- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Gorla- super dziewczynki! A Malutka ile ma włosów! Oby w przyszłości miała takie gęste!
Kaska- szybko wybraliście się na spacer. Ja jadę za tydzień na zdjęcie szwów i bd musiała wziąć Maćka ze sobą, ba miał już prawie 2 tygodnie ale i tak się boję go brać na tą zimnice.
Wózek się sprawuje? Ja włożyłam Maćka ostatnio do wózka... Popatrzył, popatrzył i płacz- nie podoba mu się czy co
Basia- zapisałam sobie te książki co poleciłaś, jak samo mi nie przejdzie to zakupię.
Mam wrażenie,że po prostu potrzebuje się komuś wygadać, ale jeszcze nie chcę gości w domu. Poprzynoszą mi zarazki
Tyle tych terminów, szczepień, badań, zaraz sobie zrobię mega rozpiskę na lodówkę żeby niczego nie przeoczyć.
Kolejna noc za mną nie przespana a w dzień ledwo co, lekka drzemka...
Całuję wszystkie mamcie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a ja właśnie po wizycie u tego doktorka na zastępstwie, no to moge odliczać...3.... w sobote mam CC...teraz to sie zaczynma stresować juz konkretnie ..
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Basia to niezły agent z tego Kacperka Ciekawe na jakiego łobuziaka mój wyrośnie
Gorla jak to zaśmiecanie to ja je bardzo lubię i śmieć dalej Maja ma super czuprynkę Możesz już ją czesać a jeżeli dobrze pamiętam to Oliwia też taką miała a teraz dużo jaśniejsze ma włoski :)Opiekuje się młodszą siostrą czy zazdrosna??
Zuzu\- zdjęcie szwów? kurcze ja mam wszystkie rozpuszczalne i do gina mam iść 6 tyg po porodzie. Lekarka, która mnie zszywała powiedziała,że ja mi coś będzie przeszkadzało mocno to mam se sama wyjąć- hahahah jasne na szczęście nie było takiej potrzeby
A spacer to nic strasznego. Też się obawiałam czy mu nie będzie zimno, albo czy go nie przegrzeje. A czy szybko? hmmm wiem,że teraz kobietki wychodzą już po tygodniu a u mnie to było w 12 dobie położna powiedziała,że już śmiało można A wózek sprawuje się super. Leciutki i skrętny- czasami aż za bardzo
Co do przewożenia w foteliku to mam jeszcze pewne obawy. Jest jakiś taki głęboki i jak przewoziliśmy Małego ze szpitala to modliłam się żeby ta podróż szybko się skończyła
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
najważniejsze, że już wszystko ok:)
a fotki skarba brak! więc wrzuć jeszce raz hehe
ja właśnie pakuje dokumenty wszystkie do porodu, umówiłam sie do kosmetyczki na wieczór, psa na szczepienie jeszcze, bo mi wyleciało z głowy no i tak sobie czekać będę do soboty hehe
ale miałam dzisiaj taki spokojny sen o tej cesarce, mam nadz, że też tak będzie.
ale zobaczcie ilu z Was musieli jednak CC zrobić..ponoć teraz jest straszna nagonka na lekarzy i wolą szybciej decyzje podjąć o CC, niż później się sądzić z rodzicami..i bardzo dobrze, pewnie gdybym teraz rodziła Kapisia też by sie cc skończyło..a nie taki koszmar jak przeżyliśmy razem...ach teraz muszę się pozytywnie nastawiać na sobotę
zaraz Wam coś smiesznego wkleje
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kaska Oliwia pomaga przy Mai że ho ho głaska, rozmawia z nią np. moja kochana, moja malutka hehe rozczulające Co do fotelika sam. tez miałam wrazenie, ze za głęboki i mała miała nogi podkurczone jakby, wierciła się potem zaczęła płakać i na koniec ją wyjęłam
Basiunia dobre to foto hehe uśmiałam się
lece obiad dokończyć, mąż jechał po Oliwkę do zerówki zaraz wparują głodni
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Wszystkie zdjęcia rewelacyjne!!!!!!!! Naprawde!!! Cudne te Nasze pociechy!!!
Ewelka Gratuluje!!!!! Nawet nie zdążyłam wcześniej
Czy ktoś jeszcze został 2 w 1???
Co do porodu to szczerze mówiąc... dzięku Bogu że miałąm cc!!!!!! Tak się w szpitalu nasłuchałam.... straszne!! aż czułam się winna że nie rodziłam naturalnie i miałam wrażenie że zaraz mnie tez to czeka!! wrrrrrrr Takie rodzenie na siłe jest bez sensu!!! Była dziewczyna która się dosłownie darła parenaście godzin!! Poprostu wrzeszczała biedulka... i co i na końcu biegiem do niej lecieli żeby zrobić jednak cc... I po co tak męczą???
Ja ze spacerem musze poczekać jeszcze tydzień... Dusze się poprostu w domu!!!!!!!!
No i właśnie analizuje szczepienia... Finansowo jakiś koszmar!! Na te 6w1 się zdecydujemy, na rotawirusy raczej też ale na pneumokoki i meningokoki to sama nie wiem... A wy jak będziecie szczepić???
Basiu rozumiem stres z cc!!! Zleci , sama zobaczysz i będzie juz po wszystkim!!! Klara będzie z Toba!!! I do siebie też szybko dojdziesz
Pozdrawiamy!!!!!
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- kivi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Przepraszam, że dopiero ale przyjechali do mnie goście...rodzinka i tak nie mam czasu usiąść i napisać...
W czwartek o 23.36 urodziła się moja mała Maja
Miałam cesarkę
Do szpitala pojechałam już po 4 rano... 3.40 odeszły mi wody ...wcześniej miałam małe skurcze, później już w szpitalu wszystko zaczeło powoli przyspieszać, walczyliśmy 20 godzin...
masakra jakaś, taka sama sytuacja jak z Mateuszkiem, brak postępu w rozwarciu, małe skoki tętna małej i ...na usg okazało się, że ma przygiętą główkę dlatego nie wchodziła w kanał rodny...
Cesarka... jak się spodziewałam...
Zdjęcie wrzucę jakoś na dniach przepraszam bo nie mam na komputerze jeszcze....
Ściskam i gratuluję Wszystkim mamuśkom które mnie wyprzedziły i były tuż po mnie
U nas wszystko dobrze
Mała śpiiii i je i śpiiiii
JEST CUDNA