- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Agusia jak naprawie moj laptop to sie odezwe bo z tabletu nie mam dostepu do poczty, w ogole to ten tablet to takie dziadostwo. Ale wygralam w loterii fantowej na festynie gminnym wiec nie moge narzekac . Kosztowal mnie 10zl
U mnie dzis dzien lenia lezakowalismy troje caly dzien . Z przerwa na jedzenie i msze oczywiscie spac sie nie dalo ale moje plecy odpoczely
Artku wszystkiego co najlepsze
Kakaszka jakis tydz temu Pawelek zrobil trzy samodzielne kroczki i od tego czasu nic, jak juz to stoi, moze dlatego ze wtedy sie przewrocil i przestraszyl, ale duma jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Nosi mnie jak nie wiem i zamiast znow poćwiczyć położe się spać.
Haniu mój wraca coś koło 26 lipca na dwa tygodnie ale z tych dwóch tygodni to nawet weekendu razem nei spędzimy w domu czy na wyjezdzie bo w jednym przyjedzie i wszystko na wariackich papierach wtedy zamieszanie na maksa, drugi weekend wesele jego brata a na trzeci weekend zakupy i wyjazd wiec znow dupa...
Sory za slownictwo ale taki mam beznadziejny humor tylko płakać się chce z niemocy wiec nie bede smecic. Nie chce zarazić was moim humorem...
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
W czwartek pojechałysmy do BAłtowa i było super poszłysmy z Zoska do domku do gory nogami i latałysmy jak pijane
Tak sie tam w głowie kreciło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
]
Zosia moja grzeczna była w podrózy bylysmy jeszcze w Sandomierzu i po drodze pozwiedzałysmy
Arturku kochany WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE CI ZYCZE MOC CAŁUSKOW CI SLE
ZDJECIA PIEKNE nadrobiłam trochę ale niespamietałam wszystkich ;/
Srenka domek widziałam sliczny brzucho i piekne imie mi sie strasznie podoba
KAROlka dobrze ze Cie zosttawi i swietnie ze Ci sie podoba
Zosia stała uczulenia wczoraj po pomaranczy
Srenka a Twojego jak wysypało to na buzi tez bo niepamietam włąsnie posta a moja wysypało na buzi,pupce,brzuszku i troche na nozkach w szoku byłam ;/
Widziałam pochwały postepy robia dzieciaki wiec ja chwale moją SAMA SIADA NA NOCNIK oczywiscie musi byc wczesniej rozebrana ale sciaganie majteczek juz uczymy kiedyś mnie zaskoczyła bo kupe jej sie chciało patrze i robi
A z rzeczy co jestem zadowolona najbardziej to bujaczek swietnie sie sprawdził spała sobie w nim,fotelik sie nie sprawdził ale teraz na rzesełko jest przerobiony i stolik wiec siedzi,podgrzewacz tez git
kupilismy Zosi kulki do basenu bo promocja była i strsznie sie cieszy bawi sie i skaka do nich
A my urodziny robimy w niedziele i bd ok 10 osób
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
A taki podobny dom do gory nogami jest tez na kaszubach w szymbarku
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
dziś nieciekawe mecze są buuuu...
Lenka dopiero teraz poszła spać ...jak ją kładliśmy godzinę temu to nie chciała zasnąć i bawiła się misiem.
Sophie a widzisz jakoś tak nie skapnęłam się, że Ciebie nie ma...wydawało mi się że niedawno pisałaś fajny ten dom bardzo ciekawy i pomysłowo wszystko zrobione do góry nogami haha super że weekend udany
Malutka oj to miałaś ciężki dzień , nie zazdroszczę...Lena też tak czasem ma...rzadko bo rzadko ale się jednak zdarza i wiem co to jest a Twój zjeżdża w moje imieniny no tak to jest jak ktoś rzadko w PL to potem same załatwiania i jakieś imprezy do zaliczenia...wiem coś na ten temat...non stop w biegu.
A gdzie Ika?
Gochens?
Marta?
Karolka jak imprezka?
Violcia?
Agusia pewnie jeszcze roczkowych gości ma
cordis?
kakaszka nie denerwuj się...będzie dobrze...przecież on chce też Was zobaczyć bo tęskni przyjedzie, dojedzie i będzie super
aleksia no to nie zła końcówka meczu a Twój ma anielska cierpliwość...bo facetom lubiącym piłkę raczej się nie przeszkadza haha dobra ta Wasza rozmowa była
miłego wieczoru
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Filip też tak śpi z nami ze czasem mam jego stopy na głowie. CHYBA lubi spać w poprzek łóżka
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kakaszka tak wysciskasz swojego ze powie ze nie jedzie wiecej
rysa a Fifi jak po tym wszystkiem wytraszony i bardziej bojazliwy czy normalnie wszystko ?
Kurde oczy mi sie zamykają a jeszcze czytam
Aleksia TY to sexoholik hahaha
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Aleksia tez mnie rozweseliłaś swoim opisem.
Malutka wspolczuje ci tez czasem sama bywam i mam dość jak dzieciaki szaleją dają w kość a tu nikogo do pomocy nie ma a ja jeszcze sie źle czuje bo zmeczona po całym dniu, to wtedy pomstuje na mojego ze go nie ma całymi dniami i ja sama z tym wszystkim. Wiec wiem co czujesz i w pełni ci współczuję, ale będzie lepiej w końcu bąble dorosną i będzie łatwiej .
Haniu byly same ale im odbijało i wtedy czasem sie szturchają najpierw niby dla zabawy a potem ryk bo jedno drugie za mocno i zabolało a ja wtedy fiola dostaje jak jedno przez drugie skarży na siebie. Takie to kwiatki.
Kakaszka oby szybko ale i spokojnie twój dotarł do ciebie.
Spokojnej nocki papa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Witam, dziś jest 23czerwiec dzień ojca
5:18 bobo ziewa a nie śpimy już od 2 w nocy
poszedł spać o 22:30 ja o 23:00 pierwsza pobudka o 0:15 zasnął o 2:00 obudził się z płaczem wzięłam do siebie ale nie spał tylko się tarzał po łóżku wiec go wytransportowałam do siebie ale tam tez to samo do tego płacz wiec znów u mnie i tak się tarzał do 4 w końcu wstał latał z piłka po pokoju ja już przysypiałam a ten zaczął ściągać mi kołdrę w końcu o 5 wstałam a ten o 5:18 po tylu godz zaczął ziewać
W ramach dnia ojca tatuś będzie pilnował a ja się prześpię
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Witamy sie tez, wszystkim tatusiom sto lat i radosci z pociech.
Dzis tez Lucji imieniny my jedziemy po łóżko i biurko wieczorem dla Lucji poza tym kupiłam jej zestaw do robienia kolczyków i mamy jej przekuć uszy, tylko nie wiem kiedy bo czasu brak a u nas nigdzie w okolicy kosmetyczki nie ma, cos musze wykombinować.
Dzieciaki powoli wstają i szykują sie do oświaty jak ja sie ciesze ze to ostatni tydzień, wreszcie troszke odeśpię i odsapne.
Dzis pranie musze na mega obroty wrzucić żeby ciuchy na wyjazdy oprac .
Milego dnia narka.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Padam po nocy ledwo zyje ratuje sie kawą ... Zosia wstawała chyba z 10 razy z jękiem nieznana mi jak narazie przyczyna ...
Roboty duzo a jak wroce do domu to czeka mnie sterta ciuchów i wymiana łozka musimu kupić nowe bo to jest beznadziejne ;/
Mlego dzionka i czekam na foty z imprez :*
szosteczka zyczonka z okazji imienin dla Córy!!!!!!!! oczywiscie swiadectwa z paskiem heh :*
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Za wczorajsza nieobecnosc przepraszam najpierw do poludnia leniuchowalismy w poscielach na szczescie goscie sie wprosili wiec trza bylo w 20 min sie ogarnac, bo takto chyba bysmy sie nie zmotywowali do wstania pozniej obiadek i oddalam mloda troche na gore.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pozniej poszlam farbowac T. Włosy no i znow zaslablam chyba od tego smrodu farby. T sie zestresowala juz chciala po erke dzwonic, no ale co oni by mi pomogli;/ zadzwonila po B przyszedl z niunia i siedzielismy tak w pokoju a t dokonczyla sobie sama wlosy robic. Cale szczescie ze zaczelam farbe od tylca nakladac to se jakos kobita poradzila.
No i B powiedzial ze moze to byc od tej mojej niskiej wagi ze oslabiny organizm. Przez te 4 mc ciazy juz spadlam 2 kg. Czyli mnie dzodzia wyzera a ja jem wszystko co sie da i kurcze nie wiem co mam zrobic i boje sie z zosia gdzes isc i o tego okruszka malego w brzuszku ze niedozywiony bedzie:( i tak dla przykladu wczoraj sniadanie kawa inka i trzy ciastka domowej roboty owsiane z czekolada i orzechami, drugie sniadanie kanapka z zoltym serem i pomidorem herbata z malin z cukrem i cytryna, na obiad dwie palki z kuraka pieczone, 4 ziemniaki, i ogory konserwowe, w miedzyczasie ciastka, paluszki, nektarynki, winogron, kabanos, jogurt, kolacja smazona kielbasa z zoltym serem chlebek i herbatka. No kuzwa przeciez to nie jest dietetyczne podrjscie do zywienia jestem mega zla i zirytowana.
A zosce bol gardla przeszzedl w gluty i znow odkurzacz chodzil w niedziele
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
a dziś tą moją Joanne zamorduje ... działa mi na nerwy jak Dorotka Sophie