- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
wieczorkiem przyczepę rodzicom zawozimy.
W czwartek jutrzejsza imieninowiczke zawozimy do kosmetyczki na przekucie uszu, będzie mieć niespodzianke bo o niczym nie wie. A Pawełkowi kupie nocnik krzesełko tyle że tylko fioletowe i różowe maja.
To u nas na tyle, wspolczuje wam nocek, Ikunia uwazaj na siebie. Kakaszka miłego witania z chłopem.
Reszta trzymajcie sie ciepło pozdrawiam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

tak piszecie o robieniu tych paznokci i dziś jak siedziałam na klopie we wc to tak sobie myślałam czy też sobie nie zrobić

tak mi się chce piękniej wyglądać też

Lena waży 9800g

aleksiaa jak się martwisz to pewnie, idź do lekarza i niech ci da skierowanie na badanie ...bedziesz przynajmniej spokojniejsza

łapcie moje bliźniaczki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak mi się uda to jutro uchwycę Lenkę chodzącą.

zobaczcie jakie łądne hybrydy znalazłam

albo...
te i te ekstra jak dla mnie ale chyba bardziej bym się skłaniała ku tym pierwszym

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Grat Lence samodzielnych kroczkow!! a pazurki pewnie zrób sobie ja jestem mega zadowolona nie trzeba się ciągle przyglądać czy lakier trzyma jak wygląda czy się nie złamał.. Super, szkoda tylko że tak szybko rosną.. kolorowe fajne tylko nie do wszystkiego pasują a frencz uniwersalny

Aleksia jak się martwisz to rzeczywiscie zrób badania i będziesz miała pewność
Kakaszka to jutro będzie się działo!!
Alanek już śpi ja właśnie w kąpieli i musze powiedzieć ze synuś juz robi coraz więcej kroków sam... Póki co bardziej w domu niż na dworze ale zadziwia mnie coraz bardziej! może niedługo zrezygnuje z kolan i powstanie na dobre

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gochens no właśnie też mi się tak wydaje że french do wszystkiego pasuje

super ze Aluś już tak do przodu coraz bardziej

życzę nam tego by nasze dzieci już w niedługim czasie same tuptały bo to duże ułatwienie dla nas

Ja już wykąpana...a Lenka śpi od 40 minut

a gdzie Violcia???
Agusia dalej czekamy na zdjęcia

a teraz tak mi się przypomniało Ikunia bo pisałaś wczoraj bodajze o ruchach dzidzi czy już możliwe że czujesz...to jest bardzo możliwe nawet pewne

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

nie mam za bardzo kiedy pisac

Ikunia,hania pewnie ze róbcie pazurki,cos sie nam przeciez nalezy od zycia

Hania te drugie pazury sa super,mialam robic identyczne,ale zdecydowalam sie na kolorowe,nastepnym razem beda gtakie lub podobne,prawda ze french do wszystkiego pasuje ale czasem zaszalec mozna nawet trzeba

Karolka wracaj wracaj do nas...a co to Tesciowei tak szybko wyjezdzaja?zdjecia sliczne

Agusia czekamy na Wasze fotki

Aleksia faktycznie Twoj bobus malo wazy

Kakaszka milego witania ukochanego...my tez na chrzcie mielismy ta szatke,ale chrzestny zapomnial gromnicy wiec mala wtopa

kasiu ja tez sie zastanawiam nad tym rowerkiem,drogie to cholerstwo tutaj,ale chyba jednak zrezygnuje bo on sie zaraz wszystkim nudzi,dostal na urodziny rowerek ale taki na pozniej tak ze bedzie jak znalazl

Gochens bravo dla Alanka,nie dlugo bedzie sam biegal

Z Lenity sliczny,smiejacy golasek

A u Oskarka wszystko dobrze,fajny przytulasek sie zrobil,ale lobuzuje dalej,nosek juz wygojony tak ze juz ma ladna buzke,tyle ze wstaje nadal codziennie o 6

Ide sie nafaszerowqc prochami,nasmarowac mascmi i do spania. dobranoc

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj to nie zazdroszczę takich bóli

Super że Oski ma już wygojony nosek

...a co do paznokci to kuzynka mnie też namawia na te drugie

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jak tam myślę to raczej on się boi tego i przelewa na boba
Wole sprawdzić a nie będę cały czas się domyślać
Baboszki ta lato jest można szaleć co to jest zrobić sobie kolorowe paznokcie i co z tego że nie będą pasować do ubrania ale popatrzcie ile osób chodzi na kolorowo ubranych i na pewno wszystko do siebie idealnie nie pasuje ile to ja razy widziałam zielone spodnie czerwona bluzka buty żółte więc co się kolorowymi paznokciami przejmujecie.
Ja zawsze na kolorowo maluje jestem ubrana na niebiesko i mam różowe paluchy i co fajno mi się tak podoba
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

A co do chodzenią to ńie więm czy takie ułatwienie

Dobranoc kobietki

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Apelujemy do bobasów idźcie spać spokojnym snem.
P.S. my dziś mieliśmy pobudkę o 3 poszedł spać po 5.
czwarta noc z rzędu tak się budzi i szaleje raz o 2 raz o 3 co mu się poprzestawiało od zeszłego czwartku tak mu sie zrobiło
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
ami jak zwykle brakuje czasu ale was podczytuję

Jestem w trakcie robienia grafiku dla mam do pilnowania Wiki i przypomniało mi się że nie zamieściłam aktualnej tabelki wieć zaraz to zrobię.
Violcia a lekarz chociaż zdiagnozował skąd ten ból się bierze byś unikała tych czynności czy po prostu masz brać przeciwbólowe?
Troche nie ciekawie się robi jak coś boli...
O ja cie ale Slodziuchna Lenka

Haniu zdecydowanie french lepszy bo nie tylko do wszytskiego pasuje ale jak sama slusznie zauwazylas to jest "czysty" no i tak jakby dłoń wyszczuplał

Wy o pazurkach a ja sie zastanawiam nad rzesami. szwagierka ma zrobione i jedynie co robi to od czasu do czasu je przeczesuje. mowi ze zapomniala jak sie maluje rzesy, no i teraz druga szwagierka sobie zrobila i tez sobie chwali a jaki efekt. Tam specjalnych dlugich nie maja ale takie naturalnie grube i zageszczone
Oj oj Kakaszka a gdzie okrzyki radości?

Tak przeszukuje neta a noz widelec cos znajde na to wesele ale nic nie widze. no niby kupilam i w ostatecznosci w tym pojde ale jakby cos wpadlo do oka... no i jak zwykle problem jakie buty bo sukienka delikatna i zwiewna to i buty raczej sandalki odkryte paluszki. Mam takie czarne i biale i zastanawiam sie czy pasuja czy czasem nie rozejrzec sie za innymi (tylko nie patrzcie na moja twarz bo wyszlam przed chwilka z kapieli i oczka roztegowane po zmyciu make upa

A tu moja samosia- obiadek u cioci- zero zainteresowania Amelką
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

bobasy śpijcie ładnie rodzicom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT:
Malutka masz rację z frenchem...kurka ogólnie to wszystkie po trochu macie rację z tymi pazurkami

Malutka ale ślicznie wyglądasz w tej sukience

A Wiki ekstra wciąga ten makaronik

Lenka wydaje mi się że będzie miała końcówki włosów lekko kręcone, tak mi cos tym zalatuje bo jak ma suche to tez jej się lokują...tato też ma lekko pokręcone

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W tle fajny kibelek
Ja bym buty białe ubrała albo cieliste ale to ja
P.S. końcówki włosów pasują do paska ten sam odcień mi się tak wpadło w oko chyba, że źle już widzę
Malutka ława mi wpadła w oko taka masywna i drzwi też ładne odcień
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Szczerze powiedziawszy to ja nigdy na meblach tego nie robiłam a ława taka cacy usiać na niej można

Lecę spać bo szczęka odziewania boli a poza tym muszę się troche przespac bo nie wiem o której dzis pobudka bedzie