BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 7 miesiąc temu #364629 przez anakol
Mia, całowanie przesądziło sprawę. Myślę, że moja Natalka będzie odpowiednią kandydatką :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #364636 przez [email protected]
Więc i ja teraz nadrabiam:) podejrzewam ze mnie wieczor zastanie bo ja zawsze 100 rzeczy na raz robie hehe

Kredzia-Mikuś cudowny, taki zawadiacki ma ten uśmiech:)

Vestusia-jak Ci za przeproszemiem zaraz w perdel wierdole i to równo!!!
Jaki auyzm jaki autyzm?!? Pamiętasz kiedyś pisałam że kolezanka zerwała ze mną kontakt, jej synek ma autyzm, i uniego od urodzenia było coś nie tak. Miał ogromne napięcie mięśniowe, bolesne rehabilitacje, i podejrzenia autyzmu były juz jak on miał 5miesięcy. I to serio było u niego widać-a Twoja zuzua jest po prostu spokojnym dzieckiem!
A z resztą HAHAH teraz mi się przypomniałao-CZY TY PRZYPADKIEM NAM TU NIE PŁAKAŁAS PRZEZ PIERWSZE 3 MIESIĄCE ŻE ZUZA JEST ZA AKTYWNA? Ze mało śpi i ciągle płacze? A teraz jak sięb uspokoiła to znowu jest zle??? Oj Ania Ania......nie komentuje już więcej hehe

Anakol-biedna mała zębuszka, oby szybko minęło...a śniegiem mnie rozwaliłaś-a wyobraź sobie, że mój tata wczoraj mówił, że chyba śnieg gdzieś w górach spadł bo takiemroźne powietrze wieje!
No to mamy takiesame cycuchy heheh ja na basenia małego niose na tej piersi albo coś ręką niby robie i zasłaniam:P
Mi pierś nie dynda bo nosze 2 staniki hehe więc trzymają się w kupie i na miejscu
Woooow a staniki na sronce super! Tez sobie zamowie!!!
Dobry pomysłz tym allegro, nigdy bym nie wpadła na to ze mozna kupić/sprzedac uzywaną bieliznę, ale przy takich cenach warto poszukać a one jak nowe wyglądają!
Czytam dalej co piszesz o stanikach, ja miałąm zawsze tak że obwód jak był dobry to miseczki za małe-przed dziećmi byłam pięknie cycata-po Domisiu zostały mi „uszy jamnika”:( ciekawe jak bedzie teraz. Ale w stanikach zawsze deneruje mnie to ze cycuchy ida trochę w dół a zapięcie od stanika mam na łopatkach bo cały tył idzie do góry. Będę sobie zamawiać taki głęboki stanik, bo zwykle pierśmi mi wypadają górą i przez bluzkę wyglądam jakbym miała 4 cycki!

Aniaa-boski Twój Wojtuś!!! I jak pięknie siedzi!
Tez bym chciala tu pierogarnie:( kocham pierogi!!(jesc)
Sama jesteś kochana? Rozeszłaś się z partnerem? Czy jak coś źle rozumiem?
Wojtuś odpadł na macie heheh Darusiowi tez się zdarza, ale on jak śpiący to mi daje znać, jęczy w specyficzny sposób i wiem że musze go położyć spać.
Niezle twoj maluch z karuzelą szaleje, ja swojemu karuzele zabrałam bo się przestała kręcić, łądnie grała, projektor działął, misie słodziutkie ale nie kręciła się wieć poszłą na strych-widze ze te nowoczesne zabawki wytrzymują tylko jedno dziecko:/ i to nie tylko karuzela!

Kima Domiś miał bączek w któryj jezdził pociąg, zamykały się semafory i dawał dzwięki pociągu-śuper był a Domiś go wręcz kochał!
Hehe dobry text że \dorcia broni Domisia dla Lenki jak lwica haha uśmiałam się-ale dobrze dobrze!!!
Kima Ty zboczuchu!!! Lubisz czytać takie rzeczy? Hahhaha
Nie no żartuje alepowiem ży było bosko :P od porodu Darusia odkrywamy sex na nowo, po Domisu miałam tam taką tragedię, że teraz sex nas cieszy jak nastolatków:)
Hahahha z tesciową na aerobik-fajnie będziecie rywalizować która szybciej się wylaszczy hahahh

Malinka-ja też mydłem zmywam buzię, ale ja tylko oczy maluje. Nie mam cery naczynkowej ale te pryszcze:/ włosy ipocenie minie mam nadzieje ze i pryszcze :( ale fakt muszę się wreszcie wybrac po jakies tablety bo jeszcze mi się córa za wczesnie zdaży hehe
Malinka-piszesz że wszystkie nasze dzieci takie ładne...no Daro był paskudny! Ale się chłopak wyrabia hahah, codziennie jest ładniejszy :P
Czytam tak o Twojej misi to ona wszystko robi tak szybiutko, jak te dieci się różnią!
Domiś te zabawki pozniej wyrzucał-najlepsa zabawa-mama podchodzi i podaje, 100 razy na minute :)
Widze ze u Darusia zapowiada się jak u Domisia on zaczynał siadać jak miał jakoś 7 miesięcy 8 raczkował a 10 chodził, ciekawe kiedy Daro będzie chodził, bo siedzię nie potrafi jeszcze
O nie moge!!!! Michasia to jest boska! I już na 4 próbuje! Tylko patrzec jak zacznie Ci raczkować!!!
Daruś jak się obudzi od razu mu ja pokaże!:*
Ile pampków jest w pacze sleep&play? Raz je miałąm dla Domisia kiedyś ale wydawały mi się okrutnie sztywne ale sprobuje i kupie tm razem

Mia-super z tym całowaniem,i dobrze ze te bomby biologiczne poszły na tatę hahaha
Daro też łapie za uszy albo policzki i przyciąga, ale nie całuje tylko próbuje sassac albo polizać:)
Ale reklame cudną mu zrobiłaś ubawiłam się i rozczuliłam :)
Powiem Ci że urodzę dla niego dziewczynke opięknych ciemnych długich włosach i ciemnych oczch! Jeśli tylko gotów jest poczekać!

Lusia-moja pamięc tez juz nie działa hehe! A mąż miaaaaał geeest super z tymi 400zł:) schowaj w skarpete i ja bedziesz miała siły i czas to zaszalejesz!
A Domiś już dla Lenki zarezerwowany:P

Dorcia-mmm pierogi! A ja nie umiem ich lepić:/ rozwalają mi się, nie mamcierpliwości-no po prostu nie umiem!
Fajnie ze tak na komorce oglądacie mojego Domisa hehe Lenka już za nim płacze :P
Dorcia kredyt na 30 lat jezusie masakra!!! Ale jak Wam firma dobrze idzie to możecie spałać wszybciej i pozbyc się tego ciężaru

Vestusia-to nie moja kuzynka, ja pisze jak pobita:/ sorki kuzynka to Sylwia i jest w 7 tygodniu ciąży, jak na razie wszystko dobrze. A Pamelka to przyjaciółka Sylwii a moja znajoma-mąż Pameli ma siostrę z Downem więc to u nich genetyczne. Pamiela ma już znim Synka Ziemowita w kwietniu skończył roczek-Ziemowit jest zdrowiutki.
Cudnie że masz tam koleżanki-ja musze sobie znaleść jakies bo mam takie ale rzadziutko się widujemy, właściwie to tylko przypadkiem-fajnie że sąsiadów mam fajnych i dzieciatych to Domisa daje im przez płot albo idę z nim:)

Iva-ja mam wade a okularów nie noszę w dodatku pracuje sporo przy komputerze i oczy wysuadają
O kochana to Ty tez jednym karmisz:) zbiera nas się tu trochę heheh
Iwuś ja nie odcągam bo drugi jest po prostu zepsuty. Jak urodziłam Domisia to dostałam zapalenia piersi i spaliła mi się wieksza ilość kanałów. Przy Darusiu one się juz nie odbudowały, ale Daro pił ile było,potem dostałam w niej zastoju pokarmu i znnowu zapalenia i mleko zniknęło.
Często bywa że dziecko wybiera sobie jedną pierś ale w moim przypadku to sprawiła choroba:/
Koniecznie pochwal się nową sukienką!!!
Śliczne fotki nafb dodałaś:)
I przechlapane z tym spaniem-ząbkuje, coś jej dolega czy Nadia po prostu tak kiepsko śpi?

oRóża!!! A właśnie miałąm o Cebie pytac gdzie się podziewasz:). Daro grzeczniutki ładnie leży, adle Domiś był jeszcze spokojniejszy bo Daro ciągle coś szuka, szarpie bawi się a Domiś leżał i leżał:). Kręcił się jak Daro po całym dywanie i w kółko jak zegarek hehe, na filmiku nie ma dywanu bo był w pralni ale juz mamy:)
fajnie że Szymek Ci już pełza-ja nie mogę się doczekać aż Daro zacznie:)
Róża-jeszcze sobie zrobimy dziewuszki małe laleczki heheh i będziemy pleść warkoczyki i kupowac sukieneczki oooooh gdzie jest moja mała Flo???

A ja sobie kupiłam takie strój kąpielowy! Stary miałam juz 3 lata, swietny był ale majty pozaciągane na pupie były bardzo, a szkoda-kupiłam go na podrózy poślubnej w Istambule, na taximie w benettonie heheh fajnie to brzmi :)
A ja kupiłam sobie taki srtój na plaże i ten czarny na basen. Ostatnio opalałam się topless w chorwacji bo wiele babek takrobiło, ale teraz z moimi kosmuicznymi cycami bym się wstydziła heheh
www.next.co.uk/g37160s1
www.next.co.uk/x49204s4
Ok wieczorem napisze cou mnie bo juz musze zmykać!
Tani prąd się kończy a ja dalej tutaj siedze:/
12 lata 7 miesiąc temu #364652 przez Aleksandra
DZIEWCZYNY WITAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nareszcie mam neta i was znalazłam. O rrrrrrrrrrrrany jak ja sie stęskniłam !!!!!!!!!!!!!!!
12 lata 7 miesiąc temu #364671 przez mia1082
Anakol Kacperek jest wniebowiety :lol: prosi o zdjecie Natalki bo chce sobie nad lozeczkiem powiesic :lol:

Sarenko no cos musialam zrobic bo chyba tylko on zostal bez Panienki :lol: jak sie Natalce odwidzi to bardzo chetnie zaczekamy bo z opisu przeszlej narzeczonej wynika ze bedzie nieziemska :lol: :lol: :lol:

Aleksandra witaj :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364676 przez Aleksandra
Niestety nie nadrobie was bo to jest awykonalne :silly:

Obniżyłyście już łóżeczka? Natalka tak wywija, że wylądowała już na ostatnim poziomie łóżeczka...
12 lata 7 miesiąc temu #364686 przez mia1082
Aleksandra moje lozeczko ma tylko 2 poziomy i od poczatku mialam je na tym nizszym bo mam gruby materacyk dla Kacperka. Jak bylo na wyzszym poziomie to nie wiele zapasu szczebelkow zostalo i balam sie ze moze wypasc. :)
12 lata 7 miesiąc temu #364687 przez [email protected]
OLCIAAAAAAAA
HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
dawaj zdjecia Natalki!!!!!!!!!!!!
i mów jak sie mieszka?
12 lata 7 miesiąc temu #364705 przez Aleksandra
Mieszka się cudownie, jak to na swoim :) Mamy już net stacjonarny i wifi :) Pomału zaczynamy robic swój ogród więc wszystko idzie w dobrym kierunku :)

Zdjęcia musze pozmniejszac ale mam swojego laptopa to porobię, male żeby zaspokoic was szybciej to wyslę ci na maila ok??
12 lata 7 miesiąc temu #364725 przez Aleksandra
Sarna już ci wysłałam :) Muszę przypomniec sobie jak w swoim kochanym laptopie się to robi i nie bedę wam głowy zawracac tylko sama bedę wklejac :)
12 lata 7 miesiąc temu #364726 przez Malina86
Aleksandra witaj!!!! Kope lat!
Lozeczko mam nizej od poczatku. Dziaisj moje dziecko odwiazalo ochraniacz- wszystkie sznureczki po lewej stronie :)

sarna mi sie wydaje, ze te sllep&play sa najbardziej miekkie ze wszystkich. Czworek jest chyba 52 szt. z tego co pamietam.

Ja sprzatam, piore, jem w miedzyczasie i jakos wszystko rozgrzebane :)

Spacerowke bede miala w poniedzialek :)

Jak bylam na spacerze to sobie dwie sarny biegaly, zaczelam im robic foty, ale zaczely dziwnie na mnie gapic to zwialam :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364730 przez Malina86
sarenka moja Misia tez uroda nie grzeszyla jak sie urodzila :)
Dawaj te foty topless z Chorwacji :)
Stroje super, tez musze chyba cos bardziej zabudowanego sobie kupic, bo bikini na sznureczkach to chyba sie juz nie nada...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364781 przez madziaska
Helloooo :)

Olaaaa witaj :) Ojjj ile razy ja o Tobie myslalam. Czekamy na fotki Natki :)

Vestusia TY juz babo przestan i daj spokoj Zuzance ;) A jesli chodzi o refluks to chyba ja najbardziej Cie rozumiem... My nadal mamy to samo :( Juz trace nadzieje kiedy to sie skonczy :( Powiem Ci, ze mimo to staram sie, aby Hania robila wszystko "normalnie", klade ja czesto na podloge, bo wiem, ze dla jej rozwoju to najlepsze miejsce. Codziennie zmieniam jej posciel i nie pomagaja juz porozkladane pieluchy. Zupa z godz 15 i tak laduje na poduszce i przescieradle ;) Najbardziej boje sie chrzcin, mam juz wizje, ze przed samym wyjsciem Hania zrzyga swoja bielisienka sukienke ;) Chyba zaczne jej dawac tydzien wczesniej MALOX, on jedyny pomagal. Aaaa i tym przewracaniem sie nie martw. Hanka zapomniala przewracac sie na plecy chyba na dwa miesiace, ostatnio sobie przypomniala ;)

Wojtek fajnie spiocha :)

Mia, ogloszenie superasne, ale sie usmialam hehehehe :)

I jak zwyjkle nie pamietam reszty ;)

To jeszcze WAM wrzuce dzisiejsza Hanie na łonie natury.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #364787 przez Aleksandra
Ja też musze sobie coś zabudowanego kupic. Nadal wisi mi 6 kg i nie moge sie ich pozbyc a ostatnio nawet nie cwicze bo wieczorami padam na twarz...a lato tuż tuż....ech...cycki mi zmalały i zamieniły sie w dwa zwisy a te kilogramy to mam na brzuchu. Koszmar. Trzeba będzie sie opalac w jednoczęściowym kostiumie...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364827 przez aniaa_
Witaj Olu :)

Madziaska Ślicznie Hanulka sobie śpi, ja dzisiaj też z Wojtusiem byłam, bo u nas pięknie i tez tak smacznie spał.

Sarna stroje super, ja też potrzebuje coś baaardziej zabudowanego, ale takiego chyba jak dla płetwonurka!!! :P
Co do męża mego to nie rozstaliśmy się -jeszcze :lol: (żart) wylko on często wyjeżdża na szkolenia czy jakieś tam zawody i dlatego byłam sama, ale dzisiaj już wrócił. :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #364832 przez Aleksandra
Madziaska śliczne fotki :) Słodko sonie drzemie :)

Natalcia już śpi. Dziś nie było kąpieli ale i tak szybko usnęła i do jakiejś 6 powinna spac :)

U nas w domu nareszcie panuje porządek. Staramy się na bieżąco sprzatac i odpukac nam to wychodzi :) Jeszcze ganek nie jest skonczony i nie mamy szafy ale i tak dajemy radę :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia