- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gochens gratuluje kolejnego synka,slicznota,Oliwier tez mi sie podoba...ja tez czuje juz teraz jak kiedys bedzie kolejne bobo to tez chlopak ...Ali pewnie nie dlugo bedzie chodzil,gratki za kroczki
hania a jakiego torta bedziesz robic?ja tez nie dlugo mam swieto wiec sie zastanawiam nad tortemmmm ....Gratulacje dla Lenki za postepy
W pracy ok,w tym tyg.cos mniej pracy i fajnie sie pracuje jak nie ma takich upalow
Zosia sliczne,wloski ma piekne i dlugie juz ,piesek tez fajny
Zosia Ikunina tez boska,zdrowka dla malutkiej
A co do odliczania dni do urlopu to teraz to nie odliczam za bardzo bo nie jedziemy do PL ,moj chce do Hiszpani,zobaczymy co z tego wyjdzie i moze do Paryza(mamy 500 km)wiec nie tak blisko,ale gdzies napewno pojedziemy zeby odpoczac ale przy moim lobuzie to nie bardzo mozliwe
Tutaj jutro zadne swieto,normalny dzien pracujacy,wiec pomykam znow do roboty
Jesli chodzi o postepy do Oski schodzi juz sam z kanapy,kilka razy mu pokazalismy i zakumal,bo wcxzesniej jak wyszedl to nie umial zejsc,chcial na glowke a teraz tylem schodzi
Wczoraj jak wrocilam z pracy mowie mu zeby dal buziaka to przyszedl,zlapl mnie za szyje i sie przytulil,az lezka w oku sie zakrecila
Karolka to dzisiaj raczej nie wejdzie,wczoraj pisala do czwartku wiec pewnie jutro bedzie ,szykuje sie pewnie tez do przyjazdu tesciow
Pokoiki wszystkie mi sie podobaja
Oskar o dziwo ladnie spi,zasnal prawie sam,troche go polulalam,pozniej do lozeczka i zero pobudek,w nocy pewno beda ale ostatnio gora 2 tak ze zle nie jest
W piatek tym razem ja ide na pazurki hybrydowe,ciekawe co mi wymysli,Gochens pochwal sie swoimi jak robilas nie dawno
milej nocki
pewnie o czyms(kims)zapomnialam ale musicie mi wybaczyc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Violcia no to super postęp Oskiego jak już umie bezpiecznie z kanapy zejść super a o braku wolnego we FR mówili dziś w niemieckim radiu szade
pochwal się później swoimi hybrydami bom ciekawa jak to wygląda
a torta robię standardowo rafaello bo prosty, szybki i pyyyszny (czyli kokos i ajerkoniak głównymi składnikami)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Cordis pewnie ze mu siedzi przecież to takie super imię hehehe
Violcia a czemu do PL nie jedziecie? Paryż tez mi się marzy! Jak nauczylas schodzić tyłem? mój tez tylko głową by schodził
Ja robiłam francuski ale lekko różowy
Ojj biedna Hiszpania 4 lata temu byli the Best a tu proszę..
Sophie to może się spotkamy nad tą wodą
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wódka do martini???? toć to samobój hehe
kuzynka mi tu mówi że martini ze sprite'm dobrze smakuje
dziś mnie w realu namawiała na malibu bo ponoć z mlekiem dobre...ale się nie odważyłam...
...ja pikole ale eksperymentujecie z tymi trunkami hehe
ja to tylko lubię piwko i winko półwytrawne z colą
Gochens a co to takie niebieskie we frytki w tle ???
kuzynka się pyta jak długo Ci te hybrydy trzymają ?
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Hybryda na nogach trzyma się dłużej coś koło miesiąca no chyba ze bardzo szybko rosną pazury.. To samo na rękach chociaż tu szybkiej rosną wiec pewnie coś koło 2.. Bo brzydki odrost jak widać to trzeba zrobić. ja zresztą 1 raz robiłam a nie 2 ale za 1 razem byłam u babki u której po 3 dniach mi odchodził lakier
Wódka z martini jest mocna ale ja lubię a malibu kocham z cola... z mlekiem tez ok ale mleko to ja do kawy pijam sasasasa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no tak to jest z pazurkami...ja jak robiłam żelowe to mi trzymały 4 tyg. więc podobnie hybrydy widzę trzymają.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Padam. Bylam w aptece grzecznie o dziwo bo sie plaszczyc odrazu zaczela. A pozniej do Lidla poszlismy,z tesciowa. Troche sie zlazlysmy.
No to dla nas mundial sie skonczyl jeszcze tylko na ta brazylie popatrzymy. Ale trzeba przyznac ze Chile ladnie grali a jakie tam przystojne ciapaki byly u lala
Spadam lulu:*
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miałam iść do kościoła tylko co ja bobowi się obudziło o 6 i teraz zamiast go budzić o 8 żeby iść na 9 to jest 7:30 i poszedł spać to sobie poszłam hahaha
Miłego dnia
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Będę wieczorem
Gochens wszystkich Oliwierow co znam to śliczni, mili i grzeczni chlopcy- gratuluję
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
wlasnie mnie eliza doprowadzila do nerwow, nie trawie kiedy sie wykreca przy zmianie pampersa, normalnie szalu dostaje...
gochens fajne te pazuraski, najbardziej mi sie podobaja wlasnie takie delikatne kolory.
ja mojej non stop pokazuje, jak zejsc z kanapy, ale jakos wersja na glowke jej pasi bardziej, w ogole wredota mi rosnie, zawsze robi tylko to na co ma ochote, a jak nie to taka wredna sie robi, dobrze, ze na takie krzyki mam multum cierpliwosci, wiec tym mnie nie wezmie
ale waszy dzieciaki slicznie biegaja, kiedy ten moj len sam ruszy? no ale daje jej jeszcze czas, jednak najmlodsza ze wszystkich jest
pokoiki sliczne, a co do kubusia puchatka, to tez go nie trwie, jakos mnie irytuje. w ogole nigdy nie mialam nawet pluszaka zadnego misia, bo nie podobaja mi sie w ogole...
u nas slonko, moze dzis pomyje jakies okno, mamie pomoge, bo mam dosc sluchania, ze nic nie robie ( co nie jest prawda), a wczoraj tato mnie wkurzyl, bo przeszkadzalismy z eliza ogladac mu mecz, bo eliza glosno sie smiala, grr... strasznie mi sie przykro zrobilo, no ale...
nie swiadomiee, ale ciagle daja mi zrozumienia, ze jestem nie u siebie.
milego dnia kochane :-*
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
słonecznie, bo słońca full
Lenka obudziła sie o 7.30 ale grzecznie sobie leżała w łóżeczku i przytulała misie UWAGA! do 9.30 !!! dała nam pospać
kakaszka to tak trochę smutno moim zdaniem bez misia w dzieciństwie, to jednak jest potrzebne dziecku, uczy się wtedy wielu rzeczy przy nim.
UWAGA! UWAGA ! UWAGA! Lence przebiły się na raz 4 czwórki !!! i nawet nie marudziła ani nic dziś jej zajrzałam do paszczaka a tu taka niespodzianka więc można powiedzieć że mamy 12 zębolków
Agusia miała rację że najpierw wychodzą jedynki i dwójki, potem czwórki a dopiero potem oczne trójki.
Nigdy nie wiem kiedy jej wychodzą bo ona zawsze pogodna jest. Dobrze że zajrzałam
miłego dnia
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
wielkie gratki za zebole, normalnie lenka chyba najwiekszy gryzon
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no dokładnie Lenka to chyba na razie największy gryzoń
kuzynka zmywa i zaraz idziemy na spacerniak
dziś robi nam na obiad jakis swój przepis z piersią z kurczaka zapiekana w piekarniku ze zupą cebulową, serkiem śmietankowym topionym i smietaną . podaje się to z ryżem. Ciekawe jak to smakuje. ponoć dobre.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa