- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
ale ja mam podwojnie domyslenia bo w te walentynki moja siostra konczy 30 i tez pomyslu brak:/
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Jak coś wymyślicie na walentynki to sie pochwalcie bo u mnie zupełny brak weny w tej kwestii.
Dark ale masz pomysłową ta teściową
Emka no niezle z tym spaniem
- darkdream89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "Dziecko to uwidoczniona miłość"
- Otrzymane podziękowania: 2
madziaska widzisz, nieby nie można przekarmić piersią a jednak "mnie się udało". Na tyle, że po tygodniu karmienia według zaleceń lekarskich zagłodziłam dziecko i od wtedy jesteśmy na MM.
Aleksandra ale cudownie podnosi główkę!! Braaaawo!!
Kubuś dopiero w zeszłym tygodniu zaczął tak podnosić tę główeczkę... ale zaczniemy ćwiczenia i pogonimy wszystkich!
A na walentynki... Mąż w pracy... a ja w domku z maluszkiem. Będę miała mężczyznę swojego życia przy sobie ;P
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Fajnie, że już się lepiej czujesz.
Katka Natalcia to Oli córcia. Ja tylko zdjęcia dodaję.
My też pewnie w Walentynki winko, kolacyjka i sexi piżamka. Jeszcze myśle co kupić temu mojemu ukochanemu
Sarna a to śpiocha urodziłaś
Dark to faktycznie okres dostałaś szybko. Też słyszałam, że przy karmieniu poźniej nadchodzi, ale widać reguły nie ma.
Sarna musimy się wziąć za siebie i iść do gina. Madziaska też!
LEcę na MjakM
papa
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj moje dziecko zafascynowalo sie wlasnym jezykiem, mielila nim caly czas i lapala w dwa palce i smiala sie przy tym do rozpuku, a my razem z nia, a wlasciwie z niej
My na Walentynki mamy juz plan- jedziemy z Michaśka do ortopedy hahaha
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Ola, prawda jest taka , że raczej się doszukiwałam, a w zasadzie strasznie chciałam znaleźć coś co Szymkowi szkodzi, i padło na mleko, bo o tym czytałam i podpasowałam sobie, że jak np zjadłam budyń to Maluch się później męczył, a tak naparwdę męczył się i jak piłam mleko i jak go nie piłam ;/ Jak będziemy u pediatry to pogadam, bo położna to jak dziś pamiętam kazała mi pić mleko pół na pół z wodą
Natalka jest przesłodka !!!!!!!!
Dorcia, heheh, nie wiem dlaczego jestem dziwna, tak już mam, u mnie zawsze coś musi być inaczej niż powinno A tak napisałam, bo jak karmię piersią to byłam przygotowana, że nie odstanę od razu okresu, a tu masz Ci los ;] miałam tydzień tylko w przerwie odkąd przestałam krwawić po porodzie ;]
Dorcia przypomniałaś mi, miałam Was pytać czy macie jakieś fajne pomysły na prezenty, muszę coś wykombinować, bo u nas to akurat 5 latek stuknie
Sarna, hehe, no chyba lepiej Ci nie będąc Szymonem Mój brat miał być Agatką, do dziś się z niego śmieje
Dobrej nocki kobitki mi też życzcie, proszę, proszę !!! Chociaż 4 godziny pospać , eh
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Na walentynki przyg. wieczór czekoladowy...kupie mega czekoladowy tort, zrobię truskawki w czekoladzie... ogólnie będzie mnóstwo czekolady:białej, czarnej, z orzechami!!!!!no i standardowo winko albo szampan
u mnie dopiero przed 5...kiedy to dziecko zacznie wreszcie spać????.....a już było tak dobrze ostatnio czyt. spała po 4-5 godzin...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Emka zacznie w końcu spać. A jak śpi w dzień?
Malina ha ha przypomniałaś mi- my w Walentynki mamy szczepienie. Ale z rańca, więc mam nadzieję, że tak jak ostatnio dobrze je zniesie i wieczorkiem ładnie pójdzie lulkać.
Emka mogę do Was wpaść na ten wieczór czekoladowy?
Ha ha Róża nie jesteś sama, ja też należę do tych dziwnych
5 lat bycia razem?
Kurka boli mnie znowu obok cięcia po prawej stronie :/
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też się zastanawiam kiedy zacznie dłużej spac. U mnie to w ciągu dnia są drzemki, jak pośpi godzinę jednym ciągiemto meeeega sukces jest.
Malina- ale to musi słodko wyglądać,jak ten języczek ciągnie
Mój jest na etapie łapania i trzymania w rączce co się da,nawet mu to idzie
I nie wiem czy rzeczywiście zęby mu nie będą szły albo nie wiem co mu jest
Dorcia- dostaniesz po dupsku i może pójdziesz do lekarza !!!!! Róża ty chyba też, co ??!!!
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Osobiście dostałam @ w 5 tygodniu po porodzie... a karmiłam piersią.
madziaska widzisz, nieby nie można przekarmić piersią a jednak "mnie się udało". Na tyle, że po tygodniu karmienia według zaleceń lekarskich zagłodziłam dziecko i od wtedy jesteśmy na MM.
Aleksandra ale cudownie podnosi główkę!! Braaaawo!!
Kubuś dopiero w zeszłym tygodniu zaczął tak podnosić tę główeczkę... ale zaczniemy ćwiczenia i pogonimy wszystkich!
A na walentynki... Mąż w pracy... a ja w domku z maluszkiem. Będę miała mężczyznę swojego życia przy sobie ;P
A jak to ci powiedzieli, że przekarmiłaś dziecko ???? po czym to stwierdzili ?????
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Natka właśnie wszamała 120 ml i trzymam kciuki, żeby na trochę przysnęła...później lecimy na zakupy kupić mleko itp...u nas 1 stopień na plusie więc chyba nie muszę się jakoś bardzo przejmować i mogę wyjść z nią na spacer no nie???wy zabieracie swoje maluszki na dwór w taką pogodę???bo mnie M wczoraj opi...że zimno a ja dziecko ciągam po spacerach..i przez to, ze z nią wczoraj nie wyszłam to miałam masakrę w domu bo była straszna maruda...wiec dzisiaj nie ma bata idę na spacer!!!!
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a i znowu mi net siada..w ciągu dnia jest w miarę ok ale na wieczór rozłącza sie co minutę!!!!!nie wiem czemu tak się dzieję ale musze zadzwonić do operatora i trochę ich postraszyć,że jak mi tego nie naprawią to zrywam umowę
Natka właśnie wszamała 120 ml i trzymam kciuki, żeby na trochę przysnęła...później lecimy na zakupy kupić mleko itp...u nas 1 stopień na plusie więc chyba nie muszę się jakoś bardzo przejmować i mogę wyjść z nią na spacer no nie???wy zabieracie swoje maluszki na dwór w taką pogodę???bo mnie M wczoraj opi...że zimno a ja dziecko ciągam po spacerach..i przez to, ze z nią wczoraj nie wyszłam to miałam masakrę w domu bo była straszna maruda...wiec dzisiaj nie ma bata idę na spacer!!!!
Ja teraz nie wychodze, bo u mnie to tak w dzień od -12 do -15 jest ale przed chwilą mówili w DDTVN, że do -5 można spokojnie wychodzić z niemowlęciem na pole dobrze nie słyszałam co jeszcze mówili, ale zawsze na necie możesz pokazać męzowi ten odcinek żeby nie gadał głupot