BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 7 miesiąc temu #363496 przez luska
hehe Docia ty tez szalejsz .ale te kosze powiedz mi czy one duze sa , bo juz kiedys miałam na nie chrapeke ale jakos tak jak sobie wymierzyłam to mi sie małe wydawały ten w litere F mi chodziło.
No Docia powiem ci , że nie szalej tak z zabawkami , bo Olo ma 2,5 roku i musieliśmy dobudować pomieszczenie do domu (Szczeście , ze bylo gdzie , zeby chałupy nie zeszpecić), żeby jego graty pochowac i do tego cześć na podwórku i u moich rodziców.no maskra, a po gwiazdce i urodzinach........nie pytaj.Zestawy koparek i ciężarówkę to juz na sie dublują!!!!
Lenka do dla mnie taka mała gwiazda, a Aurelcia tez teraz kima na brzuszku .Musze jej poduszke wyjac , bo jak ma podusie to sie ułozyc nie może.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #363501 przez luska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #363502 przez Dorciaition
Luśka własnie uświadomiłam sobie, że to koniec z zakupami (chociaż na jakis czas).
Nie mam możliwosci dobudować w bloku pomieszczenia he he Tym bardziej, że kaski już nie będa dostawać. A tak pieknie było B)

Ten kosz taki średni w sumie, tam są wymiary. Wziełam wymiarowo największy (jasno różowy) Na gryzaki itp jest super.

Śmigam do wyrka.

papa

poszalałam z postami ;)

Alanek[*] :(
12 lata 7 miesiąc temu #363506 przez chłopek
dorcia ja tez sie nie mogę doczekać synka, tak mnie kopie łobuz że szok żebra mnie juz bolą
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363511 przez [email protected]
Lusia-ale sie wkurzyłąm razem z Tobą jak czytałam o textach twojego chłopa:/
co do cycków-na zdjęciach aż tak nie widać heheh
ale zauwaz ze ja mam 2 staniki!!! sportowy trzyma je w kupie-a (stary)elegancki na górze hehe bo bym chybana pępku miała:P
ale dla karmienia maleństwa warto-nawet jak do końca zycia będę miała dwa rozne :)
12 lata 7 miesiąc temu #363514 przez aniaa_

Dorcia to poszalałaś, ale to lusterko samochodowe pewnie kupie i puzzle, zapomniałam że chciałam :silly: a te kosze śliczne są !!! ale w sumie to nie wiem czy mi sie przyda, do zdjęc fajne byłoby, coś dla Sarny :) dla dzidziusiów malutkich.
A do raczkowania Wpjtuś ma taka kule allegro.pl/vtech-migoczaca-hula-kula-do-...nia-i2331535044.html zajebista jest :laugh: tylko jak narzie to wojtek sie kurza na nią bo mu ucieka :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363518 przez [email protected]
to zrobiłam jeszcze jedno:P haha tu już widac masakrycznie!

Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #363523 przez [email protected]
a tu macie dzisiejszego Darusia:)
mina w tym wszystkim jest najlepsza!
takie zacięcie hahah

12 lata 7 miesiąc temu #363533 przez Malina86
Dorcia Lenia jest cudna.
Z zakupami poszalalas, ale jak moglas nie zamówić kosza MALINA? :silly:
Muszę konieczne zamówić takie lusterko do samochodu, bo ja teraz jeżdżę sama z Misia i mi się przyda bardzo.
A co do uciekającego psa to mamy w domu żywego :) Jeszcze żywego :)

Madziaska Hanulka boska!

12 lata 7 miesiąc temu #363536 przez kima

12 lata 7 miesiąc temu #363538 przez Malina86
Hahaha Daro niesamowity! :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #363539 przez Dorciaition
Aniaa fajna ta kula, ale droga dosyc. Warto? Dla mnie kosz jest super bo wszystkie zabawki male siezmieszcz, a na dodatek ladnie wyglada. Zreszta ja fanka takich roznych koszy i koszyow :)

Sarna faktycznie ogromna roznica. Ale masz racje- czego sie nie robi dla dziaciaczkow.

Za chwile obejrze sobie Darusia :) tylko ze bez glosu bo juz w lozu leze a Lenia w tym samym apartamencie ;) ;)

Alanek[*] :(
12 lata 7 miesiąc temu #363541 przez luska
Docia ja zabawek to juz hoho nie kupowałam (nie liczę małych samochodzików , jakis piłeczek świecących :P i tego typu pierdoł)Z ciuchami też stop , barciak jest w Angli to niech sie teraz wykarze :P

Ania to kula fakowa i FP tez jest podobna ;) Moze małej zakupie jak sie bedzie przymierzała do raczkowania.Z moim to krótka piłak, a ja zawsze znjade kat jak nie u mamuski to u babci i on o tym dobrze wie :silly: Wiec mu licze do czasu.....bo rozumiem wszytko , mozemy od najgorszych sie wyzywac ale nie przy dziecach nio helloł

Sarna no róznica jest powalająca :ohmy: :ohmy: :ohmy: :silly: :silly: :silly: No ale masz racje warto :laugh:
12 lata 7 miesiąc temu #363546 przez kima
Jutro idę pokazać Kubusia rodzinnej, napiszę Wam co i jak ;)

Mam do Was pytanko, jak szłyście na kontrolę bioderek to potrzebne jest znowu skierowanie od rodzinnego? Bo my idziemy w pon na kontrolę.

Dorcia to szalejesz z tym allegro, nie dziwne, że Krzysiu dał Ci zakaz :silly:

Zabawki w sensie grzechotki i maskotki, od kuzynki dostaliśmy projektor, ale szczerze mówiąc to niewypał totalny, bo zamiast obrazków pojawia się tylko światełko ;) a ciuchów to też dużo dostaliśmy i pampków też. Generalnie to właśnie jakiś ciuszek i np. grzechotka. Albo pampki ;)

Mam pytanie do dziewczyn, które mają smoczki z aventu. Kupiłam, ale gość wysłał mi inny model, niż chciałam, już się z nim dogadałam, że odeśle na jego koszt itd. (znowu coś nie mam szczęścia do tych sprzedawców!) i pisze na nim ortodontyczny, a chciałam uspokajający. Co pisało na Waszych opakowaniach? Bo nie wiem czy przypadkiem nie jest tak, że te właśnie po 6 miesiącu są wszystkie ortodontyczne?

Ciekawe kto odpadnie :S
12 lata 7 miesiąc temu #363547 przez Malina86
Chłopek czekamy na Twojego maluszka. Jest imię już? Ale masz fajnie...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia