadek i nakarmic malutka:)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #288067 przez [email protected]
ło matko-produkujecie w zaskakującym tempie!
biorę się za nadrabianie:)
kredzia-tez mam czarny wózek:D
no i czemu sie tyle w domu kisiliście? dopiero pierwszy spacer...
pytalas na jak dlugo pierwszy spacer-ja poszłam na 2 godziny
i łał! tak dzieci zapatulacie-nie pocą się?
I STO LAT STO LAT DLA MIKUSIA!!!
biorę się za nadrabianie:)
kredzia-tez mam czarny wózek:D
no i czemu sie tyle w domu kisiliście? dopiero pierwszy spacer...
pytalas na jak dlugo pierwszy spacer-ja poszłam na 2 godziny
i łał! tak dzieci zapatulacie-nie pocą się?
I STO LAT STO LAT DLA MIKUSIA!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez [email protected].
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #288075 przez Dorciaition
Igorek ślicznie wygląda jak zwsze. Fajną czape ma.
Suari zdjecie zamówiłam u Malinki
Lenka dziś nic nie śpi. Ja padam. Płacze dużo, nie wiem o co jej chodzi.
Mamy butelkowe- karmicie smoczkiem 1 czy już 2?
Malinka gdzie kupowałas strój na chrzciny dla Misi? Gdzieś w necie czy normalnie w sklepie? Ja szukam i nic nie moge znaleźć ciekawego.
Kredka też często się zastanawiam co to moje dziecie sobie myśli i przy tym przypominam ten film.
Suari zdjecie zamówiłam u Malinki
Lenka dziś nic nie śpi. Ja padam. Płacze dużo, nie wiem o co jej chodzi.
Mamy butelkowe- karmicie smoczkiem 1 czy już 2?
Malinka gdzie kupowałas strój na chrzciny dla Misi? Gdzieś w necie czy normalnie w sklepie? Ja szukam i nic nie moge znaleźć ciekawego.
Kredka też często się zastanawiam co to moje dziecie sobie myśli i przy tym przypominam ten film.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #288108 przez Kredka
Iva uwierz ze jak przyszlismy do domciu to pogoda sie popsuła. Zaszło słoneczko i zrobilo sie pochmurno. No i snieg niesmiało zaczął padać
Sarna ja mam problem czasem jak Mikiego ubrać aby mu nie bylo zimno lub za gorąco. Ale widzę że nie tylko ja tak opatulam synka ;P
Jak przyszlismy ze szpitala to balam sie z takim tyg malenstwem wychodzic.Po pierwsze moj mąż byl chory. Balismy sie ze mlody sie moze zarazic. POstanowilam ze po miesiacu wyjdziemy ale potem mnie choroba dopadła i dupa Ale teraz to mowie sobie ze nie ma sily co by mnie w domu zatrzymala. 2 godziny spaceru - dobra jestes, my jak na 1 spoacer tak 20 minut jutro wydluzymy spacerek.
Dorcia ostatnio ogladalismy w swieta ten film "I kto to mowi" z zupelnie juz innej perspektywy świetny ubawilam sie po pachy z tego szkraba
Sarna ja mam problem czasem jak Mikiego ubrać aby mu nie bylo zimno lub za gorąco. Ale widzę że nie tylko ja tak opatulam synka ;P
Jak przyszlismy ze szpitala to balam sie z takim tyg malenstwem wychodzic.Po pierwsze moj mąż byl chory. Balismy sie ze mlody sie moze zarazic. POstanowilam ze po miesiacu wyjdziemy ale potem mnie choroba dopadła i dupa Ale teraz to mowie sobie ze nie ma sily co by mnie w domu zatrzymala. 2 godziny spaceru - dobra jestes, my jak na 1 spoacer tak 20 minut jutro wydluzymy spacerek.
Dorcia ostatnio ogladalismy w swieta ten film "I kto to mowi" z zupelnie juz innej perspektywy świetny ubawilam sie po pachy z tego szkraba
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Kredka.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona