BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363727 przez Dorciaition

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Normalnie Cię palnę. Widze, że wymyślasz wszystkie choroby dla Zuzi. Choć nie powiem- u mnie autyzm też już był :S

Fajnie, że masz tam koleżanki. I to jeszcze z dziećmi- zazdroszczę.

Mikołaj cudowny!

Anakol śnieg?????

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #363735 przez kima
haha Babcia od dresiku porządek zaprowadza hahahaha padłam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 7 miesiąc temu #363740 przez kima
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363748 przez aniaa_
Dzięki kochane za życzonka, miło że o nas pamiętacie chociaż tak mało sie udzielamy :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kima bączuś fajny, pamiętam jak moje rodzeństwo sie takim bawiło, ale nie pamiętam czy ja też taki miałam :P

Dorcia a zdradzisz jaki program do zdjęć używasz ???? :)
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363750 przez anakol
Madziu, Hanulka już ładnie siedzi. Natalka też jest już dosyć stabilna i w spacerówce często podróżuje w ten sposób :) Teraz pomyślałam, że w leżaczku też ją będę przypinać tylko pasem (bez szelek), bo zauważyłam że próbuje się przechylać do przodu ale szelki ją trzymają.

Lenia jak zawsze słodka. Kochane jest to zdjęcie, jak śpi na żabkę. Natalka nie śpi na brzuszku.

Sarenka, ja też karmię jednym (tylko lewym) i wyglądam tak jak Ty :lol: Na basenie zawsze zasłaniam się ręcznikiem dopóki nie wejdę do wody. Najgorsze że na tej piersi, którą nie karmię, porobiły mi się rozstępy, bo stanik jej dobrze nie trzyma - dynda sobie, no bo siłą rzeczy miski w staniku muszą być na miarę tej większej :huh: Mam nadzieję, że jak skończymy karmić to wielkości się zrównają, bo inaczej chyba będę musiała sobie staniki szyć na zamówienie :silly:

Kimuś, o co chodzi z tym, że ciekawe kto odpadnie??

Dorciu, tak, ŚNIEG, na szczęście słońce wyszło i już się trochę topi :huh:
12 lata 7 miesiąc temu #363751 przez Kredka
dziewcyny ide na spacer bo jeszce jeden dzien a wq domu oszaleje. U nas kilka dni pada. W tej chwili troszke sie ocieplilo bo 16 stopni wiec ide. Deszcu nie ma, muse wyjsc bo padne
Pozniej sie odezwe. papapa

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 7 miesiąc temu #363753 przez Malina86
Dzien dobry!

Nie moglam sie zalogowac na forum, jakies bledy mi wyskakiwaly :unsure:

Przede wszystkim:
Tysiac buziakow i usciskow dla mojego ziecia Darusia oraz dla Wojtusia :kiss: :kiss: :kiss:

Przeczytalam, ale tak pobieznie, zaraz sie zaglebie :)

Kredzia woda i mydlo (zwlaszcza to drugie) to dla cery naczynkowej samo zlo! Kup sobie jakis zel do mycia twarzy, tylko nie jakis oczyszczajacy, a delikatny. Z Pharmaceris jest nawet do cery naczynkowej z tego co pamietam, albo jakis do cery wrazliwej. Krem mogl Ci sie rolowac po oczyszczaniu mleczkiem.

U nas tez pizdzi dzisiaj, ale na spacer pojdziemy, tzreba jakos zabic czas :)

Ide glowe wyszusyc, a potem zasiade do Was jak sie uda.
12 lata 7 miesiąc temu #363760 przez Malina86
Aaaa W Realu od dzisiaj jest ta swiecaca hula kula za 89,95zl w promocji niby ze 129 zl wiec w sumie taniej niz na allegro z przesylka wychodzi.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363763 przez kima
Anakol chodziło mi kto odpadnie z YCD :)

Dorcia Sarnie pewnie chodziło o link do styczniówek 2013 :)

Anakol czy możesz mi napisać z jakiej firmy kupujesz staniki? Bo mi piersi wypływają z tych, w których chodziłam do tej pory :huh: a pamiętam, że Ty też z tych "cycatych" i miałaś jakąś sprawdzoną firmę:lol: i koniecznie muszę sobie kupić taki sportowy na aerobik, bo jak podskakuje, to się boję, że cyce mi zęby wybiją ;)

Vestusia a Twoja babcia mi się skojarzyła z P.Basią z internetu :laugh: :laugh: :laugh: bez obrazy :laugh:
12 lata 7 miesiąc temu #363851 przez aniaa_
Jaka jestem dziewczyny zła, ostatnio chwaliłam allegro, że jeszcze sie nie nacialam i zawsze zadowolona byłam, do dzisaj!!!! Zamowiłam 2 bluzki od jednego sprzedawcy i co??? Obie przyszły nie w tych kolorach co chciałam i to jeszcze w tych co mnie sie najbardziej nie podobały!!!! //no .... :angry: :angry: :angry:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363876 przez anakol
Kimuś ja najbardziej lubię staniki Panache, na drugim miejscu Freya - one są takie właśnie dla cycatych :) Polecam model Panache Tango II (mam ich 5 w rozmiarze sprzed ciąży :lol: )
www.bra-dreams.pl/product-pol-17-Biuston...Tango-II-CHILLI.html
Najlepiej by Ci było wybrać się gdzieś i wymierzyć rozmiar, tak żeby obwód był dopasowany a miska wystarczająca. Później możesz nawet na allegro kupować, z niektórych angielskich stron też się opłaca zamawiać. Odkrycie tych staników zmieniło moje życie :lol:

Teraz jak mi się zmienia rozmiar co 2 miesiące to kupuję używane na allegro za 30-60 zł. Możesz tak zrobić najpierw, jeśli nie masz gdzie sprawdzić rozmiaru, żeby dużo nie ryzykować, a jak obczaisz jaki jest OK dla Ciebie to wtedy możesz nowy kupić (ok 200 zł). Warto wypróbować model albo przymierzyć, bo niektóre robią z biucha np. takie torpedy - dwa stożki wycelowane do przodu, wyglądające, hm, dziwnie... Ten Panache Tango II na pewno ładnie kształtuje. Freya i Panache mają troszkę inny rozstaw fiszbin, tak że niektórzy wolą jedną a niektórzy drugą firmę, mnie lepiej pasuje Panache.

Sportowy polecam schock absorber, poziom podtrzymania 4 - rewelacja. Jest stosunkowo ciasny, warto go też przymierzyć gdzieś zanim się kupi.
O taki:
www.enamora.pl/shock-absorber-level-4-sport-bh-schwarz.html
one są też w fajnych kolorach, nie tylko czarne.

Aaale się rozpisałam :ohmy:
12 lata 7 miesiąc temu #363877 przez vestusia
No i Aneta poszła i wpadła jeszcze druga, Agata z Tymonem (ostatnio wklejałam Wam też fotki na tej huśtawce). Ale jaja były, jak będę miała fotki to Wam wkleję.

No moja Babcia to serio na prezydenta powinna startować he, he, he :D Aż wstyd czasami, że tak się udziela!!

Kima, nie Ty jedna masz skojarzenie z panią Basią z internetu. Moja mama to też potwierdza i jak widziałyśmy filmiki to od razu o mojej babci pomyślałyśmy ;-)

Muszę się ogarnąć, wpadnę później, bo nie wiem czy do sklepu się nie wybiorę za chwilę.
12 lata 7 miesiąc temu #363885 przez aniaa_
Oj tak Vestusia babcia na prezydeta

Kochane powiedzcie mi jak sie robi zdjęcie strony, bo kuźwa pisze z reklamacją odnośnie tych bluzek, a oni ze maila ode mnie nie otrzymali!!!! A tak poza tym to w opisie przelewu też im wpisałam kolory a oni co kuźwa nie maja tego, ciekawe czemu jak mam a oni nie!!!! wysłałam im potwierdzenie z wybranymi kolorami, a odstałam odpowiedz ze nie wiadomo skąd to mam, ja..... co za .... aż brak słowa na nich, a tak poza tym skoro nic nie otrzymali to ciekawe dlaczego na dorby adres dostałam przesyłkę!!!
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363901 przez Dorciaition
Aniaa jak się z nimi nie dogadasz np w ciągu dwóch dni to zrób spór na allegro. ja ostatnio czekałam na 2 kiecki 2 tygodnie, nie odzywali się nic, więc zagroziłam im sporem i od razu był odzew z przeprosinami.

Nie pamiętam jak sie robi zdjęcie strony. Zrób ewentualnie aparatem. Jesli Ty masz to oni też na pewno.

A te fotki robimy w programie Picassa.

Wpadłam tylko na chwilę, później się odezwe.

Zrobiłam pierogów trochę, z kg mąki. :/

pa pa pa :lol:

Alanek[*] :(
12 lata 7 miesiąc temu #363905 przez madziaska
ania, wciskasz będąc na tej str print screan,potem wchodzisz w paint i wklejasz.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia