- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188877 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Suari ahhh witaj w klubie kochana Moze jednak sie okaze, ze raz na jakis czas zjesz gofra
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #188880 przez Dorciaition
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oj, Suari
Aniaa to przyjeżdzaj Zjadłam 2 z dżemikiem i padam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oj, Suari
Aniaa to przyjeżdzaj Zjadłam 2 z dżemikiem i padam.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188882 przez Suari
Madzia- wytrzymam, nieźle mi idzie mierzyłam przez jakiś czas poziom cukru i wiem co mogę i w jakich ilościach jeść, więc jest ok
Mniej słodyczy- mniej do zrzucania
Mniej słodyczy- mniej do zrzucania
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Suari.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #188885 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Suari podziwiam Cie... Bo ja nie mam cukrzycy tylko wlasnie nietolerancje i u mnie zalezy od wyrzutu hormonu i za cholere nie idzie sie skapnac co i ile... Bo raz jest ok, raz nie Aha co do CC (bo doczytalam) w polozeniu miednicowym u pierworodek jest zawsze cc, ale moje male w 31tc sie obrocilo wiec trzymam mocno kciuki
Aaaa co do wizyt ja mam nadal co 3 tyg bo nic zlego sie nie dzialo
Aaaa co do wizyt ja mam nadal co 3 tyg bo nic zlego sie nie dzialo
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu #188891 przez madziaska
Anakol tak oilan jesli chodzi o polozenie malej, to u mnie na ostatniej wizycie byla glowka w dol. Na 4D lekarka powiedziala mi, ze do 35 tyg dziecko moze caly czas sie obracac, bo ma jeszcze troche miejsca, pozniej juz nie powinnno. Ja czuje jakby smyranie raczkami na dole, w zebra chyba dostaje nozka ale tylko w prawe zebro...No i dupke wypycha raz po jednej raz po drugiej str pepka Czasami czuje ruchy w gardle Chyba dostaje skopa w zoladek
Dorcia tantum rosa widnieje juz na mojej liscie do szpitala Wogole mam pelno list i tylko odkreslam ;)No ia tak pomyslalam, ze te nakladki na kibelek sie przydadza, bo nie wiem jak WY ale ja w obcym miejscu za nic nie siade na sedes. A po lewatywie trzeba bedzie,m zeby nie bylo niespodzianki. Po porodzie raczej tez ciezko wyproznic sie "na Małysza" Aaaa gofra zjadlabym Bluzeczka tez bardzo fajna, no i tylko 29 zł. A moze do sprzedawcy zadzown, ze sie pomylilas i zalicytowalas dwie kiecki
Aniaaa posciel fajowa. Ja mam dwie posciele do wozka od siostry, ale nie bede uzywac, bo w zimie to niebardzo, mam spiwor, a latem juz w spacerowce
Dorcia tantum rosa widnieje juz na mojej liscie do szpitala Wogole mam pelno list i tylko odkreslam ;)No ia tak pomyslalam, ze te nakladki na kibelek sie przydadza, bo nie wiem jak WY ale ja w obcym miejscu za nic nie siade na sedes. A po lewatywie trzeba bedzie,m zeby nie bylo niespodzianki. Po porodzie raczej tez ciezko wyproznic sie "na Małysza" Aaaa gofra zjadlabym Bluzeczka tez bardzo fajna, no i tylko 29 zł. A moze do sprzedawcy zadzown, ze sie pomylilas i zalicytowalas dwie kiecki
Aniaaa posciel fajowa. Ja mam dwie posciele do wozka od siostry, ale nie bede uzywac, bo w zimie to niebardzo, mam spiwor, a latem juz w spacerowce
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188908 przez Dorciaition
Oo, nakładki na kibelek koniecznie. Jak masz coś jeszcze na tych listach o czym mogłybyśmy zapomnieć pisz koniecznie
Jutro zadzwonię do sprzedawcy i wytłumaczę, że ja w ciazy zakręcona
O Suari masz rację z tym zrzucaniem. Ty to akurat i tak nie masz z czego. Ja zajadam te słodkosci, a później pewnie będzie płacz
Idę ciapu ciapu (jak to mówi mój bratanek)
Oo, nakładki na kibelek koniecznie. Jak masz coś jeszcze na tych listach o czym mogłybyśmy zapomnieć pisz koniecznie
Jutro zadzwonię do sprzedawcy i wytłumaczę, że ja w ciazy zakręcona
O Suari masz rację z tym zrzucaniem. Ty to akurat i tak nie masz z czego. Ja zajadam te słodkosci, a później pewnie będzie płacz
Idę ciapu ciapu (jak to mówi mój bratanek)
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188929 przez anakol
Ja już po kotlecie ale znowu bym coś zjadła
Anyanka, u mnie w szpitalu ułożenie miednicowe jest traktowane jako wskazanie do cesarki, niezależnie od tego czy jest się pierworódką, czy nie. Mój gin wczoraj powiedział, że teoretycznie od 30 tygodnia dziecko powinno już leżeć główką w dół, ale on by się niepokoił dopiero jakby się nie odwróciło po 34-tym, bo teraz jeszcze ma sporo miejsca Nie wiem, czy wam pisałam, że synek mojej siostry leżał w poprzek do końca i mieli jej robić cesarkę, a już w szpitalu on się odwrócił główką do dołu. Rodziła go kilkanaście godzin, a wtedy coś tam się zaczęło dziać nie tak i i tak się skończyło cc
Suari, to już potwierdzone z tą nietolerancją?
Anyanka, u mnie w szpitalu ułożenie miednicowe jest traktowane jako wskazanie do cesarki, niezależnie od tego czy jest się pierworódką, czy nie. Mój gin wczoraj powiedział, że teoretycznie od 30 tygodnia dziecko powinno już leżeć główką w dół, ale on by się niepokoił dopiero jakby się nie odwróciło po 34-tym, bo teraz jeszcze ma sporo miejsca Nie wiem, czy wam pisałam, że synek mojej siostry leżał w poprzek do końca i mieli jej robić cesarkę, a już w szpitalu on się odwrócił główką do dołu. Rodziła go kilkanaście godzin, a wtedy coś tam się zaczęło dziać nie tak i i tak się skończyło cc
Suari, to już potwierdzone z tą nietolerancją?
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188936 przez anakol
To niefajnie, ale z drugiej strony Dorcia ma rację, że będziesz miała mniej do zrzucania. Ja przez 3 dni w szpitalu nie jadłam słodyczy, bo się bałam że mi będzie wychodził za wysoki cukier i jak wróciłam do domu, to ważyłam mniej o 1,5 kilo
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188939 przez kima
Masakra, jak mnie wkurza ta Magda z Na wspólnej, nie wiem jak można być tak nieodpowiedzialną matką
Oj dziewczynki, mam dzień do tyłu przez termin mojej wizyty ale cóż poradzić, najwyżej pójde gdzieś w październiku i tyle, mam to gdzieś
A tak wogóle to jestem kilogram do przodu, mam nadzieję, że nie będzie mi przybywało już wiele.
Idę się myć, może jeszcze potem zaglądnę, żeby nie mieć wielkich zaległości
Oj dziewczynki, mam dzień do tyłu przez termin mojej wizyty ale cóż poradzić, najwyżej pójde gdzieś w październiku i tyle, mam to gdzieś
A tak wogóle to jestem kilogram do przodu, mam nadzieję, że nie będzie mi przybywało już wiele.
Idę się myć, może jeszcze potem zaglądnę, żeby nie mieć wielkich zaległości
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188942 przez Dorciaition
Anakol dotrzymaj mi towarzystwa i też coś zjedz, bo moja gęba to cały czas w ruchu
Idę na Rodzinkę.pl, a potem Top Model
A ta Magda chora no! Mam nadzieje, że w końcu zabiorą jej Julkę.
buziole
Anakol dotrzymaj mi towarzystwa i też coś zjedz, bo moja gęba to cały czas w ruchu
Idę na Rodzinkę.pl, a potem Top Model
A ta Magda chora no! Mam nadzieje, że w końcu zabiorą jej Julkę.
buziole
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu #188950 przez madziaska
Dorciu ja sobie zrobilam taka liste dla siebie:
-staniki do karmienia (2 szt)
-koszule (3 szt)
-wkladki laktacyjne
-podklady Bella
-podklady na lozko (nie wiem, czy w szpitalu daja, czy trzeba miec swoje)
-tantum rosa
-majtki poporodowe (podobno dobre firmy HORIZON)
-masc na brodawki (Bepanthen lub Maltan)
-nakladki na toalete
-herbatka laktacyjna
-reczniki papierowe (podobno lepiej nimi osuszac krocze)
-reczniki (3 szt)
- żel do hig intymnej (podobno dobry "bialy jelen")
-nakladki (kapturki) na brodawki ( w razie pekniecia)
-oliwka do masazu (podobno jak mąż masuje plecy, to lepiej zoliwka)
- woda
-pomatka ochronna do ust (podobno soe wysuszaja)
-klapki pod prysznic
-kapcie
-kosmetyki
-laktator??? Nie wiem czy na poczatku bedzie potrzebny, ale wezme
Chyba troche duzo, ale wole miec to po reka.
-staniki do karmienia (2 szt)
-koszule (3 szt)
-wkladki laktacyjne
-podklady Bella
-podklady na lozko (nie wiem, czy w szpitalu daja, czy trzeba miec swoje)
-tantum rosa
-majtki poporodowe (podobno dobre firmy HORIZON)
-masc na brodawki (Bepanthen lub Maltan)
-nakladki na toalete
-herbatka laktacyjna
-reczniki papierowe (podobno lepiej nimi osuszac krocze)
-reczniki (3 szt)
- żel do hig intymnej (podobno dobry "bialy jelen")
-nakladki (kapturki) na brodawki ( w razie pekniecia)
-oliwka do masazu (podobno jak mąż masuje plecy, to lepiej zoliwka)
- woda
-pomatka ochronna do ust (podobno soe wysuszaja)
-klapki pod prysznic
-kapcie
-kosmetyki
-laktator??? Nie wiem czy na poczatku bedzie potrzebny, ale wezme
Chyba troche duzo, ale wole miec to po reka.
Moderatorzy: ilona