BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 7 miesiąc temu #363914 przez aniaa_
Dzięki kochane, już wiem jak sie robi te zdjęcia, ale generalnie nie dogadałam sie z burakiem, nie chce mi sie szargać nerwów, co chwile mi coś wmawiał, że sobie cos wymyśliłam, że regulaminu nie czytałam :ohmy: :ohmy: zawsze czytam!!!! i dlatego nigdy nie spotkałam sie z takim barakiem, w dupie, niech spadają na szczęście to nie był majątek, ale kuźwa chciałam inne kolory :angry: :angry: :angry: , jak można komuś przysłać czarną bluzkę zamiast różowej!!!!!!!!!!!
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #363918 przez luska
Heloł moje kochane

Styo lat sto lat niech żyja nam, a kto Daromir i Wojtuś
Normlnie ja mam problem z odpiywaniem Wam .Mi cos sie z głowa robi , bo generalnie zapominalska strasznie sie zorbiłam........

Vestusia pewnie , ze dobry pomysł z ta szkoła, nie zastanawiaj sie tylko
śmigaj.Mi by sie przdało też w końcu iść ale jakos watpie w to , że ogarne dwójke maluchów szkoła , dom.Poczekam jeszcze chyba rok.
no i ty znowu szukasz problemy , dokładnie jak dziewczyny napisały zuzia sie relaksuje , taki domowa spa to sie wycisza :) a Bob wpadł , znalury on chyba taki leniwiec :P
Vestusia cie trzeba porzadnie w cztery litery kopnąc , sama masz autyzm :P

Dziewczyny ja tam chodziłam na solar jak karmiłam ola tyle , ze albo cyckonosza nie zdejmowałam , albo kładłam pieluche tetrową.Teraz to braki czasu na solar , ale tez blada twarz ze mnie!!!

Kurcze chyba bym zabiła ta pigułe /lekarza co by mojemu dziecku raczke złamał.To jest nasza polska kochana rzeczywistość!!!!

Aniu dadza sobie koleżanki rade z młodym :)

Kubus jak zwykle mnie rozbraja :kiss: :kiss: :kiss:

Hehe no juz nie pamietam z kim ta moja kluska ma byc , chyba strszaka sobie wybrała z tego co mnie pamięc nie myli i Damisia zajeła ;) Ale co tam dogadamy sie hehehe Mikus jest przesłodki , jaki oczka ma niebieskie , ale wnuki bysmy miała słodkie heheheh

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ankolnocki masz faktycznie nie ciekawe , jak tak mała gryzie , to moze faktycznie bidulke męcza zebole.No co ty snieg??

Kima baczki sa superowe .olo dwa juz rozmajstrował , ale chyba lepiej poczekac jak bedzie starszy , ja wiekszośc zabawek które Olo dotał np na roczek teraz mu dopiero wyjmuje , bo sie nimi konkretnie bawi.Ogólnie top ja mam na niego patet , wiele zabawek mu chowa , bawi sie z 2 miechy po czym laduje w kartonie chowa mu na 2 miesiace , a pozniej euforia , bo nowa zabawka ;)

wojtus jak przystojny facet:)Kurcze i tez tak sztywno juz siedzi!!!

Kurcze u nas tez pizgało od rana , ale widze teraz , ze jest ładnie to pewnie ja spiace krolewy wstana to wyjdziemy.olo też teraz spi w dzień

Ania to ci wyh.... dokładnie sporam im zagroz to beda innaczj gadali.Ja sie wczoraj troszke wkurzyłam .Zamówiłam małej kapelusik na allegro , z h&M miał byc na 62-68 a przyszedł na 2-3 lata B)Zwróce babce tylko uwage , ze sie tak nie robi , szczescie , ze jest wiekszy więc nie zginie ale jednak tak sie nie robi
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363922 przez anakol
madziaska napisał:

ania, wciskasz będąc na tej str print screan,potem wchodzisz w paint i wklejasz.

Madziaska, Kochana, dzięki!!! Od dawna żyję w przekonaniu że w moim lapku Print Screen nie działa, bo myślałam, że wystarczy to wcisnąć i się robi plik, nie wiedziałam że do painta trzeba wkleić. A tyle razy by się przydało! Oboje z moim P tacy jesteśmy mądrzy :silly: W każdym razie teraz już umiem, sprawdzałam i działa. Dzięki Kochana!

Ania, co do tej bluzki to ja bym się też wkurzyła na maksa. Tak jak Dorcia mówi, zrób spór na Allegro. Co za ciołki :ohmy: :huh:
12 lata 7 miesiąc temu #363926 przez luska
Zmykam wieszać pranie bo czeka na mie chyba juz z 2h i sie zabrac nie moge, mam dzis lenia niesamowitego .Uwaga uwaga, małz dał mi 400zł i kazał jechac na zakupy i , ze mam sobie cos ładnego kupic i co .....nie chce mi sie .Jak bym kasy nie miała to za przeproszeniem srała bym ognioem , żeby tylko jechać
12 lata 7 miesiąc temu #363933 przez aniaa_
anakol napisał:

madziaska napisał:

ania, wciskasz będąc na tej str print screan,potem wchodzisz w paint i wklejasz.

Madziaska, Kochana, dzięki!!! Od dawna żyję w przekonaniu że w moim lapku Print Screen nie działa, bo myślałam, że wystarczy to wcisnąć i się robi plik, nie wiedziałam że do painta trzeba wkleić.

Alankol ja tak samo myślałam na początku, ale laptop wymieniony i se myślę no co jest .... chyba to jednak się inaczej robi :)

A-ch jakbym wiedziała o tym sporze to inaczej rozmawiałabym z burakiem, a tak to sie tylko zdenerwowałam, nigdy na nikogo takiego nie trafiłam, no nic człowiek się uczy na błędach.

A Wojtuś to jeszcze tak sztywno nie siedzi pare sekund, uda mu sie wytrzymać i leci jeszcze na bok :)
12 lata 7 miesiąc temu #363937 przez kima
Wow Dorcia pierogi? Ja odkąd urodziłam Kubusia jeszcze ani razu nie zrobiłam ;) ale ja jak robię to k.100-150, żeby mi się opłaciło stolnicę brudzić, ale i tak TyszAnce nie dorównam :laugh: A ile Ty nakleiłaś? B)

Luśka małż widzę ma gest :laugh:

Aniaa_ no ja ostatnio na samych takich buraków trafiam ;)

Madziuś jak przygotowania do weseliska, wszystko gotowe?

Anakol dzięki wielkie za te rady, już skopiowałam, ja nie mogę się obkupić w zwykłym sklepie z bielizną, bo im większy obwód tym miseczka, poza tym ja potrzebuję głęboką miseczkę, żeby mi właśnie nie wypływało, a ciężko taki dostać ;) te widzę cenę mają zabójczą, ale będę polować na coś takiego :) Kurczę, jak groszki to źle i jak balony też nie dobrze :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363945 przez Dorciaition
Luśka spadka, Domiś jest Lenki :P :P :silly:

Kima masa tego, nie chce mi się liczyć, ale takiej ilości jeszcze nie robiłam. Oby tylko były dobre.

Aniaa zrób spór, na pewno wygrasz. Nie podaruj ciołkowi.
A nie możesz mu odesłac czarnej a on wysłałby Tobie różową?

Luśka dobry pomysł z tymi zabawkami dla Ola.
zmykaj na zakupy. I to już!

Dziewczyny polecam wam program Dvd PixPlay. Można zrobić super prezentację i nagrać na płytkę.

Alanek[*] :(
12 lata 7 miesiąc temu #363963 przez madziaska
wszytskiego naj naj naj naj dla Darunia i Wojtunia, buziaczki chlopaczki :kiss: :kiss: :kiss:

Kima, no juz prawie gotowe, wlasciwie to chyba taaak ;) Na poczatku czerwca ide do krawcowej dopiero na miare. W sumie dobrze, bo nie wiedzialam do konca jak bede wygladac po ciazy. Mowi, ze uszyje mi w ciagu tygodnia, na poprawiny tez ;) A ja z tych nerwow tylko chudne :( Juz 48 kg :( Caly czas jakis stres we mnie siedzi, to praca, wesele itp. i waga leci na leb na szyje. Dobra!!!! Nie marudze ;)

Dorcia ja przedwczoraj robilam pierogi, zostaly mi jeszcze, wiec dzis tez pierogi ! :)

Anakol, z komputerowych spraw to chyba tylko tyle potrafie. Chodzilam do klasy w LO mat-inf, ale ciemna masa ze mnie jesli chodzi o komputery ;)

Dzieciaczki cudne :):):)

Sarna no roznica jest, nie da sie zaprzeczyc ;)

No i juz nic nie pamietam. Nadrabialam z tel i nie odp na bierzaco wiec wybaczcie. Sprobuje sie poprawic w tej kwestii ;)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363978 przez aniaa_
Dorciaition napisał:

Aniaa zrób spór, na pewno wygrasz. Nie podaruj ciołkowi.
A nie możesz mu odesłac czarnej a on wysłałby Tobie różową?

Nie chce się spierać z burakiem, już nie chodzi tylko o tą, ale była jeszcze taka w granatowe kropki i dostałam w czerwone, a czubek mi wmawia, że nie było takiej!!! ciekawe skąd ją sobie wzięłam, i tu powiedział, że zrobiłby wymianę ale nie ma na co, na szczęście nie były drogie, a nie chce sie bawić w odsyłanie, bo szkoda tylko pieniędzy bo zamniat taniej to to wszystko wyjdzie mnie drożej i tak źle i tak niedobrze, następnym razem nie odpuszczę.

Ja też pierogów nie robiłam odkąd wWojtuś sie urodził, a to dlatego, że mam pierogarnie pod nosem i pierogi jakie tylko chce :silly: a ostatnio był nawet festiwal i wszystkie spróbowałam, bo takie fajne zestawy porobili :silly: ale ochoty robicie, a ja odkąd sama jestem to nie gotuje bo nie chce mi sie.
12 lata 7 miesiąc temu #364045 przez Malina86
Cezsc Kochane!

Kubus, Wojtus i Mikus przystojniaki :kiss: Boziu jak to mozliwe, ze wzystkie nasze dzieci sa takie ladne? :)

Bylysmy u fryzjera. Misia siedziala grzeczniutko, gapila sie wielkimi oczami i chichrala do ludzi :)

Wogole wczoraj moje dziecko spalo przez caly dzien 1godz.i 20min, z tego 40 minut na spacerze i dzisiaj chyba zapowiada sie to samo. Za to o 19:30 padla, nawet nie bylo szalenstwa w lozeczku. Poza tym ma nowa zabawe, wyrzucanie zabawek i smoczka z kolyski. Chyba ze sto razy jej wszystko podawalam dzis, a jak udaje, ze nie widze to slysze: "eeeeee" :)

aniaa_ ja bym nie popuscila z tymi bluzkami, zwlaszcza, ze gosciu taki gbur!
12 lata 7 miesiąc temu #364055 przez aniaa_
Ale te nasze dzieciaczki to nie dość, że takie ładne to jeszcze spryciule, malina Wojtuś to zamiast wyrzucania zabawek z łóżeczka znalazł inna zabawę, a mianowicie obrywanie karuzeli która jest nad łóżeczkiem juz kilka razy spadła mu na głowe!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: ja nie wiem skąd ma tyle siły, bo jak ja to założe to nie mam siły żeby wyciągnąć ten pałąk :)

A co do tego sprzedawcy to wiem głupia jestem, bo nie powinnam odpuścić, najgorsze jest to, że on mi wmawiał co chwile co innego.
12 lata 7 miesiąc temu #364067 przez [email protected]
hello

PRZEDE WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘUJEMY KOCHANYM CIOTECZKOM, KOLEŻANKOM I KOLEGOM ZAPAMIĘĆ I ŻYCZENIA :D
OCZYWIŚCIE RÓWNIE CIEPŁE ŻYCZONKA SKŁADAMY WOJTUSIOWI!!!
[/b][/u]

dziewuszki ja na sekund 5 ale przed wieczornym sexem obiecuje przyzekam przysiegam i oswiadczam dzisiejszy dzien nadrobic i odpisać :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

wiec chciałam Wam tylko napisać co ja się przed chwilą namartwiłam!!!
szczepiłam dzis Domisia na Pneumokoki
i jak mi chłopak zasnął tak ibudzić go nie mogłam, sadzałam go, otwierałam oczy, potrząsałam, mówiłam, płakałam itp a on nic-reagował troche ale był giętki jak dętka i spał dalej
w reszcie udało się go obudzić noi wyczytałam że zwykle ta szczepionka powoduje senność lub bezsenność-tragedia, a ja tak się napłakałam!
juz widziałam pogotowie pod domem normalnie!!!

ok to tyle opowieści z krypty

A TU FILMIK DLA WSZYSTKICH CIOĆ:)
Dorcia pokaż go koniecznie Lence-tak pięknie będzie Domiś serenady jej wył :P
pozniej Wam przetłumacze co ciekawego Domiś tam śpiewa hehe

12 lata 7 miesiąc temu #364087 przez anakol
Kimuś głębsze miseczki to są balkonetki, a płytsze plunge. Większość modeli jest w takim i takim wydaniu.
No kosztują troszkę ale co zrobić, trzeba inwestować jak się ma w co :silly: A tak na poważnie to naprawdę warto, dla mnie to była ogromna jakościowa zmiana w życiu (serio) jak odkryłam te staniki. Cała się czułam inaczej, taka "zwarta" :P Później jak przymierzyłam stary stanik - triumph z meeega obwodem i przyciasną miską, no bo jakiś kompromis musiał być żeby cyc się zmieścił - to nie mogłam uwierzyć że kiedyś w tym chodziłam, bo się czułam jakbym dalej bez stanika była, wszystko dyndało B) Tak że naprawdę warto.
Ja stałam się fanką i ciągle kupowałam nowe, jak je odkryłam, bo w dodatku strasznie ładne potrafią być :)

Możesz sobie zerknąć na to forum, to jest skarbnica wiedzy jak chodzi o te sprawy:
forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html
12 lata 7 miesiąc temu #364096 przez Malina86
Hahah Domiś to mega slodziak! Sarna swietne Te Twoje chlopaki!
12 lata 7 miesiąc temu #364125 przez anakol
Sarna, Domiś świetny! Puściłam Natalce i całkiem jej się podobało więc kto wie... :lol:
A Daruś w tle jaki grzeczny!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka