- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362775 przez iva 20
a co do spasionego dziecka to wyprostowanie bo nie chodzi mi o wasze dzieciaki ,ze wasza wiecej niz moja tylko moja kolezanka ma dwoch synow co dziecko w wieku dwa lat jest ciezszy od mojej malej szwagierki co ma 3 lata to dla mnie juz jest spasione dziecko rok roznicy a taka sama waga ... wiec sie nie zloscie na mnie ani chwili nie mialam was na mysli tylka ta kolezanke z dziecmi
Moja Nadia spi dwie godzinki ,a ja sie nudze hahah
Musze zamowic lozeczko turystyczne i najzwyklejsza spacerowke do polski bo ten wozek co ja mam to zajmuje caly bagaznik w ssamochodzie a chce pobrac pare rzeczy i zeby sie wszystko zmiescilo Moze ma ktoras z was jakas fajna ??? to napiszcie jaka to sobie poogladam
Do polski jade w lipcu w polowie i sie doczekac juz nie moge bede z mama i fajnie bede mogla sobie pogadac i od malej troche odetchnac bo tak to jak robocik jestem i ani chwili dla siebie tylko mysle o Nadii a tak to babcia sie zajmie a ja bede mogla sobie jechac w tango
Moja Nadia spi dwie godzinki ,a ja sie nudze hahah
Musze zamowic lozeczko turystyczne i najzwyklejsza spacerowke do polski bo ten wozek co ja mam to zajmuje caly bagaznik w ssamochodzie a chce pobrac pare rzeczy i zeby sie wszystko zmiescilo Moze ma ktoras z was jakas fajna ??? to napiszcie jaka to sobie poogladam
Do polski jade w lipcu w polowie i sie doczekac juz nie moge bede z mama i fajnie bede mogla sobie pogadac i od malej troche odetchnac bo tak to jak robocik jestem i ani chwili dla siebie tylko mysle o Nadii a tak to babcia sie zajmie a ja bede mogla sobie jechac w tango
Temat został zablokowany.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362782 przez anakol
Cześć wszystkim
Wszystkiego najlepszego dla Lenki i Olafka!
Vestusiu, no to szkoda z tym testem, przyznam że miałam takie radosne wyczekiwanie w sobie jak wchodziłam dziś na forum no ale tak jak piszesz, może inny moment będzie lepszy... wiadomo, że tak jest, ale w sumie taka myśl o nowym dzieciaczku jest zawsze miła
Kimuś, życzę zdrówka dla Kubusia
U nas dziś pada i jest zimno. Gdzie to lato???
Miłego dnia wszystkim!
Wszystkiego najlepszego dla Lenki i Olafka!
Vestusiu, no to szkoda z tym testem, przyznam że miałam takie radosne wyczekiwanie w sobie jak wchodziłam dziś na forum no ale tak jak piszesz, może inny moment będzie lepszy... wiadomo, że tak jest, ale w sumie taka myśl o nowym dzieciaczku jest zawsze miła
Kimuś, życzę zdrówka dla Kubusia
U nas dziś pada i jest zimno. Gdzie to lato???
Miłego dnia wszystkim!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 7 miesiąc temu #362785 przez Dorciaition
Hello.
Dziękujemy ślicznie za życzenia
Odezwę się pewnie wieczorkiem, bo mam gości.
ha ha Vestusia uśmiałam się z Twojej @.
To podobnie jak u mnie. Poszłam na usg żeby sprawdzić czy w ciaży nie jestem, zapłaciłam 5 dych i za 2 dni @. Wredna no
Buziaki
Dziękujemy ślicznie za życzenia
Odezwę się pewnie wieczorkiem, bo mam gości.
ha ha Vestusia uśmiałam się z Twojej @.
To podobnie jak u mnie. Poszłam na usg żeby sprawdzić czy w ciaży nie jestem, zapłaciłam 5 dych i za 2 dni @. Wredna no
Buziaki
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362787 przez anakol
Iva, ja mam maclarena takiego
maclaren.pl/product_info.php?products_id=493
i jestem bardzo zadowolona. Super się prowadzi, łatwo rozkłada i składa, jest lekki i mały. Oparcie się rozkłada do leżenia.
maclaren.pl/product_info.php?products_id=493
i jestem bardzo zadowolona. Super się prowadzi, łatwo rozkłada i składa, jest lekki i mały. Oparcie się rozkłada do leżenia.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362852 przez anakol
Malinka, a śledzie są jakieś szkodliwe? Tzn. nie chodzi mi nawet o dawanie dziecku, ale czy można jeść jak się karmi - takie zwykłe śledzie w sosie pomidorowym? Bo ja wczoraj zjadłam i Natalka nie spała przez pół nocy, prężyła się i płakała, pewnie po tych śledziach, ale to jest tak że wiadomo, że nie powinno się ich jeść?
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362864 przez vestusia
No ja już posprzątałam i czekam na koleżankę.
Brzuch mnie coraz bardziej napitala - będzie dziś ciekawie.
Za karę, za te naczynia, które zmywałam po Bobie, nie zrobię mu obiadu, bo nie mam siły iść do sklepu - pogoda do bani, a mnie tak brzuch już napitala, że szok.
Dorcia, a to jakoś teraz szłaś na to usg czy kiedyś?
Mnie by się też spacerówka przydała, bo przez te 3 miesiące to się namęczę z wózkiem do autobusu, do żłobka i z powrotem Zobaczymy jak to z kasiurą będzie.
Malina ale mnie rozbawiłaś. Oprócz śledzi i alkoholu ha, ha, ha.
Wczoraj Piotrek pił piwko i Zuzia czaiła się na puszkę. Dał jej potrzymać i ona oczywiście chciała już do dziubka wziąć, no ale nie daliśmy jej - rzecz jasna. Ale tak a propos alkoholu
No a tak sobie przypomniałam - to ta sama lekarka, która mówiła Ci, żeby nie dawać tego glutenu?? No bo jeśli tak, to teraz zaprzeczyła samej sobie?
Idę, Zuza powinna zaraz zasnąć.
Miłej imprezki Dorcia. A z jakiej to okazji? Coś przegapiłam czy chodzi o dzisiejszą sześciomiesięcznicę Lenki?
No ja już posprzątałam i czekam na koleżankę.
Brzuch mnie coraz bardziej napitala - będzie dziś ciekawie.
Za karę, za te naczynia, które zmywałam po Bobie, nie zrobię mu obiadu, bo nie mam siły iść do sklepu - pogoda do bani, a mnie tak brzuch już napitala, że szok.
Dorcia, a to jakoś teraz szłaś na to usg czy kiedyś?
Mnie by się też spacerówka przydała, bo przez te 3 miesiące to się namęczę z wózkiem do autobusu, do żłobka i z powrotem Zobaczymy jak to z kasiurą będzie.
Malina ale mnie rozbawiłaś. Oprócz śledzi i alkoholu ha, ha, ha.
Wczoraj Piotrek pił piwko i Zuzia czaiła się na puszkę. Dał jej potrzymać i ona oczywiście chciała już do dziubka wziąć, no ale nie daliśmy jej - rzecz jasna. Ale tak a propos alkoholu
No a tak sobie przypomniałam - to ta sama lekarka, która mówiła Ci, żeby nie dawać tego glutenu?? No bo jeśli tak, to teraz zaprzeczyła samej sobie?
Idę, Zuza powinna zaraz zasnąć.
Miłej imprezki Dorcia. A z jakiej to okazji? Coś przegapiłam czy chodzi o dzisiejszą sześciomiesięcznicę Lenki?
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362875 przez katka
Witajcie mamutki
dla naszych wczorajszych i dzisiejszych półrocznych maluszków
my wczoraj byłysmy na kontroli i Olinka nadal ma brać leki bo jeszcze ma świsty. Nie pisałam wczoraj bo pół dnia mi zeszło z przekładaniem Olinki rzeczy. No nijak mi sie nie mieściły po tym jak dostałysmy 2 dodatkowe siaty ubranek. Wkońcu poodkładałam te brzydsze i sie udało
A i maiłam podać Dorci namiary do tabelki
termin porodu 25 11
data wypakowania 7 11
SN 3570 57 cm Olga Karolina
chyba wszystko
Vestusia my jak próbowalismy olinke stworzyc to zawsze @ dostawałam po tescie
no to wam poodpisywałam juz mi mała płacze
dla naszych wczorajszych i dzisiejszych półrocznych maluszków
my wczoraj byłysmy na kontroli i Olinka nadal ma brać leki bo jeszcze ma świsty. Nie pisałam wczoraj bo pół dnia mi zeszło z przekładaniem Olinki rzeczy. No nijak mi sie nie mieściły po tym jak dostałysmy 2 dodatkowe siaty ubranek. Wkońcu poodkładałam te brzydsze i sie udało
A i maiłam podać Dorci namiary do tabelki
termin porodu 25 11
data wypakowania 7 11
SN 3570 57 cm Olga Karolina
chyba wszystko
Vestusia my jak próbowalismy olinke stworzyc to zawsze @ dostawałam po tescie
no to wam poodpisywałam juz mi mała płacze
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362960 przez Kredka
hej ja tylko na chwilkę bo mam sprzątanie na głowie. Jakos ostatnio padam, że nawet wieczorami nei mam sił przysiąść aby Was nadrobić szalone kobietki.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak ogarnę chałupkę to postaram sie Wam odpisac chocbz w czesci bo pare dni chyba nie jestem w stanie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak ogarnę chałupkę to postaram sie Wam odpisac chocbz w czesci bo pare dni chyba nie jestem w stanie
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363039 przez Malina86
Vestusia to ta sama lekarka od glutenu, ale ja jej powiedzialm, ze Misia od zeszlego tygodnia dostaje guten w postaci kaszki i skorki od chleba, wiec powiedziala, ze skoro wszystko dobrze to moze zajadac wszystko
Anakol z tymi sledziami to chyba tak w ramach przykladu powiedziala, a nie z jakiejs konkretnej przyczyny. Wiem, ze śledzie sa jednymi z ryb zalecanych w okresie ciazy, ale jak to jest przy karmieniu to nie wiem.
My mamy teraz spacerowke Graco i jej nie lubie. Patrzylam na allegro i chce taka z przekladana raczka, bo jak bedzie slonce swiecic to nie bede musiala kombinowac z parasolka, ktore mnie denerwuja, a zreszta Misia dokonuje jej destrukcji Tyle , ze rtakie spacerowki nie skaldaja sie jak tzw. parasolki, a tak jak te stelaze z wielofunkcyjnych, ale maja lepsze kolka, koszyk na dole no i ta raczka przede wszystkim.
Ide karmic Glodomorre
Anakol z tymi sledziami to chyba tak w ramach przykladu powiedziala, a nie z jakiejs konkretnej przyczyny. Wiem, ze śledzie sa jednymi z ryb zalecanych w okresie ciazy, ale jak to jest przy karmieniu to nie wiem.
My mamy teraz spacerowke Graco i jej nie lubie. Patrzylam na allegro i chce taka z przekladana raczka, bo jak bedzie slonce swiecic to nie bede musiala kombinowac z parasolka, ktore mnie denerwuja, a zreszta Misia dokonuje jej destrukcji Tyle , ze rtakie spacerowki nie skaldaja sie jak tzw. parasolki, a tak jak te stelaze z wielofunkcyjnych, ale maja lepsze kolka, koszyk na dole no i ta raczka przede wszystkim.
Ide karmic Glodomorre
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363040 przez vestusia
Ale tu cisza
Katka, oby Olince to szybko minęło. No a ciuszki to faktycznie dobrą selekcję zrobiłaś hi, hi, hi Ja chyba też będę musiała tak zrobić, bo nie mam pojęcia, gdzie włożyć ubrania od Zuzi.
Koleżanka pojechała, fajnie było i fajnie się pogadało. Zuzia troszkę spała, więc miałyśmy czas dla siebie, potem już było zabawnie, Zuzia rozgadana, uradowana wizytą cioci
Zaraz Zuzanka powinna zasnąć a ja mam chwilę dla siebie.
Okropnie mnie już brzuch zaczyna boleć, ojej zapomniałam jak to jest mieć ból przy @. No ale, mogę przynajmniej zacząć w końcu brać te tabsy.
Idę przed tv.
Do napisania później
Katka, oby Olince to szybko minęło. No a ciuszki to faktycznie dobrą selekcję zrobiłaś hi, hi, hi Ja chyba też będę musiała tak zrobić, bo nie mam pojęcia, gdzie włożyć ubrania od Zuzi.
Koleżanka pojechała, fajnie było i fajnie się pogadało. Zuzia troszkę spała, więc miałyśmy czas dla siebie, potem już było zabawnie, Zuzia rozgadana, uradowana wizytą cioci
Zaraz Zuzanka powinna zasnąć a ja mam chwilę dla siebie.
Okropnie mnie już brzuch zaczyna boleć, ojej zapomniałam jak to jest mieć ból przy @. No ale, mogę przynajmniej zacząć w końcu brać te tabsy.
Idę przed tv.
Do napisania później
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363109 przez aniaa_
Cześć mamusie,
wszytkiego najlepszego dla Nadziejki, Zuzanki, Lenki i Olafka
Ja od wczoraj jestem sama, mąz wyjechał i bedzie w piątek po połydniu i nie mam czasu żeby z Wami posiedzieć
Tak tylko powierzchownie czytam.
Iva ja myśle, że córcia szybko nadrobi tak czasami jest, a my też musimy pamiętać, że teraz nasze dzieciaczki będą wolniej przybierały na wadze niż na początku, ostatnio czytałam, żę pół roczna dzidzia powinna podwoić swoją mase urodzeniową plus ok 500g do niej sie dolicza.
Kimuś duzzzo zdrówka dla Kubusia.
Luśka ale radoche dzieciaki miały, suuper
Vestusia ale twoja waga pięknie spada, moja chyba sie zepsuła bo ciągle tyle samo pokazuje
wszytkiego najlepszego dla Nadziejki, Zuzanki, Lenki i Olafka
Ja od wczoraj jestem sama, mąz wyjechał i bedzie w piątek po połydniu i nie mam czasu żeby z Wami posiedzieć
Tak tylko powierzchownie czytam.
Iva ja myśle, że córcia szybko nadrobi tak czasami jest, a my też musimy pamiętać, że teraz nasze dzieciaczki będą wolniej przybierały na wadze niż na początku, ostatnio czytałam, żę pół roczna dzidzia powinna podwoić swoją mase urodzeniową plus ok 500g do niej sie dolicza.
Kimuś duzzzo zdrówka dla Kubusia.
Luśka ale radoche dzieciaki miały, suuper
Vestusia ale twoja waga pięknie spada, moja chyba sie zepsuła bo ciągle tyle samo pokazuje
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363187 przez [email protected]
ALOHA MOJE NAJMILEJSZE!!!!!
no nadrobić Was to chyba sam Mickiewicz nie byłby w stanie!
ja miałam lekką niewyróbę, do tego oczy od komputera bolały mnie strasznie-musiałam odpocząć.
prawdę móiąc jak siedze dłużej jak 20 minut oczy zaczynają mi łzawić i w ogole tracę ostrość:/
zdjęcia maleńśtw super!
najbardziej rozwaliła mnie chudzinka Naalia:)
widzę ż epytałe się o mnie dziewuszki
za pamięć moje kochane
a teraz zmykam na ogród
Daro śpi, Domiś hasa, a Adam naprawia kosiarkę.
idę do rodziców po chlebek świeży na rano i poplewie coś troszkę
buźka i do wieczorra!
no nadrobić Was to chyba sam Mickiewicz nie byłby w stanie!
ja miałam lekką niewyróbę, do tego oczy od komputera bolały mnie strasznie-musiałam odpocząć.
prawdę móiąc jak siedze dłużej jak 20 minut oczy zaczynają mi łzawić i w ogole tracę ostrość:/
zdjęcia maleńśtw super!
najbardziej rozwaliła mnie chudzinka Naalia:)
widzę ż epytałe się o mnie dziewuszki
za pamięć moje kochane
a teraz zmykam na ogród
Daro śpi, Domiś hasa, a Adam naprawia kosiarkę.
idę do rodziców po chlebek świeży na rano i poplewie coś troszkę
buźka i do wieczorra!
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363188 przez [email protected]
ah no tak!!!
na fb już pisałam
ale
na fb już pisałam
ale
WSZYSKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO DLA ZUZANKI I LENKI!! CMOK CMOK CMOK!!!
[/b][/u][/color][/size] Temat został zablokowany.
Moderatorzy: ilona