- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

dostalam opierdziel od Leny Stachowskiej, ze nie ma mnie na forum

violcia milej pracy zycze, obys nie zniknela calkiem

karolka tez nie wiem co ci doradzic, trzymaj sie kochana i sprobuj jakos odpoczac przy pierwszej okazji.
szosteczka eliza moja tez tylko po swojemu, codziennie inny dzwiek jej do lebka ckoczy i gada caly dzien to samo.
u nas pogoda dzis spoko plus 21, ale wiatr straszny, wiec upalow jak u was nie ma. moze do was doleci moj chlodek niedlugo

eliza padla juz drugi raz, bo z pierwszerj drzemki jak zawsze obudzil ja telefojn stacjonarny, jak mnie to irytuje, chyba bede go pod poduszki chowac, bo tak wyje.
u nas w koncu plan na chrzciny jest juz 100 %. bedzie 29 czyli w niedziele rano, na wies swietowac nie pojedziemy, a idziemy do knajpy na obiad, drinka itd. akurat mamy pod domem, tak sa chustaweczki dla dzieci, a jak cos do domu bliziutenko.
moj wyszedl w koncu do pracy z chorobowego, wiec pare dni sie nie odzywa, bo ma porabane godziny pracy. nie wiem czy sie czegos dowiedzial w sprawie kiedy wyplata i kiedy przyjedzie. i tak caly plan z siedzeniem dwa tygodnie na wsi poszedl w du.. bo akurat wtedy bede miec egzaminy na prawko. ale to juz malo istotne, wazne by przyjechal i zebysmy w koncu ochrzcili elize.
aha, bylysmy z eliza juz raz na wsi na dobe. troche marudzila, bo kompletnie chciala raczkowac po trawie, bo draznila ja, tylko na kocyku, ale ogolnie nie bylo zle

milego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Niby jedna strona a tyle pisania

Agusia to smutne bo tyle czekałas azaż malz będzie miał w końcu wolne a teraz okazuje się że nic z tego nie masz

Malutka zazdroszczę tego domu! super juznie mogę się doczekać kiedy będę mieć swój własny i tez jestem tradycjonalistka :)Wiki śliczna !!
SSzosteczka oby ten specyficzny lek ci pomógł, udanej imprezki!
Violcia nie.zazdroszczę tego upału i pracy w taki gorąc! gratulacje za zęba

Karolka kurde nie wiem co to może być ze Gabi tak reaguje na noc... Może jej za ciepło albo może pić się chce sama już nie wiem bo zęby to chyba nie aż tak co? może otwórz okno na noc albo może miejsce jej nie pasuje albo materac albo już nie wiem sama

Haniu uwielbiam miętowy kolor! fajne łupy od bratowej siostry!
Ja na paznokciach chyba zrobię Francuza mlecznego bo w sumie pasuje do każdego stroju i kojarzy mi się z czystością nie wiem dlaczego

Cordis rodzinka fajna hehe i zapraszam również wpadajcie!
Byłam u fryzjera zrobiłam lekkie pasma rudego i mój ukochany jasny blond od razu inaczej wyglądam! później na rynku się umówiliśmy z M żeby odebrać zamówione wędliny i rzeczy na grilla. byłam tez juz na zakupach zostały jeszcze napoje i piwa mało alkoholowe ale to w selgrosie juz kupimy.. Alan śpi a ja idę trochę poleżeć

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

kakaszka no to świetnie że chrzcinki będą już niebawem

Gochens odpoczywaj

Lena jeszcze śpi ale jak się obudzi to idziemy na ogród bo już mamy cień a w cieniu przyjemnie i lekki wiaterek

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
młody już śpi, nie spał popołudniu to o 17 mycie i o 18 w trakcie jedzenia głowa mu opadła...
Hania skąd Ty słonce masz?! u mnie pada aż normalnie chłodno się zrobiło

Gochenes ja też lubię francuza

Hania to Lenka obdarowana na zimę jest, trochę grosza w kieszeni zostanie tzn euroka

muszę później młodemu na śpiocha mleko dać ciekawe czy pociągnie.
aha Gochenes u mnie Bartek też jak u Karolki świruje w nocy ani mu za gorąco ani za ciepło, najedzony, pije, materac pościel wymieniam i wietrzę co kilka dni, łóżeczko w każdym miejscu już stało i nic- człowiek zagadka sen.
a jeszcze jedno

przepis na sprawdzoną paprykę faszerowaną macie?

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Aleksia nie szalej tak z tym ruchem

Kakaszka fajnie ze wszystko juz ustalone i spedzicie troche czasu razem

Gochens ja bardzo lubie miec french bo tak elegancko zadbane wtedy paznokcie wygladaja

Apropo to na fotki z urodzin Zosi jeszcze sie nie doczelałysmy

Cordis przespanej nocy Wam zycze

Gdzie jest Marta ??? Bo chyba dzisiaj nie pisała
Haniu fajnie że tyle dostała Lenka ciuszków , bedzie mama stroic do żłobka

Ja dzisiaj dałam malej na noc mleko 3 bo akurat 2 sie skonczyla

pranie jedno sie konczy zaraz wstawiam drugie i moge sie położyć , boli mnie coś stopa i kostka :/
u nas grzmi takze w nocy burza na bank bedzie ale to dobrze bo gorac taki ze szok

Dobrej nocy

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Zrobiłam juz jedną sałatkę gyros do drugiej studzi się kurak..
Mój ogląda mecz ja zaraz też.
Cordis ja robie paprykę faszerowana tak :
Mięso mielone z indyka smaze z cebula, czosnkiem, pieczarkami jak się dobrze zrobią dodaje cukinię, zioła prowansalskie, tymianek ostrą i słodką paprykę jak się zrobi to dodaje pomidory w puszce i ketchup pudluszki pikantny( on ma fajny smak) a jak nie to trochę przecieru. na koniec trochę sera żółtego ale nie musi być jeśli ma być "chudsze "pieprz i sól do smaku

Papryke ttnę wzdłuż i nakładam farsz i do pieca

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Karolka to miłych snów w takim razie

Gochens świetny przepis na papryke faszerowaną

fajnie, że dzień udany

noooo a mi mówiłyście, że taką dużą robię a ja miałam 2w1

Gochensie my też oglądamy meczyk

cordis tak to już jest jak się trafia fani meczów

Lena śpi od 20.40

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Matko 26 osob to ja na chrzcinach mialam 17 osob i wydawalo mi sie duzo i duzo jedzenia i roboty. Na rozek bedzie mniej i sami swoi czyli najblizsza rodzina

Wiem co czujecie wstajac do maluchow jak placza... az za dobrze... moja spi od tak jak Lenka i na razie bez pobudki. Wczoraj tez po 20 zasnela, o 23 jakos cos stekala poszlam ja ulozyc i przykryc i następna pobudka dopiero o 6 przez stekanie, ale dalam mleko bo sie dziecinka nie mogla ulozyc i spala do po 8.
Ja tez Wiki serwuje juz 3, bo mialam znizki na mleko te co pije i wzielam dwie 2 i jedna 3 i cos mi się dwójki za szybko skończyły więc otworzyłam nr 3. Jak dla mnie za słodkie ale na młodej nie zrobiło to zadnej różnicy.
Aleksia ja tez lubie z rana- takie podwyzszanie adrenalinki i miły power na początek dnia

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Jakby co to ja jestem ta mundialowa wiec śledzę na bierzaco wszystkie meczyska tez dlatego mnie ni ma.
Foty beda jutro z urodzin bo jestem u mamy to odpale stacjonarny i zrzuce bo B. ciagle z lapkiem do robala łazi.
Kupilam kojec za 50 zl jak nowy podobno tylko dwa razy dzidzia spala w nim. Czysciutki i bez zadnych uszczerbkow. Na dzialke zabiore bo nie umiem z nia spac. A pozniej malenstwo przejmie łóżeczko zoski bo da sie podniesc materac a zoni bede na noc rozkladac kojec bo za dnia nie bedzie miejsca zeby jeszcze kojec stal w tym naszym malym m.
Wszystko czytalam ale juz padam na pysk.
Malutka na 12 mc wymiary 78cm, 7,900 kg.
Gochens udanej imprezy.
Wogole dziewczyny zazdroszcze ciepla u nas taka pizgawica sie zrobila ze szok.
Chwale sie kojcem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Normalnie zajebiaszczy ten kojec i na prawde widac że w super stanie...jak za 50zł to jak za darmo !!!

kibicowałam Holandii (bo gra tam mój kochany Robben

lecim spać
dobranoc
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
A nie czasem 8,900 kg?
No wlaśnie, brak innych wymiarów więc chociaż podajcie na 12 m-c!!!
Laski, dawać dawać to zamknę tabelkę

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ło matko ten rower mi dał popalić w nocy tak mi uda napier... w życiu jeszcze takiego bólu nie czułam jak wstałam i jak mi ciśnienie walnęło w nogi to myślałam, że mi uda rozerwie dziwne uczucie. Ból łydek przy tym to pestka. W nocy zbudziłam chłopa bo nie dałam rady wstać drugi raz.
Hehehe zaczął się krwawy weekend chyba wczoraj moja podświadomość wykorzystała ostatni moment.
Robię dziś placka czarne mambo (gotowane) placek naprawdę się inaczej nazywa ty go go ochrzciłam po swojemu.
Może słyszałyście, że masę się gotuje jak wystygnie to mąka potem białka delikatnie wymieszać i piec. Placek w 30 minut nie licząc stygnięcia ale to się samo robi.
Taka zimna piździżawica dziś, że nie ma po co wychodzić jak na jesień.
Nic tu wczoraj stron się nie naprudukowało.
Zośka dawaj zdjęcia
Wczoraj się dowiedziałam, że bobo ma imieniny 17-tego akurat to wypadać będzie tydzień po urodzinach i na dodatek w ten sam dzień tygodnia. Ja mam też urodziny i imieniny w ten sam dzień zawsze tygodnia tylko miesiąc różnicy. Jako takich zbieżności cyfrowych nie mamy. Chociaż ja się urodziłam 8 stycznia czyli w urodziny mojej babci to miała prezent na urodziny bo mieszkała z nami. I tak myślałam, że może bobo też zrobi prezent swojej bo urodził się 10-tego a jak by się urodził 4.06 też by fajnie było ale cóż 6 dni musiał poczekać.
Malutka czekaj z tabelką wstawię później wymiary to machniesz 2 na raz.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Nocka ciut lepsza ale do 23 4 pobudki pozniej tez gdzies tyle bo nanjedno oko wstawalam
Jemy paroweczke i zabieramy sie za sprzatanie

Ikunia super ten kojec i za extra cene

Gochens udanej imprezki

Kurde mamy pierwsza sliwe na policzku:/ bo dziecie na zabawkach sie przewraca :/
z zależności to u Nas nidma jako takich , jedynie ja i 2 siostry urodzilysmy sie 23 tylko miesiace inne kolejna siostra 20 a Gabi miala sie urodzic 21 mielismy nadzieje ze na dzien taty prezent mu zrobi ale spoznila sie o 2 dni

Milego dnia kochane