BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #299675 przez Róża
Madzia, za nic w świecie nie żałuje :D szkoda mi raczej, że tyle miesięcy się czaiłam ;)

Choroby to najgorsza rzecz, cholera, dopiero wtedy człowiek sobie zdaje sprawę, jak inne rzeczy mają małe znaczenie, będzie dobrze, musi być !

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

u mnie i kciuk i smoczek na szczęście w użyciu, tylko smoczkiem coś ostatnio pluje za często smyk jeden ;)

Anakol, my też nie mamy takich skarpetek! :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299679 przez madziaska
Hania tez nie ma takich skarpetek :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #299681 przez anda
Madziaska wyslalam Ci wiadomosc prywatna:)
Ja teraz tez zaluje ze wczesniej sie nie odezwalam taka pipa ze mnie. A ile razy siedzialam i zawziecie Was podczytywalam, przezywalam razem z Wami i ryczalam jak bobr ogladajac zdjecia kolejno rodzonych dzieciaczkow :) to pare nas bylo niezdecydowanych hehe

[url=http://
]

12 lata 10 miesiąc temu #299682 przez madziaska
Lepiej pozno niz wcale. My tu juz jak rodzina, przynajmniej ja tak czuje. Osobiscie super wspominam okres ciazy z WAMI :) Ehhh jak fajnie byloby sie kiedys spotkac z naszymi maluszkami. Wysciska wszystkie bobaski i mamuski :)
12 lata 10 miesiąc temu #299684 przez emkapl84
Anda tezsie nie moge nadziwic, ze wczesniej sie do nas nie odezwalas....strasznie fajnie, ze sie wreszcie odwazylas do nas napisac :kiss:
ja tez juz sie tak z wami wszytskimi zzylam, ze jakby nam sie nagle forum zepsuło czy cos w tym rodzaju to chyba bym sie nie pozbierała :laugh: :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299688 przez madziaska
Emka zarty zartami, ale to bylaby jakas trauma ;) No nic, jestesmy juz uzaleznione :P A WASZ poprzedni watek, pazdziernikowy juz nie istnieje?? Ostatnio chcialam tam zajrzec i nie ma go??? :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu #299694 przez anda
Moj Michal juz sie ze mnie smieje ze teraz to juz w ogole mnie nie bedzie w wolnych chwilach...bo wczesniej jak tylko podczytywalam to ile mi to czasu zajmowalo.To wlasnie byl jeden z powodow dlaczego nie pisalam ;)
chwalilyscie sie brzuszkami, to i ja dolacze swoj:

[url=http://
]

Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #299696 przez iva 20
Witam z wieczora mam troszke czasu wiec pisze:)

Dorcia, co do imienia nie ma co zalowac :) Moj tez dal mojej malej moje drugie imie ,wiec jest Nadia Iwona hihi

Madziaska, ale wymyslila Hania z tym przewrotkiem :P chyba jej sie znudzilo lezenie na brzuszku i chciala pokazac jaka madralinka z niej :)

Aleksandra , mezulek naprawde sie skompromisowal z tym drugim imieniem :D

Katka napisz mi jak t twoja corcia sie nazywa , bo kazdy inaczej pisze , ale z tego co tu wywnioskowalam to albo Ola lub Olga :lol: a corcia sliczna hihi ma takie duze oczy jak moje cudo :P

Dorcia , ale mialas stracha ztym testem ciazowym nie ma co :ohmy: Ja bym na zawal padla hehe :) nie no zartuje ,ale Krzys nie dobry stresowac Dorcie :woohoo:

Emka widze , ze twoja lalunia do lozeczka powedrowala :) moja w nim spi od 2 tyg zycia i tylko nad ranem spi ze mna jak M idzie do pracy, zeby bylo sie do kogo przytulic :)

Sarna trzymam kciukasy, ze przestaniesz jesc pierniczki i wmiescisz sie w sukienke :)Zdjecia z ciazy fajniutkie i slicznie wygladalas :) ja niekiedy mam wrazenie ze w ciazy lepiej wygladalam niz teraz no ale trzeba przezyc i poczekac na piekna figure:)

Anakol ja malej tez nie odbijam zdarzylo mi sie do tej pory moze ze dwa razy :woohoo: Ona sama nawet na lezaco beka jak stary chlop po jedzeniu :woohoo:

Roza super wygladalas i jaki ladny brzusio mialas :) Lubisz krociutkie wloski cio ????

Emka sliczny brzusio mialas taka kruszynka na tym zdjeciu :)

Ola ty tez przeslicznie wygladalas w ciazy :) Wszystkie bylysmy PIEKNE!!!!! :woohoo:
Dorcia ,a ty w tej sukiece wygladalas bosko nie ma co :woohoo:

Suari piekny brzuszek:)

Vestusia ty to lubialas yen swoj brzuszek bo masz mnostwo zdjec :) i oczywiscie Zuzia miala sliczny domek:)

Katka ,ale ze synusia przystojniaczek!

Malina super ,ze imieniny udane i Misia byla grzeczna :)

Emka to zasluga chlopow, bo moja zawsze w niedziele spi np dzisiaj w dzien 3 godzinki spala co zawsze spi punkualnie max 30 minutek :woohoo:

Vestusia jak fryzurka sie podoba to sobie zrob napewno bedziesz superowo wygladac i nie przeszkadzaja mi takie wlosy narescie sie ciesze ze mam cos innego na glowie :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

oki narazie starcze reszte jutro nadrobie bo nie mam sily ide sie kapac z mezulkiem buziaczki :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #299709 przez Aleksandra
Natalce jabłuszko chyba smakowało, ale widzę, że Dorci chyba przesłałam to samo zdjęcie :( Łyżeczkę to spokojnie zjada ale z miną jakby to była cytryna :lol:

Ja dziś robię z mężem wspólnie kolację :) Chyba na coś liczy :silly:

Anda śliczne brzusio, a ty aż promieniejesz :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #299732 przez katka
witajcie
iva moja kruszynka to olga karolina :laugh: tez ma 2 imiona
ola fajnie ze natalce smakowało
anda super facet z olafa
a skarpetek nie mamy :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #299738 przez kima
Madzia Ty farbowałaś włosy kiedy ja rodziłam :P

A co do cyca to ja też tylko na nim jade i Kubuś w dzień je co 2 godziny, w nocy troszkę rzadziej, ale w dzień nie wytrzymuje więcej nić 2 godziny, chyba, że zaśnie mocnym snem, a że w dzień rzadko śpi.. i tak w kółko :)

Ola mina Natalki bezcenna - jakby jadła gumę Szok, apropo uwielbiałam je jak byłam mała, pamiętacie je?

Ok lece bo idziemy kąpać małego, miłych snów i udanych nocek dla tych któe dzisiaj będą szalały z chłopami :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #299758 przez mamakuby
Madziaska ja jestem mamą październikową:) Wątek istnieje,ale nowy.
Piękne fotki macie dziewczyny z brzuszkami,aż mi żal że ja nie mam takich z okresu ciąży:-(
12 lata 10 miesiąc temu #299760 przez Aleksandra
Uwielbiałam te gumy!! Miny dzieciaczków które po raz pierwszy jedzą coś innego niż mleko - BEZCENNE!! Normalnie sesyjkę jej walnęłam jedną ręka karmiąc drugą trzymając aparat.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299765 przez madziaska
Kima dobrze wiedziec, bede patrzyla na WASZ suwaczek zeby wiedziec jak dluuugo juz nic z wlosami nie robilam ;)
Anda fajowa z Ciebie kobitka :) Skad jestes???
Moja mala zasnela przed chwilka sama w lozeczku. Wczesniej na to nie wpadlam, ze tak mozna ;) Zawsze ja bralam do lozka i dawalam cyca, no i ona jadla, jadla. Smialam sie, ze co wieczor mamy maraton z cycem ;) Dzisiaj nakarmilam ja przed kapiela. Polozylam w lozeczku, puscilam pozytywke, troche jeczala, wtedy do niej podchodzilam i usmiechalam sie, po czym odchodzilam. Spi!!!! hehe
12 lata 10 miesiąc temu #299767 przez Aleksandra
Madziaska gratulacje ! Fajnie, że zasnęła sama w łóżeczku :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia