BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #296219 przez emkapl84
Hejka hejka!!!!!
moja nocka dzis w miare ale bez fajerwerek :lol: pobudka o polnocy 3 i 6 :dry:
napalilam w kominku zrobilam sobie kawke...mala siedzi w pizamce i zerka na bajki w tv :) strasznie lubię takie poranki..
dziś idziemy na szczepienia...jejku nienawidze tego momentu uklocia jak mala taki krzyk z siebie wydaje :( jakos musimy to przezyć...łudzę sie tylko, że po szczepieniach mała będzie mi slicznie spała :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296237 przez katka
Witajcie dziewczynki
Na początku całuski dla Emki i Malinki normalnie uratowałyście mi życie tym bebilonem a i Olinka przesyła całuski za ten niebolący brzuszek :kiss:
Róża ale cudny ten twój Szymcio
Malinka ja przy Robciu tak miałam z rozstępami jak ty, też przez całą ciąże nic a póżniej sie pojawiły. :(
A co do alk to ja może jakaś wyrodna jestem bo czasami na wieczór malutki kieliszeczek nalewki sobie wypije ale dodam na swoje usprawiedliwienie że Olinka w dzień jest na cycku a w nocy na mm. Więc mam nadzieje że do rana to już procentów nie ma :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #296250 przez emkapl84
katka cieszę się, że pomogłyśmy :woohoo: co do procentów to na pewno przez noc wszystkie wyparują :)
jeszcze dwie godzinki i szczepienia!!!czemu ja to tak przezywam??? :S :unsure:
patrzyłam na prognozę pogody w Anglii na przyszły tydzień i ma być około 10 stopni na plusie :woohoo: :woohoo: wreszcie będę mogła wrócić do systemu dwóch spacerów dziennie
A w ogóle to gdzie się wszystkie mamy podziewają???tylko mi nie piszcie później, ze wasze maleństwa spały do 9 czy 10!!!
Dziś stwierdziłam, że chyba się uzależniłam...od forum... :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #296254 przez Suari
emkapl84 napisał:

katka cieszę się, że pomogłyśmy :woohoo: co do procentów to na pewno przez noc wszystkie wyparują :)
jeszcze dwie godzinki i szczepienia!!!czemu ja to tak przezywam??? :S :unsure:
patrzyłam na prognozę pogody w Anglii na przyszły tydzień i ma być około 10 stopni na plusie :woohoo: :woohoo: wreszcie będę mogła wrócić do systemu dwóch spacerów dziennie
A w ogóle to gdzie się wszystkie mamy podziewają???tylko mi nie piszcie później, ze wasze maleństwa spały do 9 czy 10!!!
Dziś stwierdziłam, że chyba się uzależniłam...od forum... :lol: :lol:

Ode mnie to pewnie nie usłyszysz, że moje dziecię spało do 9 czy 10 ;) wprawdzie teraz śpi, ale usnął pół godzinki temu.
A na szcepieniu będzie dobrze, nie denerwuj się tak, bo mała wyczuje i moż być jeszcze gorzej. A ty mi nie pisz o temperaturze, właśnie podają pogodę i u mnie dzisiaj -17 !!!!! masakra jakaś :dry: ja chcę już wiosnę, a najlepiej latooooo !!!!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296255 przez Suari
emkapl84 napisał:

Hejka hejka!!!!!
moja nocka dzis w miare ale bez fajerwerek :lol: pobudka o polnocy 3 i 6 :dry:
napalilam w kominku zrobilam sobie kawke...mala siedzi w pizamce i zerka na bajki w tv :) strasznie lubię takie poranki..
dziś idziemy na szczepienia...jejku nienawidze tego momentu uklocia jak mala taki krzyk z siebie wydaje :( jakos musimy to przezyć...łudzę sie tylko, że po szczepieniach mała będzie mi slicznie spała :lol:

A u mnie pobudka o północy, 2, 4 a potem to już coś przed 6, gadanie do 7, chwila spania i teraz śpi :dry:

Róża- śliczny ten twój synek, a jakiego ma fajnego kolegę :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296267 przez vestusia
Dżem dobry :)

Ja jeszcze w piżamie.

Emka - moja nocka raczej okropna. Pobudka najpierw o 23 (o 18:30 Zuzia zasnęła), potem o 2, 5 i 7. Teraz Zuzia jeszcze leży, ucięła sobie drzemkę półgodzinną, a zaraz pewnie rozpocznie się sajgon.

Piotrek zebrał się na narty, bo bardzo chciał jechać - więc niech ma coś z życia. Ostatnio jest grzeczny - sprząta, pomaga, Zuzię zabawia, zajmuje się nią.

Jak moja Mamcia przyjedzie, to chyba i ja na narty pojadę :D O ile wcisnę się w strój.

Róża - jak Szymuś słodko wygląda :D :D :D

Dorcia - dobrze, że zwróciłaś uwagę tym dziewucho

Idę tymczasowo do łazienki, bo nie wyglądam najlepiej.
12 lata 10 miesiąc temu #296334 przez Batmanik
hejka
u nas nocka oki malutka poszla spac po 22giej dostala dwie lyzeczki kaszki do mleka i pospala do 7,20 tzn krecila sie ale wstala na amciu dopiero o 8,50
wypad udany - film super moge powiedziec ze wlosy deba staja hehe
poniewaz sciaglam czapke i tak sie wlosy mi naelektryzowaly ze staly mi we wszyskie strony niestety moj dopiero zobaczyl jak wychodzilismy z kina :side: mysle ze nikomu za mna nie zaslanialam hehe
uciekam robic porzadki w szafkach bo nie moge pomiescic ciuszkow dzieci a glupia jeszcze zagladam co by kupic- chyba sie uzaleznilam niestety:(
12 lata 10 miesiąc temu #296360 przez Dorciaition
Hej :)

U nas nocka... nie powiem :P :P

Emka rozumiem Twój stres przed szczepieniem :/ Ale trzeba. My w Walentynki idziemy :/

Vestusia to ładnie, że Piotrek jest grzeczny. Oby tak dalej :)

Róża Szymuś jest cudowny! jaki blondasek :) Rozkoszny :)

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #296385 przez vestusia
Oj, nawet nie mówcie mi o szczepieniu. My idziemy 6 lutego. To będzie rzeź :(

Moja Zuzia pospała wcześniej pół godzinki, potem pojadła, popiła herbatki i oczywiście wrzask. Uspałam ją na piersiach i przełożyłam do łóżeczka... na brzuszek! No i jeszcze śpi. Nie cieszę się, bo nie wiem, jak długo pośpi. Ale dziś nie idziemy na spacer, bo Zuzia ma nieciekawy głos. A na dworze też zimno, więc nie wychodzimy z domu. Mam nadzieję, że jakoś przeżyję do powrotu Piotrka :D Chyba, że Zuzia da mi tak popalić, że będę ledwo zipać :D

Batmanik - mój Piotrek z kolei stwierdził, że film głupi, kumpela tak samo. He, he, he :D Nio ale :D Fajnie, że wieczorek się udał :)

No i o ile dobrze gdzieś doczytałam, Ty małej dajesz już jakieś soczki??? To nie za wcześnie??? Jejor, ja bym się bała.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296406 przez Róża
Dzień dobry ;)

Nocka kiepska, ale o niebo lepsza niż dwie poprzednie ;) Karmienie 00:30, potem sen o 1 do 3:45 (wow), tutaj zeszło nam do 5, ale od 5 do 6 z groszami znowu godzinka snu, no i potem pobudka na dobre ;)

Emkapl, powodzenia na szczepieniu ;/ współczuje ;/ ja już myślę o swoim, ok 21 lutego, wiem, że zleci szybko ... ;/

Vestusia, życzę spokojnego dzionka, może Zuzia Ci dziś zrobi niespodziankę ;)

Buziale, lece ogarnąć, bo Szymcio kima, a pewnie już niedługo ;)

P.S. Już nie kima, gada z obrazkami nad łóżeczkiem ;)
12 lata 10 miesiąc temu #296431 przez Dorciaition
Batmanik, a co to za film?

Vestusia trzymam kciuki żeby Zuzia dziś dała mamusi odpoczać. Wow, fajnie, że udało się Tobie ją położyć na brzuszek. U nas nie ma szans.

Róża nadchodząca nocka pewnie będzie jeszcze lepsza :)
Co do tych dziewczyn to też długo się zanosiłam, jeszcze za czasów ciąży, ale wczoraj wykorzystałam płacz Lenki. ;)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296443 przez Suari

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296459 przez Dorciaition
O jaaa Suari ha ha. Ale rośnie Ci mężczyzna :)

Umówiłam się do gina! :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #296512 przez madziaska
Helllooo :)
U nas nocka troche gorsza niz zwykle ;) Pobudka o 1, o 4 i o 7 juz nie spalam ;) Mialysmy juz dwie drzemki, jedynie po pol godzinki ;)
Róża Szymek boski :kiss: No i dobre, e zaczelas jesc. Ja obecnie wcinam chipsy... Wiem, wiem niezdrowe, ale tak mi sie chcialo ;)
Sauri Igorek rosnie jak na drozdzach, sliczny chlopak.
Batmanik super, ze randka sie udala :)
Dorcia ja chyba pojde do gina w poniedzialek ;)
Emka powodzenia na szczepieniu, ja ide 28.02, ciesze sie, ze wzielam te skojarzone, przynajmniej jedno uklucie bedzie... No i druga dawka na rota, pierwsza dostala, po czym wyszlysmy z gabinetu i ulala. Zla jestem, bo pielegniara wiedziala, ze Hania ulewa i ze przed chwilka ja karmilam. Z reszta na korytarzu, bo mala plakala. Nie pomyslalam, ze nie powinnam przed szczepieniem. Do tego podala jej ja szybko, no i nie wiem czy cos zostalo w brzuszku. Chyba 200 zł w plecy :angry:
12 lata 10 miesiąc temu #296536 przez emkapl84
Dorcia kiedy do gina???jak juz szczepienia masz w walentynki to gina tez sobie tego dnia załatw :lol:
suari no rośnie chłopak jak na drozdzach :lol:
róża no to nie za fajna nocka ale pamiętaj,ze nie jesteś jedyna z takimi przebojami już jesteśmy po szczepieniu...mała przeraźlłaiwie wrzasnęła ale szybko sie uspokoiła..teraz bardzo marudzi i płacze :(
waga Natalki to 5770 :woohoo: :woohoo:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka