BezpiecznaCiaza112023

MAMY LISTOPADOWE :-)

11 lata 9 miesiąc temu #620493 przez YummyMummy
Zuzu zdrowiejcie szybciorem!

Zuzia tez robi rzadziej kupki, tzn jest tak,ze jak nie zrobi w jeden dzien, to na nastepny nadrabia :silly:

My teraz banana sprobowalysmy :D wcinala az jej sie uszy trzesly!

A u nas na budowie narazie zastoj, na szczescie zdarzylismy wstawic okna przed zima :) a teraz polozyli instalacje w domu, no i czekamy na ciepelko zeby tynkowac i ocieplac :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #621067 przez Zuzu19
U Maćka była doktorka. Kazała na razie tylko nawadniać i podawać kleik ryżowy. Wg niej nie ma tragedii- dbać tylko o to żeby dużo pił.

Ja natomiast wymiotuje... A jeszcze M robi po 10-12 kup dziennie, i jak nigdy mi nie przeszkadzało przewijanie z niespodzianką tak teraz po każdym przewinięciu praktycznie robi mi się nie dobrze :X

Wczoraj mój ojciec zabrał Demona do uspania :( Nie ma już mojej psinki :(

11 lata 9 miesiąc temu #621867 przez kaska
Zuzu : Nie dość,że choroba to jeszcze piesek :( Normalnie jak się sypie to wszystko na raz! Mam nadzieję,że szybko wrócicie do zdrowia :kiss: A co do pieska to strasznie mi przykro, ale na pewno jest w psim raju i jest mu tam super. :) Dobre tyle,że już się nie męczy, chociaż wiadomo,że to jak członek rodziny i ciężko.

11 lata 9 miesiąc temu #622228 przez ewelka1505
Zuzu bardzo mi przykro z powodu Twojego pieska :( i szybciutko zdrowiejcie :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #622342 przez Baasiuniaa
Zuzu przykro mi..pamietam jak przezywalam mojego psiutka kochanego...no i dbajcie o siebie!!!!
ja u rodzicow z maluchami jezuu kapi wstal o 5.20 dzisiaj!!! bo ostanio ma takie jazdy myslam ze go zastzrele ;/;/;/ zeby mnie 4 mc dziecko nie budzilo a prawie 3latek wrrrrrr

11 lata 9 miesiąc temu #623697 przez kaska
Jak tu cichoooo

Co tam u Was?
Jak po weekendzie?
Jak dzieciaczki?

Zuzu i jak się czujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #624780 przez Zuzu19

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Z Maćkiem znów dziś byłam u lekarza. Zalecił nam jakieś probiotyki a jak w ciągu tygodnia nie przejdzie to musimy zgłosić się do szpitala. Schudł już prawie kilo, ale nie gorączkuje i nie ma oznak odwodnienia... Na szczęście. Dalej ma biegunkę.
W ciągu 5 dni zużyłam 64 pampersy i 4 opakowanie chusteczek....

11 lata 9 miesiąc temu #624792 przez gorla
zuzu jeszcze was trzyma!!!!!!!! bidulki, niby paluszki i cola pomaga ;) a pieska szkoda.. w zeszłym roku tez musieliśmy oddać do uspania :(

u nas pięknie , wiosna!!!!! w ogródku siedzimy jak tylko wrócimy z zerówki,Majka spała ponad 2 godz w ogrodzie :laugh: a ja zabralam sie za porzadki. I kurka znow Wisła wylew, u nas juz pod wałem woda, akurat na zakręcie rzeki mieszkamy, wtedy w 2010 co była powódz wał puszczał,stracha miałam jak nic.. ale dał rade :)

11 lata 9 miesiąc temu #625095 przez Baasiuniaa
Zuzu..a co to? rotawirus jakiś czy biegunka zwykła? to sie ale umeczysz biedna...
z Coca Coli też słyszałam ze pomaga..:)
a piesek..paskudne tez przezywalam kiedys uspienie ukochanego psiutka, niefajne...;/;/;/

Pogoda jest megaaa!!! ja u rodzicow to caly czas z dzieciakami na ogrodzie, poza tym znowu poimprezowałam:) bo u Rodzicow jak jestem to zawsze mam możliwość bo oni mi zawsze pomogą:) kochaniii sa megaaa

a moj Dawid to dopeiro nad ranem z tej rumunii wraca bo od czwartku tam był, juz sie steskniłam nawet:) dobrze tak sie nie widziec dłużej :)

a na budowie malują juz:) łiiii byłam zobaczyc dzisiaj megaaaaa:))) za 3 mc pewnie przeprowazdzka :))

a mojego Kacperka dopadaja szały dwulatka, doslownie SZAŁY ...masakraaa

Klarcia tez robi rzadziej kupke i gęstsza,i w ogole od kilku dni srednio ma apetyt na mleczko.. w nocy owszem bo to na półśpiku, ale w dzien.. owoce, kaszka i obiadki wsuwa mega chetnie, hmmm
dzisiaj dałam jej kalarepe surową do zabawy :) tak ją sobie w paluszkach obracał i nie wiedziała do czego to hehe, ostanio sie bawila marchewka:) aa mam foto takie musze wrzucc do galerii:)

poza tym od dzisiaj pampersy 4, niby nie musialabym ale chyba te 3 już ją odciskaja, a ciuszki 68 zaczełyśmy, chociaz niektore 62 jeszcze dobre:)

11 lata 9 miesiąc temu #625140 przez ewelka1505
Zuzu biedactwa umeczycie sie :( mam nadzieje ze szybko to przejdzie i nie bedziecie musieli do szpitala isc.

No pogoda super! Az chce sie zyc :) na spacerki sobie latamy :)

Od paru dni przestalam wstawac do Poli w nocy, bo mi sie poprostu juz nie chce :silly: przesypia noc tyle ze jak budzila sie 7-8, tak teraz godzinke wczesniej :silly:

Mam nadzieje ze zadnych powodzi nie bedzie!!! :blink:

Basia juz niedlugo i w nowym domku bedzieice :)

11 lata 9 miesiąc temu #628475 przez Sander
Achh dziewczyny nie mam kiedy pisać!!!!!!!!

Wszystko na raz!!!!!!!! Postaram sie jakoś odezwac :)

11 lata 9 miesiąc temu #628824 przez ewelka1505
Ach Zuzu dobrze ze juz Maciusiowi przeszlo :) Pogoda ostatnio byla super, duzo spacerowalysmy, a dzisiaj juz cos sie pierdzieli za oknem :(

Co tam u was dziewczyny???

11 lata 9 miesiąc temu #629173 przez kaska
Zuzu super, ze Maciej zdrowy. Biedactwo ma jeszcze podkrazone oczka. A Ty jak sie czujesz?

Gorla czy Ty przypadkiem gdzies przed Gda nie mieszkasz? ladna pogoda wiec pewnie nie bedzie zalewac.nareszcie slonce!!! :)) :)

U nas wczoraj 22 stopnie :) no lato. dzisiaj mamy 17. Kacper sie obudzi i idziemy na spacer. Teraz wychodze z nim 2 razy , no bo po co kisnac w domu. Fajnie byloby miec domek. Wtedy siedzialabym chyba caly dzien na podworku.

Sander co Ty taka zalatana? :)

a no i Kacper wydlyzyl swoje drzemki do 30-40 min wiec da rade cos ogarnac. W nocy budzi sie nadal z 5 razy. Chyba ze go wezme do siebie to wtedy tylko raz lub 2... Z azdroszcze Wam tego spania :blush:

Pozdrawiam :)

11 lata 9 miesiąc temu #629383 przez YummyMummy
Kaska jak tak czytam co piszesz o Kacperku, to mam wrazenie,ze sa identyczni z Zuzia :P moja tez w ciagu dnia ostatnio dluzej spi, z 15min znow powrocily drzemki po 40min :D ku mej radosci! a noc...no coz, nacieszylam sie jak na poczatku przesypiala, a teraz nadrabia budzenie. Nie doluje sie, staram sie myslec,ze za rok bedzie lepiej :P

Basia jak ja Ci zazdroszcze,ze juz malowanie macie! u mnie moze za pol roku dopiero, a o przeprowadzce marze na boze narodzenie ;)

U nas tez wczoraj lato,a dzis juz podwiewal wiaterek. Niestety razem z wiosna obudzily sie owady i pylki, czekam na katar jak na skazanie. W ciazy rok temu tez nie moglam zadnych lekow brac:/

ooo obudzila sie ;)

11 lata 9 miesiąc temu #629662 przez Baasiuniaa
u nas też piekne oostatnie kilka dni było..całe dnie na dworze boskoo:) kapi nawet do 7 spał rano bo taki padnięty od latania po ogrodzie cały dzien,a klaritka tez spała jak zaczarowana na dworze po 2 godzinki:)
dałam małej zupke jarzynową z bobovity..blee fuujj mamunia zabieraj to:) całą wypluła:))

Yummy Mummy zobaczysz jak to szybko przeleci!!! a na święta przeprowadzka czaad zovbaczysz jak bedziesz sie cieszyć na ozdóbki świąteczne łiiiii :))))
Zuzu dobrze ze wychodzicie na prostą !! :)

my dzisiaj sezon grillowy zaczynamy :) tzn ja tylko sałatkowo hehe no chyba ze kawałek kurczaka to mogę :P

poza tym to dzisiaj Kapi numer wyciął bo się potknąl o hulajngoe..;/ nad powieką sobie roziącł..jezuu jak sie wystraszyłam ze cos z okiem na szczescie tylko opuchlizna...

Miłego weekendu !!! :)))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka