- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 3 miesiąc temu #189283 przez luska
Mam dziś mega sajgon w domu.Totalna rozpierducha.Robię porządki we wszystkich możliwych meblach , bo musze na zimę szmaty powyjmować no i miejsce już na dzidz rzeczy robić.Ale doszłam do wniosku , ze trudno będzie syf prze najbliższy tydzień .Ale sie nie przemęczam.Musze mieć czas na was , dla mlodego na jakieś relaks.Powolutku będę robiła
No i dziś jeszcze ta pogoda Olo to dzis nie wie co ze sobą zrobić......Płacze od rana ale na szczęście Łukasz po niego przyszedł i ma się nim przez resztę dnia zając , bo on chodzi i tylko tata i tata.No a że tata ma nowy sprzed do roboty to musi z synem przetestować .Nawet obiadu nie zjadł tylko poleciał
No i dziś jeszcze ta pogoda Olo to dzis nie wie co ze sobą zrobić......Płacze od rana ale na szczęście Łukasz po niego przyszedł i ma się nim przez resztę dnia zając , bo on chodzi i tylko tata i tata.No a że tata ma nowy sprzed do roboty to musi z synem przetestować .Nawet obiadu nie zjadł tylko poleciał
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189287 przez Batmanik
a co do auta to moj nie naprawia no i go nie ma a tato moj to sobie naprawi a mi to zawsze marudzi ze kiedy bo on czasu nie ma...zreszta on zawsze marudzi....
Igor- Luska - tak jak Twoj Olo placz tylko dzis jest albo tuli sie:(
a to allegro dalej nie trybi- jeju moja aukcja:(
Igor- Luska - tak jak Twoj Olo placz tylko dzis jest albo tuli sie:(
a to allegro dalej nie trybi- jeju moja aukcja:(
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu #189310 przez madziaska
dzien dobry
Kima papier tolateowy koniecznie, juz zapisalam Ja to zawsze mialam tak z tymi listami, w zeszytach zawsze najwazniejsze na kolorowo, na studiach tez, w szafie ubrania powieszone kolorami itp itd Takze pod tym wzgledem to wariatka jestem...
Sauri piekny brzuszek, taki zgrabniutki. no wlasnie, moze jakies nowe sesje brzuszkow??? dawno nie bylo
Ja dzisiaj tylko raz na siku wstawalam a pogoda tak jak u WAS, pada, zimno... ahhh...
Snilo mi sie dzisiaj, ze czop mi odszedl i wody zaczely odchodzic, a ja torby nie mialam spakowanej. Do Szymona nie moglam sie dodzwonic ( z reszta tak jest czesto )... Ale sen
Kima papier tolateowy koniecznie, juz zapisalam Ja to zawsze mialam tak z tymi listami, w zeszytach zawsze najwazniejsze na kolorowo, na studiach tez, w szafie ubrania powieszone kolorami itp itd Takze pod tym wzgledem to wariatka jestem...
Sauri piekny brzuszek, taki zgrabniutki. no wlasnie, moze jakies nowe sesje brzuszkow??? dawno nie bylo
Ja dzisiaj tylko raz na siku wstawalam a pogoda tak jak u WAS, pada, zimno... ahhh...
Snilo mi sie dzisiaj, ze czop mi odszedl i wody zaczely odchodzic, a ja torby nie mialam spakowanej. Do Szymona nie moglam sie dodzwonic ( z reszta tak jest czesto )... Ale sen
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 3 miesiąc temu #189330 przez luska
Czyli nie tylko u mnie dziś allegro nie trybi
Madzia ja tez kiedyś miała listy ale zawsze cos nie chcący pominęłam albo wzięłam aż nad hehehe No i mi sie tez śniło ,że mi czopo dchodził po kawałku Siedziałam i nie wiedziałam co robić hehehe
Ja mam nocki koszmarne dziś do samego siusiu wstawałam 5 razy
Batmanik tak dzień chyba maja dzieciaczki , zresztą ja tez nie hallo się czuje
Madzia ja tez kiedyś miała listy ale zawsze cos nie chcący pominęłam albo wzięłam aż nad hehehe No i mi sie tez śniło ,że mi czopo dchodził po kawałku Siedziałam i nie wiedziałam co robić hehehe
Ja mam nocki koszmarne dziś do samego siusiu wstawałam 5 razy
Batmanik tak dzień chyba maja dzieciaczki , zresztą ja tez nie hallo się czuje
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189338 przez kima
eee mi też allegro wogóle nie wchodzi...
Ja dzisiaj wstawałam 4 razy siuru, prawie każdej nocy tak wstaje
Ja posprzątałam całą łazienki, wanna, umywalka, kibelek, płytki pomyte, chodniczki wyprane, od razu inaczej
Właśnie zjadłam placki ziemniaczane i powoli będę się zbierać, bo dzisiaj szkoła rodzenia
Ola mi pisała, że ogólnie czuje się dobrze, ale na dzisiejszym Ktg mała miała bardzo wysokie tętno 160/180, a w ciągu godziny ruszyła się jakies 128 razy Narazie nie wiadomo ile jeszcze będzie w szpitalu.
Ja dzisiaj wstawałam 4 razy siuru, prawie każdej nocy tak wstaje
Ja posprzątałam całą łazienki, wanna, umywalka, kibelek, płytki pomyte, chodniczki wyprane, od razu inaczej
Właśnie zjadłam placki ziemniaczane i powoli będę się zbierać, bo dzisiaj szkoła rodzenia
Ola mi pisała, że ogólnie czuje się dobrze, ale na dzisiejszym Ktg mała miała bardzo wysokie tętno 160/180, a w ciągu godziny ruszyła się jakies 128 razy Narazie nie wiadomo ile jeszcze będzie w szpitalu.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189346 przez kima
ehh co chwila mi się coś przypomina
Suari ten Twój brzuszek taki zgrabniuśki chyba za cenę niejedzenia słodyczy. Supcio, taki zgrabniuśki, niby ciążowy, a jednak taki jak laseczka
Powiedzcie mi, od kiedy dziecko może jeździć w spacerówce? gdzieś tak od pół roczku mniej więcej?
Suari ten Twój brzuszek taki zgrabniuśki chyba za cenę niejedzenia słodyczy. Supcio, taki zgrabniuśki, niby ciążowy, a jednak taki jak laseczka
Powiedzcie mi, od kiedy dziecko może jeździć w spacerówce? gdzieś tak od pół roczku mniej więcej?
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189359 przez aniaa_
Surai brzusio śliczniutki własnie dawajcie jeszcze brzuszki
No nieźle mała bryka u Oli 128 razy w ciągu godziny
Teraz to chyba będziemy częściej takie sny o porodzie Ja to ciągle mysle ostatnio, ale położna ostatnio powiedziała, że jak ktoś miał chore nerki to dla pocieszenia, ból przy porodzie jest mniejszy.
AAAA allegro już działa
a tak poza tym to miałam coś jeszcze napisać i kompletnie zapomniałam
No nieźle mała bryka u Oli 128 razy w ciągu godziny
Teraz to chyba będziemy częściej takie sny o porodzie Ja to ciągle mysle ostatnio, ale położna ostatnio powiedziała, że jak ktoś miał chore nerki to dla pocieszenia, ból przy porodzie jest mniejszy.
AAAA allegro już działa
a tak poza tym to miałam coś jeszcze napisać i kompletnie zapomniałam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez aniaa_.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189370 przez madziaska
Wlasnie przyszlo mi łóżeczko !!! Ale sie ciesze, rozlozymy je juz w nowym mieszkaniu...
Kima zdaj nam koniecznie relacje ze szkoly rodzenia... Jesli chodzi o spacerowke, to mysle, ze jak maluch bedzie pewnie siedzial sam, a wiadomo, ze to raczej indywidualna kwestia...
Kurcze, biedna Ola tak w tym szpitalu... A Wy juz mialyscie ktg??? Lekarz robi je w gabinecie, czy trzeba wybrac sie do szpitala?
Kima zdaj nam koniecznie relacje ze szkoly rodzenia... Jesli chodzi o spacerowke, to mysle, ze jak maluch bedzie pewnie siedzial sam, a wiadomo, ze to raczej indywidualna kwestia...
Kurcze, biedna Ola tak w tym szpitalu... A Wy juz mialyscie ktg??? Lekarz robi je w gabinecie, czy trzeba wybrac sie do szpitala?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189387 przez iva 20
Madziaska ale mialas sen !! mi narazie sie nie sni nic tylko jakies inne pierdoly
kima daj relacje ze szkoly rodzenia
a madzia pochwal sie lozeczkiem jak rozlozycie tez musze cyknac zdjecie mojej malej lozeczka bo stoi juz u nas w pokoju
a ja za niedlugo obiadek bede robic fasolke szparagowa ziemniaczki i piersi duszone mniam mniam
jutro wizyta ciekawe co tam hehe
kima daj relacje ze szkoly rodzenia
a madzia pochwal sie lozeczkiem jak rozlozycie tez musze cyknac zdjecie mojej malej lozeczka bo stoi juz u nas w pokoju
a ja za niedlugo obiadek bede robic fasolke szparagowa ziemniaczki i piersi duszone mniam mniam
jutro wizyta ciekawe co tam hehe
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189402 przez aniaa_
Właśnie dziewczyny pochwalcie sie łóżeczkami jak już macie
Madzia ja nie miałam jeszcze ktg i lekarz też mi nie kazał robić, a to gdzie sie robi to juz od lekarza pewnie zależy, mój niestety chyba nie robi, nie wiem jeszcze gdzie bede robiła, zobaczymy co mi powie jak trzeba bedzie zrobić badanie, a odebrałam dzisiaj wyniki TOXO i oba wskaźniki ujemne Uff, a tak sie bałam, bo lekarz mówił, że nie musze robić, ale tego akurat nie rozumiem, bo skoro pierwsze badanie wyszło, że nie chorowałam, to warto później jeszcze raz to zrobić, na na szczęście jest ok
Madzia ja nie miałam jeszcze ktg i lekarz też mi nie kazał robić, a to gdzie sie robi to juz od lekarza pewnie zależy, mój niestety chyba nie robi, nie wiem jeszcze gdzie bede robiła, zobaczymy co mi powie jak trzeba bedzie zrobić badanie, a odebrałam dzisiaj wyniki TOXO i oba wskaźniki ujemne Uff, a tak sie bałam, bo lekarz mówił, że nie musze robić, ale tego akurat nie rozumiem, bo skoro pierwsze badanie wyszło, że nie chorowałam, to warto później jeszcze raz to zrobić, na na szczęście jest ok
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anka_k82
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189420 przez anka_k82
Co to za badanie ktg,kiedyś mi się obiło o uszy ale nie pamiętam.
Obowiązkowe takie badanie?
Znów zaczęło padać
Trzeba sobie zrobić kisiel
Dzięki za informacje SUARI Przypomina mi się że jak leżałam kiedyś w szpitalu to podłączali ciężarne pod jakiś chyba taki aparat
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez anka_k82.
Moderatorzy: ilona