- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

My wczoraj wieczorkiem byliśmy na spacerku z pieskiem i Zośka się wyrżnęła na asfalcie czoło i nos zdarte na szczęście lekko ale szczęście w nieszczęściu bo o 2 centymetry od krawężnika jakby tak przywaliła o kant to nawet nie chce myśleć co by było. eh....
A dziś nie chciała mi zasnąć mimo iz wczesniej wstała wiec poszłysmy do FRYZJERA:) Wygląda jak duża dziewczynka:P hihi a później spacerkiem po malinki na straganik. Przepyszne szkoda tylko ze TAAAAkie drogie

rysa jak Fifi?
Aga rzeczywiście Emilka wyrosła nam przez te dwa lata:) Śliczna dziewczynka hihi i uwielbiam strupy na kolanach:) Jeszcze kilka spacerków i Zośka też będzie miała.

Gochens dawaj foty:) A o której masz wizytke? Masz usg?
Marta a ja jakoś mam na odwrót ostatnio z tym sexowaniem. Może dlatego ze mało czasu ostatnio spędzamy razem.
Kakaszka trzymam kciuki za przyjazd faceta.
Sophie dawaj ten sen ty jeszcze tak ładnie piszesz to weźno to ubierz ładnie w słowa moze mi się zachce

A moja nie śpi z dupką na wierzchu ona na chrystusa jak ja to mówie ręce do boku i ju, albo na boczku przytula sie do miśka i tak śpi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

No jest lepiej.wyniki się polepszyly. Z nerkami wszystko dobrze. Teraz dostał kolejna kroplowke. Jak jutro wyniki będą dobre to nas wypisza.Filip tez ma ogólnie lepszy humor.nadal nie robi za bardzo siku.bardzo mało pije ale trudno mi go zmusić skoro nigdy dużo nie pil
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
A tu jeszcze lobuz:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

o 9.30 byłyśmy na szczepieniu. Lene zaszczepiono Priorixem (bo tylko taka miał lekarz) za miesiąc idziemy znowu.
Lenka dzielna, zrobiłą tylko minkę w podkówkę i łezki się pokazały ale nie płakała...a zaraz po tym już się śmiała

Agusia trzymaj się i nie dawaj mężowi !!!

A Emilka cudna

Marta haha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rysa no i super

kakaszka trzymam kciuki za przyjazd Twojego

aa i mam dwie pieczątki haha

A polka w sklepie zdziwiona ze takie bzdury wymyslają i ganiają człowieka...mówi ze UP jest od szukania pracy a nie. No i święta racja.
Ikunia Lena dziś też miała wypadek przy pracy

Fajnie że ten gips będzie miał brat ściągnięty

Gochens zdjęcia roczniakowego Alka poprosim...i Ciebie

Lena od 12.30 śpi...my juz po obiedzie....czekam na mojego aż wróci z pracy i pojedziemy do Reala chyba

miłego dnia
edit:
ale Zosia ekstra kieruje tym helikopterem

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Tak w ogóle to dziendoberek. Ja znów do niczego kamien mi schodzi w kanale moczowym i czuje jakby mnie ktoś tam cały czas kuł ostrym kamieniem i jeszcze przyciśniętym w dół ciągnął i rysował. Upierdliwy ból najchetniej to bym rozkrakiem na kiblu caly czas siedziała i co chwila posikiwała a na dodatek ta @ . Jestem ble a tu trzeba na gosci sie szykować.
Agusia szkoda ze cos sie u was psuje ale moze walcz dalej wiem ze czasem to jak walka z wiatrakami ale czasem warto. Trzymam kciuki. Emi sliczna wyświetliła mi sie.
Ikunia wspolczuje mamie i bratu za postoje u lekarza. Dobrze ze Zosia nie rąbnęła w ten krawężnik i sie nic poważniejszego nie stało ucałuj małą rozbójnice.
pozdrawiam.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a co do spania to Lenka zasypia koło 20.30 ...ale od kilku nocy ( a mianowicie odkąd tu wróciliśmy) to przez sen marudzi i się złości bo kręcąc się zawadza o szczebelki i to ją irytuje ze ma mało miejsca i musze wstawac i ją układac normalnie i wtedy śpi dalej...małpicha się przyswyczaiła do spania ze mną w łóżku normalnym chyba a tam nic jej nie zawadzało

Marta jak ma to być bardziej uniwersalny pokój to motywy z bajek

A dlaczego przeczuwasz chłopca?

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wczoraj jeszcze czytałam artykuł o różnicy wiekowej miedzy rodzeństwem - im mniejsza tym lepsza

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nawet się nie martwię juz tym rotawirus em bo wiem ze wszystko będzie dobrze tylko to nie sikanie, ale mam nadzieje ze wszystko wróci do normy.
Teraz mu podają potaz aż 10 godz.Biedny nawet za bardzo ruszyć się nie może bo zaraz wszystko pika
No i szczęście w nieszczęściu ze to jednak tutaj jesteśmy w szpitslu (w Lubaniu) bo podobno warunki w Bielsku są tragiczne.
A tu mamy własny pokój, dostęp do kuchni, mogę wziąść prysznic.A w Bielsku dziecko na dziecku i o kuchni czy prysznicu można pomarzyć.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Marta smerfy naklej a jak będzie dziewczynka do smerfetkę doczepisz i git
My po zakupach kupiliśmy drewnianego kota 60 cm i jeszcze szmacianą lalę też 60 cm ma kuzynce od strony G a raczej córce ich ceny powalające kot 68 zł a lala 48 eh niby teraz szmaciane są w modzie a mi się nie podoba
Co do różnicy między dziećmi a raczej co do drugiego to mam z mężem jedno zdanie i dobrze później napiszę.
Rysa już lepiej więc niema co się martwić bliżej do wyjścia. Dobrze,że w szpitalu są łóżeczka ze szczebelkami heha ja durna myślałam, że nie ma
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-