BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 6 miesiąc temu #892412 przez Hania84
U nas się rozpadało...uciekłyśmy właśnie z ogrodu bo kawkę tam sobie piłyśmy a Lenka brykała na trawie :)

Oj jak słodko Fifi wygląda z tatą...bidulek mały :kiss: Rysa monitoruj to siusianie , niech dobrze mu sprawdzą pęcherz bo potem niedajboże jakies komplikacje. Najlepiej jakby zobaczyli przez USG czy opróżnia pęcherz do końca. Mój tato po operacji też nie mógł sie wysiusiać, mówił im o tym oni sprawe olali i za jakis czas zgłosił się już praktycznie na ostatnią chwile bo szło już zatrucie organizmu i był żółty. Pewnie tak u Fifiego nie będzie...ale rysuję sprawę byś wiedziała w razie czego ;) Słodko śpi sobie krasnal :) Dużo zdrówka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892421 przez Gochens

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zosieńka taka duża dziewczyna jesteś !? Mama Cie obchlastała? Pokaż no się dziecko
Fifuś całe szczęście że już Ci lepiej kruszynko.
Haniu fajnie ze sie udalo zebrac jakies podpisy
Marta celuj w dziewczynke ale fakt najwazniejsze zeby zdrowe bylo i racja z tym ze najlepiej dla rodzenstwa jak mala roznica wieku...

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892422 przez kakaszka
boze lzy mi polecialy jak fifiego pod kroplowka zobaczylam, nie moge patrzec na takie widoki. kochany zdrowiej szybciutku i sikaj mamusi :-*

zoska faktycznie wyglada na wysoka fest, modeleczka mala.

lenita tez sie zmienilas, laska jak nie ma co :-*

ja dzis dodalam zdjecia na fb, to tak porownuje, to moja mysz ma taki bembenek w porownaniu do waszych laseczek :D po tacie, piwny :D

dziewczyny nie piszcie mi tu o chcicy :P ja juz zapomnialam jak to sie robi :D dziwica znowu jestem :D

gochens mega zdjecia :D tak slicznie wygladasz, cud miod, alan maly przystojniak :-*

10 lata 6 miesiąc temu #892437 przez Hania84
Gochens zdjęcia ekstra...widac że imprezka również udana :) slicznie wyszłaś na 3 zdjęciu , normalnie cud miód :) macie ekstra fajny ogród i na ogrodzie dom? :ohmy: bo to na altane mi nie wygląda :lol: super :) a Aluś słodziaczek ekstra go mama wyszykowałaś :) aaa i zapomniałam pochwalić torcik ...bardzo fajny :)

kakaszka przestań, nie mogą być wszystkie dzieci równe...zobaczysz jak ostro zacznie Elizka biegać to patyczak będzie :) zresztą co Ty chcesz od Elizki cudaśnie wygląda :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892442 przez Marta1985
Gochens ... :) rewelka foto :) Alan [przystojniak jak i tatuś :) a mamusia .... piekna jesteś :)

Filipek ZDRÓWKA ... :* DOBRZE ŻE W TROJKĘ JESTEŚCIE :)

lenka TAKA GORĄCA ŚLICZNA :)

W ogóle to Bartuś miał dziś kleszcza ale się na szczęście nie wczepił tak tylko jedna łapką :( wyszedł bez problemu ... ale poki nie ma sladu to chyba nie musze do lekarza ??

ŁAPCIE UMORUSANEGO BARTOSZKA :)

Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #892451 przez Hania84
Gochensik tak oglądam te zdjęcia i normalnie chrzestny Alka to drugi Żebrowski :D :lol: normalnie kopia :D niezłe ciacho :P

10 lata 6 miesiąc temu #892507 przez Gochens
Dziękuję , kochane jesteście :blush:

Haniu to ogród rodziców i dom tez ;) mnie się taki marzy ale ile roboty przy takim ogrodzie :P a chrzestny to brat mojego M ;) ale nie są za bardzo do siebie podobni

Marta kurka dobrze ze się nie wbił ten kleszcz brr a Bartuś słodziak morusek

uciekam bo Alan ziemię je

10 lata 6 miesiąc temu #892518 przez Hania84
Bartoszku czym się tak umorusałeś ? :D
Marta a zdezynfekowałaś to po wyciągnięciu? jeśli nie ma czerwonego to myślę, że nie trzeba iść...ale sama nie wiem...ja z tych panikar trochę...a kleszczy to boje się jak ognia :S

Alanku smacznego hahahahaha :D :lol: dzieci są udane czasami :P

Lenka śpi od pół godziny już...a my mamy wieczór wolny :)

10 lata 6 miesiąc temu #892533 przez aleksiaa88
O ja cię zdjęcia z urodzin piękne i własnie zobaczyłam tego pana i co też o Żebrowskim pomyślałam.
Ogród piekny ehhhhhh mamuśka zgrabna laska. A Alanek troszku zmężniał.

Jak zobaczyłam Bartoliniego to poymślałam mamuśce szminkę buchnął :lol:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892543 przez violcia00
dobry wieczor.

w koncu chwila dla siebie...troche sie chlodniej zrobilo to i w pracy lepiej,dzisiaj nawet troche popadało :)

Wczoraj Oskarek miał szczepienie,okropnie plakal,tez dostał ta szczepionke co Lenka,nastepna w listopadzie
Malutka wymiary na 12 miesiecy 10800 kg i 80 cm

Teraz juz nyna ale caly dzien taki marudny i krzyczy bez powodu,a moze jakis powod ma ale nie wiem jaki...dzis zrobil 3 luzne kupki wiec nie wiem czy znow biegunka powrocila czy to tylko jednorazowo :blink:

Agusia przykro mi ze z mezem nie za dobrze,dajcie sobie troche czasu,moze krotka rozłaka by pomogla?u mnie sie sprawdzilo i na razie jest tak dobrze jak nigdy :P ,oby i Wam sie ulozylo,A Ty kiedy do przcy wracasz?Emilcia duza ,sliczna panna :) a Artus z wymiarow zeduzu chlopczyk juz ;)

Hania fajnie ze udalo sie zdobyc pieczatki,oby dalej tak dobrze szlo i zazdroszcze polskiego sklepu tutaj takowego nie ma :( ,Lernka sliczna,cała mamusia ;)

Szosteczka[/b bidulko duzo zdrowka zycze :kiss:

Kakaszka to Twoj zapierdziela strasznie,szkoda tylko ze tak malo płaca :ohmy:

Gochens impreza widac udana,zdj.sliczne i super z Ciebie mamuska,Ali przystojniacha,a chrzestny faktycznie do Zebrowskiego podobny :P

Rysa ciesze sie ze juz lepiej z Filipkiem,duzo zdrowka zycze oby chorobsko juz calkowicie odpuscilo :)

bartoszek smieszek kochany :kiss:
Marta powodzenia w "tworzeniu"dzidzi,trzymam kciuki za dziewczynke :P

Zosia duza ,sliczna dziewczynka i jaka wysoka ;)

Karolka jak staz?

Srenka odzywac sie prosze,jak sie czujesz?dawno Cie inie bylo. :dry:

Mnie znow jakies chorobsko dopadlo,gardło boli i kaszel mam,kuruje sie,mam nadzieje ze odpusci szybko.

Milego wieczorku i nocki :kiss:

Ps.sory za pogrubienie,zapomnialam ze nie wylaczylam,nie chce mi sie juz zmieniac,przynajmniej wyraznie widac :lol: :woohoo:

10 lata 6 miesiąc temu #892546 przez Hania84
aleksiaa też się zastanawiam czy to czasem nie od szminki :P haha

Violcia to macie troche odstępu między szczepionkami...my na kolejną idziemy już za miesiąc...ciekawe. Haha dobra jesteś z tym pogrubieniem...no fakt przynajmniej dobrze widac hihi :D
a Karolka chyba od czwartku ma staz co nie?
w DE czwartek wolny :P
Oski ładnie waży i już dłuuugi ;)
Oby to nie biegunki :S może to taka reakcja poszczepienna?

10 lata 6 miesiąc temu #892549 przez malutkamilka
Wróciłam....
Matko co to byl za dzień, już się kończy i chwała Bogu.

Młoda śpiocha a ja muszę jeszcze poskładać pranie i podlać kwiatuchy na balkonie i spadam spać bo padam.

Bidulek Fifi, ja to się też napatrzałam jak byłam z Wika i rękoma i nogami będę się zapierać by tam więcej nie wrócić.

Bartoszek podobny do tatusia ;)

A Alanek jak się zmienił na buźce, taki jakby bardziej dorosły. A ogród śliczny ja nie mogę się doczekać aż swój będę tworzyć ale wpierw wytworze domek ;)

reszte jutro napisze i pochwale się zakupkami, bo i butki i sukieneczkę Wiki kupiłam i sobie sukienkę itp.

Poprosze o sprawdzony przepis na zrobienie na obiadek kalarepki.

10 lata 6 miesiąc temu #892551 przez violcia00
Hania bo mysmy miesiac temu tez mieli szczepienie wiec pewnie dlatego nastepna tak pozno :dry:

karolka od czwartku staz zaczyna?a to cos mi sie musialo pomieszac,pewnie z przepracowania,wydawalo mi sie ze dzisiaj :P :P

10 lata 6 miesiąc temu #892555 przez Hania84
Violcia ahaaaa no to by się zgadzało :) my za miesiąc i potem pewnie koło grudnia :)
O ile dobrze pamiętam to Karolka pisała ze staż od czwartku ma i we czwartek bodajże jeszcze T. przyjeżdżają :)

ale tu pustki...hej, hej gdzie jesteście???????

10 lata 6 miesiąc temu #892557 przez violcia00
Pewnie haniu masz racje,przemeczona jestem i nie mysle co pisze,o tesciach pamietam ze maja byc we czwartek a ze stazem cos mi sie pokielbasilo,to ja sie pytam gdzie Karolka jestes dzisiaj ze Cie tu nie ma??!!

Ja lece spac ,pora odpoczac na dodatek glowa mnie napierdziela.

dobranoc :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka