- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316494 przez madziaska
Dzien dobry
Wczoraj pisalam, ze chce mala pozniej wykapac, zeby pozniej poszla spac, a co za tym idzie pozniej stala No, ale nie dalo sie, bo ok 19 juz byla marudna, wiec wykapalam ja. Poszla spac jak zawsze o 20. I wstala o 9 Jadla o 2 i5. Zawsze po karmieniu biore ja do nas, bo boje sie, ze nie uslysze jak jej sie uleje. Dzisiaj tez ja wzielam, ale poszlysmy do innego pokoju spac. Sz boli ten kregoslup i strasznie sie wierci, pewnie dlatego Hania wstawala o 7, bo ja budzil. Tak sobie wkrecam Od 10 znowu spi, juz pol godziny
Kurka jak ja zaczne dwac Hance jedzonko to WY juz pewnie zupki bedziecie podawca. To dobrze, bede miala do kogo zwrocic sie o rade
Basiunia, no ja tez na cycku, ale podam malej cos po 5 miesiacu. A Twoj synus ile ma miesiecy??? Zrob sobie suwaczek to bedziemy widzialy
Luska super piesio. My tez zastanawialismy sie czy robimy wesele. Robimy, ale nie za wielkie. To tyle kosztuje, a wydatkow teraz sporo. Wogole wkurzylam sie ostatnio. kidys WAM mowilam o ciotce, siostrze mojej mamy. Kiedy mama dowiedziala sie, ze zostanie babcia zadzwonila do niej z ta nowine. Ona ma syna, ktora jest kilka lat po slubie i jeszcze dziecka nie ma. Moja mama szczesliwa chwali sie, ze zostanie babcia, a ona: "No widzisz, a tam gdzie trzeba to nie maja". Wkurzylam sie okrutnie. Ostatnio dzwonila ciotka i pyta, czy my wogole jakies przyjecie robimy i czy bede miala biala sukienke... Noszzzzzzzz cholera jasna!!!! Dziecko planowane wyczekane, mamy po 28 lat!!!!! To nie byla jakas wpadna, a czesto czuje, ze ludzie tak mysla... Z reszta jestesmy ze soba 12 lat!!!! Wspomne, ze ona sama szla do slubu z brzuchem majac 18 lat w bialej sukni i welonie. jej corka miala juz tylu facetow, co chwile z innym mieszkala, a do slubu poszla w bielej sukni i welonie... Zla jeste!!!! Ehhh
mamokuby trzymajcie sie
Wczoraj pisalam, ze chce mala pozniej wykapac, zeby pozniej poszla spac, a co za tym idzie pozniej stala No, ale nie dalo sie, bo ok 19 juz byla marudna, wiec wykapalam ja. Poszla spac jak zawsze o 20. I wstala o 9 Jadla o 2 i5. Zawsze po karmieniu biore ja do nas, bo boje sie, ze nie uslysze jak jej sie uleje. Dzisiaj tez ja wzielam, ale poszlysmy do innego pokoju spac. Sz boli ten kregoslup i strasznie sie wierci, pewnie dlatego Hania wstawala o 7, bo ja budzil. Tak sobie wkrecam Od 10 znowu spi, juz pol godziny
Kurka jak ja zaczne dwac Hance jedzonko to WY juz pewnie zupki bedziecie podawca. To dobrze, bede miala do kogo zwrocic sie o rade
Basiunia, no ja tez na cycku, ale podam malej cos po 5 miesiacu. A Twoj synus ile ma miesiecy??? Zrob sobie suwaczek to bedziemy widzialy
Luska super piesio. My tez zastanawialismy sie czy robimy wesele. Robimy, ale nie za wielkie. To tyle kosztuje, a wydatkow teraz sporo. Wogole wkurzylam sie ostatnio. kidys WAM mowilam o ciotce, siostrze mojej mamy. Kiedy mama dowiedziala sie, ze zostanie babcia zadzwonila do niej z ta nowine. Ona ma syna, ktora jest kilka lat po slubie i jeszcze dziecka nie ma. Moja mama szczesliwa chwali sie, ze zostanie babcia, a ona: "No widzisz, a tam gdzie trzeba to nie maja". Wkurzylam sie okrutnie. Ostatnio dzwonila ciotka i pyta, czy my wogole jakies przyjecie robimy i czy bede miala biala sukienke... Noszzzzzzzz cholera jasna!!!! Dziecko planowane wyczekane, mamy po 28 lat!!!!! To nie byla jakas wpadna, a czesto czuje, ze ludzie tak mysla... Z reszta jestesmy ze soba 12 lat!!!! Wspomne, ze ona sama szla do slubu z brzuchem majac 18 lat w bialej sukni i welonie. jej corka miala juz tylu facetow, co chwile z innym mieszkala, a do slubu poszla w bielej sukni i welonie... Zla jeste!!!! Ehhh
mamokuby trzymajcie sie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez madziaska.
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316567 przez Aleksandra
Witam z rana
Mamokuby powodzenia
Madziaska nie dziwię ci sie, ja tez bym sie wkurzyła. Może po prostu ci zazdrości i tyle !
Natalka po kaszce spała od 21.30 do 7.30 Teraz dam jej soczku jabłkowego a późnije deserek
Pogoda taka że szkoda za okno wygladac. Śnieg puścił i pada deszcz
Mamokuby powodzenia
Madziaska nie dziwię ci sie, ja tez bym sie wkurzyła. Może po prostu ci zazdrości i tyle !
Natalka po kaszce spała od 21.30 do 7.30 Teraz dam jej soczku jabłkowego a późnije deserek
Pogoda taka że szkoda za okno wygladac. Śnieg puścił i pada deszcz
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316604 przez Dorciaition
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Batmanik zapraszam Na drugie robię ryż z sosem i piersią
Emka na razie nie będę robiła sama. Dopiero jak będę miała warzywka z ogródka.
Chyba może z ziemniakiem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Batmanik zapraszam Na drugie robię ryż z sosem i piersią
Emka na razie nie będę robiła sama. Dopiero jak będę miała warzywka z ogródka.
Chyba może z ziemniakiem.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316612 przez Aleksandra
Ja puki nie będę miała własnych warzyw i owoców będę podawac słoiczki. Czytała w gazecie i rozmawiałam z siostrą i słoiczki są z przetestowanych produktów. W sklepie czy na bazarze tak na dobrą sprawę nie wiesz co kupujesz, czy było pryskane czy nie a słoiczki są produkowane z warzyw i owoców specjalnie hodowanych dla potrzeb dziecka i pod bardzo ścisłym nadzorem. Dopiero jak Natalcia skończy 6 miesięcy to zje pierwszą moją zupkę. Akurat będzie wiosna więc będę miała swoje warzywka. Nawet w jakimś programie na tvn style mówili, żeby zacząć od słoiczków. Ziemniak na początek może byc za ciężki więc lepiej zacząc od pojedynczych składników i stopniowo podawac inne. Ale każde dziecko jest inne więc spróbuj. Jeśli nic się nie będzie działo niepokojącego np ból brzuszka czy brak kupki to znaczy, że śmiało możesz ziemniaczki podawac
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316635 przez katka
Madziaska nie przejmuj sie Ja też mam taka ciotkę i powiem ci że mój R jest na nia najlepszy. jak ona np jednago razu mówiła ze dziecko powinno jeść inne produkty dopiero jak ma pół roku to ten specjalnie wyjął słoiczek i Robcia karmił tak żeby wszyscy widzieli i jeszcze kazał patrzeć jak pięknie zjada
Emka a czemu akurat marchewka jak nie ma samej to kup np jabłuszko.
ja już sie obrobiłam i mam labe Ola spi a ja buszuje na allegro
Emka a czemu akurat marchewka jak nie ma samej to kup np jabłuszko.
ja już sie obrobiłam i mam labe Ola spi a ja buszuje na allegro
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316639 przez mamakuby
Już po wszystkim..
Kubuś płakał tak,że masakra normalnie:-( Ale właśnie zasną .. Nie pytałam o to wyginanie bo już tak nie robi.Klocek waży 6,600:)
Emka Natalcia śliczna w tej sukienusi:)
Ja ze słoiczka podaję małemu tylko deserki, a zupki gotuję sama, bo mamy swoje warzywa:)
Kubuś płakał tak,że masakra normalnie:-( Ale właśnie zasną .. Nie pytałam o to wyginanie bo już tak nie robi.Klocek waży 6,600:)
Emka Natalcia śliczna w tej sukienusi:)
Ja ze słoiczka podaję małemu tylko deserki, a zupki gotuję sama, bo mamy swoje warzywa:)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316662 przez Aleksandra
Anyanka jest w szpitalu z Bartusiem. Pogotowie zabrało ich z przychodni. Mały ma zapalenie płuc, złapał w ciągu doby!!
Biedactwo...
Posmarowałam Natalce dziąseła Bobodentem i zasnęła. Jak smarowałam to miała twarde gdzieniegdzie.... Od tych paluchów i śliny zrobiły jej się krostki na policzkach.
Mamakuby z Kubusia kawał chłopa rośnie Gratulacje
Biedactwo...
Posmarowałam Natalce dziąseła Bobodentem i zasnęła. Jak smarowałam to miała twarde gdzieniegdzie.... Od tych paluchów i śliny zrobiły jej się krostki na policzkach.
Mamakuby z Kubusia kawał chłopa rośnie Gratulacje
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316666 przez Batmanik
Co do zupek to igorowi dawalam jak. Skonczyl 3 mies ale najpierw dostal deserek. A pozniej pare dni dawalam mu zupki ze sloiczzkow a pozniej sama mu gotowalam przez pierwszy tydz same warzywa tzn por seler vebulke marchew pietruszke. Buraczka i ziemniaczka z lyzeczka maselka blendowalam to a w drugi tydz gotowalam na wywarze miesnym a dopiero w 3ciim tyg blendowalam z mieskiem z kurczaka, cielencine wolowine badz golabka...
ANAYKA ZYCZYMY DUZO ZDROWKA!!!!!!!!!
ANAYKA ZYCZYMY DUZO ZDROWKA!!!!!!!!!
Moderatorzy: ilona