BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299866 przez luska
Mi w końcu neta naprawili juppppiiiii.

My dziś mieliśmy z mym sobie zrobić wieczór i co pokłóciliśmy się B) Eh ostatnio coraz bardziej dostrzegam , że mój się strasznym egoista zrobił to raz , a dwa coraz bardziej mnie wkur....., ze nawet jak mam sobie coś do powiedzenia, to jato robię spokojnie , chociaż mnie ciśnie , ale są maluchy.A on nie mięsem rzuca, głos podnoś.......kiedyś mu chyba za to wywalę B) Mala dziś mi ulewa cały wieczór :ohmy: :ohmy: Fuck...do tej pory może z dwa razy ulala.Czyżby miała na two wpływ dieta , ale w sumie dziś nic nie jadłam ,tylko zapychałam sie orzechowcem.Wczoraj mnie tak ciasto , ze do 2 w nocy piekłam ciasto ,bo o 24 skończyłam sprzątać :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #299875 przez Aleksandra
Luska jakie piękne zdjęcia :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #299879 przez Malina86
Czesc Mamusie!

Przeczytalam wszystko, ale cos watpie, ze spamietalam :)

Witam nowa sliczna mamusie Ande! Jak moglas sie do nas wczesniej nie odezwac?! :) Olaf przesliczny!

iva fryzurka zajefajna, wygladasz bosko :)

Aleksandra, ale sie usmialam z minek Natalki przy jabluszku! Jeszcze troche i zaczna sie "jabluszkowe" sesje u reszty :)

emka pamietasz jak pisalas, ze Natka sobie zarty z Ciebie robila ze spaniem?! Moje dziecko wczoraj postanowilo zazartowac ze mnie. Mial do niej wstawac Malz, wiec nie pil na tych imieninach, Mala zasnela po osmej, ale obudzila sie jakos kolo 23:00, my jeszcze nie spalismy to ja przyniosl do lozka, popila mleczka, pogadala z nami i tak zeszlo do pierwszej i w koncu polozylismy Misie do lozeczka, my do wyrka i wszyscy zasneli. Ja szczesliwa, ze nie bede musiala wstawac w nocy, a ten maly malpiszon spal do 10:00 i Adrian nawet jedego kursu do niej nie zrobil! Wstal przed nia, o 10:00 ja nakarmil i przyniosl mi do lozka i spalysmy do 11:30 :)

Vestusia dziewczyny maja racje, ze jestes dla siebie zbyt krytyczna. Naprawde przesadzasz, uwierz w to, jakbys wygladala jak maszkaron to bym Ci powiedziala: "Wez Vestusia sie ogarnij, bo siec mi pada jak zdjecia wczytasz" :lol: Kochana wygladasz bardzo ladnie, a roztepy niestety sa wpisane w ryzyko, z czasem zbledna. Glowa do gory!

Moja Misia znowu cos poplakuje dzisiaj, pewnie bede do niej wstawac sto razy, bo tatus dziaij spi :)
12 lata 10 miesiąc temu #299891 przez Malina86
Madziaska piekne foteczki z brzuszkiem!

Luska super te Twoje dzieciaczki i nie wyparly by sie siebie :)

Dorcia ja mieszam puszke zwyklego Bebilonu z puszka Comfortu, jak nie ma kupy to daj sam Comfort.
No ja jakos wlsnie tak placilam za ta kiecke, ale co zrobic jak potrzebowalam na chrzciny, a teraz mniej niz polowe kosztuje... A polarek z 5-10-15 taki rozowy w biale serduszka? Mamy :)

Aaaaa my tez nie mamy skarpetek haha :)
12 lata 10 miesiąc temu #299895 przez [email protected]
dorcia-hihi i Ciebie w końcu nadrabianie dopadło hehehe no i gratuluje snu Lenki-piękna niespodzianka!!! taki sen i to jeszcze w weekend:D

Lusia-zakochałam się w Olciu!!! hahaha ale on cudaśny!!! no i córa!!! piękny śmieszek!!!

na HBO leci sex and the city 2-jeszcze nie widziałam więc wciągam teraz...a miałam isc wczesniej spac-standard

Dorcia-jak kupie leginsy to się ubiore:)
ty sie nie odchudzaj! ja sie odchudzam tylko ze względu na te imprezki...bo tak to karmienie piersią do wakacji samo mnie odchudzi-jeszcze ze 2 kg i będzie super:P
12 lata 10 miesiąc temu #299899 przez Aleksandra

Zmykam kochane. Miłej nocki :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #299905 przez mamakuby
www.zapytajpolozna.pl/90-przyszle-mamy-2...ziernikowe-2011.html
Link dla dziewczyn które szukały październikowych mam. Zaglądajcie od czasu do czasu, będzie weselej;-)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299908 przez Malina86
Osz kurcze na pazdziernikowych mamusiach 12 stron przez miesiac- toz to szok :)

12 lata 10 miesiąc temu #299917 przez Malina86
No ja nie wiem co Wy tak spac z kurami chodzicie... :lol:

Dobranoc Spiochy!
12 lata 10 miesiąc temu #299922 przez emkapl84
i chyba znowu pierwsza na forum :laugh: musze dzis zmienic dostawce netu bo bezprzewodowo mi nie chce działać i musze znowu pod kablel lapka podpinac...
moja Natka zasneła wczoraj w ciagu 2 minut..o 19 połozyłam ją do łózeczka i sama zasneła ...to juz po raz trzeci sie zdarzyło wiec mam nadzieje, ze zawsze juz tak bedzie ..o 1 sie obudzila na karmienie i zjadła 180 ml i myslalam ze smoczek wessie taka byla glodna...pobudka o 5 ale dla mnie to normalka i zawsze nawet przed ciaza tak rano wstawałam...
u nas wczoraj bylo 8 stopni na plusie i mam nadzieje ze dzis tez bedzie tak ladnie...
musze isc na spacer porozgladac sie za rzeczami na walentynki...znalazlam fontanne czekoladowa i chyba ja kupie bo mamy miec przeciez czekoladowy wieczor walentynkowy..a w nocy napisala do mnie kol z pracy czy nie chce zeby ona na kilka godzin zabrala natalke zebysmy mieli z marcinem czas dla siebie...milutko z jej strony no nie???
Dorcia no to pobiła rekord twoja córeczka!!!!!!ale juz jakos latwiej mi "przelknac" takie informacje :lol: :lol:
Malina :lol: :lol: :lol: niezłe cie Michasia urządziła!!!!a tesciowa faktycznie nawiedzona i dlaczego tak pozno przychodzi???nie wie ze wtedy jest czas dla dziecka na spanie kapanie itp???no i wy tez musicie miec troche czasu dla siebie!!!
z netem coraz gorzej i nie wiem czy bede mogla do was dzis zagladac....a w dodatku caly dzien sama!!!!no coz ...zycie
12 lata 10 miesiąc temu #299960 przez Dorciaition
Helloł!

Emka tak myślałam, że pierwsza będziesz :)
Buziaczki dla Natalki z okazji 3 miesięcy :kiss: :kiss: :kiss:

Koleżanka faktycznie miła :) Robisz apetyt na czekoladę :)

Ze spaniem Lenki to właśnie się zastanawiałam czy napisać żebyś się nie zdenerwowała. :silly:

Malinka w serduszka nie- różowy z kapturkiem z uszkami.

Widzę, że mamy październikowe szaleją :blink:

Lecę, pewnie teraz mniej będę na kompie siedziec B)

papa

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #299998 przez vestusia
Hello :)

Czytam Was na raty, odpiszę wszystkim później.

Położna (albo lekarka?) zadzwoniła do mnie rano i mi powiedziała, że ma grypę i że chyba lepiej, żeby mi nie szczepiła dziś Zuzi. Nosz kuźwa. A tak się psychicznie już nastawiliśmy. Idę przepisać Zuzię do innej przychodni, bo to jakiś skandal. Zuzia właśnie pospała pół godzinki w łóżeczku, więc kolejny sukces. Ale i tak szału nie ma.

Odezwę się później.

No i idę dziś do fryzjera (albo będzie dziś miała "okienko" albo mnie zapisze na jakiś termin) i zaliczę solkę. Jak będzie nowa fryz, to wkleję foto.

ps. Dzięki Malina za szczere słowa :D Przynajmniej będę wiedziała, że piszesz szczerze he, he, he :D Rozbawiłaś mnie :D
12 lata 10 miesiąc temu #299999 przez iva 20
Czesc :kiss:
dzieki dziewc<zyny ze wm sie podoba fryzurka :D a te co chca cos zmienic to tylko sie wybrac do fryzjera i zmienic ja nigdy nie zaluje wlosow za to szybko odrastaja :)
Emkaa Wszystkiego dobrego z okzaji , ze Natala skonczyla 3 miesiace !!!! Hehe fajnie sie ulozylo , ze nasze kluski maja w ten sam dzien urodzinki :D i mamy juz duze dziewczynki :D
Moja mala zasnela o 20 30 pobutka o 1 30 a potem o 5 :D wyspalam sie cora mi dala pospac :) napisze do was pozniej :*
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #300020 przez Malina86
Hejka!

emka i iva tysiac buziakow (tzn. tysiac na kazda wiec lacznie dwa :) ) dla Natalek na skonczone 3 miesiace!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Vestusia na mnie zawsze mozesz liczyc :)

Moje dziecie zasnelo wczoraj o 20:00, pobudka o 24:00 i spala do 9:30 :) Do 24:00 pare kursow ze smoczkiem bylo, ale i tak nie spalam wiec luz. A najlepsze, ze teraz dalej spi u mnie w lozku :)
12 lata 10 miesiąc temu #300064 przez Aleksandra
Cześc dziewuszki :)

Iva fryzura mi sie bardzo podoba i zawsze chciałam tak sobie zrobic ale mam za dużo włosów i miała bym jedną wielką szopę na głowie :silly:

U nas nocka minęła standardowo. Położyliśmy się spać o 0.30 więc poranna pobudka o 8-ej była ogarnięta przez Z bo ja dopiero zwlekłam sie o 8.45 i pierwsze co zrobiłam to kawę :)

Dziś Z dał małej jabłuszko i już było lepiej, tzn ilość wypluwanej ilości był mniejsza ale mina jak przy cytrynie została :)

Emka i Iva ucałowania z okazji 3 miesięcy !!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia