- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363548 przez [email protected]
heheh no masakra z moimi cycami:)
Kimuś-lewy cycuch jest pusty, jak nacisnę to pojawia się kropla mleka ale nic więcej
ja zabawek też nie liczę, u Domisia w pokoju były w ikeoskich koszach takich spręzynowatych ale tez zaczynało byc brzydko więc w ikei kupiłam mu taki namiot cyrk-ale mało się w nim bawił więc wstawiłam do niego wszystkie kosze i jest teraz znacznie lepiej:) zabawki są schowane w cyrku:)
Kimuś-lewy cycuch jest pusty, jak nacisnę to pojawia się kropla mleka ale nic więcej
ja zabawek też nie liczę, u Domisia w pokoju były w ikeoskich koszach takich spręzynowatych ale tez zaczynało byc brzydko więc w ikei kupiłam mu taki namiot cyrk-ale mało się w nim bawił więc wstawiłam do niego wszystkie kosze i jest teraz znacznie lepiej:) zabawki są schowane w cyrku:)
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 7 miesiąc temu #363549 przez Dorciaition
Ha ha Daro nieziemski. On chce juz plynac:)
Malina a tak jakos zle mi sie skojarzylo ;p (zartuje) Ten jasny jest ciut wiekszy.
He he no nasz tez jeszcze zywy. Ale ciagle ma jakies wypadki. Istatnio Lenka ja tak szarpnela ze pies spieprzyl piszczac. A dzis ja (psa) kapalam i wycinalam wlosy przy pipce bo koltuny tam miala i pipke jej prawie odcielan. Jeju jak ona zapiszczala, a ja plakalam:(
Luska brat przyjezdza na euro. Juz sie nie moge doczekac Dzis wrocili z Wysp. Wygladaja jak bambusy.
Malina a tak jakos zle mi sie skojarzylo ;p (zartuje) Ten jasny jest ciut wiekszy.
He he no nasz tez jeszcze zywy. Ale ciagle ma jakies wypadki. Istatnio Lenka ja tak szarpnela ze pies spieprzyl piszczac. A dzis ja (psa) kapalam i wycinalam wlosy przy pipce bo koltuny tam miala i pipke jej prawie odcielan. Jeju jak ona zapiszczala, a ja plakalam:(
Luska brat przyjezdza na euro. Juz sie nie moge doczekac Dzis wrocili z Wysp. Wygladaja jak bambusy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363551 przez Dorciaition
Jeju nie ogarniam z tego tel.
Kima jutro Tobie powiem jakie moje smoki sa. Nie pamietam.
Na.bioderkach bylismy raz, ze skierowaniem.
Spadam lulkac.
Dobranoc :-*
Kima jutro Tobie powiem jakie moje smoki sa. Nie pamietam.
Na.bioderkach bylismy raz, ze skierowaniem.
Spadam lulkac.
Dobranoc :-*
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 7 miesiąc temu #363552 przez luska
hehe teraz obejrzałam /darusia hehe ale mały cyrkowiec , ale ja bym sie bała , ze nosem wpadnie w wode
Mailna chodzi mi o to , ze ja tez wale hamskimi tekstami , no alenie przy maluchach
Kimus , teraz specialnie lukłam na zapasach smoczków i wszystkie ortodotyczne...
Mailna chodzi mi o to , ze ja tez wale hamskimi tekstami , no alenie przy maluchach
Kimus , teraz specialnie lukłam na zapasach smoczków i wszystkie ortodotyczne...
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363557 przez Dorciaition
Malina ale Ty obcykana jestes, dzieki wielkie :* Zapisze sobie, bo te w aptekach to wiadomo :/
Pa
Pa
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363563 przez Dorciaition
Nie smiejcie sie, biedna sie nacierpiala I teraz juz w ogole nikt jej nie bedzie chcial, a ma taka ch(h)cice ze szok. Wystawia dupe wszystkim a nikt jej nie chce :/
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363566 przez aniaa_
Sarna ale Ci pływak rośnie Świetny.
Kima ja z aventu kiedyś kupiłam smoczki uspokajające ale one są powyżej trzech miesięcy, ale wojtkowi nie podpasowały i od momentu jak chciałam go na nie przestawić to odstawił smoka i nie chce wcale żadnego.
Dorcia co do kuli to wojtek ją dostał, ale szczerze ja bym ją kupiła, a zobacz po ile jest w smyku, bo teraz na dzień dziecka ma być 50 zniżki.
Kima ja z aventu kiedyś kupiłam smoczki uspokajające ale one są powyżej trzech miesięcy, ale wojtkowi nie podpasowały i od momentu jak chciałam go na nie przestawić to odstawił smoka i nie chce wcale żadnego.
Dorcia co do kuli to wojtek ją dostał, ale szczerze ja bym ją kupiła, a zobacz po ile jest w smyku, bo teraz na dzień dziecka ma być 50 zniżki.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363571 przez [email protected]
heheh ja sie nie boje ze Daro wpadnie buzią pod wodę bo na basenie go zanurzam żeby sie uczył już więc on wie o co chodzi:)
Dorcia napisz mi prosze jutro ten adresik na styczeń :* i śpij dobrze!!!
haha ale durny film na polsacie oglądam, smieje sie z głupoty amerykanów-ale oni są posrani hahah
Dorcia-a jakTwoja Daisy i jej nowotwór? czy moze okazało się to fałszywym alarmem?
biedna maleńka, cipuszke jej pozacinałąś niedobra Ty!!!
Kimuś-idz po skierowanie to bedzie za darmo!
Malina pisze Wam o kremach na naczynka a ja zaczynam cofac się w rozwoju! trondzik kurde dostaje!!! nigdy nie miałąm pryszczy!!! nigdy!!!!!!!! a teraz? 26 lat i prychole!!!
Malinka-a swoją drogą planujecie już drugie?
Dorcia napisz mi prosze jutro ten adresik na styczeń :* i śpij dobrze!!!
haha ale durny film na polsacie oglądam, smieje sie z głupoty amerykanów-ale oni są posrani hahah
Dorcia-a jakTwoja Daisy i jej nowotwór? czy moze okazało się to fałszywym alarmem?
biedna maleńka, cipuszke jej pozacinałąś niedobra Ty!!!
Kimuś-idz po skierowanie to bedzie za darmo!
Malina pisze Wam o kremach na naczynka a ja zaczynam cofac się w rozwoju! trondzik kurde dostaje!!! nigdy nie miałąm pryszczy!!! nigdy!!!!!!!! a teraz? 26 lat i prychole!!!
Malinka-a swoją drogą planujecie już drugie?
Moderatorzy: ilona