BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 7 miesiąc temu #364131 przez kima
Właśnie, a czy Twoja Natalka Anakol ma już jakiegoś partnera? :D
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #364134 przez kima
No i nie wiem czy Dorcia się nie pozłości za Twój post, ona broni Domisia dla swojej Lenci jak lwica :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 7 miesiąc temu #364146 przez Malina86
Moje dziecko juz spi :)

Ide cos wszamac i zajrze po "Na Wspolnej" :)
12 lata 7 miesiąc temu #364152 przez aniaa_
Sarna no to się nadenerwowałaś :( dobrze, że już po wszystkim.
A filmik suuper :) Fajne Twoje chłopaki :lol:

Hmmmm ja chciałam przypomnieć, że jeszcze Wojtuś został :) bo widzę, że narzeczonymi już obdzielacie hahaahahaha :lol: :lol: :lol:

I coś jeszcze miałam napisać i nie pamiętam ;)
12 lata 7 miesiąc temu #364154 przez anakol
Chwilę mnie nie było na forum i się okazuje, że wszyscy zajęci ;)

A jak chodzi o Natalkę to szczerze mówiąc podejrzewam, że jest zakochana w Tatusiu B) Muszę jej wytłumaczyć, że Tatuś jest już zajęty :P
12 lata 7 miesiąc temu #364219 przez Dorciaition
No nie, chwile czlowieka nie ma, a tu wszystkie sie za mojego ziecia biora. Oj nie! :P
;)

Jest boski. Lezymy sobie z Lenia na brzuszkach i ogladamy z kom. Juz dwa razy, bo jak po pierwszym razie zabralam tel to byl ryk :) Usmialam sie z Domisia :) Cudowny. Masz z nim wesolo.
Choc dzis naprawde przezylas z tym jego spaniem. Jeju, nawet sobie tego nie wyobrazam.

Anakol ja tez zawsze chcialam za tate wyjsc he he. Niech bierze Wojtusia no jak inne zobacza ze taki slodziak wolny to wiesz ;-)

Wpadne pozniej.

Alanek[*] :(
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364249 przez Malina86
Hahah swatanie pelna para idzie widze :) Ciekawe czy za 10 lat tez bedziemy tu siedziec i pisac :)
Dawno chyba Michaśki nie bylo co? :silly:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #364284 przez kima
haha Miśka cudna jak zawsze :) kapelusik boski! no i też już zajęta :laugh:

Malinka też się ostatnio zastanawiałam kiedy to nasze forum się skończy :laugh: bo narazie końca nie widać :laugh:

Sarnuszka nie zazdroszczę tej "przygody" z Domisiem ;) Apropo to filmik rewelka! I napisz jak tam po wieczornych sexach :laugh:

Wróciłam z Lidla i powiem Wam, że teraz się chyba na niego przerzucę, bo ceny mają naprawdę świetne. I kupiłam sobie strój kąpielowy za 32,99 jednoczęściowy, jest świetny, ten co miałam upatrzony sprzątnęli mi sprzed nosa na allegro ;) a teraz już mam :P I Vestusia są podusie z żyrafkami za chyba 20 albo 22 zł, dokładnie takie same jak ma Iva na zdjęciu na fb, co przed chwilką wkleiła :laugh: ciekawe skąd ma :laugh:
I oczywiście zakupiłam kiełbaski z szynki , sprawdzałam skład i mają 83% mięsa wieprzowego, więc nie jest źle :)

I chciałam Wam jeszcze napisać, że od 24 maja będą body w dwupaku za 14,99 ale nie wiem czy mnie nie zbluzgacie, bo ostatnio te body z biedry nie były mega szałowe :laugh: i zapomniałam Wam napisać, że w dwóch poszły mi zatrzaski jak dawałam do prania i rozpinała ;) muszę coś wymyśleć, żeby je jakoś "naprawić" ;)
i będą leginsy ciążowe, tuniki ciążowe.. jakby to którąś interesowało.. np. Vestusię albo Malinę :S

dobra idę się myć, może choć raz pójdę spać przed północą :side:

Bananoc!
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364301 przez Malina86
Ja chyba przerobie te body na zwykle guziczki. No teraz trzeba sprawdzać jakie są zatrzaski.
Kima sama se kup ciuszki ciazowe :silly:

W Realu pampersy sleep&play dwie paczki za niecałe 50 zł. Lubię te pieluchy bo ładnie pachną, ale mam zapas białych i zielonych pampkow i nie wiem czy kupować.
12 lata 7 miesiąc temu #364341 przez [email protected]
Malinka- ja nie biore zadnych tab;letek hormonalnych ...w ogole zadnych nie biore... ale te pryszcze to po ciąży mi wychodzą, na 100% w ogole po Domisiu miałam taka akcje że strasznie śmierdząco się pociłam przez jakie 2-3 miesiące, strasznie przetłuszczała mi się głowa ale pryszczy nie pamiętam. teraz właśnie coś od kilku dni czuje ze zaczynam podśmierduszać:/ prysznic 2 razy dziennie plus przed snem i zmiana bluzek-bo pod pachami się tak pocę- w piz du jeża alurat na wakacje kiedy człowiek poci się bo gprąco- to ode mnie będzie walić!

Lusia- Aurelka w kąpieli też jestt świetna! i nawet wtedy bieże te zwoje długie nogi do dzioba! Daro dzisiaj w kąpieli tez jadł stopy ale na siedząco- w yakiej samej pozycji jak wczoraj sięchlapał to dzisiaj dopiero szalał! dodatkowo chcial zjesc stopy hehe

Kredzia- zakupy dla dzieci cieszą najbardziej. ja zwykle jak dostaje kase w prezencie dla siebie to i tak wydaj e na chłopaczków hehe. moj Daro tez jeszcze bnie siedzi sam ale chciałby bardzo :) a w wanience ma tak jak aurelka-siedzą natakiej podpórce.

Vestusia-ale super Ci waga leci! wow!!! a co do cycuchów-no hehe wychodowałam sobie kosmite hehehe ze Zuza w kąpieli spokojna to się nie przejmuj. NIe pamiętam dokładnie ak to było z Domisiem, ale na pewno nie szalał tak jak Daro.

Aniaa-biedna Ty jesteś z tym wstawaniem. Daro śpi do 9 ale Domiś za to wstaje o 6 góra 7:/ tyle dobrze że daje mu kakao, płatki na mleko i wracam do łóżka a on sie bawi i ogląda bajki..ale coraz czesciej przychodzi zebym juz do niego wstała:/
straszna ta wiadomość o rączce chłopczyka, ale z drugiej strony wiesz mówisz ze miałaś szczescie-takie wypadki maga zdazyc się wszędzie-chore tylko ze tutaj nikt nie ponosi winy...

Kimuś- hehe hja też co wieczór śmieje się z cyców z Adamem:) więc się śmiej!
Kurde super że ciałko Ci się poprawia! tez coś muszę zadziałać z tym moim "ciastem"
Kimuś ja Domisia karmiłam 13 miesięcy
KUBUNIO BOSKIIII

Dorcia prosiłam o adresik do mamuś styczniowych 2013 bo ja nie umiem szukac:/

i Chuuuuuuuuuuuuuuuu**************
ni nie ładuja mi sie następne forumowe strony juz ponad godzine!!!!!!!
jestem na 1271 stronie FUCK
ide bo sie zaraz mąż rozmyśłi i będzie... itak juz sie zastanawiamy czy nie mamy przypadkiem syndromu pandy :/

dobranoc moje dzieweczki kochane!!!
ahaaaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #364346 przez mia1082
Witam moje Drogie

ehhhhhhh nadrobilam was wkoncu ale chyba ze 2 godz mi zeszlo. Naskrobalyscie tego ze ho ho ho ....

spoznione zyczonka dla szesciomiesieczniakow i szesciomiesieczniaczek Lenka Olaf Daro Wojtuś (chyba nikogo nie zapomnialam po tych 10 stronkach:lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Sarenko Daro i Dominis cudasni tak sie z nich usmialam :lol: no cudowne chlopaki

A Lenka i Michasia przesliczne. Lenka cudasnie spi na brzuszku rzeczywiscie taka mala zabka. Malinko a Misia juz na czterech wow! gratuluje.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364349 przez mia1082
Witam moje Drogie

ehhhhhhh nadrobilam was wkoncu ale chyba ze 2 godz mi zeszlo. Naskrobalyscie tego ze ho ho ho ....

spoznione zyczonka dla szesciomiesieczniakow i szesciomiesieczniaczek Lenka Olaf Daro Wojtuś (chyba nikogo nie zapomnialam po tych 10 stronkach:lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Sarenko Daro i Dominis cudasni tak sie z nich usmialam :lol: no cudowne chlopaki

A Lenka i Michasia przesliczne. Lenka cudasnie spi na brzuszku rzeczywiscie taka mala zabka. Malinko a Misia juz na czterech wow! gratuluje.

12 lata 7 miesiąc temu #364369 przez mia1082
No chyba mnie cos trafi jeszcze mi pol posta zezarlo wrrrrrrrr

Po krotce napisze jeszcze raz:
zabek sie juz przebil a tabletki jeszcze nie dotarly. Widze ze za kilka dni powinien byc czwarty wiec wtedy wyprobujemy i dam znac. Jak na razie marudzenie sie skonczylo ale sraka zawitala i dzis trzy bobmy bioleogiczne trafily na tatusia ( a tak smierdzialy ze szok) to sie dziecko tatusiowi odwdzieczylo za 6 miesicy laby heheehheheh.
Poza tym Kacper ma manie drapania wszystkiego co napotka jego raczka no i nauczyl sie calowac. Padlybyscie ze smiechu lapie za uszy przyciaga do siebie zasysa dolna warge lub nos (zalezy w co wyceluje) i robi glosne cmok! ja z niego nie moge ze smiechu. Dzis mnie tym rozbroil :lol: Do tego pluje wszystkim co trafia do jego paszczy jak tak dalej pojdzie to bede musiala sobie wycieraczki zamontowac w okularach bo nie daje rady ich przecierac :lol:
No a dzis spryciacha wyczail jak odessac miseczke od stolika i wylal na siebie cala miseczke kaszki malinowej :angry: nie wiem jak to zrobil bo nawet ja mam problem zeby ja oderwac :ohmy:

Dziewczeta tak krotko bo mi sie juz oczka plataja tyle czasu juz tu siedze zeby nadrobic. Lece do wyrka a Wy mi tu spokojnie zebym jutro nie musiala znow 10 stron nadrabiac :woohoo:

Dobrej nocki zycze i :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364390 przez Malina86
Sarenko to jak nic hormony Ci szaleja. Jakbyś tabsy brała to by Ci się unormowalo z tym poceniem, pryszczami i włosami.

Mia niezły Twój Gagatek :) Nasze dzieci mają coraz "lepsze" pomysły :)

Ide spać. Bananoc!
12 lata 7 miesiąc temu #364403 przez Malina86
Jest 4:00, a moje dziecko kleczy w lozeczku i pluje :) No miła odskocznia od snu :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia