- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
moja nocka dzis w miare ale bez fajerwerek

napalilam w kominku zrobilam sobie kawke...mala siedzi w pizamce i zerka na bajki w tv

dziś idziemy na szczepienia...jejku nienawidze tego momentu uklocia jak mala taki krzyk z siebie wydaje

- katka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Na początku całuski dla Emki i Malinki normalnie uratowałyście mi życie tym bebilonem a i Olinka przesyła całuski za ten niebolący brzuszek

Róża ale cudny ten twój Szymcio
Malinka ja przy Robciu tak miałam z rozstępami jak ty, też przez całą ciąże nic a póżniej sie pojawiły.

A co do alk to ja może jakaś wyrodna jestem bo czasami na wieczór malutki kieliszeczek nalewki sobie wypije ale dodam na swoje usprawiedliwienie że Olinka w dzień jest na cycku a w nocy na mm. Więc mam nadzieje że do rana to już procentów nie ma

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

jeszcze dwie godzinki i szczepienia!!!czemu ja to tak przezywam???

patrzyłam na prognozę pogody w Anglii na przyszły tydzień i ma być około 10 stopni na plusie

A w ogóle to gdzie się wszystkie mamy podziewają???tylko mi nie piszcie później, ze wasze maleństwa spały do 9 czy 10!!!
Dziś stwierdziłam, że chyba się uzależniłam...od forum...

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
katka cieszę się, że pomogłyśmy
co do procentów to na pewno przez noc wszystkie wyparują
jeszcze dwie godzinki i szczepienia!!!czemu ja to tak przezywam???![]()
patrzyłam na prognozę pogody w Anglii na przyszły tydzień i ma być około 10 stopni na plusie![]()
wreszcie będę mogła wrócić do systemu dwóch spacerów dziennie
A w ogóle to gdzie się wszystkie mamy podziewają???tylko mi nie piszcie później, ze wasze maleństwa spały do 9 czy 10!!!
Dziś stwierdziłam, że chyba się uzależniłam...od forum...![]()
Ode mnie to pewnie nie usłyszysz, że moje dziecię spało do 9 czy 10

A na szcepieniu będzie dobrze, nie denerwuj się tak, bo mała wyczuje i moż być jeszcze gorzej. A ty mi nie pisz o temperaturze, właśnie podają pogodę i u mnie dzisiaj -17 !!!!! masakra jakaś

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hejka hejka!!!!!
moja nocka dzis w miare ale bez fajerwerekpobudka o polnocy 3 i 6
napalilam w kominku zrobilam sobie kawke...mala siedzi w pizamce i zerka na bajki w tvstrasznie lubię takie poranki..
dziś idziemy na szczepienia...jejku nienawidze tego momentu uklocia jak mala taki krzyk z siebie wydajejakos musimy to przezyć...łudzę sie tylko, że po szczepieniach mała będzie mi slicznie spała
A u mnie pobudka o północy, 2, 4 a potem to już coś przed 6, gadanie do 7, chwila spania i teraz śpi

Róża- śliczny ten twój synek, a jakiego ma fajnego kolegę

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja jeszcze w piżamie.
Emka - moja nocka raczej okropna. Pobudka najpierw o 23 (o 18:30 Zuzia zasnęła), potem o 2, 5 i 7. Teraz Zuzia jeszcze leży, ucięła sobie drzemkę półgodzinną, a zaraz pewnie rozpocznie się sajgon.
Piotrek zebrał się na narty, bo bardzo chciał jechać - więc niech ma coś z życia. Ostatnio jest grzeczny - sprząta, pomaga, Zuzię zabawia, zajmuje się nią.
Jak moja Mamcia przyjedzie, to chyba i ja na narty pojadę

Róża - jak Szymuś słodko wygląda

Dorcia - dobrze, że zwróciłaś uwagę tym dziewucho
Idę tymczasowo do łazienki, bo nie wyglądam najlepiej.
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
u nas nocka oki malutka poszla spac po 22giej dostala dwie lyzeczki kaszki do mleka i pospala do 7,20 tzn krecila sie ale wstala na amciu dopiero o 8,50
wypad udany - film super moge powiedziec ze wlosy deba staja hehe
poniewaz sciaglam czapke i tak sie wlosy mi naelektryzowaly ze staly mi we wszyskie strony niestety moj dopiero zobaczyl jak wychodzilismy z kina

uciekam robic porzadki w szafkach bo nie moge pomiescic ciuszkow dzieci a glupia jeszcze zagladam co by kupic- chyba sie uzaleznilam niestety:(
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*

U nas nocka... nie powiem

Emka rozumiem Twój stres przed szczepieniem :/ Ale trzeba. My w Walentynki idziemy :/
Vestusia to ładnie, że Piotrek jest grzeczny. Oby tak dalej

Róża Szymuś jest cudowny! jaki blondasek

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*

Moja Zuzia pospała wcześniej pół godzinki, potem pojadła, popiła herbatki i oczywiście wrzask. Uspałam ją na piersiach i przełożyłam do łóżeczka... na brzuszek! No i jeszcze śpi. Nie cieszę się, bo nie wiem, jak długo pośpi. Ale dziś nie idziemy na spacer, bo Zuzia ma nieciekawy głos. A na dworze też zimno, więc nie wychodzimy z domu. Mam nadzieję, że jakoś przeżyję do powrotu Piotrka

Batmanik - mój Piotrek z kolei stwierdził, że film głupi, kumpela tak samo. He, he, he

No i o ile dobrze gdzieś doczytałam, Ty małej dajesz już jakieś soczki??? To nie za wcześnie??? Jejor, ja bym się bała.
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))

Nocka kiepska, ale o niebo lepsza niż dwie poprzednie

Emkapl, powodzenia na szczepieniu ;/ współczuje ;/ ja już myślę o swoim, ok 21 lutego, wiem, że zleci szybko ... ;/
Vestusia, życzę spokojnego dzionka, może Zuzia Ci dziś zrobi niespodziankę

Buziale, lece ogarnąć, bo Szymcio kima, a pewnie już niedługo

P.S. Już nie kima, gada z obrazkami nad łóżeczkiem

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Vestusia trzymam kciuki żeby Zuzia dziś dała mamusi odpoczać. Wow, fajnie, że udało się Tobie ją położyć na brzuszek. U nas nie ma szans.
Róża nadchodząca nocka pewnie będzie jeszcze lepsza

Co do tych dziewczyn to też długo się zanosiłam, jeszcze za czasów ciąży, ale wczoraj wykorzystałam płacz Lenki.

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

U nas nocka troche gorsza niz zwykle

Róża Szymek boski

Sauri Igorek rosnie jak na drozdzach, sliczny chlopak.
Batmanik super, ze randka sie udala

Dorcia ja chyba pojde do gina w poniedzialek

Emka powodzenia na szczepieniu, ja ide 28.02, ciesze sie, ze wzielam te skojarzone, przynajmniej jedno uklucie bedzie... No i druga dawka na rota, pierwsza dostala, po czym wyszlysmy z gabinetu i ulala. Zla jestem, bo pielegniara wiedziala, ze Hania ulewa i ze przed chwilka ja karmilam. Z reszta na korytarzu, bo mala plakala. Nie pomyslalam, ze nie powinnam przed szczepieniem. Do tego podala jej ja szybko, no i nie wiem czy cos zostalo w brzuszku. Chyba 200 zł w plecy

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

suari no rośnie chłopak jak na drozdzach

róża no to nie za fajna nocka ale pamiętaj,ze nie jesteś jedyna z takimi przebojami już jesteśmy po szczepieniu...mała przeraźlłaiwie wrzasnęła ale szybko sie uspokoiła..teraz bardzo marudzi i płacze

waga Natalki to 5770