BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 miesiąc temu #189789 przez iva 20
Lozeczko mojej malej :D
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #189790 przez iva 20
no i dresik ktorym sie chwalilam kiedys ale nie dalam zdjecia wiec prosze bardzo ale macie teraz album do ogladania :blink:
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #189791 przez iva 20
oki to ja zmykam sie szykowac i ogarnac domek bo wizyta dzisiaj na 10 wiec trzeba troche o siebie zadbac :P to milego dzionka ja zmykam buziaki :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #189793 przez anaconda_she
Hej dziewczeta!
Dawno mnie tu nie bylo kochane.Chyba nie uda mi sie nadrobic tego mnostwa waszych wpisow chociaz postaram sie.
Nareszcie jestem na zwolnieniu.W pracy zaczelo robic sie nieciekawie i stwierdzilam ze dosc juz tego.Nalezy sie jakis odpoczynek.No i jestem w domku.Takze teraz nareszcie moge zajac sie waznymi sprawami.
Pozdrowionka i mam nadzieje ze pozwolicie mi sie powoli wkrecic w rytm forum;)
Milego dnia!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #189806 przez vestusia
Dżem dobry :)

Iva, superowy masz brzuszek :D W końcu wyraźnie widać, że jesteś w ciąży :D Taki zgrabniutki ten Twój brzusio :) Laseczka z Ciebie :)

Łóżeczko Vanesca też ma śliczny, ach rzeczywiście chciałoby się, aby już czas szybko mijał i aby dzidzia mogła w nim już sobie smacznie spać :)

No i dresik :D Mała Gwiazdolinka :D

Ja dzisiaj czuję się troszkę lepiej, ale jeszcze mam katar. Gardło już nie boli, więc połowa sukcesu. Mam nadzieję, że za dwa dni wszystko minie :)

Muszę się też ogarnąć, umyć włoski i doprowadzić się do używalności.

Anaconda_she no Kochana, to Cię sporo czasu nie było. Masz tu dużo zaległości :D Miłej lektury życzę i mam nadzieję, że teraz będziesz już na bieżąco do nas zaglądała :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189824 przez Suari
vestusia- no dobrze, że już lepiej z Tobą, zaparz jakieś ziółka i wciągaj wciągaj na ten katar :laugh:

co do tych kombinezonów to ja dostałam pomarańczowy o taki :) - on jest od 3-6 miesięcy

dokupiłam jeszcze na allegro taki mniejszy 0-3- brązowy, a przy okazji był dorzucany granatowy na 3-6 :)
stwierdziłam, że nie ma sensu kupować nowego skoro dzidek i tak długo w nim nie pochodzi, a jak jeszcze będzie zimno to pewnie rzadko z domu się będzie wychodzić:

allegro.pl/kombinezon-jak-wojcik-rozmiar-62-i1780695734.html
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189825 przez Suari
coś dwa razy mi się post wysłał
13 lata 3 miesiąc temu #189833 przez Batmanik
Witam!!!
Iva brzusio to masz zgrabniutki a nie beben ja moj :)
Suari dzieki za zdjecie kombinezonika-superasny, ja kupilam za cienki i wczoraj licytowalam inny i udalo mi sie ale allegro nie dziala jak nalezy... allegro.pl/show_item.php?item=1807227989 ale dostalam wiadomosc od sprzedajacej ze mam wyslac kase...a z czapeczka gosciu odpisal ze mam poczekac dzis sie wyjasni...
ja mam za tydzien wizyte juz nie moge sie doczekac a Ty Iva dawaj znac po wizycie....
ach moj powiedzial zebym zalozyla sobie konto inwestycyjne to da mi kase zebym sobie na gieldzie pobuszowala i musze cos zakumac w tym temacie ;) wiecie cos na ten temat??
anakonda super ze sie odezwalas!!! i wkoncu masz czas poodpoczywac i przygotowac wszystko na spokojnie:)
ciekawe jak tam Ola nasza...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189853 przez Suari
ja ci nie pomogę w temacie giełdy i w ogóle ekonomii, nie ta branża ;)

powiem ci, że jestem bardzo zadowolona z tych kombinezonów, które kupiłam na allegro, bo są grube, a ten niby używany to wygląda jak nowy :)

a co do Oli- to wczoraj pisałam z nią sms-y to jest ok i pytała co tam u was, więc hurtem napisałam, że ok :)
13 lata 3 miesiąc temu #189855 przez vestusia
Suari :) Możesz się nade mną znęcać w dalszym ciągu he, he :) Przynajmniej nacieszę oko :D

A kombinezonik fajny. Ja mam jeden na 62 taki typowo zimowy, gruby. I jeden misiowaty też taki mały rozmiar. Muszę dokupić taki na 68, a potem to już będzie wiosna, więc zacznie się strojenie Zuzolka :)

Batmanik, ja też nie siedzę w takich tematach, nie znam się na tym kompletnie :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189886 przez aniaa_
Witajcie mamucsie :)

Dzisiaj od 4 w nicy spać nie mogłam i tak do godz 6.30 aż maż wstał i poszedł z psem, dopiero jak wyszli to zasnełam i spalam do 9, a tak chciałam dzisiaj wcześniej wstać i porobić w domku sobie, a mam w planach upiec ananasowca i faworki :lol: ale nie wiem :lol: czy dam rade wszytko dzisiaj, może faworki przełożę ale chodza za mna już od dawna :)

Suari fajne te kombinezony, ja zaraz też Wam wrzucę jakie mam, jednam na 0-3 m-ce, a dwa od 3-6 :) te większe dostałam od teściowej :)

Iva zgrabniutki Twój brzusio i jakie słodkie łóżeczko :), aż chce sie już mieć dzidzie przy sobie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #189889 przez Dorciaition
Hej Kobitki :)

Ale miałam do nadrabiania od wczorajszego wieczoru :)

Aniaa dobrze, że mężusiowi się podoba. Niech chodzi chłopak ;) Lepsze to niż gry komputerowe. Mój to opętany jest z samochodami. U nas to ciągle tvn turbo, a w niedziele często na giełde jeździmy. Ja to już też specjalistka od samochodów. Zaraził mnie trochę. ;)

Madziaska cudny brzusio. Następny jak malowany :) Iva Twój też śliczny, no i jak urósł od ostatniej fotki. :) Łóżeczko piękne, a dresik słodki. :)

Luśka Ty to opętana jesteś. Tyle pasztecików? Kto to będzie jadł? ;)

Aniaa super lekcja. Kurka chcę karmić piersią, ale trochę się tego boję. Myśle Vestusia, że damy radę i instynktownie będzie to wszystko robić.

Dziewczyny pokazujcie brzuszki. Uwielbiam takie zdjecia :)

Anaconda witaj kochana. Już nie raz Ciebie tutaj wywoływałam. Pracowałąś to jesteś usprawiedliwiona. Teraz nie ma zlituj :silly: Koniecznie tu z nami zostań i bądź na bieżąco. Nadrobić niestety nie będzie łatwo. Dobrze, że już na zwolnienie się wybrałaś.

Od tego sprzedawcy pokupuję sporo rzeczy i odbiorę osobiście, bo z Pruszcza Gdańskiego jest, wiec nie daleko allegro.pl/jesienny-kombinezon-welurowy-...-62-i1793720615.html

Alanek[*] :(
13 lata 3 miesiąc temu #189891 przez Dorciaition
Aniuu piękny brzuszek. Następna laseczka :)

Alanek[*] :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189894 przez aniaa_
doracia tym razem to była lekcja Kimy :laugh: :woohoo: ale co za różnica :woohoo:

A to kombinezoniki jakie mam
ten na 0-3 m-ce

A te na 3-6

i jeszcze jeden :)
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #189899 przez aniaa_
Tak, tak niech chodzi sobie na te wygibasy, ale to byla pierwsza lekcja i jak opowiadał co tam robili, to za niedługi czas przyjdzie z co najmniej podbitym okiem :)
Ale słuchajcie taki był wczoraj zadowolony jak wrócił z tej krav magi, że powiem Wam, że przez chwile sie zastanawiałam czy oby na pewno nie był gdzie indziej :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży