BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #300652 przez madziaska
Dzieki Malinka, zawsze byla "pod" Dorcia... Chyba zmienilo sie to jak mnie jakis czas temu nie bylo...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #300657 przez chłopek
hej dziewczyny a zaparcia dziecko 2 miesieczne moze miec od mleka modyfikowanego/ ja sie nie orientuje bo tylko piersia karmiłam
12 lata 10 miesiąc temu #300668 przez kima
Też się ostatnio zastanawiałam gdzie tabelka i szukałam jej pod Dorcią, dobrze, że piszecie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Właśnie podjadam marcheweczki gotowane, ostatnio jem je codziennie, ręce mam już pomarańczowe jak chińczyk :lol:

Oj mi też teraz nie w głowie zakupy przez te mrozy.. nosa się nie chce wychylać :silly:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #300669 przez kima
Różyczka mojemu też łzawi i ropieje oczko i masuje ten kanalik, z tym, że nmi okulistka powiedziała, że takie zabiegi przetykania kanalika wykonuje się dopiero po 1 r.ż. Ale poprzez masaż często się cofie, więc warto próbować.

A Szymcio miną mnie powalił :)
12 lata 10 miesiąc temu #300686 przez anda
Wlasnie zauwazylam ze przy zyczeniach dla dziewczynek to minka nie ta.. wiec zamiana :) :kiss:
Rozyczko Twoj synek jest prze slodki, taki kochany blondyneczek. Oby te kropelki wyleczyly oczka i zabieg nie byl konieczny. Wierze ze pomoga.
Emkasuper pomysl na czekoladowy wieczor walentynkowy.

[url=http://
]

12 lata 10 miesiąc temu #300700 przez madziaska

12 lata 10 miesiąc temu #300718 przez anda

Chyba Sarna pytala ktory to byl tydzien ciazy na zdjeciu?!34 :)

]

12 lata 10 miesiąc temu #300736 przez Róża
Katka, jesli możesz będę wdzięczna, bo jeśli te krople nie podziałają to jak zejdą mrozy chce się gdzieś wybrać, ona nas skierowała do poradni przy szpitalu, ale jak masz kogoś godnego polecenia to daj znać :kiss:

Madzia, tak miałam cukrzycę, wcześniej zajadałam się krówkami i czasami łapała mnie chcica i np blok czekoladowy robiłam (hihi, naszło mnie na niego bo forum pokątnie czytałam i któraś z Was go robiła ... Luśka?) ... teraz to mam takie ciśnienie, że mogłabym jeść mnóstwo słodkiego po tym poście, spróbowałam princessę, wcześniej przedwczoraj kawałek czekolady i na razie spoko, bo chyba przy alergii na czekoladę wyszłaby jakaś wysypka prawda?
Madzia noc marzenie, ehh ;)

Będę robić wszystko,żeby taki zabieg nie było konieczny, bo sobie tego nie wyobrażam :(

Kima, już sama nie wiem co robić, zraziłam się do tego masażu bo miałam wrażenie że jest gorzej, a u Was pomaga?

12 lata 10 miesiąc temu #300743 przez katka
Róża zdobęde te namiary i ci podam. Postaram sie w tym tyg bo jakoś z ta kolezanka tak mamy ze trudno nam sie zdzwonić bo jak ja do niej dzwonie to ona nie moze odebrać bo np karmi a jak ona dzwoni to ja nie moge :silly: taki jakis pech czasami zdzwonienie sie na pogaduchy zajmuje nam 2 dni próbowania :blink: ale na bank to załatwie
12 lata 10 miesiąc temu #300757 przez madziaska

Roza, tak luska robila blok, ja tez i chyba jeszcze pare dziewczyn. Faworki rowniez byly na topie ;)
12 lata 10 miesiąc temu #300764 przez Róża
Dzięki Katka, jak uda Wam się zgadać to podpytaj ;) pewnie nie jest łatwo, sama wiem, jak często nie mogę odebrać telefonu, a co dopiero jeśli po obu stronach podobnie :)

O właśnie, robiłyście faworki, to jeszcze przede mną ... może zrobię mężulkowi na tłusty czwartek? :) która ma dobry przepis? :):):) byłaby niespodzianka, bo tak to pobiegnie po faworki do mamusi ;]

12 lata 10 miesiąc temu #300767 przez anda

Ide bo dziecie wzywa cyca :)

]

12 lata 10 miesiąc temu #300769 przez Aleksandra
Byłam na chwilę u teściowej w sklepie samochodem a zmarzłam jak diabli !! Brrrr....
12 lata 10 miesiąc temu #300787 przez madziaska
U nas obecnie -16. Jak fajnie siedzi sie w cieplym domku ;)

Moje dziecko spi juz prawie 4 godziny!!!! Ostatnio w ciagu dnia spala kilka razy po pol godziny, nigdy nie wiadomo co przyniesie nowy dzien ;)
12 lata 10 miesiąc temu #300789 przez Dorciaition
Ale Wy macie gadanego ostatnio ;)

Szymka miny wymiatają ha ha cudasek 

Sarna smacznego. 

Róża sen mógłby się spełnić. Wszystkie rzeczy po 5 zł to by było coś 

Sarna tak to dziewczyna z forum. Dawno się nie odzywała. Teraz ma synka  Powiem Wam, że jak straciłam Alanka to też miałam potrzebę mówienia o nim, o samym porodzie. Ale nie w necie. Wiedziałam , że innych to krępuję wiec tylko z Krzysiem o tym rozmawiałam. Też nie chciał, ale zmuszałam go. Każdy ma swój sposób na cierpienie.

Anda ha ha kto wie, może kiedyś ;) Ale musielibyście w nasze strony przyjechać. Ja się stąd nie ruszam. ;) Lenka mam nadzieję, że też mnie nie opuści ;)

Madziaska tabelka jest na pierwszej stronie  Jak chcecie mogę ją wrzucić pod mój suwaczek :)

Kość ogonowa mnie nie boli.

Byłam byłam u gina. Kazałam jej zrobić mi usg he he. 60 zł w plecy ;) ale spokojna jestem przynajmniej. W ciąży nie jestem. ;) Okresu brak, bo mam mało jakiś hormonów. Dostałam luteinę na wywołanie.

Madzia przypilnuję Cię!

Lecę, resztę poźniej nadrobię. Jakoś nie potrafię być nie w temacie, więc nadrabianie mnie czeka obowiązkowo :)

Buziaki

Alanek[*] :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży