BezpiecznaCiaza112023

MAMY LISTOPADOWE :-)

12 lata 7 miesiąc temu #416119 przez diablica87
Ja nie odmawiam sobie niczego :silly: To na co mam smaka - jem :laugh: Jedynie co to staram się jeść dużo nabiału i pic mleko chodź to nie łatwe bo nie lubię; no i odrzuciło mnie od ryb ;) Wole jeść normalnie bo i tak nie mam apetytu na żadne "widzimisie" :angry: O jedynie co to maż musiał mi kupić dzisiaj na festiwalu smaków taki swojski weselny kołacz z makiem bo miałam smaka no i oczywiście go uwielbiam :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #416193 przez diablica87
A to mój brzusio w 27 tygodniu i 1 dniu :lol:
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #416203 przez Zuzu19
Duuuuże brzucho masz :D

12 lata 7 miesiąc temu #416245 przez agataż
Bardzo ładne brzuszki - mój jest chyba trochę większy, ale skoczył tak w przeciągu ostatniego miesiąca. Przytyłam ok. 7 kg póki co, ale ostatnio mam straszną ochotę na słodkie, więc może być różnie :laugh:
Na lekką zgagę rzeczywiście pomaga mi świeże mleko, natomiast gazowane napoje wręcz odwrotnie :(

Kaska, a w jakim szpitalu rezerwowałaś połozną ? też się noszę z tym zamiarem, a od jutra zaczynam szkołę rodzenia B)

12 lata 7 miesiąc temu #416262 przez YummyMummy
Mnie tez zgaga meczy:/ na szczescie popiecze chwile i mija, ale raz dziennie sie pojawia niestety.
Jak tak czytam ile przytylyscie,to zazdroszcze! Ja juz na plusie 15kg :( nie wiem czemu az tyle przybylo, bo odzywiam sie caly czas tak samo. Eh dola mialam ostatnio z tego powodu. Kumpela mnie pociesza,ze po ciazy to znika, mam taka nadzieje!
Jutro wizyta u gina,a w srode usg :) juz sie nie moge doczekac podgladnac moja malutka :)
Bardzo duzo sie ostatnio wygina w brzuszku, co mi dostarcza mnostwo radosci :D

12 lata 7 miesiąc temu #416270 przez ewelka1505
Moja dzidzia tez ostatnio jakas jakby aktywniejsza sie zrobila :)Ale uwielbiam to uczycie jak kopie albo sie przeciaga :D

12 lata 7 miesiąc temu #416358 przez MaLiNaUK
Witam
Moge sie do Was podlaczyc? termin porodu mam wyznaczony na 11 listopad:)
Wybaczcie ze pisze bez Polskich znakow ale mieszkam w Anglii
Pozdrawiam Cieplutko

12 lata 7 miesiąc temu #416380 przez Mirella
po weekendzie Emilka utraciła pierwsze miejsce, do końca konkursu pięć dni, zagłosujcie proszęęęęęęę pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035

12 lata 7 miesiąc temu #416404 przez kaska
A witamy witamy :) Fajnie,że ciągle nas tu więcej :) Będziesz miała chłopca czy dziewczynkę?Jakieś dolegliwości ciążowe??

agataż położna mam z tego szpitala co jest mój lekarz prowadzący i tam też będę rodziła (jestem z Olsztyna) powiedzmy,że tak po znajomości płacimy 650 zł. Położna jest koleżanką z pracy mamy mojej koleżanki. Mam się z nią spotkać jakoś na początku września i wszystko dokładnie omówić. Powiedziała,że wytłumaczy mi o co w tym wszystkim chodzi i pokaże oddział :)

Brzuszek ładnyyyy :kiss:

Co do ruchów... dostaje czasami takie kopniaki,że aż się zginam z bólu. A co będzie później?? :ohmy: Ale wolę jak się rozkopuje, bo jak za długo nie czułam wcześniej ruchów to się martwiłam.

A co do kg to właśnie mnie to ostatnio zastanawiało. Niby mówicie,że dużo przytyłyście a wcale aż tak nie widać. sama się zastanawiam, gdzie te kilogramy się chowają :P chociaż mam takie dni,że czuje się jak słoniątko. :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #416422 przez kaska
Iza co z Tobą? dawno już tu nie pisałaś... mam nadzieje,że wszystko ok!

Mirella głosuje głosuje :)

A mój brzuchol z 27 tyg. Teraz już chyba mam większy, no ale to prawie 30 tyg. Muszę zrobić zdjęcie na pamiątkę :)
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #416465 przez MaLiNaUK
W domku mam Nikodema, po ostatnim Usg lekarze potwierdzaja ze teraz tez bedzie chopczyk:)

12 lata 7 miesiąc temu #416473 przez MaLiNaUK
Chcialam doaczyc moj brzuszek bo Wasze takie fajniutkie:) ale nie bardzo mi to wychodzi, mozecie mnie nakierowac co robie zle z gory dziekuje

12 lata 7 miesiąc temu #416501 przez kaska
Pewnie musisz zmniejszyć rozmiar zdjęcia :)
A Nikodem ile ma latek?

12 lata 7 miesiąc temu #416536 przez MaLiNaUK
Nikos w Listopadzie konczy 5 lat wiec roznica bedzie nie mala , gdybym w grudniu 2010 nie stracila ciazy bewnie bylo by latwiej ,ale zycie pisze rozne scenariusze... Obecna Ciaza narazie bez kompikacji wiec jestem dobrej mysli:)

12 lata 7 miesiąc temu #416570 przez ewelka1505
Witam nowa "listopadowke" :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka