- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zuzia tez robi rzadziej kupki, tzn jest tak,ze jak nie zrobi w jeden dzien, to na nastepny nadrabia
My teraz banana sprobowalysmy wcinala az jej sie uszy trzesly!
A u nas na budowie narazie zastoj, na szczescie zdarzylismy wstawic okna przed zima a teraz polozyli instalacje w domu, no i czekamy na ciepelko zeby tynkowac i ocieplac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Ja natomiast wymiotuje... A jeszcze M robi po 10-12 kup dziennie, i jak nigdy mi nie przeszkadzało przewijanie z niespodzianką tak teraz po każdym przewinięciu praktycznie robi mi się nie dobrze
Wczoraj mój ojciec zabrał Demona do uspania Nie ma już mojej psinki
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja u rodzicow z maluchami jezuu kapi wstal o 5.20 dzisiaj!!! bo ostanio ma takie jazdy myslam ze go zastzrele ;/;/;/ zeby mnie 4 mc dziecko nie budzilo a prawie 3latek wrrrrrr
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Co tam u Was?
Jak po weekendzie?
Jak dzieciaczki?
Zuzu i jak się czujecie?
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Z Maćkiem znów dziś byłam u lekarza. Zalecił nam jakieś probiotyki a jak w ciągu tygodnia nie przejdzie to musimy zgłosić się do szpitala. Schudł już prawie kilo, ale nie gorączkuje i nie ma oznak odwodnienia... Na szczęście. Dalej ma biegunkę.
W ciągu 5 dni zużyłam 64 pampersy i 4 opakowanie chusteczek....
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
u nas pięknie , wiosna!!!!! w ogródku siedzimy jak tylko wrócimy z zerówki,Majka spała ponad 2 godz w ogrodzie a ja zabralam sie za porzadki. I kurka znow Wisła wylew, u nas juz pod wałem woda, akurat na zakręcie rzeki mieszkamy, wtedy w 2010 co była powódz wał puszczał,stracha miałam jak nic.. ale dał rade
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
z Coca Coli też słyszałam ze pomaga..
a piesek..paskudne tez przezywalam kiedys uspienie ukochanego psiutka, niefajne...;/;/;/
Pogoda jest megaaa!!! ja u rodzicow to caly czas z dzieciakami na ogrodzie, poza tym znowu poimprezowałam:) bo u Rodzicow jak jestem to zawsze mam możliwość bo oni mi zawsze pomogą kochaniii sa megaaa
a moj Dawid to dopeiro nad ranem z tej rumunii wraca bo od czwartku tam był, juz sie steskniłam nawet:) dobrze tak sie nie widziec dłużej
a na budowie malują juz:) łiiii byłam zobaczyc dzisiaj megaaaaa:))) za 3 mc pewnie przeprowazdzka )
a mojego Kacperka dopadaja szały dwulatka, doslownie SZAŁY ...masakraaa
Klarcia tez robi rzadziej kupke i gęstsza,i w ogole od kilku dni srednio ma apetyt na mleczko.. w nocy owszem bo to na półśpiku, ale w dzien.. owoce, kaszka i obiadki wsuwa mega chetnie, hmmm
dzisiaj dałam jej kalarepe surową do zabawy tak ją sobie w paluszkach obracał i nie wiedziała do czego to hehe, ostanio sie bawila marchewka:) aa mam foto takie musze wrzucc do galerii:)
poza tym od dzisiaj pampersy 4, niby nie musialabym ale chyba te 3 już ją odciskaja, a ciuszki 68 zaczełyśmy, chociaz niektore 62 jeszcze dobre:)
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
No pogoda super! Az chce sie zyc na spacerki sobie latamy
Od paru dni przestalam wstawac do Poli w nocy, bo mi sie poprostu juz nie chce przesypia noc tyle ze jak budzila sie 7-8, tak teraz godzinke wczesniej
Mam nadzieje ze zadnych powodzi nie bedzie!!!
Basia juz niedlugo i w nowym domku bedzieice
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Co tam u was dziewczyny???
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Gorla czy Ty przypadkiem gdzies przed Gda nie mieszkasz? ladna pogoda wiec pewnie nie bedzie zalewac.nareszcie slonce!!! )
U nas wczoraj 22 stopnie no lato. dzisiaj mamy 17. Kacper sie obudzi i idziemy na spacer. Teraz wychodze z nim 2 razy , no bo po co kisnac w domu. Fajnie byloby miec domek. Wtedy siedzialabym chyba caly dzien na podworku.
Sander co Ty taka zalatana?
a no i Kacper wydlyzyl swoje drzemki do 30-40 min wiec da rade cos ogarnac. W nocy budzi sie nadal z 5 razy. Chyba ze go wezme do siebie to wtedy tylko raz lub 2... Z azdroszcze Wam tego spania
Pozdrawiam
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Basia jak ja Ci zazdroszcze,ze juz malowanie macie! u mnie moze za pol roku dopiero, a o przeprowadzce marze na boze narodzenie
U nas tez wczoraj lato,a dzis juz podwiewal wiaterek. Niestety razem z wiosna obudzily sie owady i pylki, czekam na katar jak na skazanie. W ciazy rok temu tez nie moglam zadnych lekow brac:/
ooo obudzila sie
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dałam małej zupke jarzynową z bobovity..blee fuujj mamunia zabieraj to:) całą wypluła:))
Yummy Mummy zobaczysz jak to szybko przeleci!!! a na święta przeprowadzka czaad zovbaczysz jak bedziesz sie cieszyć na ozdóbki świąteczne łiiiii )))
Zuzu dobrze ze wychodzicie na prostą !!
my dzisiaj sezon grillowy zaczynamy tzn ja tylko sałatkowo hehe no chyba ze kawałek kurczaka to mogę
poza tym to dzisiaj Kapi numer wyciął bo się potknąl o hulajngoe..;/ nad powieką sobie roziącł..jezuu jak sie wystraszyłam ze cos z okiem na szczescie tylko opuchlizna...
Miłego weekendu !!! ))