- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- edittt
- Wylogowany
- gaworzenie
Farsz do ogórków to ser żółty, szyneczka i jajko pokrojone w kostkę i przyprawione solą, pieprzem i trochę majonezu. Stwierdziłam że pełno będzie tradycyjnych potraw to ja przyniosę trochę "wiosny"
Kaska to będę się cieszyć jak dopiszesz moje dziewczyny
Natalia - 14.11.2012 - 13:39 - 2270g - 45cm
Emilia - 14.11.2012 - 13:44 - 2090g - 44cm
36 tydzień / sn - planowany termin 09.12.2012
Zuzu19, Gorla co do tabletek trochę mam cykora, bo to 99% skuteczności ale zaryzykuję, jutro rano idę do gin i chcę poprosić o receptę, kilka lat nie brałam tabletek, ciekawa jestem jak mój organizm zareaguje.
Moje dziewczyny przeskakują właśnie na rozmiar 68, pamiętam jak się urodziły to 42 był za duży, ale to szybko zleciało, rosną jak na drożdżach, śmieje się że tatuś zamiast do chlebka - daje drożdże córciom
Współczuje Wam dziewczyny teściowych, moja to super babka, dużo pomaga mi przy dziewczynkach, objady czasem przynosi ( nie muszę robić )
Dziś kolejny raz dałam dziewczynom jedzonko ze słoiczka i w końcu chyba załapały że buzię trzeba otwierać, nie mogłam nadążyć z nabieraniem na łyżeczkę zaraz wrzucę fotki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- edittt
- Wylogowany
- gaworzenie
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- lunaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Edittt sto lat!!!!!
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
ktore to urodzinki, ze mowisz, ze stara ?
ja karmie tez na takiej hustawce- blokuje sie i jest cos ala fotelik. Taki do karmienia tez mam, ale jeszcze nie uzywam.
bylam dzisiaj na szczepieniu-istny cyrk ! no ale napisze pozniej bo teraz juz nie dam rady
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Ale mam na oku krzesełko do karmienia. Z różnymi poziomami do siedzenia, chyba zakupie.
allegro.pl/ShowItem2.php?item=3132404036..._id=5&ars_rule_id=93
Te fioletowe, co sądzicie? Basia , Gorla ?? Bo wy się już znacie
Editt najlepsiejszego staruszko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kaska- my też byłyśmy na szczepieniu dzisiaj, u nas było oki, najpierw malutka pisnęła po wkłuciu ale po chiwli już sie chichrała uff.. i... moja kruszynka waży 7800!!! jezuniu heheh klocek mały, ale pytałam czy ok przybiera p dr powiedziała ze w pełnej normie i że 90 centyl
Ja karmię malutką opartą o poduchę-tego rogala do karmienia tak w pozycji pół leżącej bo w huśtawce mi szkoda że ja ubrudzi bo ma taką bielusią wkładkę pluszową a na krzesełko jeszcze za mała jednak.
Ja juz wiem, że fotelik tym razem kupię najprostszy beż żadnych regulowanych pozycji wysokości itd bo miałam taki niby super ;/ gówno skończone u rodziców jest zwykły drewniany i jest milion razy lepszy, no tyle że te drewniane nie mają regulowanego oparcia więc maluch musi już dobrze siedzieć. b fajne jest z fisher price zen moja siostra dostała na chrzicny mega wypas.
Zuzu zerkne na to Twoje i ci zaraz powiem bo cos mi sie www nie otwiera.
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pokaże Ci jakie teraz mi sie podobaja i wydaja sensowne..
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-neptun...013-i3122677000.html
to tez praktyczne po za jakiś czas jako stoliczek już wykorzystasz:)
allegro.pl/nowosc-4-baby-krzeselko-stoli...tis-i3120313817.html
najzwyklejsze najpraktyczniejssze:
allegro.pl/klups-agnieszka-3-krzeselko-k...mis-i3135192441.html
teraz takie co mi sie designersko podobaja meega hehe i niekoniecznie praktyczne ale wygladaja czadowo:)
allegro.pl/mamaspapas-krzeselko-baby-snug-i3138612783.html
wypas jak sie podróżuje: allegro.pl/benbat-walizeczka-i-krzeselko...ory-i3125561341.html
a moja kumpela ma takie i jest mega zadowolona:http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-na-kazde-krzeslo-dorosle-i3103305775.html mi tez sie coraz bardziej podoba bardzo praktyczne
a to.... )) przeczadowe co... tylko cena juz mniej czadowa
allegro.pl/tatamia-peg-perego-wielofunkc...-0m-i3113828334.html
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a jak byli na swietach,to codziennie mialysmy dyskusje na temat zapinania malej w bujaku. uwziela sie,ze nie musi,bo nie i chyba dla zasady albo na zlosc mi to robila. na nic tlumaczenia, ze ona teraz sie mocno giba i mostki robi i w sekunde moze wypasc... ehhh. nie chcialam sie juz klocic,bo byli krotko u nas, ale bardzo sie ciesze, ze dzieli nas 500km
A chrzicny u nas istny koncert w kosciele bylo 10 chrztow,bo to swieta i najglosniej bylo slychac moja corusie generalnie wiekszosc czasu na zachrystii spedzilismy, ale bylo wesolo! stwierdzam tez,ze zlym pomyslem jest chrzczenie dziecka w okresie zabkowania! Wrzuce kilka foci do galerii, min z moim dzielem tortem
Ja mala karmie w bujaku, bo ma taka opcje siedzenia,no i zablokowac mozna zeby sie nie gibal. Mamy krzeselko od szwagierki z chicco,ale za mala jeszcze jest. Chociaz ostatnio juz coraz lepiej idzie jej podciaganie;)
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
YummyMummy sama zrobilas ten tort? Jestem pod wrazeniem Bardzo ladny
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ewelka czy to jest taki sprytny sliniaczek? gdzie mozna taki nabyc? bo ja Zuzi owszem wiaze taki zwykly,ale nie widze z niego pozytku,bo i tak wszystko jest na rekawkach i raczkach
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
YummyMummy jestem pod wrażeniem!! Tort przepiękny!!
Basia dzięki za propozycje. Ten peg perego to zajebiaszczy Ale teraz mam mętlik w głowie
Kaska ile waży Kacper??
Z Maćka robi się niejadek Je 5 razy dziennie mleko i raz deserek. Nie za mało? chcę mu podawać więcej ale gdzie tam nie chce więcej. To jest jego max dobowe.