BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 tygodni temu #862124 przez cordis
Marta dobrze ze z Bartolkiem juz ok,dzisiaj robicie sobie dzien mamy z dzieckiem:).Malutka dobrze ze tylko tak się skonczylo,Wikula maly rambo rośnie!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #862134 przez Marta1985
Gabi :*

Sophie .... wszystkiego najlepszego kochana :) samych szczęśliwych chwil w roli "podwójnej" mamy i żonki :) i żeby spełniły się twoje marzenia :) :*

Ja jak Cordis mówiła mam dziś dzień Matki z Dzieckiem ;)

11 lata 3 tygodni temu #862136 przez Marta1985
Oczywiście żonki "pojedynczej" :woohoo:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #862144 przez Sophie25
Gabi słoneczko Ty sliczne 100 lat! :kiss: :kiss: :kiss:

Dziekuje Wam kochane jestescie az miło zuyczenia z rana dostac :kiss: :kiss: :lol:

My od 7 na nogach pranie zrobione i nawet sklep juz objechałam po swierzy chlebek :laugh: :)

Dzisi jade do miasta mam pare załatwień i zakupy sie pewnie jakies zrobi :laugh:

Ciekawi mnie czy maz cos wymyslił i mam nadzieje ze niespodzianka bedzie :laugh:

Marta dobrze ze z Bartusiem juz dobrze :)

prosze mnie tu zdj zasypac taki prezent mi zrobic w urodziny hah :lol: :lol: :lol: :kiss:

Ja zapodaje niunke ma : :laugh:
nie ma to jak papier toaletowy :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu #862162 przez malutkamilka
Witaj Patka. ja pewnie bym też długo zwlekała z tym pierwszym razem gdybym nei spotkala mojego A. tez na mnie tak zadzialalm mial w sobie cos cos co krzyczalo ze moge mu zaufac- taki dojrzaly emocjonalnie jak na swoje wtedy 20 lat.

No w nocy buszowala a jak zasnela po 5 tak wstala o 8. teraz struga kupola i zneca sie nad sowim laptopem.

Gabuniu 100000 latek w szczesciu zdrowiu i dostatku :D

Sophie to Ty masz dziś urodzinki? Wieć kochana duzo szczescia i zdrowka i w koncu duzego usmiechu z wyczekiwanych dwoch kreseczek :*

A teraz tak dla poprawy humoru. Podczytane u Majoweczek od Vika (sorki ze tak dodalam ale nie wiem jak sie cytuje ;D ):

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #862183 przez KaRoLkA
Dzien dobry :)

Gabunia Dziękuję Ciociom za pamięć i życzenia :kiss:

Sophie kochana duzo zdrowka przede wszystkim , miłości, kochającego męża , zadowolenia z córci i oczywiscie wyczekiwanych dwóch malinowych kreseczek :kiss:

Malutka ale glupoty ktoś nawypisywal hehe skoro tak mozna sie zaplodnic to nie pierzmy razem bielizny :lol:
ale mieliscie przygodę z Wiki , biedna ale ważne że nic poważnego sie nie stało :)

Patka ja też czekałam na tego właściwego i sie doczekałam jest moim mężem juz prawie dwa lata :)

Marta dobrze że z Bartusiem wszystko w porządku :) masz racje spedzaj dzień z synusiem :)

Cordis ale Bartus to ranny ptaszek :) ja chetnie się z Toba kawki napije ;)

U nas nocka jako tako bylnjeden kryzus co płakała ale po przytuleniu usunęła i obudzila sie dopiero o 5 na mleko a pobudke Nam zrobila o 7.30 :)

Sophie Zosia świetna a patrz tu moj ostatnio też wymyślił Gabi zabawę :lol:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

pogoda dość ładna się zapowiada ;)

Milego dnia :)

11 lata 3 tygodni temu #862249 przez szósteczka
Witam sie i ja Sophie sto lat i tego wszystkiego co reszta a zwłaszcza tych kreseczek.
Dowcipy forumowe extra.
Zdjecia prześliczne z papierem nie ma to jak papier w przeciwieństwie do tej reklamy kojarzycie to z tabletem Emma...strasznie mu sie podoba :-)
Bartus super ze szybko do siebie dochodzi.
Wiki miała straszna przygodę a tak naprawdę to najwięcej sie rodzice naprzeżywali jak to zwykle bywa te bąble stracha nam narobią a potem sie z nas śmieją.
Patka fajne ze nas czytasz i sie podoba ale widzę ze wiekszosc o tak czekała na tego jedynego mężczyznę obecnego oby takich facetow bylo jak najwięcej i każda z nas miała go do końca życia. Ale tak poczytałam nas i w sumie wychodzi ze wcale ten pierwszy raz nie jest tak wczesnie jak to trąbią wszędzie ze nastolatki niedojrzale juz współżyją a to gucio prawda zawsze jest to przemyślane z pewnym facetem i juz w zasadzie pełnoletnie a takie wczesne nastoletnie przygody to raczej wyjątki wbrew temu co nam w tv wmawiają ze juz około 15 roku życia. Wiec jesteśmy mimo wszystko porządne. :-) Ciesze sie z tego bardzo bo moja nastolatka ma juz 13 lat i do tej niby 15 inicjacji brakuje juz mało, ale mam nadzieje ze dobrze ja uczymy i sie nie będzie śpieszyć i robić ze mnie szybko babci :-)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #862294 przez srenka_918
Witam Was z Białych Niepoczołowic ;) Ja się budzę o 6 rano a za oknem kos tak ślicznie śpiewał, że już zasnąć nie mogłam i tak słucham a po 5 min ten nagle ucichł, wyglądam za okno co się stało a tu zaczął śnieg sypać! Takie płaty że do 7 tylko biel widać!... Teraz już znowu ptaszki zaczęły świergotać, ale się zdziwiły ;) "W końcu biało, jak na Wiosnę przystało" ;)

Gabi 100 lat ;)

Sophie Spełnienia wszystkich marzeń (o torebce Hani też ;) ) Dużo zdrówka i pogody ducha i szczęścia i w ogóle wszystkiego najlepszego :*

Szósteczka, Twoja córeczka poczeka z dziećmi tak do 19 roku, jak Ty planujesz następnego bąbelka ;) Będą miały się z kim bawić ;) ;) ;)

Malutka fajne głupotki tam znalazłaś ;) Ludzie to mają pomysły ;)
A Wikusia to Was nieźle wystraszyła, ale dzieciaczki już tak mają, że "zabijają" swoich rodziców do śmierci ;)

Marta dobrze, że z Twoim maluszkiem już lepiej ;* Ale dziś jeszcze mu dietę zrób, tak dla pewności

Zdjęcia taśmowe piękne ;) najlepsza zabawka ;)

Moje dziecię odsypia noc... Ja chyba też muszę... Zasnął na dobre dopiero o 2... Do tego czasu ciągle się wiercił i popłakiwał i spałam na siedząco przy łóżeczku i go głaskałam... A potem jak już zasnął porządnie to spał do 7.30 ;) I się nie budził, tylko ja kilka razy jeszcze do niego wstałam i przykrywałam... Czasem tak mam dość tego przykrywania, że bym mu śpiworek kupiła (bo przywiązanie kołderki nic nie daje) Ale nie wiem czy się opłaca, niedługo noce będą ciepłe, to będzie mógł spać odkryty ;)

A tu prezent dla Sophie ;) Mój śpioszek dzisiejszy ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu #862410 przez patka89
szósteczka ; Bo wydaje mi się,że tv trochę wyolbrzymia problem nastolatek :)
Chodź powiem Ci,że o tej gwiezdzie to pierwszy raz nie słyszałam w tv tylko od mojego instruktora jazdy,pytał Mnie czy u Mnie w szkole w gimnazjum też takie cuda się działy jak mu kursantka opowiadała,aż wtedy byłam w szoku.Później za jakiś czas słyszałam o tym w tv.
Wydaje mi się,że dziewczyny mimo wszystko dalej się szanują a tych, które hmm uprawiają seks tylko dla przygody lub zabawy jest nie wiele. Myślę,że Twoja córcia nie pójdzie w ślady tej garstki i tego Ci życzę :):)

Tak na marginesie wydaje mi się,że z tymi sprawami nie ma co się śpieszyć tak mnie wychowano i mam nadzieje,ze moja córka też tak będzie uważać za parenaście lat :)

11 lata 3 tygodni temu #862440 przez cordis
nooo coś mi forum nie stykało :/

Bartek odsypia noc już 3 godziny śpi :ohmy: idzie na rekord :)

a ja zapomniałam:)

Gabrysiu :kiss: łobuzuj jak najwięcej :)

Sophie zdrówka, spełnienia marzeń dużo cierpliwości przy wychowaniu małego obywatela a jeszcze więcej do T.;)

dajcie patent na obcinanie pazurków, normalnie nie da się tak się wierci, wnerwia i ucieka że zaraz będzie mieć dłuższe niż ja :dry: , przed myciem nie, po myciu nie, w trakcie zabawy nie, na śpiocha nie.

z jeden strony bloku mam czarne chmury a z drugiej słońce :)

11 lata 3 tygodni temu #862446 przez patka89
Oj no to serio nie fajnie, moja kuzynka jak obcina swojej córci pazurki
to zawsze Ją zabawia i działa to na nią, ale wiadomo każde dziecko jest inne :)
za to jej mała bardzo nie lubi myć ząbków,wtedy to jest tragedia krótko mówiąc.!

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #862459 przez KaRoLkA
Cordis ja swoja sadzam na kolanach u siebie tak zeby mi sie nie wiercila i obcinam malymi obcinaczkami(sekatorek) a nie nożyczkami i patrzy bo ciekawa :) takze problemow z tym nie mamy :) gorzej z czyszczeniem noska :/

11 lata 3 tygodni temu #862476 przez cordis
Karolka przetestuje ;-). u nas z noskiem nie ma problemu sam nadstawia się ale musiałam mu kropelki zmienić i od tego czasu jest git:)

patka mój ochoczo nadstawia dumny swoje dwa ząbki do mycia ciekawy jest :)

11 lata 3 tygodni temu #862480 przez malutkamilka
Cordis u nas tak samo jak u Karolki. Lubi ten trzask przy obcinaniu i bardzo go ciekawa. A jak masz problem to na spiocha jak spi. takze lec i wykorzystaj ze spi

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #862485 przez aleksiaa88
Ja puszczam bajki biorę na kolana i po jednym palcu, czasem i zabiera to się zabawiam a czasem siedzi na dupsku.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka