- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364871 przez [email protected]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez [email protected].
Temat został zablokowany.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #364878 przez mia1082
Sarenko no sliczne te stroje ja mam nadzieje ze sie wcisne w moje stare stroje (tak sie ludze musze je wykopac z dna szafy i sprawdzic przed sezonem)
Ale tu cisza dzisiaj jak ja mam czas to Wy gdzies znikacie na TVN fajny film leci
Ale tu cisza dzisiaj jak ja mam czas to Wy gdzies znikacie na TVN fajny film leci
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364984 przez mia1082
Wlepie Wam mojego artyste z dzis zobaczycie jak zaciska pysio zeby tylko nie zjesc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez mia1082.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365001 przez [email protected]
oglądałam ten film kilka już razy, fajny faktycznie...
Aniaa-przepraszam za pytanie o rozstaniu, tak mi się coś ubzdurało jak to przeczytałam, przepraszam jeszcze raz.
Olcia-czekam na fotki zatem:) ja to zamot jestem straszny, myślałam że Wy w jakiejś kamienicy kupiliście mieszkanie, a Ty mówisz o ogrodzie-super!!!
Madzia -ale Hanutka pięknie wygląda! jakby pozowała z tym uśmieszkiem!
mia-haha super dziubek robi-Daro jak chce mu dac papke to zamyka buzie i wystawia język, no nie umie jesc chłopak...ale pomału się uczy i zaczyna nam to jakoś wychodzić
a ten strój co kupiłam to jest jeszcze w innych kolorach, ale takiego koloru jeszcze nigdy nie miałam więc się zdecydowałam, taki inny jak na mnie:)
a Wy przestańcie już narzekać z tymi strojami płetwonurka bo wkręcacie sobie na siłe!!!
malina-dzięki za info o pieluszkach:) mi się w nich głównie nie podobało że te przedłużacze do rzep nie są elastyczne jak w zwykłych pampersach
zdjęcia topleess nie nie mam!!!! no weź!!!
a Ty głupot mi tu nie gadaj ze nie nadajesz się już do sznurków heheh bo ciało masz super!
Aniaa-przepraszam za pytanie o rozstaniu, tak mi się coś ubzdurało jak to przeczytałam, przepraszam jeszcze raz.
Olcia-czekam na fotki zatem:) ja to zamot jestem straszny, myślałam że Wy w jakiejś kamienicy kupiliście mieszkanie, a Ty mówisz o ogrodzie-super!!!
Madzia -ale Hanutka pięknie wygląda! jakby pozowała z tym uśmieszkiem!
mia-haha super dziubek robi-Daro jak chce mu dac papke to zamyka buzie i wystawia język, no nie umie jesc chłopak...ale pomału się uczy i zaczyna nam to jakoś wychodzić
a ten strój co kupiłam to jest jeszcze w innych kolorach, ale takiego koloru jeszcze nigdy nie miałam więc się zdecydowałam, taki inny jak na mnie:)
a Wy przestańcie już narzekać z tymi strojami płetwonurka bo wkręcacie sobie na siłe!!!
malina-dzięki za info o pieluszkach:) mi się w nich głównie nie podobało że te przedłużacze do rzep nie są elastyczne jak w zwykłych pampersach
zdjęcia topleess nie nie mam!!!! no weź!!!
a Ty głupot mi tu nie gadaj ze nie nadajesz się już do sznurków heheh bo ciało masz super!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365042 przez madziaska
Mia, Kacprus cudny. Jejku jaki on juz duzy
Sarna, Hani tez troche zajelo wprowadzanie stalych pokarmow. Tzn jesc z lyzeczki od razu umiala, ale dla niej cyc to cyc i juz!!!! Kaszek nadal nie chce. Chyba musze znowu sprobowac. Jak juz skoncze wprowadzanie glutenu to chyba dam jej poprostu kaszke manna, bo tych na mm nie trawi
No wlasnie jak dlugo zamierzacie wprowadzac gluten??? Wszedzie czytam, zeby wprowadzac przez dwa miesiace, bo jakiekolwiek uczulenie moze pojawic sie najwczesniej po 3 tyg. Ja juz podaje prawie 3 tyg. wsypuje kaszke manna wieloowocowa (lyzeczke) do deserku. A WY jak robicie???
Sarna, Hani tez troche zajelo wprowadzanie stalych pokarmow. Tzn jesc z lyzeczki od razu umiala, ale dla niej cyc to cyc i juz!!!! Kaszek nadal nie chce. Chyba musze znowu sprobowac. Jak juz skoncze wprowadzanie glutenu to chyba dam jej poprostu kaszke manna, bo tych na mm nie trawi
No wlasnie jak dlugo zamierzacie wprowadzac gluten??? Wszedzie czytam, zeby wprowadzac przez dwa miesiace, bo jakiekolwiek uczulenie moze pojawic sie najwczesniej po 3 tyg. Ja juz podaje prawie 3 tyg. wsypuje kaszke manna wieloowocowa (lyzeczke) do deserku. A WY jak robicie???
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365049 przez Aleksandra
Mia skąd ja to znam
Idę spac kochane. Jestem zaziębiona a jutro jedziemy do rodziców a później mamy gości. Z robi sałatkę a ja z okazji imieim mogę leżec i chorowac, szkoda tylko że od trzech godzin a choruje już od wtorku ale co tam...liczy sie gest
Ja gluten wprowadzam już od jakiegoś 1,5 miesiąca i teraz praktycznie do każdego obiadku czy deserku podaje i nic sie nie dzieje.
Nie wiem czy jutro bedę miała kiedy wejśc na forum ale jakby co to miłego weekendu kochane
Idę spac kochane. Jestem zaziębiona a jutro jedziemy do rodziców a później mamy gości. Z robi sałatkę a ja z okazji imieim mogę leżec i chorowac, szkoda tylko że od trzech godzin a choruje już od wtorku ale co tam...liczy sie gest
Ja gluten wprowadzam już od jakiegoś 1,5 miesiąca i teraz praktycznie do każdego obiadku czy deserku podaje i nic sie nie dzieje.
Nie wiem czy jutro bedę miała kiedy wejśc na forum ale jakby co to miłego weekendu kochane
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Aleksandra.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365051 przez Kredka
allegro.pl/show_item.php?item=2349086483...ff9b62fb8b71e1e483bb
patrzcie jakie fajne i nie drogo
patrzcie jakie fajne i nie drogo
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365072 przez [email protected]
kurde Domisiowi glutenu nie wprowadzałam, jemu po prostu dawałam słoiczki dopasowane do miesięcy plus chlebki i takie tam...jemu nigdy nic nie było. Domiś to dziecko idealne, wszystko jedzace, nie chorujące i kochane-on od pierwszego razu jadł jak dorosły, a jak chciałam mu zrobic jedzące zdjecie to sama go papką umazałam żeby było fajne zdjęcie hahah bo on nic a nic się nie umazał
hahha
przy Darusiu bede musiała akoś z tym glutenem pomyslec bo to alergik jest:/
ale najpierw pojde na żywioł a jak się pojawi uczulenie to dopiero będe "wprowadzać"
Domiś nie lubił kaszek też chyba ze te Hippa na dobranoc specjalne, ale innych do dzisiaj nie je
Madziu-Daruś mój tez za cycem najbardziej jest, ale łyżeczki sie dowpiero uczy-zobaczymy jak to u niego będzie-cały czas porównuje wszysto z DOmisiem:)
hahha
przy Darusiu bede musiała akoś z tym glutenem pomyslec bo to alergik jest:/
ale najpierw pojde na żywioł a jak się pojawi uczulenie to dopiero będe "wprowadzać"
Domiś nie lubił kaszek też chyba ze te Hippa na dobranoc specjalne, ale innych do dzisiaj nie je
Madziu-Daruś mój tez za cycem najbardziej jest, ale łyżeczki sie dowpiero uczy-zobaczymy jak to u niego będzie-cały czas porównuje wszysto z DOmisiem:)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365080 przez madziaska
Olcia nawzajem
Kredzia, fajowe body Tylko ja troszke sie boje z ubrankami na allegro. Musze pomacac Choc wczoraj zamowilam kilka rzeczy. Fajowe rajstopki z mikrofibry znalazlam za 3,99 i leginsy tez z mikrofibry. No i komplecik na chrzst, podony do Zuzunkowego tylko bialy. Mam nadzieje, ze bedzie ok
No tak Sarenka TY masz do kogo porywnywac Domis jest faktycznie kochany, nie umiem sie na niego napatrzec Darus to samo
Kredzia, fajowe body Tylko ja troszke sie boje z ubrankami na allegro. Musze pomacac Choc wczoraj zamowilam kilka rzeczy. Fajowe rajstopki z mikrofibry znalazlam za 3,99 i leginsy tez z mikrofibry. No i komplecik na chrzst, podony do Zuzunkowego tylko bialy. Mam nadzieje, ze bedzie ok
No tak Sarenka TY masz do kogo porywnywac Domis jest faktycznie kochany, nie umiem sie na niego napatrzec Darus to samo
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365114 przez [email protected]
HEHEH FAJNIE JEST TAK PORÓWNYWAC ALE SIĘ NIE SPODZIEWAŁAM ZE BĘDĄ RÓŻNIĆ SIĘ AZ TAK BARDZO!
W KAŻDEJ JEDNEJ KWESTII SA MEGA INNI
KUPIŁAM DZIŚ W BIEDRONCE NOWĄ PATELNIE TEFALA ZA 40 ZŁ
AUTKO ZDALNIE STEROWANE DLA dOMISIA ZA 40 ZŁ AUDI Q5, DZIADZIA MA Q7 WIEC JEST FAJNIE I PODOBNIE
I KUPIŁAM MU JEZCZE KSIĄŻKĘ-BAJKI DLA CHŁOPCÓW
CHCIAŁĄM MU JUŻ DAC ALE SPAŁ JAK PRZYJECHAŁAM
MOZE I DOBRZE, DAM MU NA DZIEN DZIECKA-JAK WYTRZYMAM TYLE HAHAH
PATRZCIE NA TO!
POSIKAŁAM SIE ZE SMIECHU!!!
pudelek.wrzuta.pl/film/9jMFG3JYpNR/
W KAŻDEJ JEDNEJ KWESTII SA MEGA INNI
KUPIŁAM DZIŚ W BIEDRONCE NOWĄ PATELNIE TEFALA ZA 40 ZŁ
AUTKO ZDALNIE STEROWANE DLA dOMISIA ZA 40 ZŁ AUDI Q5, DZIADZIA MA Q7 WIEC JEST FAJNIE I PODOBNIE
I KUPIŁAM MU JEZCZE KSIĄŻKĘ-BAJKI DLA CHŁOPCÓW
CHCIAŁĄM MU JUŻ DAC ALE SPAŁ JAK PRZYJECHAŁAM
MOZE I DOBRZE, DAM MU NA DZIEN DZIECKA-JAK WYTRZYMAM TYLE HAHAH
PATRZCIE NA TO!
POSIKAŁAM SIE ZE SMIECHU!!!
pudelek.wrzuta.pl/film/9jMFG3JYpNR/
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365144 przez kima
O matko, ale się wkurzyłam
Wzdycham do tej sukienki już chyba miesiąc, a teraz chciałam ją zamówić i dupa, zostało tylko xxl
avaro.pl/go/_info/?user_id=17154&idc=3&lang=pl
piękna nie?
Wzdycham do tej sukienki już chyba miesiąc, a teraz chciałam ją zamówić i dupa, zostało tylko xxl
avaro.pl/go/_info/?user_id=17154&idc=3&lang=pl
piękna nie?
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365146 przez Róża
Cześć Olcia strasznie miło Cię znowu widzieć
Aniaa jak ja zazdroszczę, że Wojtuś tak po prostu potrafi złapać kimke, naprawde, u nas nie ma na to żadnych szans
Kima, jak precyzyjnie liczysz minuty snu Kubusiowi, heheh 24
Sarenko, Twoja Florke napewno jakis bocianek Ci podrzuci jestem przekonana, mam nadzieję, ze o mnie tez nie zapomni, tylko chwilke musze sie na razie wstrzymać niestety
Hanulka cudna, taka wesolutka, czarująca dziewczynka
Madzia, ja daję Szymkowi odkąd zaczał 5 m-c, najpierw dawalam łyżke mlecznej kaszki manny do zupki, bo nic innego nie jadl poza cycem, a od jakiegos czasu łyzkę do kaszki na wieczór, czytalam że po dwóch m-cach mozna gluten podawać bez ograniczeń, zostały nam 2 tyg., ale myślę, że jak nic dziecku nie jest to można wprowadzać wczesniej, np. zwiekszac porcje, myślę, ze tak jak piszesz gdyby reakcja alergiczna miala się pojawic, to już by sie pojawiła.
Mia, Kubus mały spryciarz, cudasek kochany
Kredka, fajne bodziaki, widze, ze szalejesz na allegro ja tez szukam bodziakow na lato, tylko cały czas się zastanawiam nad rozmairem, teraz 68/74, myślicie że w sierpniu 80 bedzie juz ok?
a oto mój Miś podczas wieczornej kaszki, ostatni taki odpływ miał, że tak powiem za małolata wstał, miała byc kaszak, za jakiś czas kąpiel i cyc, ale z kąpieli nici ... dziś ranny ptaszek wstał po 6, godzine wcześniej niz codziennie chyba dlatego możecie sie śmiać, ale kaszkę zjadł na śpiąco, nie chciałam mu dawać, ale dziobka mi otwierał A jak mi dziwnie że dziś go nie kąpaliśmy, itp. normalnie mam lukę nie do wypełnienia
Aniaa jak ja zazdroszczę, że Wojtuś tak po prostu potrafi złapać kimke, naprawde, u nas nie ma na to żadnych szans
Kima, jak precyzyjnie liczysz minuty snu Kubusiowi, heheh 24
Sarenko, Twoja Florke napewno jakis bocianek Ci podrzuci jestem przekonana, mam nadzieję, ze o mnie tez nie zapomni, tylko chwilke musze sie na razie wstrzymać niestety
Hanulka cudna, taka wesolutka, czarująca dziewczynka
Madzia, ja daję Szymkowi odkąd zaczał 5 m-c, najpierw dawalam łyżke mlecznej kaszki manny do zupki, bo nic innego nie jadl poza cycem, a od jakiegos czasu łyzkę do kaszki na wieczór, czytalam że po dwóch m-cach mozna gluten podawać bez ograniczeń, zostały nam 2 tyg., ale myślę, że jak nic dziecku nie jest to można wprowadzać wczesniej, np. zwiekszac porcje, myślę, ze tak jak piszesz gdyby reakcja alergiczna miala się pojawic, to już by sie pojawiła.
Mia, Kubus mały spryciarz, cudasek kochany
Kredka, fajne bodziaki, widze, ze szalejesz na allegro ja tez szukam bodziakow na lato, tylko cały czas się zastanawiam nad rozmairem, teraz 68/74, myślicie że w sierpniu 80 bedzie juz ok?
a oto mój Miś podczas wieczornej kaszki, ostatni taki odpływ miał, że tak powiem za małolata wstał, miała byc kaszak, za jakiś czas kąpiel i cyc, ale z kąpieli nici ... dziś ranny ptaszek wstał po 6, godzine wcześniej niz codziennie chyba dlatego możecie sie śmiać, ale kaszkę zjadł na śpiąco, nie chciałam mu dawać, ale dziobka mi otwierał A jak mi dziwnie że dziś go nie kąpaliśmy, itp. normalnie mam lukę nie do wypełnienia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Róża.
Moderatorzy: ilona