BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892560 przez Ikunia1910
Gochens ślicznie roczek swietowaliscie i Alus jaki cudny;) no a na szwagra to ślina leci nie ma co :p

Fifi tez sie wzruszyłam jak na Ciebie patrzę, kuruj sie facet i wracaj z rodzicami do domku :*

Ogladam brazylie :p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #892561 przez KaRoLkA
Jestem ale padam na twarz wiec nadrabiac bede dopiero w czwartek bo mam wolne bo święto a tak to pierwszy dzień za mną i super brakowało mi tego zamieszania salonowego :) Gabi z tata dala rade tylko tsk jsk pisalam wczoraj nie chce mu jesc wiec poil ja mlekiem a zupka i deser nie tkniety :/

Violcia spracowana a dobrze pamiętała zreszta pisalam wczoraj zebyscie kciuki trzymaly i chyba żadna nie trzymała :(

Lece spać takze do czwartku :*

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892562 przez Hania84
Karolka to może nie doczytałam :( przepraszam :( ale fajnie, że poszło super :) a ja bym dała sobie głowe obciąć że pisałaś że masz od czwartku...
a szefowa zadowolona? :)
a Gabi może się nauczy od taty jeść :) czasu trzeba :) ale ogólnie dziwne że nie chce od drugiego rodzica. mały uparciuch ;) ale nauczy się :)

spokojnych snów
dobranoc

10 lata 6 miesiąc temu #892565 przez Sophie25
WItam i ja !

Gochens swietna imprezka widać ze super sie bawiliscie ! A ten chrzestny jakie ciachoooo ale przystojniak :D :D :silly: :blush: :blush: Dziewczyny macie racje Żebrowski jak nic albo ładniejszy haha

Ikunia moze lepiej nie bo bym jakis erotyk napisała :lol: :P
Zosia śliczna faktycznie wysoka na zdj ! :) Ślicznotka :)
LEnka super zdj jak ładnie za raczke idzie :)
Violcia odpocznij kobito :*
KAROlka ja kciuki cały czas 3mam za CB :D :*
MArta zycze owocnych staran w dziewczynkę :)
JA sie juz nie nastawiam jak ma byc to bedzie nie moge takie parcia robić bo nic dobrego z tego nie wyjdzie tylko stres narazie uzupełniam sie hormonami do poł roku progesteron biore :)
Fifi biedny az mi sie smutno zrobiło strasznie ale bd dobrze rysa <sciskam> :* :*
szosteczka Ty tez sie 3maj z tymi kamieniami holernymi ;/
IKa moja dzis uderzyła strasznie o róg masakra z tymi rogami ;/ Ale ma guza znów :(

A moja juz komary pogryzły ;/
na te holerne kleszcze to az dreszcze ze strachu mam kuzyn mojego zachorował na boleriozę po kleszczu pracował przy drzewie w szkólce ale to wszedzie te dziady sa ;/
Ale jak sie nie wbił tak to MArta nic nie bedzie jak nie jest zaczerwienione :*

JA dzis byłam u kolezanki i mam maega wkurw!!!!!!!!!!!!!! Zapraszała mnie i zapraszała zajeżdzam do niej a ona dziecko ma zaropiałe oko niewiem od czego i ropa sie lała jej Wiktorce z oka a pozniej goraczka 39 stopni i wymioty to ja jej mowie czemu nie mowiłas ze dziecko chore a ta ze teraz ja złapało noz kurw jak moja coś złapie jakbym wiedziała nie pojechałaabym :( Ona jest teraz w 5 miesiacu ciazy 2 core bd miała i tez po endometriozie zagrozona miała i tak jakos od vczasu do czasu jezdze bo koło rzeszowa mieszka tak sie cieszyła ze moja pobawi sie z jej a my sobie pogadamy no ale kurde mogła powiedziec co za bezmyslnosc troche jak moja coś złapie !!!!!!!!!! ;? musze jej napisac jak Wiktorka bo mowiła coś ze na pogotowie pojedzie ;/

10 lata 6 miesiąc temu #892572 przez malutkamilka
Ojej, calkiem inna Zosia, ale chyba zadowolona bo i śpiocha z radosna minka.
A jak się zachowywała u fryzjera?
Mamy takie same adasie tylko różowe bo inne kolory w większych rozmiarach były...

10 lata 6 miesiąc temu #892575 przez violcia00
karolka tak wlasnie wydawalo mi sie mimo zapracowania ze to dzis ten staz,nie zawsze doczytam przez prace to nie bylam pewna :blink: i wlasnie myslalam jak Ci na tym stazu,fajnie zes zadowolona i ze tata dal rade ;)

sophie odpoczne na urlopie,czyli za 2 miesiace :( ...a ta kolezanka nie odpowiedzialna ze nie powiedziala ze ma dziecko chore,chyba ze tak nagle ja zlapalo,ale raczej zdazylaby Cie uprzedzic jakby chciala,oby sie Zofia nie rozchorowala tez.

10 lata 6 miesiąc temu #892602 przez malutkamilka
Aleksia tak mi się przypomniało, że dziecko w pierwszym roku powinno potroić masę urodzeniową. Więc jakby nie patrzeć to Albercikowi się udało więc się nie martw. Jest drobny i niski narazie.

Moja powinna ważyć coś kolo 9600g a waży niecałe 9 kg i się nie przejmuję jak kiedyś bo się dobrze rozwija i nie choruje.

A swoją drogą to ciekawe czy do nas przyjedzie położna zobaczyć co u Wiki.
Idę dziś do przychodni zapytać się kiedy na szczepienie bo nie wiem czy mam sama iść czy będą wzywać.

10 lata 6 miesiąc temu #892614 przez Ikunia1910
Dziendobry.

Violcia to znow odliczanie do wolnosci mozna zaczac ;)

Sophie no nie ladnie kolezanka postapila, bardzo nieodpowiedzialnie:/

Malutka ja wzielam te tylko dlatego ze nie byly wlasnie rozowe w calym ceceku albo biale, albo jakies heloł koty, myszy ja to nie lubuje sie w takich no i obowiazkowo wszystko rozowe... A jest tyle kolorow:/

zoska u fryca siedziala mi na kolanach i podziwiala sie dumnie w lustrze, jato pekalam ze smiechu:p troche tylko maszynki sie bala wiec wszystko poszlo nozyczkami ;) ale obcielam jej te fruwajki i odrazu inne wlosy sie wydaja, sztywniejsze bez tych koncow. Juz jej nie rozczochram :p

A wogole to od 5 spala z nami bo boli ja gardlo i ma suchy kaszelek mnie tez cos pobolewa a i moja mama wczoraj narzekala wiec pewno znow cos z powietrza. Ladna pogoda dzis to robimy spacer do apteki po drosetux i musze na dzialke sie zaopatrzyc w smecte, czopki, cos przed owadami mosquit....cos tam od pierwszego roku zycia jest wiec wyprubujemy. I co by jeszcze sie przydalo na tej wsi....?

Milego dzionka

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 6 miesiąc temu #892655 przez aleksiaa88
Karolaka ja trzymałam tylko tak wczoraj czytam co piszą,że staż od czwartku trochę się dziwiłam bo przecież to święto i za pewne tam też ale myślę może to ja się mylę, że to we wtorek miało być więc się nie odzywałam bo zgupiałam.

10 lata 6 miesiąc temu #892656 przez Gochens
Dzien Dober :)

Zosia jaka łysolinka :kiss: Alka tez powinnam obciachać ale jeszcze chwile poczekam
Karolka ja trzymałam kochana kciukasy i trzymam cały czas żeby sie babce tak spodobało żeby od razu Cie zatrudniła :silly:
Sophie rzeczywiście koleżanka troszkę mało odpowiedzialna, przecież dzieciaki to łapią szybciorem :S
Lenka jak ładnie stoisz za rączkę a tu ciotki się tak martwiły o Ciebie a tu proszę bardzo :whistle: :whistle:
Szósteczka kurka a nie możesz iść prywatnie do jakiegoś innego lekarza żeby Ci może jakieś prześwietlenie zrobił albo coś i jeśli tych kamieni jest dużo to powinni je usunąć z tym woreczkiem to nie są żarty moja mama prawie nie zeszła :blink:
Violcia odpoczywaj a nie !!

Dziś idę na USG na 16;50 kurka już nie mogę się doczekać :P

10 lata 6 miesiąc temu #892659 przez kakaszka
dzien dobry :)

u nas noc bez pobudek, ale juz o 7 mala zaczela budzic mame spiewaniem :) ale jakos pol godzinki jeszcze wylezalam :)

karolka tez mocno trzymam kciuki oby sie udalo.

sophie tez bys sie wkurzyla i to strasznie, jednak zdrowie dziecka to jest najwazniejsze.

ikunia i zosiek kurowac sie, nie ma chorowania :P

a ja mam coraz gorszego dola. z glowy mi nie wychodzi, ze moj moze nie przyjechac i normalnie nie moge funkcjonowac. mam juz dosc tego...
jeszcze wczoraj wieczorem mama znowu przyczepila ( nie bede opowiadac, bo to ciagle to samo i temat rzeka), ale nie chce juz tu mieszkac, meczy mnie ta sytuacja.

a poza tym milego dnia :)

10 lata 6 miesiąc temu #892677 przez Hania84
witam

Byłyśmy na zakupach...słońce pięknie świeci...Lena bawi się z Czesławem :P

oj to wygląda na to że tylko ja pomyliłam staż Karolki :P Karolko wybacz :kiss: dziś podwójnie trzymam kciuki i od początku życzę Ci by babka Cię zostawiła na stałe :)

kakaszka optymizmu proszę troszkę wlać w swe życie ;) przyjedzie do Was zobaczysz :)

Gochens daj znac po ginku nam tu zaraz ładnie :) i jak będzie jakies foto to poprosim :)

miłego dnia

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892679 przez aleksiaa88
Mamuśki idziecie na procesje z panienkami ?

Zabieram się za mycie okien

10 lata 6 miesiąc temu #892700 przez Sophie25
hej :)

No strasznie mnie wkurzyła tym ;/

kakaszka dasz rade! :*
Najlepiej na swoim wiem coś o tym bo tesciowa mieszka na dole a My jeszcze nie na swoim ;/

Gochens 3mam kciuki i czekam na relacje :*

KARolka za Cb rownież mocno :* :*

Aleksia ja ide z mała zobaczymy jak to bedzie :D Bede ganiac pewnie za nią ...

Violcia moj mi pisał ze moja od rana 5 rzadkich kup zrobiła i jakas biegunka zaatakowała :(

Kurcze mam nadzieje ze to nie przez wczorajsza nieudaną wizyte i to jednorazowe :( BO siedze i sie martwie :(

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892706 przez Gochens
Kakaszka nie zazdroszcze sytuacji... a nie masz jakiś znajomych co by się spotykać z nimi żeby tak w domu nie siedziec?? Wiesz plus jest taki u rodziców że dużo Ci pomagają i nie tylko pewnie finansowo, szkoda że nie masz mozliwości wyjechać do niemiec :(

Aleksia chodzi Ci o procesje jutrzejsza?? My nie idziemy ja nie jestem za bardzo kościelna, chodzę wtedy kiedy czuje potrzebe

Sophie może to tylko zbieg okoliczności, oby trzymam kciuki a jak nie to bym zadzwoniła do tej koleżanki i jej podziekowała :S

A wlaśnie jakie macie plany na wolne dni? Pracusie macie wolny piatek? Ja mam wolny a tescie wyjechali dzis więc przenosimy sie do nich, Aluś jutro pojedzie z babcią na działkę a my jesli będzie ładnie to jedziemy nad wodę, specjalne pod ta okazję M kupił ponton hehe, oby tylko pogoda nie spłatała mu figla :silly: :lol:

Nudy w pracy a niestety muszę siedzieć :unsure:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka