- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
na kupy - sok ze śliwek Hipp np robi bez cukru.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyny ile wasze szkraby jednorazowo zjedzą słoiczka??? Majka gdzieś ok. 5 czubatych łyżeczek od herbaty
ewelka tak myślałam, ze to żart z tą ciążą, ale różnie bywa
editt twoje potrawy wielkanocne pysznie kolorowo wyglądają
basiunia Majka w świeta też pierwszy raz siedziałą sama bez podparcia takie szkraby ledwo co na świat przyszły a już siedzą
zuzu ja też nie wierza tabletką, jak to mówi mój ginekolog 100 % zabezpieczenia to BRAK SEKSU, inne sa zawodne, nawet z podwiązanymi jajnikami rodzą, bo zdarza się, ze sie zrosną, ze spiralami , z tabletkami też różnie
sander u mnie podobna sytuacja z teściową, już z 4 lata z nia nie gadam, teraz od roku jestem na dzień dobry, wcześniej nawet tego nie było. Zrobiła mi sporo przykrości o mało nie rozwaliła małżeństwa naszego, wredna baba nie znoszę jeje, powiem ci że mi ulżyło jak już nei musiałam z nią gadać
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Ewelka mi lekarka mówiła,że i 15 mogą nie robić jak nic się nie dzieje. No ale on mi się marudny zrobił. już stęka 2gi dzień i nic... Na dodatek to mu się ulewa jak nie może się załatwić.
Może jakiś deserek mu zaszkodził. odstawiłam je na jakiś czas, ale też nic nie dało
Gorla tak to już jest z teściowymi. chociaż ja na swoją nie mogę narzekać
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
No właśnie dziewczyny, jaki rozmiar noszą Wasze pociechy?
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Kaska my nosimy 68. A Wy? Próbowałaś z tym soczkiem??
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Dałam mu zmiksowane jabłko. Bo ze słoiczka to się troszkę obawiam. Odstawiłam na razie.
Kacper nosi tak między 62 a 68. Tak na oko patrzę bo różnie z tymi rozmiarami. Bluzki już mu kupuje na 68 bo ciężej się wsadza hehe. No ale on malutki jak tak patrze na Wasze dzieciaczki.
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zuzu Oliwia miała zatwardzenia często, nic też nie pomagało, miałam wiecej dopajać herbatką, żadne espumisany nie pomagały
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
moja Klarcia na fotkach przy Kacperku nie wygląda na kruszyne a przeciez 2.5 roku młodsza:)
Gorla Majunia w tym foteliku jak półroczniak już )i fryzurka pierwsza klasa:)
Teraz dopeiro w galerie weszłam od kilku dni
Editt boskie te Twoje dziewuszki:))i to jedzonko pyszotka wyglądało
Sandra nam tu promienieje hehe:)
Polcia- jest szefowa grupy listopadowych dzieciaczków hihi, boskie ma te wałeczki:)))
a co do tesciów...hmmm moi sa generlanie spoko, mega imprezowi, raczej kasiaści i zupełnie inne podejście do zycia, ludzi, pieniędzy wartości niż u mnie w domu są..więc dlatego truudno mi sie czasem gada. poza tym mieszkamy dom w dom (dlatego doczekać się nie mogę wyprowadzki do naszego domku!!!)
przed ślubme bylo bomba z nimi, winko wieczorami co 2 dzien, wyjazdy na narty itd itd i wszystkie kumpele mi mowily zovbaczysz co bedie po slubie i jak sie dzieci pojawią..i faktycznie sie zaczeli wtarabaniać..niby nie wprost..ale takie wiecie ja nie daje kapiemu słodkiego- to oni zawsze kuzwa z czekoladą przyjdą;/ nie przeklinamy w domu wcale to oni dupa kurde kuzwa na poradku dziennym, malutki chodzi spać o 20 to jak do nich msi pojsc spać to do 23 nie ma opcji zeby go polozyli, poza tym średnio są odpowiedzialni tacy w ogole nie rodzicielscy...niby chca byc na luzie ale np mi nadal (w czerwcu beda 4 lata po slubie) nie powiedzili ze moge na Ty mowic...Dawid od 4 lat do moich rodzicow na Ty mowi,a nie ze mama tata jazdy jakies glupie, a oni mi nadal nie powiedzili jak mam mowic i mnie brzuch do teraz boli jak mam cos do nich mowic..;/ achh musialam sie wygadac bo mnie tak wkurzyli w swieta ze szok...tez byli na sniadaniu wilekanocnym u mojej siostry i nagle kacperek i jasiek(siostry syenk jak moj kapi niecale 3) nagle znikneli i moj tesc tez..i chlopcy przybiegaja cagle caly od kredy (tej od tablicy do malowania) i ze maluja po sscianie hihi, nikt im nie uwierzyl oni za 10 min znowu przybiegaja ze maluja po scianie moja siostra wstala idzie do pokoju jasia i co?? ( a dodam ze są po remoncie- malowaniu 2 tygodnie!!!) cala sciana u jasia zagryzmolona kredą!!! a moj tesc stoi smieje sie na maxa i mowi ze gimela chlopaki co??? noiż kuuuu jasnaaa wyobrazcie sobie moja siostre i mnie!!! jezuuuuu oni sa tacy nieodpowiedzialni ze masakraaaaaa szkoda gadac serio... a wczoraj o 23 zrobili sobie impreze na balkonie pt ona tanczy dla mnie wrazski spiewy na maxa przez godzine....fuuckkkkk dobra nie gadam juz,, sorki ale musialam sie komuś wygadac a Wy wiem ze nie znacie ich i nie powtozrycie dalej, ale momnetami nie daje rady juz ...;/;/;/
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
A co do tesciow... Ja mam tylko tesciowa, spoko babka sama wychowala 3 chlopakow. Tescia nigdy nie poznalam bo on zostawil rodzine x lat temu i udaje ze go nie ma chyba lepiej ze nie poznalam takiego czlowieka... Ale za to z moja matka mam cyrki... czasem mysle ze jej odbija na starosc... No moze nie taka starosc- 46 lat - ale coraz czesciej zachowuje sie jak nastolatka. Mam wrazenie ze ja jestem bardziej odpowiedzialna od niej