- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #190178 przez vestusia
No oki Aniaa_, masz w takim razie wybaczone
Piesek chciał Ci wejść na psychikę i wzbudzić Twoje poczucie winy he, he, he
Albo przypomniał zawczasu, żebyś mu dała jeść, w razie jak już zgłodnieje hi, hi, hi 
Ale mi się spać chce, ale teraz to za wcześnie na sen. Jeszcze troszkę i idę nynkać
A co tutaj taka cisza?

Ale mi się spać chce, ale teraz to za wcześnie na sen. Jeszcze troszkę i idę nynkać

A co tutaj taka cisza?

Temat został zablokowany.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #190228 przez Dorciaition
Madziaska cudaśne te kombinezony dla Hanulki
Chcę ten drugi właśnie zakupić dodatkowo, tylko nad rozmiarem się zastanawiam.
Vestuśka no to zaszalałaś. Już się nie moge doczekać powrotu i zdjec ciuszków
Wiecie co?? Wściekła jestem! Dotarła kiecka- rozmiar S! No i oczywiście w cyckach za mała. Chcę ja zwrócić, ich pomyłka.
Ale teraz nie wiem czy poszukać coś w normalnych sklepach, czy na allegro, a może w typowo ciażowych. Za tydzień wesele :/

Vestuśka no to zaszalałaś. Już się nie moge doczekać powrotu i zdjec ciuszków

Wiecie co?? Wściekła jestem! Dotarła kiecka- rozmiar S! No i oczywiście w cyckach za mała. Chcę ja zwrócić, ich pomyłka.
Ale teraz nie wiem czy poszukać coś w normalnych sklepach, czy na allegro, a może w typowo ciażowych. Za tydzień wesele :/
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #190233 przez madziaska
Krcze Dorcia, ale Cie zrobili. Zanim odeslesz, a oni przysla nowy rozmiar, moze byc juz po weselu...
Anakol tak czytam o tych kosmetykach i o oilatuym i oillan i zaczynam wogole zastanawiac sie nad ich kupnem. Podobno uzywa sie ich jak dziecko ma sucha skore, a jak nie to lepiej nie uzywac, bo skora moze sie przyzwyczaic. Juz sama nie wiem.... Chyba jednak kupie z Hipp, jak dziewczyny polecaly, a oillan kupie jak mala bedzie miala przesuszona skore...
Anakol tak czytam o tych kosmetykach i o oilatuym i oillan i zaczynam wogole zastanawiac sie nad ich kupnem. Podobno uzywa sie ich jak dziecko ma sucha skore, a jak nie to lepiej nie uzywac, bo skora moze sie przyzwyczaic. Juz sama nie wiem.... Chyba jednak kupie z Hipp, jak dziewczyny polecaly, a oillan kupie jak mala bedzie miala przesuszona skore...
- anka_k82
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #190244 przez Dorciaition
Noo Madziaska. Ale znalazłam właśnie sklep ciażowy w Gdyni, wiec jutro pojedziemy. Mam nadzieję, że nie będzie taki drogi jak w tych galeriach :/
Z kosmetykami też już sama nie wiem. Myślę, że to w praniu wyjdzie. Popróbujemy kilki i wybierzemy najlepsze dla naszych maluszków.
Anka jak piszesz długiego posta to lepiej kopiować sobie co jakiś czas, albo pisz w wordzie i skopiuj tutaj. Bo często tak sie dzieje- piszesz, piszesz i nic
Z kosmetykami też już sama nie wiem. Myślę, że to w praniu wyjdzie. Popróbujemy kilki i wybierzemy najlepsze dla naszych maluszków.
Anka jak piszesz długiego posta to lepiej kopiować sobie co jakiś czas, albo pisz w wordzie i skopiuj tutaj. Bo często tak sie dzieje- piszesz, piszesz i nic

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anka_k82
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #190263 przez anka_k82
[/color]Spróbuję jeszcze raz
Iva 20 śliczne to łóżeczko,fajnie się prezentuję
Mnie ma dać siostra bo jej już nie potrzebne jest
Tylko nie wiem kiedy po niego pojedziemy
Teraz mieszkam u męża,ma dużo pracy,a do mojego rodzinnego domu daleko-220km
Muszę Wam się przyznać że już trochę tęsknie do mojego dawnego domku.Tam została cała rodzina,koleżanki a tu jestem sama nie licząc mężulka i jego rodziców
Fajne macie z tymi badaniami na każdej wizycie.Ja chodzę państwowo do lekarki.W gabinecie znajduję się tylko samolocik i jakiś sprzęt do pomiaru tętna płodu.
Dziś nawet byłam na wizycie,w przychodni spędziłam 5god,najpierw trzeba zająć kolejke,potem wyciągnąć kartę no i czekać na panią doktor.Wyniki trochę się pogorszyły ale to się zdarza.Nadal mam łykać TARDYFERON(żelazo) i PRENATALclassic (witaminy)
Aniaa_ i Madziaska świetne macie te kombinezoniki
Ja jeszcze ubranka mam dostać po siostrzeńcu i od kolerzanki,im już się nie przydadzą.
Życzę wszystkim miłych snów i przespanej nocy

- anka_k82
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #190282 przez luska
Madzia kombinezonki śliczne.Zresztą co się będę powtarzać .Wiadomo , ze teraz wszytko dla dzieci jest takie słodkie i śliczne:)
Docia wow bym sie tez wkurzyła.A z odsyłaniem wiesz jak jest.Zapłacone to niech teraz czeka.Wiec jak dziewczyny juz pisały może byc po weselu
Vestusia szlejesz
Też z niecierpliwości czekam na fotki:)
annka 220km do domu rodzinnego, od mamusi , chyba bym krecika dostała hehehe
Mi sie w końcu humor poprawił , nadal obolała ale jakoś funkcjonuje , zaraz idę spać chyba .Chociaż mi się nie chce ;)No ale jutro ciąg dalszy generalnych porządków
Joz mi się odechciała ale się wzięłam to trzeba skończyć.
Docia wow bym sie tez wkurzyła.A z odsyłaniem wiesz jak jest.Zapłacone to niech teraz czeka.Wiec jak dziewczyny juz pisały może byc po weselu

Vestusia szlejesz

annka 220km do domu rodzinnego, od mamusi , chyba bym krecika dostała hehehe

Mi sie w końcu humor poprawił , nadal obolała ale jakoś funkcjonuje , zaraz idę spać chyba .Chociaż mi się nie chce ;)No ale jutro ciąg dalszy generalnych porządków

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #190286 przez luska
Docia tak najlepij własnie wyprobowac.My mieliśmy chyba wszytko co możliwe
No i mi hippa najbardziej odpowiadają , znaczy skórze Olenka
.Zresztą i Batmanik chwali i moje znajome.Wiec coś w tym jest.Ale każde dziecko inne i się może okazać , że będę później chwalić jednak nivea

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #190293 przez kima
Hej Laseczki 
Miałam sporo do nadrobienia, ale skrupulatnie przeczytałam
A więc brzuszki śliczne, bardzo zgrabniutkie, laski z Was jak nie wiem
ja nie mam takiego jakby to powiedzieć, kształtnego brzuszka
no ale, nie można mieć wszystkiego 
Dorcia, może z tą sukienką to gość zrobił Ci na złość, za to, że zamówiłaś 2 sztuki? Chociaż nie wiem, może się doszukuje dziury w całym.
Ten artykuł mną troche wstrząsnął, ale ludzie teraz tacy są, że mordowali by kogoś na ulicy a każdy by odwrócił głowe i udał, że nie widzi. Zero szacunku dla kobiety, który nosi w sobie nowe życie. Przykre, ale niestety coraz częstsze
Cały dzień jestem zabiegana, właściwie to teraz dopiero sobie siadłam
Wstałam po 6, bo o 7 byłam już u mamy. Pisałam Wam, że jutro moja siostra wychodzi za mąż i musiałam pomóc mamie w porządkach i placki piekłyśmy, także roboty troche było. Potem pojechałam na miasto po prawko i już sama sobie potem do mamci znowu pojechałam, bo musiałam siostrze włosy pofarbować i pomóc mamie jeszcze przy sałatkach. Ogólnie to nawet nie pamiętałam, że mam coś zjeść, dopiero jak Dzidzia porządnie kopał, to się kapnęłam, że przeciez obiadu jeszcze nie jadłam
i jeszcze jak mój wrócił z pracy to pojechaliśmy do marketu, bo musiałam sobie kupić pianke do włosów i cukierków na bramy dla dzieci 
Dlatego byłam dzisiaj tak mało aktywna, nawet do Oli dzisiaj nic nie napisałam
mam nadzieję, że któraś z Was coś skrobneła, bo tak to pisałam do niej codziennie, żeby było jej miło i się nie smutała 
Kombinezoniki macie fajne, zresztą tak jak pisze Luśka, teraz nie ma brzydkich rzeczy dla dzieci. Ja nie mam wogóle kombinezoniku jeszcze i będę powoli się musiała zaopatrywać w takie rzeczy
bo się potem nie wyrobie ze wszystkim.
O tym Oillum mam gdzieś ulotki ze Szkoły Rodzenia, poszukam na spokojnie (pewnie w poniedziałek) i Wam napiszę, albo zeskanuję, bo zdaje mi się, że tak jak pisze Madziaska to było chyba do bardzo suchej skóry, ale popatrze i napiszę dokładnie. Z tymi nakładkami pamiętam Aniaa, też w poniedziałek Wam znajde i poszukam. I uzupełnie wykład, bo mi się kilka rzeczy jeszcze przypomniało i napisałam sobie na kartce od pauz, żeby nie zapomnieć
Któraś z Was pisała, że ta butelka Calma droga - fakt, ale butelka z Aventu kosztuje połowe z tego, koło 30-35zł, tak widziałam przynajmniej, a jest przynajmniej odpowiednia i Dzidzia musi pracować, żeby z niej wypić. Ale wiadomo - zdania podzielone jak zawsze 
Idę się myć i spać, jeszcze muszę tylko pazurki pomalować. Oj dzisiaj napewno nie będę miała problemów z zaśnięciem po takim dniu, już dawno się tyle nie narobiłam i przypomniały mi się czasy sprzed ciąży - lubie takie tempo, zawsze tak żyłam "z jęzorem na brodzie"
Jutro nie wiem czy uda mi się jakoś napisać, nie wiem ile zejdzie i jak się będe czuła, itd, itd. buziaki

Miałam sporo do nadrobienia, ale skrupulatnie przeczytałam

A więc brzuszki śliczne, bardzo zgrabniutkie, laski z Was jak nie wiem

Dorcia, może z tą sukienką to gość zrobił Ci na złość, za to, że zamówiłaś 2 sztuki? Chociaż nie wiem, może się doszukuje dziury w całym.
Ten artykuł mną troche wstrząsnął, ale ludzie teraz tacy są, że mordowali by kogoś na ulicy a każdy by odwrócił głowe i udał, że nie widzi. Zero szacunku dla kobiety, który nosi w sobie nowe życie. Przykre, ale niestety coraz częstsze

Cały dzień jestem zabiegana, właściwie to teraz dopiero sobie siadłam

Dlatego byłam dzisiaj tak mało aktywna, nawet do Oli dzisiaj nic nie napisałam

Kombinezoniki macie fajne, zresztą tak jak pisze Luśka, teraz nie ma brzydkich rzeczy dla dzieci. Ja nie mam wogóle kombinezoniku jeszcze i będę powoli się musiała zaopatrywać w takie rzeczy

O tym Oillum mam gdzieś ulotki ze Szkoły Rodzenia, poszukam na spokojnie (pewnie w poniedziałek) i Wam napiszę, albo zeskanuję, bo zdaje mi się, że tak jak pisze Madziaska to było chyba do bardzo suchej skóry, ale popatrze i napiszę dokładnie. Z tymi nakładkami pamiętam Aniaa, też w poniedziałek Wam znajde i poszukam. I uzupełnie wykład, bo mi się kilka rzeczy jeszcze przypomniało i napisałam sobie na kartce od pauz, żeby nie zapomnieć

Idę się myć i spać, jeszcze muszę tylko pazurki pomalować. Oj dzisiaj napewno nie będę miała problemów z zaśnięciem po takim dniu, już dawno się tyle nie narobiłam i przypomniały mi się czasy sprzed ciąży - lubie takie tempo, zawsze tak żyłam "z jęzorem na brodzie"

Jutro nie wiem czy uda mi się jakoś napisać, nie wiem ile zejdzie i jak się będe czuła, itd, itd. buziaki

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #190370 przez Batmanik
Witam!!!
a co to o dziwo ja dzis pierwsza...
ale nastroj mam do bani - miala byc ladna pogoda ale cos sie nie zapowiada:(
a to allegro doprowadzi mnie do szalu wczoraj juz ok dzialalo i konczyla sie aukcja ktora wygralam walczac jak lwica a tu klops po zakonczeniu zostala przedluzona do dzis
a juz sie cieszylam ze Igor bedzie mial superasna czapeczke 
co do artykulu to naprawde ciarki mnie przeszly....
a ostatnio stalam w banku w kolejce - nie musze pisac ze nikt mnie nie przepuscil ani z obslugi nikt nie poprosil ale dopiero jak podeszlam do kasy kasjerka spytala dlaczego stoje w kolejce i ze powinnam wejsc bez kolejki i nie patrzec na ludzi...
uciekam zaraz na zakupki do pozniej!!!
a co to o dziwo ja dzis pierwsza...
ale nastroj mam do bani - miala byc ladna pogoda ale cos sie nie zapowiada:(
a to allegro doprowadzi mnie do szalu wczoraj juz ok dzialalo i konczyla sie aukcja ktora wygralam walczac jak lwica a tu klops po zakonczeniu zostala przedluzona do dzis

co do artykulu to naprawde ciarki mnie przeszly....
a ostatnio stalam w banku w kolejce - nie musze pisac ze nikt mnie nie przepuscil ani z obslugi nikt nie poprosil ale dopiero jak podeszlam do kasy kasjerka spytala dlaczego stoje w kolejce i ze powinnam wejsc bez kolejki i nie patrzec na ludzi...
uciekam zaraz na zakupki do pozniej!!!
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #190391 przez luska
hej laseczki.
Mi dzis humor tez cos nie dopisuje.........chyba den bazglan w domu mnie dobija , no ale do przodu idziemy.Plan zakończyć dziś gore a jak się da to wszystko(nie realne raczej).
Dziewczyny pierwsza z października się już rozpako0wała
Matko zaraz wy sie bedziecie rozpakowywać 
Lece dalej sprzątać
Mi dzis humor tez cos nie dopisuje.........chyba den bazglan w domu mnie dobija , no ale do przodu idziemy.Plan zakończyć dziś gore a jak się da to wszystko(nie realne raczej).
Dziewczyny pierwsza z października się już rozpako0wała

Lece dalej sprzątać

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #190409 przez vestusia
Witajcie Mamuśki 
Dorcia, no to Cię zrobili z tą kiecką. I że to niby Ty zakręcona przy zamawianiu 2 sztuk, a oni to też babola strzelili. Też myślę, że lepiej poszukaj czegoś w sklepie, bo zanim odeślesz, oni przyślą nową... to będziesz już po weselu. Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć coś fajnego
Madziaska, też właśnie czytałam, że te kosmetyki oillan są dla tej suchej skóry i dlatego myślę, że lepiej na początek kupić normalne. Te z hipp są fajne, widać u nas kobitki też go chwalą (Luska i Batmanik), więc powinno być dobrze. A w razie suchej skóry, można zakupić kosmetyki z tej pierwszej serii.
Anka_k82 pocieszę Cię Kochana, bo ja mam bardzo podobną sytuację życiową do Twojej. Mój dom jest oddalony od obecnego o 178km (trasa optymalna) i o 158km (trasa najkrótsza, przez wiochy i miasta). Na co dzień również mam swojego Piotrka i jego rodziców
Chociaż chyba mam jeszcze gorzej, bo moja Mamcia na co dzień i tak jest w Niemczech, a brat z bratową w Holandii. Więc to odległość od 800 do 1200km
Daję jakoś radę, teraz już się przyzwyczaiłam bardziej, ale na początku ciąży było mi ciężko i czasami potrzebowałam pojechać na kilka dni do "siebie", żeby odreagować, spotkać się z koleżankami, naładować akumulatorki
Tak więc głowa do góry, nie jesteś sama 
A z postem tak, jak piszą dziewczyny. Ja zawsze kopiuję na końcu post, w razie "W". Zresztą, jak piszesz długiego posta to zazwyczaj sesja wygasa, i ten błąd kodu to pewnie przez to. Trzeba się ponownie zalogować i wtedy dajesz tylko "wklej" i już masz swojego posta
Luska - Ty znowu szalejesz. Za szybko Cię pochwaliłam. Opanuj się Kobietko i zwolnij tempo, bardzo Cię proszę
Robota nie zając, nie ucieknie 
Ja dzisiaj spałam troszkę lepiej, siku wstawałam 3 razy. Więc nie taka tragedia. I jestem naprawdę coraz bardziej pewna, że Zuzia jest ułożona poprzecznie, bo naprawdę tak dziwnie mnie kopie. Albo ja już nie znam tego swojego Dziecka i nie rozpoznaję jego ułożenia.
U mnie dziś pogoda bardzo ładna, ale nie dam się zmylić i na wszelki wypadek będę na siebie uważać, żeby mnie nie wygwizdało i żebym znowu nie wróciła do łóżka he, he
Dzisiaj rano gardło już nie boli, ale mam za to troszkę niefajny kaszel. Mam nadzieję, że szybko się z nim uporam.
Wczoraj to myślałam, że przez te zakupy zwariuję. Spakowałam te rzeczy do nowej torby, ale musiałam ją co chwila otwierać i patrzyć na te ciuszki
Wiem, wariatka ze mnie he, he, he.
Śmiałam się z mamą, bo powiedziałam jej, że np. Zuzia się urodzi i Piotrek zostanie z nią sam. I powiem mu przez telefon, aby np. założył Zuzi jakieś różowe spodenki albo śpioszki albo bluzeczki np. w kwiatki. A on otworzy szafę i tam będzie 3/4 rzeczy różowych, w kwiatki i inne słodkości i pewnie będzie cały głupi he, he, he
Wariatka ze mnie, przepraszam
Pisał mi wczoraj, że był z Funią na rolkach i że z górki go ciągnęła. Wariat
Już sobie mogę ich razem wyobrazić
Ale tęsknię za nimi niesamowicie.
U mnie na 100% sytuacja wygląda tak, że wracam w następną sobotę do domku, sama. Mamci udało się ostatecznie cofnąć obecny urlop i zatrzymać go na czas okołoporodowy lub po porodzie (może uda się święta spędzić w tym roku razem). Chce się nacieszyć wnuczką a nie tylko oglądać ją na zdjęciach albo skype.
Kurka Luska, na październikówkach się już rozpakowują??? Muszę tam zajrzeć, chociaż z tym internetem Mamci to jakaś tragedia!
Idę strzelić sobie jakąś małą kawkę i potem dalej odpoczywać. Buziolki dla Was Kochane i życzę miłego dnia!
:*

Dorcia, no to Cię zrobili z tą kiecką. I że to niby Ty zakręcona przy zamawianiu 2 sztuk, a oni to też babola strzelili. Też myślę, że lepiej poszukaj czegoś w sklepie, bo zanim odeślesz, oni przyślą nową... to będziesz już po weselu. Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć coś fajnego

Madziaska, też właśnie czytałam, że te kosmetyki oillan są dla tej suchej skóry i dlatego myślę, że lepiej na początek kupić normalne. Te z hipp są fajne, widać u nas kobitki też go chwalą (Luska i Batmanik), więc powinno być dobrze. A w razie suchej skóry, można zakupić kosmetyki z tej pierwszej serii.
Anka_k82 pocieszę Cię Kochana, bo ja mam bardzo podobną sytuację życiową do Twojej. Mój dom jest oddalony od obecnego o 178km (trasa optymalna) i o 158km (trasa najkrótsza, przez wiochy i miasta). Na co dzień również mam swojego Piotrka i jego rodziców

A z postem tak, jak piszą dziewczyny. Ja zawsze kopiuję na końcu post, w razie "W". Zresztą, jak piszesz długiego posta to zazwyczaj sesja wygasa, i ten błąd kodu to pewnie przez to. Trzeba się ponownie zalogować i wtedy dajesz tylko "wklej" i już masz swojego posta

Luska - Ty znowu szalejesz. Za szybko Cię pochwaliłam. Opanuj się Kobietko i zwolnij tempo, bardzo Cię proszę

Ja dzisiaj spałam troszkę lepiej, siku wstawałam 3 razy. Więc nie taka tragedia. I jestem naprawdę coraz bardziej pewna, że Zuzia jest ułożona poprzecznie, bo naprawdę tak dziwnie mnie kopie. Albo ja już nie znam tego swojego Dziecka i nie rozpoznaję jego ułożenia.
U mnie dziś pogoda bardzo ładna, ale nie dam się zmylić i na wszelki wypadek będę na siebie uważać, żeby mnie nie wygwizdało i żebym znowu nie wróciła do łóżka he, he

Dzisiaj rano gardło już nie boli, ale mam za to troszkę niefajny kaszel. Mam nadzieję, że szybko się z nim uporam.
Wczoraj to myślałam, że przez te zakupy zwariuję. Spakowałam te rzeczy do nowej torby, ale musiałam ją co chwila otwierać i patrzyć na te ciuszki

Śmiałam się z mamą, bo powiedziałam jej, że np. Zuzia się urodzi i Piotrek zostanie z nią sam. I powiem mu przez telefon, aby np. założył Zuzi jakieś różowe spodenki albo śpioszki albo bluzeczki np. w kwiatki. A on otworzy szafę i tam będzie 3/4 rzeczy różowych, w kwiatki i inne słodkości i pewnie będzie cały głupi he, he, he

Wariatka ze mnie, przepraszam

Pisał mi wczoraj, że był z Funią na rolkach i że z górki go ciągnęła. Wariat

U mnie na 100% sytuacja wygląda tak, że wracam w następną sobotę do domku, sama. Mamci udało się ostatecznie cofnąć obecny urlop i zatrzymać go na czas okołoporodowy lub po porodzie (może uda się święta spędzić w tym roku razem). Chce się nacieszyć wnuczką a nie tylko oglądać ją na zdjęciach albo skype.
Kurka Luska, na październikówkach się już rozpakowują??? Muszę tam zajrzeć, chociaż z tym internetem Mamci to jakaś tragedia!
Idę strzelić sobie jakąś małą kawkę i potem dalej odpoczywać. Buziolki dla Was Kochane i życzę miłego dnia!

Moderatorzy: ilona