BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #317112 przez anakol
vestusia napisał:

No nie!!!!

Suari urodziła!!!!!

o godzinie 21:30 urodził się Igorek, ważył 2810g i mierzył 52cm ! Przyjechała do szpitala o 19, a o tej 21:30 Igorek był już na świecie!!!!

Jejor jak ona to zrobiła???? Wcisnęła się do kolejki przed Anakol :D
Musimy zmienić nazwę naszego wątku, albo połączyć go z dziewczynami z października!! :D

Suari, ale się wepchałaś przede mnie :lol: :silly: ;) Dziewczyny, wzruszam się jak to czytam B)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317114 przez Malina86
anakol no masz leb Ci powiem! :)

Kurcze, zeby tylko po tej zmianie forum nam nie przepadlo wszystko :( Moze naprawde kazda pokopiuje troche stron i zapiszemy w Wordzie i skleimy potem w calosc :)
12 lata 10 miesiąc temu #317117 przez emkapl84
anakol dzieki wielkie za tego linka ja tez chetnie sobie czytam stare wpisy i tez jak malina kiedys po kolei musialam strony wczytywac :huh: :huh:
mała spi...m gra na sonce...jak dobrze ze jutro pracuje tylko do 12 bo po tygodniowym maratonie sam na sam z natalcia wymiekam...jeszcze od paru dni nauczyla sie tak wrzeszczec strasznie glosno...to nawet nie jest placz tylko wrzask!!!!
a w weekend bedziemy probowac jabluszka albo marcheweczki albo co tam znajde w tych angielskich marketach :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #317118 przez madziaska
anakol Ty to jesteś mądra babka :) Ńa staraczkach na ok 500 stronie jest mój test,zaraz sobie zobacze. Mój Szymon ostatnio mówił, ze powinnyśmy z tego naszego wątku książkę napisać ;)
12 lata 10 miesiąc temu #317120 przez Malina86
Haha Dziewczyny pamietam jak Was podczytywalam i smialam sie do rozpuku z tego Waszego pakowania do szpitala! Walizki na kolkach! Czekalam, az ktoras napisze, ze woz do przeprowadzek zamowila :lol: :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #317122 przez anakol
Malina86 napisał:

Kurcze, zeby tylko po tej zmianie forum nam nie przepadlo wszystko :) Moze naprawde kazda pokopiuje troche stron i zapiszemy w Wordzie i skleimy potem w calosc :)

Jestem za :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #317125 przez Malina86
Haha madziaska wlasnie sobie kliknelam strone nr 700 i tam akurat o krochmaleniu brzucha pisalysmy :lol: :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #317126 przez madziaska
malina ja miałam walizkę na kółkach ;) powiem Ci,ze to był dobry pomysł. Szymon musiał tachac moje tobolki jak mnie chwyciło w patologi na porodowke, a potem na położniczy :)
12 lata 10 miesiąc temu #317130 przez madziaska
Krochmal był niezły :)
12 lata 10 miesiąc temu #317132 przez Aleksandra
Ja mam tak głupi program w kompie, że nawet nie będę próbowac kopiowac bo to ponad moje nerwy... :dry:

Z krochmalu to smiałam sie strasznie :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317134 przez anakol
Vestusiu, a ja właśnie przeczytałam o Twojej przygodzie z żelem truskawkowym, hahahahahahaha :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #317138 przez madziaska
Olcia lekarz mi krochmal polecil ;) Babenki idę spać, miłej nockî :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #317141 przez vestusia
Anakol!!! Nie czytaj o tym żelu!!!!

Ja właśnie czytam o praniu rzeczy i Madziaska miała ich tak dużo dla Hanuli !!! He, he, he, :D

Macie rację, że fajnie byłoby zrobić z naszego forum jakąś książkę. Ale kto by to potem czytał :D Najfajniejsze byłyby obrazki! :D

Anakol - zabiłaś mnie tym pytaniem o lektora w bajkach. Przyznam, że puściłam tylko pierwszą płytę, chyba pierwszą bajkę i czytała ją babka. Nie wiem, jak reszta, bo w sumie wolę na razie sama Zuzi czytać i przypomnieć sobie troszkę język. No i przy okazji Zuzia ogląda ze mną bajeczki i bardzo się przy tym cieszy :D

Ja idę Kochane spać. Dobranoc Laski :D
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317144 przez anakol
Eeeeeej, dziewczyny, nie ma wszystkiego! Strona 615 jest sprzed 4 miesięcy, a 616 sprzed dwóch!
www.zapytajpolozna.pl/94-mamusie-listopa...raszam/Page-615.html
www.zapytajpolozna.pl/94-mamusie-listopa...raszam/Page-616.html
To znaczy że nie ma całego tego czasu, kiedy rodziły się nasze dzieciaczki! Najważniejsze zeżarło!!! Fotek pierwszych i smsów... A chciałam przeczytać jak to było u Was... :(
12 lata 10 miesiąc temu #317153 przez anakol
Olcia, moja Natalka od jakiegoś czasu zaczęła przygryzać dolną wargę. Wcześniej tego nie robiła.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia