BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #300516 przez emkapl84
olcia cos wiem na temat takich fochow...moj dokladnie tak samo reaguje...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #300519 przez Malina86
Dzieki Olcia, bede z samego rana :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #300523 przez Róża
Trochę mi zeszło ;)

właśnie zjadłam princessę, pierwszy wafelek w czekoladzie od września, słuchajcie, jaka ekstaza to ciężko opisać :):):) odlot ;)

Iva, uwielbiam krótkie włoski od jakiegoś czasu jak pierwszy raz się odwazylam (są takie wygodne !!! )i lubie eksperymentować, ale tylko ze strzyżeniem, z kolorem nie, jest mój od zawsze ;)

Olcia, minka Natalki bezbłedna, hehe, ale się uśmiałam :D i fajna kolacja, mmmniam ;)

jak znajdę to wkleję Wam zdjęcie mojego nygusa jakos z ubiegłego tyg. jak taka krzywa mine zrobil :)

Dorcia, śniło mi się, ze robiłyśmy razem zakupy,w ogóle jaka schiza, czytałam wczoraj, ze kupiłaś w Cubusie śpioszki w przecenie, i śniło mi się że poszłyśmy do tego sklepu i wszystko było po 5 zł hehe i tak brałyśmy te ciuszki hurtowo i potem przeglądałyśmy co się będzie nadawać :D mam niedosyt najwyraźniej zakupów dla Małego ;)
A co do Walentynek, oj będziemy uważać :lol:

Lusia, super fotki, Twój Olo extra chłopak :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Buziaki :*
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #300535 przez Róża

a to cwaniackie oblicze mojego słodkiego dziecka ;)
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #300543 przez Malina86

Haha Różyczko orgazm przy wafelku! :silly:

Hahahahahaha Szymek wymiata!!!
12 lata 10 miesiąc temu #300552 przez Róża
Właśnie Malinka przy wafelku, mój nie wiedział co robi, że mi go kupił :) tyle radości , że już niczego więcej nie potrzebuje :lol:

A z mojego Małego to będzie aparat w przyszłości coś czuje :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #300554 przez [email protected]
GRIIIIIIIIIILL PRZYSZEDŁ juhuuuu:D
Zaraz zrobie sos pesto, ugriuluje kurczaka apotem całe panini-jezu ale dostałam ślinotoku!!!!!

i moje maluszki nie spały w spiworkach, rozkow tez nie mialam-w ogole myslalamze tego siejuz nie uzywa-zdziwilamsie jak o tym pisalyscie:) a spiworki-cóż ja sama się mega rozpycham przez sen i bylałam ze moje dziec to moze krępować-więc kołderka:)

Kima-oh ale mi posłodziłaś!!! :* dziekuje bardzo, misie nie podoba to ze ciało mam takie rozlazłe i latające-jak sie tak specjalnie telepie to nogi i brzuch jak galareta latają, no brzuch już prawie nie ale nogi i pupa to jakiś koszmar-w tym tygodniu nie chodziłam na rolke ze zwględu na grype-ale od jura znowu smigam się ubijać:P a maluszek wie co dobre i cycusia ubustwia:P moj Daro często ma tak ze jak płacze i nie wiem czemu, w koncu podaje mu pierś-a on tylko ja powącha, pocałuje iśpi heheh

Co do córci-to ja też jeszcze bede miała:P a jak bedzie chłopak...no cóż, będzie nosił sukienki i warkoczyki hahahah
No ipowiem Ci że z dwojką dzieci człowiek jest znacznie bardziej zorganizowany i ma nawet więcej czasu!

Vestusia-koniecznie pochwal się fryzurką jeśli dzisiaj Ci ją zrobi! Piszesz o szczepieniu...widzisz a mój Daro jeszcze w ogole nie był szczepiony, nie boje sie jego szczepienia i nie przezywam jakoś konkretnie-to chyba dlatego ze przechodziłam to juz z Domisiem i teraz już jakoś to mnie nie przeraza. Ale martwi mnie bardziej to zejeszcze nie był szczepiony i pierwszą dawkę dostanie kiedy powinien być juz po drugiej:/

Lusia-a Ty masz teraz ciemne włosy?...ja jeszcze nigdy włosów nie farbowałam...ciekawe kiedy osiwieje i jak czesto bede musiała się farbować? jej nie wyobrazam sobie tego:/

Emka-ja swoją fontanne kupiłam w superdragu zobacz tam fajne promocjewtedy mieli i kupiłam ja za grosze!

Roza-mojemu tez ciągle oczko ropieje i łzawi. Ajak masowałam kanalik to wtedy tak mu ropiało ze nie mógł oczka otworzyć wiec niemasuje. Dzisiaj kolo 16 ide z Darusiem do lekarza na kontrole po ospie i zapytam o to oczko...moze tez dostaniemy kropelki-a Wy jakich uzywacie? Znajomej corka miała odtykane kanaliki, synek tez miał miec ale Kasia powiedziała ze nie zrobi tego drugiemu dziecku i samo mu przeszło...nie wiem na czym en zabieg polega . noi zdjecieSzymka jest mega!!

dziewczyny przepraszam ze mi sie czesto słowa łączą ale mam zepsutą spację-a raczej w ogole nie mam bo mi Domiś wyłamał i wyrwał ten gumowy czarny cycek wiec spacja działa dotykowo o ile trafie:/
12 lata 10 miesiąc temu #300556 przez emkapl84
Róża ale minka...no niezły będzie cwaniaczek- łobuziaczek w przyszłości... a co do princessy to był jedyny wafelek, bez którego nie przezyła bym w ciąży...co chwila tylko princessa orzechowa i herbatniki bebe :laugh:
malina juz sobie wyobraziłam twoją córcię z główką podskakujaca w tym leżaczku...biedna Michasia :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #300582 przez Róża
Oj będzie cwaniaczek, będzie ;) w dodatku urodzony w ostatki, jak ta mama da sobie radę ? :silly:

Sarna, najpierw mieliśmy biodacynę, ale nie dała rady, teraz nam przepisała chibroxin, zobaczymy, dziś zacznę wieczorem zakraplać, próbowałam już świetlika, w użyciu sól fizjologiczna, nawet moje mliko, i zawsze jest tak że chwila lepiej i znowu to samo,a po masowaniu kanalików u mnie strasznie oczka łzawiły, więc też zaprzestałam ...
jak się dowiesz czegoś ciekawego u lekarza to napisz ;)
12 lata 10 miesiąc temu #300587 przez katka
Witajcie
Na początek całuski dla Nadii i Natalki
Forum chyba mi jakiś post zerzarło bo nie wiem o jakim filmiku z martwym niemowlakiem piszecie i co zrobiła teściowa Malinki :(
Róża jak chcesz to zadzwonie do kol bo ona miała problem z ropiejacymi oczkami i zapytam bo do jakiegoś dobrego okulisty trafiła i juz jest po wszystkim. A zdjęcie Szymka jest megaaaa
Ola no mina Natalki jest super

my dziś po wizycie u neurologa. Dostałyśmy skierowanie na usg główki i na rehabilitacje bo jednak troche długo jej sie ta asymetria utrzymuje.
12 lata 10 miesiąc temu #300607 przez Aleksandra
Róża powaliło mnie to spojrzenie :lol:

Katka ale mi przypomniałaś!! Muszę zadzwonic rehabilitację umówic!! Dzięki kochana :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #300630 przez madziaska
Boże chyba trafilam do jakiejs drukarni!!!!!!! ;) Nadrabiam od rana ;)

Buziazki dla naszych Kochanych trzymiesiecznych bobaskow :kiss:

Ja bylam na przecenach jakis czas temu. Malinka tez mam ten polarek w serduszka z 5 10 15, kupilam rozmiar 80 cm. I ciagle mi malo tych zakupow dla malej ;) Narazie sie ruszyc za bardzo nie moge, a Hani jeszcze do Galerii nie chce brac. Moze to i lepiej, na pewno dla mojej kieszeni ;)

Luska Olo jest swietny, te zabki :) Schrupalabym go...

Roza maly cwaniaczek Ci rosnie...

Kurka juz nie pamietam co tam naskrobalyscie, hehe...

A to zdjecie brzucha ze stopami to tez podpatrzylam u kogos hhehe ;)

Roza dopiero teraz princessa??? TY mialas chyba cukrzyce ciazawa jak dobrze pamietam ??? Ja bez slodyczy nie moge zyc ;) Choc na pozatku ciazy wogole nie jadlam slodkiego, odrzucilo mnie, potem nadrobilam ;) Teraz jem i to duzooo, malej nic nie jest, wiec czekolada idzie tonami ;)

Vestusia jak Ci dobrze, ze do fryca idziesz :)

Sarna ja jakis czas temu wrocilam do swojego koloru, mam podobny do Ciebie i teraz bardzo zaluje, ze znowu zaczelam farbowac, zwlaszcza, ze farbuje na braz. Po slubie znowu chce wrocic do mojego koloru ;)

Moja mala tak jak WAM pisalam usnea w lozeczku sama ok 20.30. Spala do 4 nad ranem :laugh: 8 godzin bez jedzenia :ohmy: Cos zaczela stekac, a ze cyca mi rozrywalo wzielam ja na spiocha do karmienia. Obudzila sie po 7 i od 8 znowu pospala do 9.30... Takich nocy chce wiecej!!!!!!!! Choc i tak nie moge narzekac :laugh:

Roza oby snkowi nie trzeba bylo tych kanalikow odtykac. Na pewno nie bedzie to konieczne, ja chyba nie zgodzilabym sie na taki zabieg...
12 lata 10 miesiąc temu #300632 przez anda
Witajcie dziewuszki :kiss:
Buziaki dla Nadii i Natalki z okazjii 3 miesiaca :(
My niedawno wrocilismy do domciu bo bylismy wyrobic paszport dla Olafka. Musielismy byc oboje wiec i Olafka wzielismy ze soba a zawieja u nas straszna choc tylko 3 na minusie...mam tylko nadzieje ze sie nie rozchoruje.
Sarna co do objadania sie slodyczami to mam to samo. Co najlepsze to w ciazy nie mialam takich zachcianek jakie mam teraz. Wiecznie cos podjadam to ciastka, cukierki pudrowe(uwielbiam), werthers original(kolejna milosc), a waga nie chce zejsc do tej z przed ciazy:(. Ale szczerze to u Ciebie nie widac zbednych kilogramow i o diecie mozesz zapomniec. Ogladajac Twoje zdjecia bylam zachwycona, uroda, figura(cuuuudo).
Lusiamasz przesliczne cieciaczki i podziwiam Cie ze tak sobie swietnie radzisz. Zawsze bylam pod wrazeniem ze masz sile i ochote na generalne porzatki i tego nigdy nie odpuscisz chocbys miala to robic o 5 rano. Brawo.

Iwabaaardzo podoba mi sie Twoja fryzurka i uwielbiam dlugie wlosy. Ja tez mialam do maja dopoki nie zaczely mi wychodzic garsciami, puszyc, rozdwajac i musialam je sciac. Pewnie to wina tego ze na poczatku ciazy schudlam 5 kilo i brak witamin.
Vestusiamysle ze jestes za sroga dla siebie. Fajna kobitka z Ciebie i z wygladu i charakteru. Oceniam to po postach ktore czytalam. Zawsze mozna sie usmiac, wzruszyc, naprawde fajnie sie Ciebie czyta. A co do rozstepow czy kilogramow...to jest czasem wpisane w role mamy, a czy jest cos piekniejszego??to nam dodaje skrzydel i urody tez, bo szczesliwa mama to sliczna mama :) Wiem ze Zuzia daje Ci popalic,ale mysle ze jej usmiech wynagradza wszystko. Sama jestem mama i mamy lepsze i gorsze dni.
Dorcianasze dzieciaczki urodzilysmy tego samego dnia :) Mialas super seksowna sukienke na zdjeciu i wygladalas w niej nieziemsko.A Lenki usteczka rozbrajaja. W przyszlosci moj Olaf i Twoja Lenka mogliby Tworzyc super pare i do tego ten sam dzien urodzenia, moze to jakies przeznaczenie hehe. Pomarzyc zawsze mozna.
Troche sie rozpisalam...wiem.
Dla reszty dziewczyn usciski. Jak poczytam reszte to nadrobie bo ciezko tak w jednym poscie.

[url=http://
]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #300648 przez madziaska
Dorcia, a gdzie jest nasza tabelka z listopadowkami??? Slepa jestem albo jej nie ma ;)

A i jeszcze mam pytanko, juz dawno mialam zapytac. Kurka mnie strasznie od porodu boli kosc ogonowa, jak za dlugo na niej posiedze to wstac nie moge... Zlamala sie czy co??? Macie tez tak????

Dorcia bylas u gina???? Ja jade za tydzien, juz na pewno ;) Teraz nie mam za bardzo jak...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #300650 przez Malina86
madziaska na pierwszej stronie jest :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia