- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192190 przez anakol
Dorciu, podobno dobrze jest mieć minimum trzy koszule, bo bardzo szybko się brudzą - dołem leje się krew a górą mleko Ja najpierw planowałam kupić cztery ale postanowiłam nie przesadzać może trzy wystarczą, a w razie czego Przemek będzie robił przepierki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez anakol.
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #192196 przez Dorciaition
Dzięki dziewczyny
Madziau, a do porodu nie lepiej założyć też taką do karmienia? Bo cyca przecież też trzeba wyciągnąć.
Madziau, a do porodu nie lepiej założyć też taką do karmienia? Bo cyca przecież też trzeba wyciągnąć.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 3 miesiąc temu #192197 przez luska
Dzia za opinie woza , no spacerówka tez już obczajona , no po niej niestety widać , ze używana ale za ta kasę to i tak nie ma co narzekać Zresztą pewnie u nas oszczędzana tez nie będzie
Docia duzo ludzi chwali te x lader.Na razie tez moja opina jest pozytywan .Wszytko jest łatwe w obsłudze , mi (totalnej blondynce)całkiem nieźle poszło hehe .Wygodnie i łatwo(wiem co mowie )A to ważne.Poza tym Madzia ma chyba identyczny tylko na innych kołach, chociaż nie wiem czy jej to nie XT lub X1 i chyba Ola.Wiec co nie co tez mogą powiedzieć
Wow Vestusia zaszalałas .Koniecznie musisz nas fotakami zasypac jak wrocisz.No i juz nie duzo ci zostało do kupna:)
A no właśnie Ankol mi się chyba z Olą pomyliła No właśnie się tez zastanawiam czy nie złożyć i schować do pudła.Tyle , ze teraz jak patrze to mi miej miejsca zajmuje jak wszytko ładnie poskładałam pod schodami niż jak bym miała tam pudła pokłaść.
A ciuszki od 0-12m-ca.Reszta w szafkach co Olo jeszcze śmiga
hehe ankol spoko moj mały na dole cos demoluje .No tera to już muśże iść odgłosy niepokojące
Docia duzo ludzi chwali te x lader.Na razie tez moja opina jest pozytywan .Wszytko jest łatwe w obsłudze , mi (totalnej blondynce)całkiem nieźle poszło hehe .Wygodnie i łatwo(wiem co mowie )A to ważne.Poza tym Madzia ma chyba identyczny tylko na innych kołach, chociaż nie wiem czy jej to nie XT lub X1 i chyba Ola.Wiec co nie co tez mogą powiedzieć
Wow Vestusia zaszalałas .Koniecznie musisz nas fotakami zasypac jak wrocisz.No i juz nie duzo ci zostało do kupna:)
A no właśnie Ankol mi się chyba z Olą pomyliła No właśnie się tez zastanawiam czy nie złożyć i schować do pudła.Tyle , ze teraz jak patrze to mi miej miejsca zajmuje jak wszytko ładnie poskładałam pod schodami niż jak bym miała tam pudła pokłaść.
A ciuszki od 0-12m-ca.Reszta w szafkach co Olo jeszcze śmiga
hehe ankol spoko moj mały na dole cos demoluje .No tera to już muśże iść odgłosy niepokojące
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192213 przez Dorciaition
Masz rację. Zamówię jeszcze dwie do karmienia i jedną na ramiączkach plus szlafrok, bo mój na zameczek, wiec nie zapnę w brzuszku
Widze, że chwalicie te X-Landery. U nas też ich sporo jeżdzi. Zawsze z Krzysiem się zastanawialiśmy dlaczego tyle ludzie je kupuje, a teraz już wiem- są po prostu dobre I z tego co czytałam mają sporo atestów.
Widze, że chwalicie te X-Landery. U nas też ich sporo jeżdzi. Zawsze z Krzysiem się zastanawialiśmy dlaczego tyle ludzie je kupuje, a teraz już wiem- są po prostu dobre I z tego co czytałam mają sporo atestów.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192216 przez Suari
No tak- wczoraj był szał kosmetyków dla dzidków, a dziś szał koszul i wózków
ja mam dzisiaj taki śpiący dzień, że już nie mam siły, wczoraj zresztą też tak było, jak na początku ciąży
ja zakupiłam dzisiaj lekturę "pierwszy rok życia dziecka" i będę się dokształcać
ja mam dzisiaj taki śpiący dzień, że już nie mam siły, wczoraj zresztą też tak było, jak na początku ciąży
ja zakupiłam dzisiaj lekturę "pierwszy rok życia dziecka" i będę się dokształcać
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192224 przez Dorciaition
Ha ha Suari masz rację. Ciekawe czego jutro będzie szał
Wczoraj jeszcze szał staników był Też przed chwilą zamówiłam "szmaciaka"
Jak przeczytasz coś ciekawego to koniecznie podziel sie z nami.
Odpoczywaj
Odpoczywaj
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192228 przez anyanka
Hejka!
Znów miałam nie przespaną noc Kurcze śpię do 2 a potem do rana nic, no i co 1,5 godziny na siusiu do łazienki Potem przed 8 musiałam wstać do młodszej siostrzenicy a potem znów na godzinkę snu do łóżka. Ale nie nadrobiłam snu niestety
Luska fajny wózeczek i fajne kolorki A prania masz dużo, ja tez tyle miałam i ile prasowania Już drugi dzień prasuję z przerwami bo nie wyrabiam na stojąco tyle czasu
Ja też kupiłam te patyczki, ale ja ich nie zamierzam używać do uszu bo wiadomo że to zakazane ale do noska
Vestusia fajnie że kupiłaś kosmetyki Hipp Ja kiedyś je kupiłam dla siostrzenicy i siostrze się podobały, ale nie wiem czy ja dla swojego je kupię. Jeszcze się nie zdecydowałam :/ I nie wiedziałam że jest krem na każdą pogodę Hippa. Muszę poszukać w sklepach to może go tu dostanę
Ja do karmienia mam tylko 2 koszule. Stwierdziłam że tyle mi wystarczy, ale z tego co piszecie to może rzeczywiście dokupię z jeszcze 2.
Do szpitala biorę 2 do karmienia i jedną do porodu mimo że u nas w szpitalu dają takie bardzo krótkie z rozcięciem z tyłu że widać tyłeczek Ale na szczęście można mieć swoją
Znów miałam nie przespaną noc Kurcze śpię do 2 a potem do rana nic, no i co 1,5 godziny na siusiu do łazienki Potem przed 8 musiałam wstać do młodszej siostrzenicy a potem znów na godzinkę snu do łóżka. Ale nie nadrobiłam snu niestety
Luska fajny wózeczek i fajne kolorki A prania masz dużo, ja tez tyle miałam i ile prasowania Już drugi dzień prasuję z przerwami bo nie wyrabiam na stojąco tyle czasu
Ja też kupiłam te patyczki, ale ja ich nie zamierzam używać do uszu bo wiadomo że to zakazane ale do noska
Vestusia fajnie że kupiłaś kosmetyki Hipp Ja kiedyś je kupiłam dla siostrzenicy i siostrze się podobały, ale nie wiem czy ja dla swojego je kupię. Jeszcze się nie zdecydowałam :/ I nie wiedziałam że jest krem na każdą pogodę Hippa. Muszę poszukać w sklepach to może go tu dostanę
Ja do karmienia mam tylko 2 koszule. Stwierdziłam że tyle mi wystarczy, ale z tego co piszecie to może rzeczywiście dokupię z jeszcze 2.
Do szpitala biorę 2 do karmienia i jedną do porodu mimo że u nas w szpitalu dają takie bardzo krótkie z rozcięciem z tyłu że widać tyłeczek Ale na szczęście można mieć swoją
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192251 przez Suari
Dorciaition napisał:
No zapoomniałam o stanikach a sama zamówiłam wczoraj 2 sztuki i 2 koszule jeszcze 1 koszulę muszę dokupić,taką żeby po porodzie nie było szkoda wyrzucić
Dorcia- w tabelce możesz wpisać "Igor"
Ha ha Suari masz rację. Ciekawe czego jutro będzie szał
Odpoczywaj
No zapoomniałam o stanikach a sama zamówiłam wczoraj 2 sztuki i 2 koszule jeszcze 1 koszulę muszę dokupić,taką żeby po porodzie nie było szkoda wyrzucić
Dorcia- w tabelce możesz wpisać "Igor"
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Suari.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192255 przez madziaska
Dorcia Xlander jest naprawde dobry, moj uzywany, ale wyglada jak nowy, zero sladow uzytkowania... No, ale cena niestety duza... Dobrze, ze dostalam od siory Ale jesli chcesz przeznaczyc taka kwote na wozek, to ten jest naprawde wart polecenia...
Przyszly mi dzisiaj pampersy Jeszcze kosmetyki i pare rzeczy dla mnie i wsiooo...
Taka ladna pogoda jest, kurcze az chcialoby sie poprac ubranka... mam nadzieje, ze w pazdzierniku tez beda sloneczne dni...
Sauri, Igorek - ładnie
Anyanka z tym spaniem to juz chyba tak bedzie...
Przyszly mi dzisiaj pampersy Jeszcze kosmetyki i pare rzeczy dla mnie i wsiooo...
Taka ladna pogoda jest, kurcze az chcialoby sie poprac ubranka... mam nadzieje, ze w pazdzierniku tez beda sloneczne dni...
Sauri, Igorek - ładnie
Anyanka z tym spaniem to juz chyba tak bedzie...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192267 przez Dorciaition
Dzięki Madzia za info. Właśnie Krzyśkowi to przeczytałam. Co do ceny to tyle chcieliśmy przeznaczyć (ja pokrywam ze zwolnienia ) Tylko dla mnie minus, że nie ma koloru takiego jaki bym chciała- beż. A wg Krzysia mała gondola. Ale tyle dobrych opinii, wiec musimy się dobrze zastanowić. Pojedziemy do sklepu i znowu będziemy molestować sprzedawców
Cudnie Suari
Cudnie Suari
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona