- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #111786 przez Dorciaition
Fajnie jak by pokazało co tam ma
Ja mam 9 maja, ale nie nastawiam się, że pokażę, choć po cichutku na to liczę
Ja mam 9 maja, ale nie nastawiam się, że pokażę, choć po cichutku na to liczę
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #111789 przez Batmanik
ostatnio mi lekarz powiedzial w 15 tyg i juz tak zostalo a wlasnie nie bylam nastawiona ze mi powie a teraz mam cicha nadzieje ze sie pokaze bo widac to juz napewno bedzie- byleby sie nie zaslonilo bo na rekach stane zeby tylko bylo widac;)
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #112282 przez anaconda_she
Hej kochane.
Alez dawno mnie nie bylo. Kilka razy sie zbieralam do napisania do Was ale jak bylam w pracy i cos napisalam to kiedy chcialam dodac do forum to mi znikalo a ze bylo tego duzo to juz ni emialam sily pisac od nowa;)
W kazdym razie zaraz przesledze co u Was i mam nadzieje ze wszystko w porzadku.
U mnie duuuuuzo zmian.Musze sie pochwalic ze byly w swieta zareczyny;)Takze juz jestem narzeczona. No i planowanie slubu oczywiscie sie zaczelo.Moja przyszla tesciowa tak sie napalila kazala mi sale zarezerwowac i wogole i wesele mialoby sie odbyc juz w lipcu. Ale po rozmowie z moim przyszlym mezusiem doszlismy do wniosku ze to za szybko i nie bedziemy ani stawiac rodzicow przed tak ciezkim wydatkiem w tak krotkim czasie a i ja bede juz moze czula sie nie najlepiej bo to bedzie juz przeciez koniec II trymestru. Wiec slub na spokojnie w przyszlym roku z naszym kochanym bobaskiem.
A co wiecej jutro mam wizyte u lekarza i zaczynam juz sie dzisiaj lekko denerwowac.Chce zeby wszystko bylo w porzadku.A moze i plec bedzie widac;)chociaz nie nastawiam sie bo moj lekarz powiedzial ze wczesniej niz w 20 tyg to raczej ciezko stwierdzic.
W kazdym razie powiem ze mdlosci powoli mijaja i nawet zaczelam gotowac wiec chyba bedzie juz tylko lepiej.A wy jak sie czujecie kochane?
Pozdrawiam i sciskam wszystkie mamusie
Alez dawno mnie nie bylo. Kilka razy sie zbieralam do napisania do Was ale jak bylam w pracy i cos napisalam to kiedy chcialam dodac do forum to mi znikalo a ze bylo tego duzo to juz ni emialam sily pisac od nowa;)
W kazdym razie zaraz przesledze co u Was i mam nadzieje ze wszystko w porzadku.
U mnie duuuuuzo zmian.Musze sie pochwalic ze byly w swieta zareczyny;)Takze juz jestem narzeczona. No i planowanie slubu oczywiscie sie zaczelo.Moja przyszla tesciowa tak sie napalila kazala mi sale zarezerwowac i wogole i wesele mialoby sie odbyc juz w lipcu. Ale po rozmowie z moim przyszlym mezusiem doszlismy do wniosku ze to za szybko i nie bedziemy ani stawiac rodzicow przed tak ciezkim wydatkiem w tak krotkim czasie a i ja bede juz moze czula sie nie najlepiej bo to bedzie juz przeciez koniec II trymestru. Wiec slub na spokojnie w przyszlym roku z naszym kochanym bobaskiem.
A co wiecej jutro mam wizyte u lekarza i zaczynam juz sie dzisiaj lekko denerwowac.Chce zeby wszystko bylo w porzadku.A moze i plec bedzie widac;)chociaz nie nastawiam sie bo moj lekarz powiedzial ze wczesniej niz w 20 tyg to raczej ciezko stwierdzic.
W kazdym razie powiem ze mdlosci powoli mijaja i nawet zaczelam gotowac wiec chyba bedzie juz tylko lepiej.A wy jak sie czujecie kochane?
Pozdrawiam i sciskam wszystkie mamusie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #112322 przez Dorciaition
Anacona no to w takim razie WIELKIE GRATULACJĘ!
Myślę, że dobrze zdecydowaliście, że ślub w następnym roku. Uważam, że branie ślubu w ciaży nie jest ciekawe. Kobieta może się źle czuć, nie może sobie nawet winka wypić.
To indywidualna decyzja, ale ja też poczekałabym jak dzidziuś się urodzi.
Kochana z dzidzią na pewno wszystko będzie dobrze. Nie denerwuj się. Ale koniecznie jutro daj znać jak było u gina i poprosimy o zdjęcie maluszka
Z tą płcią to różnie bywa. Jak się dzidziuś dobrze "ustawi" to może być widać. U mnie w pierwszej ciaży w 12 tyg. było już widać Wiec może juterko się dowiedz czy noszisz pod serduszkiem dziewuszkę czy chłopca
Miłego wieczorku ciężaróweczki
Myślę, że dobrze zdecydowaliście, że ślub w następnym roku. Uważam, że branie ślubu w ciaży nie jest ciekawe. Kobieta może się źle czuć, nie może sobie nawet winka wypić.
To indywidualna decyzja, ale ja też poczekałabym jak dzidziuś się urodzi.
Kochana z dzidzią na pewno wszystko będzie dobrze. Nie denerwuj się. Ale koniecznie jutro daj znać jak było u gina i poprosimy o zdjęcie maluszka
Z tą płcią to różnie bywa. Jak się dzidziuś dobrze "ustawi" to może być widać. U mnie w pierwszej ciaży w 12 tyg. było już widać Wiec może juterko się dowiedz czy noszisz pod serduszkiem dziewuszkę czy chłopca
Miłego wieczorku ciężaróweczki
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #112502 przez iva 20
hejka gratuluje zareczyn anaconda Ja niestety nie mam dobrych wiesci bo bylam w szpitalu dwa dni dali mi kroplowke i sprawdzili czy z dzidziusiem wszystko okej naszczescie okej serduszko bilo sama widzialam najbardziej sie ciesze ze jestem w domku i juz wszystko wraca do normy
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #112525 przez Batmanik
Hejka!!!
anaconda_she super ze wszystko oki i koniecznie daj znac co tam u lekarza no i oczywiscie pochwal sie jak ujawni sie dzidzia
u mnie w 14 badz 15 tyg bylo widac ze chlopczyk bedzie i tak juz pozostalo do konca nie chciala byc inaczej a teraz mam dopiero 18 maja wizyte i mam cicha nadzieje ze ujawni sie moja dzidzia i wogole calkiem inaczej przechodze ta ciaze niz z igorkiem...
ive super ze juz wrocilas do nas i oczywiscie ze z malenstwem wszystko oki:)
a u nas zima panuje w maju wiec jest spoko;)
milego dnia!!!
anaconda_she super ze wszystko oki i koniecznie daj znac co tam u lekarza no i oczywiscie pochwal sie jak ujawni sie dzidzia
u mnie w 14 badz 15 tyg bylo widac ze chlopczyk bedzie i tak juz pozostalo do konca nie chciala byc inaczej a teraz mam dopiero 18 maja wizyte i mam cicha nadzieje ze ujawni sie moja dzidzia i wogole calkiem inaczej przechodze ta ciaze niz z igorkiem...
ive super ze juz wrocilas do nas i oczywiscie ze z malenstwem wszystko oki:)
a u nas zima panuje w maju wiec jest spoko;)
milego dnia!!!
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #112548 przez Aleksandra
Cześć dziewczynki !!
Już jestem Wróciliśmy w poniedziałek, ale nie mieliśmy internetu (jakaś awaria była) więc piszę dziś z pracy. Weselicho było super. Wybawiłam się za wszystkie czasy aż dziś jeszcze jestem zmęczona Zdjęcia wkleję, jak tylko przerzucę na kompa. Wczoraj tak śnieg dowalił u nas, że linie wysokiego miały spięcie bo gałąź się przewróciła na nie ale w nocy przywrócili prąd
Anaconda gratulacje
Ja jutro idę na wizytę. Ciekawe czy dzidziuś ujawni swoją płeć
Iva witam wśród nas Dobrze, że z dzidziusiem wszystko ok
Już jestem Wróciliśmy w poniedziałek, ale nie mieliśmy internetu (jakaś awaria była) więc piszę dziś z pracy. Weselicho było super. Wybawiłam się za wszystkie czasy aż dziś jeszcze jestem zmęczona Zdjęcia wkleję, jak tylko przerzucę na kompa. Wczoraj tak śnieg dowalił u nas, że linie wysokiego miały spięcie bo gałąź się przewróciła na nie ale w nocy przywrócili prąd
Anaconda gratulacje
Ja jutro idę na wizytę. Ciekawe czy dzidziuś ujawni swoją płeć
Iva witam wśród nas Dobrze, że z dzidziusiem wszystko ok
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #112557 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Batmanik to na wizyte i ujawnienie plci czekamy razem
Ola w 11tc na plec to za wczesnie
Ola w 11tc na plec to za wczesnie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #112568 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ola suwaczek mnie zmylil
Batmanik no moje w 14tc sie nie chcialo ujawnic Wiec ja juz mam 1 raz do tylu, ze tak powiem haha
Batmanik no moje w 14tc sie nie chcialo ujawnic Wiec ja juz mam 1 raz do tylu, ze tak powiem haha
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #112572 przez Aleksandra
Fajnie by było jakby chciał pokazać co tam ma Nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę kruszynkę na ekranie
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #112573 przez Batmanik
ach bo Ty jestes w 16 tyg juz a ja mam roznicy tak plus minus 2 tyg ale trzymam sie tego minus;) i mi idzie 13 tydz do wizyty jeszcze troche czasu to mysle ze pokaze sie a jak nie to do badania stane na rekach;) bo ja nie naleze do cierpliwych i kolejnego mies nie wytrzymam a to juz 2ga dzidzia wiec chcialabym wiedziec juz ale najwazniejsze aby bylo zdrowe
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #112575 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Batmanik no bo ja z Pzdziernika jestem a tu do Was sie tak doczepiam tylko
Ja tak plec to z ciekawosci tylko, najwazniejsze zeby dzidz byl zdrowy
Ja tak plec to z ciekawosci tylko, najwazniejsze zeby dzidz byl zdrowy
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.