- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #299675 przez Róża
Madzia, za nic w świecie nie żałuje szkoda mi raczej, że tyle miesięcy się czaiłam
Choroby to najgorsza rzecz, cholera, dopiero wtedy człowiek sobie zdaje sprawę, jak inne rzeczy mają małe znaczenie, będzie dobrze, musi być !
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u mnie i kciuk i smoczek na szczęście w użyciu, tylko smoczkiem coś ostatnio pluje za często smyk jeden
Anakol, my też nie mamy takich skarpetek!
Choroby to najgorsza rzecz, cholera, dopiero wtedy człowiek sobie zdaje sprawę, jak inne rzeczy mają małe znaczenie, będzie dobrze, musi być !
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u mnie i kciuk i smoczek na szczęście w użyciu, tylko smoczkiem coś ostatnio pluje za często smyk jeden
Anakol, my też nie mamy takich skarpetek!
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem mama:)czy jest cos piekniejszego?
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #299681 przez anda
[url=http:// ]
Madziaska wyslalam Ci wiadomosc prywatna:)
Ja teraz tez zaluje ze wczesniej sie nie odezwalam taka pipa ze mnie. A ile razy siedzialam i zawziecie Was podczytywalam, przezywalam razem z Wami i ryczalam jak bobr ogladajac zdjecia kolejno rodzonych dzieciaczkow to pare nas bylo niezdecydowanych hehe
Ja teraz tez zaluje ze wczesniej sie nie odezwalam taka pipa ze mnie. A ile razy siedzialam i zawziecie Was podczytywalam, przezywalam razem z Wami i ryczalam jak bobr ogladajac zdjecia kolejno rodzonych dzieciaczkow to pare nas bylo niezdecydowanych hehe
[url=http://
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #299684 przez emkapl84
Anda tezsie nie moge nadziwic, ze wczesniej sie do nas nie odezwalas....strasznie fajnie, ze sie wreszcie odwazylas do nas napisac
ja tez juz sie tak z wami wszytskimi zzylam, ze jakby nam sie nagle forum zepsuło czy cos w tym rodzaju to chyba bym sie nie pozbierała
ja tez juz sie tak z wami wszytskimi zzylam, ze jakby nam sie nagle forum zepsuło czy cos w tym rodzaju to chyba bym sie nie pozbierała
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299688 przez madziaska
Emka zarty zartami, ale to bylaby jakas trauma No nic, jestesmy juz uzaleznione A WASZ poprzedni watek, pazdziernikowy juz nie istnieje?? Ostatnio chcialam tam zajrzec i nie ma go???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez madziaska.
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem mama:)czy jest cos piekniejszego?
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #299694 przez anda
[url=http:// ]
Moj Michal juz sie ze mnie smieje ze teraz to juz w ogole mnie nie bedzie w wolnych chwilach...bo wczesniej jak tylko podczytywalam to ile mi to czasu zajmowalo.To wlasnie byl jeden z powodow dlaczego nie pisalam
chwalilyscie sie brzuszkami, to i ja dolacze swoj:
chwalilyscie sie brzuszkami, to i ja dolacze swoj:
[url=http://
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #299696 przez iva 20
Witam z wieczora mam troszke czasu wiec pisze:)
Dorcia, co do imienia nie ma co zalowac Moj tez dal mojej malej moje drugie imie ,wiec jest Nadia Iwona hihi
Madziaska, ale wymyslila Hania z tym przewrotkiem chyba jej sie znudzilo lezenie na brzuszku i chciala pokazac jaka madralinka z niej
Aleksandra , mezulek naprawde sie skompromisowal z tym drugim imieniem
Katka napisz mi jak t twoja corcia sie nazywa , bo kazdy inaczej pisze , ale z tego co tu wywnioskowalam to albo Ola lub Olga a corcia sliczna hihi ma takie duze oczy jak moje cudo
Dorcia , ale mialas stracha ztym testem ciazowym nie ma co Ja bym na zawal padla hehe nie no zartuje ,ale Krzys nie dobry stresowac Dorcie
Emka widze , ze twoja lalunia do lozeczka powedrowala moja w nim spi od 2 tyg zycia i tylko nad ranem spi ze mna jak M idzie do pracy, zeby bylo sie do kogo przytulic
Sarna trzymam kciukasy, ze przestaniesz jesc pierniczki i wmiescisz sie w sukienke :)Zdjecia z ciazy fajniutkie i slicznie wygladalas ja niekiedy mam wrazenie ze w ciazy lepiej wygladalam niz teraz no ale trzeba przezyc i poczekac na piekna figure:)
Anakol ja malej tez nie odbijam zdarzylo mi sie do tej pory moze ze dwa razy Ona sama nawet na lezaco beka jak stary chlop po jedzeniu
Roza super wygladalas i jaki ladny brzusio mialas Lubisz krociutkie wloski cio ????
Emka sliczny brzusio mialas taka kruszynka na tym zdjeciu
Ola ty tez przeslicznie wygladalas w ciazy Wszystkie bylysmy PIEKNE!!!!!
Dorcia ,a ty w tej sukiece wygladalas bosko nie ma co
Suari piekny brzuszek:)
Vestusia ty to lubialas yen swoj brzuszek bo masz mnostwo zdjec i oczywiscie Zuzia miala sliczny domek:)
Katka ,ale ze synusia przystojniaczek!
Malina super ,ze imieniny udane i Misia byla grzeczna
Emka to zasluga chlopow, bo moja zawsze w niedziele spi np dzisiaj w dzien 3 godzinki spala co zawsze spi punkualnie max 30 minutek
Vestusia jak fryzurka sie podoba to sobie zrob napewno bedziesz superowo wygladac i nie przeszkadzaja mi takie wlosy narescie sie ciesze ze mam cos innego na glowie
oki narazie starcze reszte jutro nadrobie bo nie mam sily ide sie kapac z mezulkiem buziaczki
Dorcia, co do imienia nie ma co zalowac Moj tez dal mojej malej moje drugie imie ,wiec jest Nadia Iwona hihi
Madziaska, ale wymyslila Hania z tym przewrotkiem chyba jej sie znudzilo lezenie na brzuszku i chciala pokazac jaka madralinka z niej
Aleksandra , mezulek naprawde sie skompromisowal z tym drugim imieniem
Katka napisz mi jak t twoja corcia sie nazywa , bo kazdy inaczej pisze , ale z tego co tu wywnioskowalam to albo Ola lub Olga a corcia sliczna hihi ma takie duze oczy jak moje cudo
Dorcia , ale mialas stracha ztym testem ciazowym nie ma co Ja bym na zawal padla hehe nie no zartuje ,ale Krzys nie dobry stresowac Dorcie
Emka widze , ze twoja lalunia do lozeczka powedrowala moja w nim spi od 2 tyg zycia i tylko nad ranem spi ze mna jak M idzie do pracy, zeby bylo sie do kogo przytulic
Sarna trzymam kciukasy, ze przestaniesz jesc pierniczki i wmiescisz sie w sukienke :)Zdjecia z ciazy fajniutkie i slicznie wygladalas ja niekiedy mam wrazenie ze w ciazy lepiej wygladalam niz teraz no ale trzeba przezyc i poczekac na piekna figure:)
Anakol ja malej tez nie odbijam zdarzylo mi sie do tej pory moze ze dwa razy Ona sama nawet na lezaco beka jak stary chlop po jedzeniu
Roza super wygladalas i jaki ladny brzusio mialas Lubisz krociutkie wloski cio ????
Emka sliczny brzusio mialas taka kruszynka na tym zdjeciu
Ola ty tez przeslicznie wygladalas w ciazy Wszystkie bylysmy PIEKNE!!!!!
Dorcia ,a ty w tej sukiece wygladalas bosko nie ma co
Suari piekny brzuszek:)
Vestusia ty to lubialas yen swoj brzuszek bo masz mnostwo zdjec i oczywiscie Zuzia miala sliczny domek:)
Katka ,ale ze synusia przystojniaczek!
Malina super ,ze imieniny udane i Misia byla grzeczna
Emka to zasluga chlopow, bo moja zawsze w niedziele spi np dzisiaj w dzien 3 godzinki spala co zawsze spi punkualnie max 30 minutek
Vestusia jak fryzurka sie podoba to sobie zrob napewno bedziesz superowo wygladac i nie przeszkadzaja mi takie wlosy narescie sie ciesze ze mam cos innego na glowie
oki narazie starcze reszte jutro nadrobie bo nie mam sily ide sie kapac z mezulkiem buziaczki
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #299709 przez Aleksandra
Natalce jabłuszko chyba smakowało, ale widzę, że Dorci chyba przesłałam to samo zdjęcie Łyżeczkę to spokojnie zjada ale z miną jakby to była cytryna
Ja dziś robię z mężem wspólnie kolację Chyba na coś liczy
Anda śliczne brzusio, a ty aż promieniejesz
Ja dziś robię z mężem wspólnie kolację Chyba na coś liczy
Anda śliczne brzusio, a ty aż promieniejesz
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #299738 przez kima
Madzia Ty farbowałaś włosy kiedy ja rodziłam
A co do cyca to ja też tylko na nim jade i Kubuś w dzień je co 2 godziny, w nocy troszkę rzadziej, ale w dzień nie wytrzymuje więcej nić 2 godziny, chyba, że zaśnie mocnym snem, a że w dzień rzadko śpi.. i tak w kółko
Ola mina Natalki bezcenna - jakby jadła gumę Szok, apropo uwielbiałam je jak byłam mała, pamiętacie je?
Ok lece bo idziemy kąpać małego, miłych snów i udanych nocek dla tych któe dzisiaj będą szalały z chłopami
A co do cyca to ja też tylko na nim jade i Kubuś w dzień je co 2 godziny, w nocy troszkę rzadziej, ale w dzień nie wytrzymuje więcej nić 2 godziny, chyba, że zaśnie mocnym snem, a że w dzień rzadko śpi.. i tak w kółko
Ola mina Natalki bezcenna - jakby jadła gumę Szok, apropo uwielbiałam je jak byłam mała, pamiętacie je?
Ok lece bo idziemy kąpać małego, miłych snów i udanych nocek dla tych któe dzisiaj będą szalały z chłopami
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #299760 przez Aleksandra
Uwielbiałam te gumy!! Miny dzieciaczków które po raz pierwszy jedzą coś innego niż mleko - BEZCENNE!! Normalnie sesyjkę jej walnęłam jedną ręka karmiąc drugą trzymając aparat.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299765 przez madziaska
Kima dobrze wiedziec, bede patrzyla na WASZ suwaczek zeby wiedziec jak dluuugo juz nic z wlosami nie robilam
Anda fajowa z Ciebie kobitka Skad jestes???
Moja mala zasnela przed chwilka sama w lozeczku. Wczesniej na to nie wpadlam, ze tak mozna Zawsze ja bralam do lozka i dawalam cyca, no i ona jadla, jadla. Smialam sie, ze co wieczor mamy maraton z cycem Dzisiaj nakarmilam ja przed kapiela. Polozylam w lozeczku, puscilam pozytywke, troche jeczala, wtedy do niej podchodzilam i usmiechalam sie, po czym odchodzilam. Spi!!!! hehe
Anda fajowa z Ciebie kobitka Skad jestes???
Moja mala zasnela przed chwilka sama w lozeczku. Wczesniej na to nie wpadlam, ze tak mozna Zawsze ja bralam do lozka i dawalam cyca, no i ona jadla, jadla. Smialam sie, ze co wieczor mamy maraton z cycem Dzisiaj nakarmilam ja przed kapiela. Polozylam w lozeczku, puscilam pozytywke, troche jeczala, wtedy do niej podchodzilam i usmiechalam sie, po czym odchodzilam. Spi!!!! hehe
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez madziaska.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona