- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Yummy Mummy ja daję kaszkę manną z Nestle. Dziś dam jabłuszka z kaszką manną, znalazłam gerberowski taki deserek , zobaczymy Kiedy twoja Zuzka bd miała imieniny? 24 maja może ?? Jak ja??
Zamówiłam dla Maćka basenik jako prezent na pół roczku Maj ma być gorący więc bd jak znalazł, szczególnie,że jest z daszkiem więc słońce nie bd dla nas takie straszne Ogólnie imieniny Macieja wypadają 14 maja, i on 15 maja kończy pół roczku. Ale ten czas zleciał!!!!!!!!!!!!!!! No i planuję zrobić mini przyjęcie.. Jakiś grill, mały torcik... Ciekawe tylko czy mi się uda to zrobić bo maj bd dla mnie wyjątkowo ciężki
Ewelka ja też planuję kupić lżejszą spacerówkę jak ta wyda mi się zbyt ciężka. I myślę o Maclaren Techno albo Quinny Yezz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a propos wózkow to mi kuzwa opona strzeliła w quinnym tym co od siostry mam teraz godnole i dupaaa wsadziłam wprawzdie malutka w spacerówe kapiego espiro, ale nieeee za mała jeszce niewygodnie, owszem kimneła no ale ona wszedzie śpi
ale zamówilam nowy wózek LONEX JULIA BARONESSA polska firma bo ten quinny musze siorce i tak za 1,5 mc oddac dla jej dzidziulka a Klarson sie już prawie nie miesci i wiecie ze w tej gonoli lonex jest 20 cm szerzej!!! i 15 cm dluzsza wiec mysle ze bomba i mozna gondole podniesc ciut no a w opcji spacverowej polozyc na maxa.. i wozek w super cenie na allegro kupilam nówke za 899 zl wiec mysle ze super, oby tez taki fajny byl.. mam nadzieje ze na jutro wysla:)
Kapi przedszkolak sratatata:))))
u nas pogoda boskaa dzisiaj malutką mam teraz w bujaczku na ogrodzie zeby sie dotleniała wieć sie praży w kapeluszu słonecznym hihi a wieczorem planujemy grilka, kuzynka ma nowego faceta wiec musimy go obczaić hehe:)))
Miłego weekendu!!!
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Zuzu Ty juz o przyszlym roku myslisz? myslalam ze mowisz o tym
Basia jak gril.sie udal?
no i Kacper do przedszkola nonono powazna sprawa
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Kaska ja wczoraj zamontowalam tą spacerowke co byla w zestawie i jestem z niej mega zadowolona bo ma dlugą budę bo mogę nią Macka calego zakryc, aż po stopyi. A owszem mysle już o takim innym wózku bo no jak on bd ciezki i wozek ten tez piorkiem nie jest to nie zamierzam sie meczyc po za tym ja z wyprzedzeniem lubie na cos odkladacc i wpisac do budzetu
No a ja ten piekny ,cieply weekend spedzam w szkole....
Wiecie,ze w Mothercare rusza wielka wyprzedaz???
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
My dzisiaj grilujemy
Milego dnia
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
A z tym planowanie to masz racje. Tez tak lubie no tylko,ze u mnie zawsze znajdzie sie jakis inny wazniejszy wydatek i tyle z planowania. Dlatego wole poodkladac i jak cos potrzeba to jest na ten cel. Zawsze cos sie znajdzie.
U nas pochmurno wiez z dzialki nici i jade do rodzicow
Ewelka ja to z jestem z tych panikujacych mamusiek hehe no ale przeciez kazde dziecko inaczej sie rozwija. Kacper najpierw zaczal pelzac a dopiero teraz laskawie chce siedziec, a przeciesz Wasze dzieciaczki juz dawno sie do tego rwaly ... Zapytaj sie pediatry bo w maju pewnie na szczepienie. przynajmniej my idziemy
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
a ta spacerówka
allegro.pl/wozki-quatro-lili-parasolka-f...era-i3202634743.html
basia gratki dla Kapiego za przedszkole
U nas tez pogoda do dooopyy!!!!!! a takie plany miałam.. grill, w ogródku posiać.. noo nic. Rano byliśmy na targach ogrodniczych w Starym Polu za Malborkiem. Nakupowaliśmy kwiatków i Marecki drzewek owocowych. Maja spała od wyjazdu z domu,całe targi i obudziła sie jak wchodziliśmy do domu
zuzu u nas też nie ma tego sklepu a szkoda. A moja spacerówka od gondoli tez lekkością nie grzeszy, ale na te wertepy w sam raz.. mamy jezioro pod domem latem super jest gdzie jezdzić, za to zimą zasypane wszystko , jesienia błocko straszne i zostaje główna droga asfaltowa dopiero na wiosne gdzies dalej moge wyruzyć .. na całe szczęście żez Oliwią do tczewa jeżdze, bo bym oszalała. Ni nawidzę ciszy i spokoju, mecz esie strasznie, jakas inna chyba jestem
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Gorla a ja widziałam te spacerówki w Warszawie za 350!! Są bardzo popularne
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zuzia sie przekreca na brzuszek,ale w siadaniu to jej jakos nie widze a jak tam u Was zabki? sa juz jakies? u nas pusto ciagle.
Zuzu, no wlasnie myslalam o maju,bo ja i moj tata mamy w maju imieniy i zeby podtrzymac tradycje chociaz niby sie mowi,ze imieniny sie obchodzi w najblizsza date po urodzinach ?
Wczoraj w ogole przez ta zmiane w pogodzie umieralam caly dzien z bolu glowy :/
Mezus wczraj wzial w chuste Zuzie i poszli na bazarek po zakupy, podobno wzbudzil zainteresowanie przechodniow
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Ząbkow u nas zadnych jeszcze nie ma.
I pogoda dzis brzydka, deszczowo i siedzielismy w domu ;/
YummyMummy mąż na pewno fajnie wygladal tez musze zakupic wkoncu jakas chuste lub nosidelko.
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Zębów brak
Yummy No podobno się bierzę pierwszą datę po narodzinach, ale maj to taki piękny miesiąc
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas tez lepiej wychodzi obrot z pleckow na brzuch, na odwrot raczej przypadkiem jej wychodzi
Wczoraj pierwszy raz spacerowke przetestowalysmy, usnela pozniej niz zwykle, pare razy mruknela, bo pewnie z nadmiaru wrazen nie mogla usnac ale generalnie chyba jej sie podobalo!
Dzis chyba nici ze spaceru, bo znow zachmurzone:/
A co tam na majoweczke planujecie? my we trojeczke nigdzie nie wyjezdzamy, moze sie wybierzemy na rynek,bo Sukiennice ostatnio w grudniu odwiedzilim Tydzien temu zapowiadali taka piekna pogode, a jak przyszlo co do czego,to deszcz :/
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
YM migrenka?? ja też wczoraj umierałam, a jescze małż działał mi na nerwy boszeeeeee myslałam, ze go ukatrupię. Wierze ,ze wzbudzili sensacje z ta chusta hehe musiało fajnie wyglądac
U nas tez ząbków brak
ewelka karmisz cycem dalej??
zuzu pojechałam do hurtowni wózków, full ich tam było i ta mi sie spodobała najbardziej, wczoraj znalazłam uzywana w moim mieście jak nowa, jadę po nia po południu
Moja bratowa ma cesarkę 14 maja prawdopodobnie.. mała dalej sie nie przekręciła. Juz sie doczekac nie mogę jak mała będzie wyglądać.. małż bedzie chrzestnym