- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

Karolka a ja czytałam na innych stronach, że mm można gotować.
Marta a nie poszalał Bartuś po jedzeniu za bardzo??
Gochenes no do śmiechu mi nie było ćwiczą kuźwa moją cierpliwość tam bardzo.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Ja miałam trochę facetów przed moim mężem i wcale się nie Wstydzę tego, w końcu musiałam spróbować z kilkoma żeby wiedzieć który Najlepszy

Oj to biedny Bartuś może coś za dużo zjadł?? całuski
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

No to i na moją historię przyszła kolej

Gochens z jednej strony nie masz się czego wstydzić a z drugiej wstydź się Ty grzeszna

jak ja mannę dodaję do owoców nie dodaję mleka, gotuję na wodzie z minimalną iością cukru (szczyptą)...
Dziękuję za komplementy odnośnie maluszka

A Bartuś może w ciąży?

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Gochens jak tam w pracy nie mecza Cie za bardzo ???
My juz w lozku i meczymy sie z zasnieciem :/
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Mam nerwa, mam nerwa, mam wielkiego nerwa!!! Jak padłam na pierwszą drzemkę dziś, a Pawła miałam na podłodze, to w jego pobliżu miałam telefon schowany pod kocem i cicho muzyczkę puszczałam... Skubaniec go znalazł i zaślinił, że jak wstałam i chciałam sms do małża napisać to pomiędzy ekranem a szybką przelewała się ślina... Wyłączyłam go szybko i położyłam "do wyschnięcia" otworzyłam co potrafiłam i tyle, małż z pracy wrócił to chciałam żeby go rozkręcił i ślinę wylał, to on że się boi że popsuje (mimo że tel gwarancji już nie miał, bo wcześniej uznali że go zalałam) i tym sposobem ekran nie działa... Włączyłam go, to myślałam że cały się popsuł, ale jak wybrałam numer na klawiaturze to zadzwonił... Głośnik działa i klawiatura też, boczne przyciski i ekran już nie... I ślina gdzieś zginęła już się nie przelewa... Mam na siebie nerwa, że nie włączyłam radia do muzyki Pawłowi, tylko tel... ZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

z tym telefonem az tak zle ??? Kurde moja jak dorwie telefon albo aparat tobtez jest obsliniony ak0le chyba zaczne lepiej chowac przed Nia bo zalatwi jak Pawelek

Ikunia jak tam?? Nie zanarkotyzowaliscie sie ???
Zrobilam sobie salatke pomidorek koktajlowy , świeży ogorek , rzodkiewka, cebuchy i serek wiejski ziarnisty

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
srenka

Dobrej i spokojnej nocki papa
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Mężu już prawie na miejscu, a ja was nadrabiam, nadrabiam, nadrabiam, nadrabiam....
Srenko, śliczna dzidzia. Faktycznie jakby była podobna do ciebie

Teściowychnie zazdroszczę bo moja nie lepsza, ma swoje dziwne zagrania.
Szósteczka jajeczka śliczne, bardzo mi się podobają - pewnie z kordonka? I podziwiam za naturalne metody. Tez chciałam je stosować u siebie po zabiegu i stosowałam przez co swiadomie zaplanowaliśmy Wike i dzięki temu wiedziałam kiedy zaszlam i jaka będzie plec, choć wiadomo że los lubi płatać figle. Teraz też się stosuje do NPR-u ale ciężko o podobne godziny pomiaru z podobnymi godzinami wypoczynku...
Haniu sleep & Play 4 normalnie kosztuje 30zl z kawałkiem w Tesco lub Kauflandzie, a w netto po 27-29zl zależy od promocji. Nawet kilka razy trafilam je za 19,99zl za 50szt.
Teraz kupiłam baby dry plus w Tesco za 99,99zl bo nie chcialo mi sie szukać gdzie indziej, a potrafia byc nawet za 80zl za 162 szt. Reszty nie wiem bo jak mam coś sprawdzone to raczej nie zmieniam, choć teraz zmienilam bo jakieś krostki wyskoczyly wikusi na psioszce i nie wiem od czego...
Ja swój pierwszy raz miałam dość szybko w sensie że po prawie 5 miesiącach znajomości z moim obecnym mężem w wieku 16 lat a rocznikowo w 17, bo ja z końca roku a to bylo na wiosnę

Mój chcial dość szybko dziecko, może ze względu na to że jest ciut starszy ode mnie. Ale ja ze najpierw matura, potem ze studia, a jak skonczylam to ze stała prace musze mieć. Ale po skończonych studiach juz się nie zabezpieczaliśmy. I powiem szczerze że przez prawie rok przyjeżdżał tak że bylam po lub przed dniami płodnymi i nic z tego nie wychodziło. Musielismy przystopować bo mialam zabieg i po 3miesiacach po nim podjęliśmy decyzję że już dojrzelismy do dziecka i starania pelna para ale traf tu w dni plodne jak on za granica. Czasami sie śmialiśmy ze zostawi mi w pojemniczku i mam sobie sama zaaplikowac

no i po drodze ślub i w 2 cyklu po ślubie się udało.
Niedzielę spędziliśmy w Miedzyzrojach, bylo fajnie i tak inaczej niż zwykle - lepiej bo w trójkę. Oczywiscie nie obyło się bez przygód. Najpier nie moglismy napompować kola które albo bylo dziurawe albo ktoś spuscil powietrze (przyczyna nr 2), potem czarny kot w jednej z miejscowosci, potem mandat za prędkość ! a przed samym,miejscem docelowym zapalila się lampka oleju... Ehh ale to nas nie zniechecilo. Aha i mój zgubil Wikuli miska...
Lecę spać bo ledwo na oczy patrzę po zaj....tej nocce

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
po pierwsze Bartusiu, wszystkiego naj.
Marta, tak jak Malutka napisała podawaj Bartusiowi orsalit z herbatką, najelpiej będzie jeśli ugotujesz mu kompot z jabłek i będziesz mieszać z orsalitem. Do tego, jeśli Bartuś tak sporo wymiotuje zaprzestaj podawania mu mleka przez jakiś czas...kup marchwiankę w aptece i podawaj mu po łyżeczce, nie będzie zachwycony, ale to mu naprawdę pomoże.
chciałam jeszcze tyle napisać, ale Artuś się obudził, muszę zmykać.
Srenka, kochana ogormne gratulacje, masz cudo pod serduszkiem

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

W nocy 2 raży sue budził glodny raż nu dalan slabe mleczko a raz piciu

zachowuje sue i wygląda na Zdrowego

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Moja czuję się tak pewnie że puszcza się od wszystkiego przy czym wstanie. Jestem w szoku że jest tak odważna.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do stópek bo był temat to moja od początku stawia całe stópki.
- patka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1
to czuje się przy Was bardzo grzeczną dziewczynką

Ja się bałam strasznie wpadki,że mimo zabezpieczenia wpadniemy także długo długo zwlekałam z pierwszym razem

Dopiero z moim obecnym chłopakiem zadziałaliśmy miałam wtedy rocznikowo uwaga ,już 21 lat

Ale On miał jednak coś w sobie,że zaufałam mu tak naprawdę i się stało

Jesteśmy dalej razem będziemy mieli córeczkę. Widocznie tylko do Niego tylko coś czułam a cała reszta wcześniejszych to byli tylko tacy o zwykli partnerzy...
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sophie wszystkiego dobrego dużo miłości od męża, Zosia by ładnie Ci rosła i żeby w nie długiej przyszłości fasolka w Tobie rosła, aha i jeszcze żebyś jak najdłużej z nami tu wytrzymała

Męża wczoraj nie było cały dzień wrócił dopiero koło 21 z bratem i szwagierką czyli jego chrzestną małego więc chcieliśmy sprawdzić reakcję małego pierwszy wszedł szwagier nic nie mówił, żeby mały po głosie go nie poznał wyciągnął do niego ręce a ten otworzył usta zrobił wielkie oczy i się patrzy na niego ale mieliśmy ubaw po chwili wszedł mąż i zrobił to samo a ten zobaczył ich obok siebie i raz na jedno raz na drugiego patrzy ubaw mieliśmy niezły. Myślałam, że jak zobaczy tatusia znaczy wujka to się pomyli a on nie.

Srenka widzę, że się ode mnie zaraziłaś zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Karolka ja mleko krowie jak miałam to rozcieńczałam z wodą tak na oko wlewałam bo ja dużo rzeczy robię na oko heh piekę też na oko. Ale ja miałam prawdziwe mleko od krowy nie z kartonu. Jak widać to na moje oko jak wlewałam wodę nic się nie stało a był mniejszy miał może z 5 miesięcy wtedy.