- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191152 przez Suari
aniaa- ja stwierdziłam, że kupię jakieś 2 sztuki tanie na początek, a potem kupię jakieś normalne, na necie kiedyś oglądałam, kosztują ok. 80 zł/szt i lepiej póżniej wydać tą kasę, jak już się będzie wiedziało na czym się stoi, albo raczej co się będzie miało w tym staniku

Temat został zablokowany.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #191201 przez madziaska
hej mamuski
Vestusia mnie raczej nic w dol nie ciagnie
Czasami zakluje jak szybko wstane...
Co do stanikow, to tak jak Sauri kupie na allegro dwa bawelniaki, a potem jakies ladniejsze, widzialam na allegro, tylko w wiekszosci juest podany rozmiar bez wymiarow, a wiadomo rozmiar rozmiarowi nie rowny... Ale sa naprawde bardzo ladne... Moze skusze sie na jeden przed porodem
Dorcia jak to bez tv??? A Pierwsza Milosc
Dobrze, ze masz internet, mozna powtorke obejzec 
Anakol fajnie, ze sobie odpoczelas i z rodzinka pobylas
Anyanka TY juz prawie spakowana, ubranka poprane, ja jednak czekam na pazdziernik, no ale TY masz termin duzo wczesniej
Iva mi mala wpycha nozki pod prawe zebro, narazie nie jest to bolesne, ale pewnie z czasem bedzie
Jestes drobna, wiec moze dlatego tak mocno to odczuwasz 
Milego dnia dziewczynki

Co do stanikow, to tak jak Sauri kupie na allegro dwa bawelniaki, a potem jakies ladniejsze, widzialam na allegro, tylko w wiekszosci juest podany rozmiar bez wymiarow, a wiadomo rozmiar rozmiarowi nie rowny... Ale sa naprawde bardzo ladne... Moze skusze sie na jeden przed porodem

Dorcia jak to bez tv??? A Pierwsza Milosc

Anakol fajnie, ze sobie odpoczelas i z rodzinka pobylas

Anyanka TY juz prawie spakowana, ubranka poprane, ja jednak czekam na pazdziernik, no ale TY masz termin duzo wczesniej

Iva mi mala wpycha nozki pod prawe zebro, narazie nie jest to bolesne, ale pewnie z czasem bedzie

Milego dnia dziewczynki

- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191219 przez anakol
Cześć 
Ja też miałam pranie zaplanowane na październik, ale chyba zrobię jakoś niedługo - chcę wykorzystać ładną pogodę, żeby się suszyło na słoneczku, poza tym na początku chcę wszystko wyprasować więc wolę to zrobić póki się dobrze czuję
Co do proszku, to czytałam opinie że Lovela nie dopiera plam - tu macie linka do wątku na ten temat: www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-...6r-f88/lovella-7374/
Ja i tak mam plan kupić tylko jedno opakowanie - pewnie Jelpa albo Dzidziusia - a jak się skończy to spróbować prać w normalnym proszku, takim jak nasze rzeczy. Uważam tak jak Iva, że nie ma co przesadzać bo później dziecko będzie na wszystko uczulone
Dorcia, to dziwnie Cię ta noga boli. Masz taki problem z nogą, że tak Ci się dzieje, czy jakaś rwa Cię złapała?
Jak chodzi o staniki to jak mi zaczęły rosnąć piersi jakoś w drugim trymestrze, to kupiłam sobie stanik do karmienia (bo pomyślałam, że użyję go w ciąży a później po). Kupiłam taki firmy Panache, bo jako że mam z natury duże cycochy, chodzę głównie w ich (albo Freyi) stanikach. Taki: www.google.com/url?sa=D&q=http://staniko...3gmwRYrV8ChR7hirOcRQ
Niestety rozczarowałam się trochę, bo trzymał dużo gorzej niż zwykłe staniki Panache i piersi były takie "spłaszczone". Jedyna zaleta, to że jest ładny
Niestety staniki do karmienia zazwyczaj są bez fiszbin i takie jakieś kiepsko "modelujące" - tak jak piszesz, Aniaa, "szmaciochy". W dodatku ten stanik już się zrobił na mnie za mały, więc na karmienie (przynajmniej na początku) też będzie mały. Muszę znowu jakiś kupić, a niestety przy tak dużym cycu nie mogę sobie pozwolić na tanie staniki 
Podczytywałam wczoraj wrześniówki. Ale słodkie te dzieciaczki. Ja też nie mogę się doczekać

Ja też miałam pranie zaplanowane na październik, ale chyba zrobię jakoś niedługo - chcę wykorzystać ładną pogodę, żeby się suszyło na słoneczku, poza tym na początku chcę wszystko wyprasować więc wolę to zrobić póki się dobrze czuję

Co do proszku, to czytałam opinie że Lovela nie dopiera plam - tu macie linka do wątku na ten temat: www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-...6r-f88/lovella-7374/
Ja i tak mam plan kupić tylko jedno opakowanie - pewnie Jelpa albo Dzidziusia - a jak się skończy to spróbować prać w normalnym proszku, takim jak nasze rzeczy. Uważam tak jak Iva, że nie ma co przesadzać bo później dziecko będzie na wszystko uczulone

Dorcia, to dziwnie Cię ta noga boli. Masz taki problem z nogą, że tak Ci się dzieje, czy jakaś rwa Cię złapała?
Jak chodzi o staniki to jak mi zaczęły rosnąć piersi jakoś w drugim trymestrze, to kupiłam sobie stanik do karmienia (bo pomyślałam, że użyję go w ciąży a później po). Kupiłam taki firmy Panache, bo jako że mam z natury duże cycochy, chodzę głównie w ich (albo Freyi) stanikach. Taki: www.google.com/url?sa=D&q=http://staniko...3gmwRYrV8ChR7hirOcRQ
Niestety rozczarowałam się trochę, bo trzymał dużo gorzej niż zwykłe staniki Panache i piersi były takie "spłaszczone". Jedyna zaleta, to że jest ładny

Podczytywałam wczoraj wrześniówki. Ale słodkie te dzieciaczki. Ja też nie mogę się doczekać

- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191221 przez anakol
Chciałam wrzucić linka do stanika, ale coś się pokiełbasiło, więc jeszcze raz próbuję
www.karoline.pl/product-pol-3256-Biuston...ry-Pink-Panache.html
www.karoline.pl/product-pol-3256-Biuston...ry-Pink-Panache.html
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191238 przez kima
Hej Brzuszki 
Wstałam już w sumie dawno, ale jakaś taka skisła jestem po tych wekendowych imprezach, że do tej siedze jeszcze w pidżamie i chyba zaraz się położe na chwilkę. Zjadłam płatki, kromkę z szynką i kawałek placka i zrobiło mi się niedobrze
Co do staników, to ja obczaiłam takie allegro.pl/letnia-promocja-cenowa-trzy-k...90c-i1799395720.html zamówie sobie jeden albo dwa na spróbowanie, straszne szmaciaki, takie nosiłam chyba w podstawówce przy miseczce A
ale za takie pieniądze to mi nie szkoda spróbować, a z tego co widze to jest tabele rozmiarów, tylko dalej nie wiem czy mam brać taki jak teraz, ale chyba tak, bo przy laktacji piersi przecież są większe - dwie mleczarnie 
A jak sobie pomyślę, że w szpitali będę musiała zapitalać w tych "sexownych" koszulach to już mi niedobrze

Wstałam już w sumie dawno, ale jakaś taka skisła jestem po tych wekendowych imprezach, że do tej siedze jeszcze w pidżamie i chyba zaraz się położe na chwilkę. Zjadłam płatki, kromkę z szynką i kawałek placka i zrobiło mi się niedobrze

Co do staników, to ja obczaiłam takie allegro.pl/letnia-promocja-cenowa-trzy-k...90c-i1799395720.html zamówie sobie jeden albo dwa na spróbowanie, straszne szmaciaki, takie nosiłam chyba w podstawówce przy miseczce A

A jak sobie pomyślę, że w szpitali będę musiała zapitalać w tych "sexownych" koszulach to już mi niedobrze

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #191265 przez madziaska
Pisalam wczoraj do OLI, czuje sie dobrze i w srode chyba wyjdzie...
A co myslicie o tych szmaciakach:
allegro.pl/2-pak-za-25-90-biustonosz-sta...80c-i1815473878.html
Do noszenia w domu chyba moglyby byc
Ten nawet moglby byc
allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-mizet...ory-i1801205131.html
A co myslicie o tych szmaciakach:
allegro.pl/2-pak-za-25-90-biustonosz-sta...80c-i1815473878.html
Do noszenia w domu chyba moglyby byc

Ten nawet moglby byc
allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-mizet...ory-i1801205131.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191274 przez kima
Aha, ja jak wstaje siku w nocy, to po pierwsze mam coraz większy problem z wstaniem z łóżka - mam dosyć niską wersalkę, a poza tym mam wtedy taki dziwny brzuch - Vestusia można by to określić, że ciągnie mnie w dół. Ulgę też dopiero zauważam po opróżnieniu pęcherza.
Mnie bolą też nogi, ale nie same nogi tylko mam wrażenie, że odczuwam ból żył w nogach
mówiłam o tym mojemu ginowi, proponował mi pończochy przeciwżylakowe, ale jakoś mam nadzieję, że poradzę sobie bez nich.
Ee Vestusia masz rację, że w tym III trymestrze robimy się marudy i dla mnie przypomina mi I trymestr. Nie bez powodu mówi się, że II trymestr to złoty okres ciąży, szkoda, że się skończył
a co do tego co pisałaś, to ja też myślę coraz częściej o moim synku... zastanawiam się, jaki będzie duży, co poczuje jak się urodzi, po kim będzie miał oczy, po kim nosek, dzień w dzień mam takie myśli, więc jeśli z Tobą coś jest nie tak, to w takim razie ze mną też
Mnie bolą też nogi, ale nie same nogi tylko mam wrażenie, że odczuwam ból żył w nogach

Ee Vestusia masz rację, że w tym III trymestrze robimy się marudy i dla mnie przypomina mi I trymestr. Nie bez powodu mówi się, że II trymestr to złoty okres ciąży, szkoda, że się skończył

a co do tego co pisałaś, to ja też myślę coraz częściej o moim synku... zastanawiam się, jaki będzie duży, co poczuje jak się urodzi, po kim będzie miał oczy, po kim nosek, dzień w dzień mam takie myśli, więc jeśli z Tobą coś jest nie tak, to w takim razie ze mną też

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #191281 przez madziaska
ten jest ladny
allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-mama-...les-i1804490527.html
ten sprzedawca ma eleganckie
allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-kropk...75b-i1793713988.html
allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-mama-...les-i1804490527.html
ten sprzedawca ma eleganckie

allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-kropk...75b-i1793713988.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191287 przez kima
moda.allegro.pl/promocja-zdobiony-stanik...90d-i1795733700.html
ten w sumie też przystępny
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191290 przez madziaska
kima napisał:
OKmoda.allegro.pl/promocja-zdobiony-stanik...90d-i1795733700.html ten w sumie też przystępny

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191294 przez kima
matko, oczopląsów można dostać, ja w efekcie zamówie
moda.allegro.pl/2szt-bialy-czarny-stanik...cja-i1799395689.html
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #191297 przez anakol
Zazdroszczę Wam, że możecie wybierać z takich "zwykłych" staników. W moim rozmiarze to nawet takich nie robią
Zresztą moje cycuchy tyle ważą, że stanik dla mnie musi być pancerny - prawie gorset
Czyli jestem skazana na wydanie paru stówek na coś, co zaraz przestanie być przydatne
chyba że znajdę używany na allegro, choć w moim rozmiarze to mało prawdopodobne.

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez anakol.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #191315 przez Dorciaition
Ale szalejecie z tymi stanikami.
Anakol też mam ten problem z big cycuchami 
Ale myślę, że zdecyduje się na jakiegoś szmaciaka do chodzenia po domu, no i ten lepszy na większe wyjścia
Wolałabym też jak Kima przymierzyć, bo wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równy.
Telewizor będzie dopiero w środę! Nie wiem jak to zniosę
Madzia własnienad Pierwszą miłością najbardziej ubolewam. Nie mogę na necie znaleźć nawet piątkowego odcinka, bo też nie oglądałam
Mam nadzieję, że mi poopowiadasz 
Poszłam do sklepu, no i dojść nie mogłam tak mnie ta noga napitalała. To tak jakby od kości ogonowej w dół, aż do kostki. Gdy szłam z powrotem było już lepiej, więc jest nadzieja, że przejdzie

Ale myślę, że zdecyduje się na jakiegoś szmaciaka do chodzenia po domu, no i ten lepszy na większe wyjścia

Telewizor będzie dopiero w środę! Nie wiem jak to zniosę

Poszłam do sklepu, no i dojść nie mogłam tak mnie ta noga napitalała. To tak jakby od kości ogonowej w dół, aż do kostki. Gdy szłam z powrotem było już lepiej, więc jest nadzieja, że przejdzie

Moderatorzy: ilona