- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
Alanek przystojnacha
Ja mojej jak narazie daje tylko jabłko i po troszku kaszki.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
A Aluś przystojniaczek
Mała śpi a ja wkoncu mogę odpocząć my próbowaliśmy dzisiaj dyni i nie bardzo smakowało jej :/
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Alanek marchewkowy przystojniak
Karolka ale narobiłas smaki tymi goframi gofry kojarzą mi się z wakacjami i morzem lub jeziorem...może dlatego że tam zawsze je jadłam
Ta zmiana czasu całkiem pozmieniała nam szyki jeśli chodzi o Lenkę...spała w dzień tylko godzine, mleko piła nie o tych porach co trzeba i w ogóle w nierównych odstępach...piła o 18 i o 20.30 gdzie jej przerwy między mlekiem sa między 3,5h a 4h. Drzemkę miała 45min. temu a teraz mój ja próbuje uśpić...ciekawe czy mu sie uda. Ogólnie trochę dziś marudna była. Nam też ta zmiana czasu dała się we znaki...oboje jesteśmy padnięci
spokojnej nocy
Aha Lenka dziś mi pierwszy raz ładnie dziuba otwierała do deserku jadła ostatni raz (bo słoik sie skończył) mix (jabłko, winogrono, ryż) smakowało jej szkoda tylko że warzywa jak na razie jej nie smakują mam nadzieję, ze z czasem je polubi.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Bo moja to by tylko 40 ml na raz wypiła i tyle....
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
byliśmy dziś u t.na obiedzie...było bardzo miło...po wzięła Emi na spacer, zawitały do kuleczkowa, a ja uśpiłam Artusia i ogladałam program przyrodniczy....(wiecie, że kleszcze mogą przeżyć bez jedzenia 10 lat? )to taka malutka wstawka.
Nocka znów była bardzo przyjemna, tak wiec oficjalnie mogę napisać, że w nocy przechodzimy na karmienie mm...wiem, że między 205 rano mleko mamy ma najlepszy skład, ale niestety zwyciężyła moja wygoda...może ktoś powiedzieć, że powinnam raczej mysleć o dobru dziecka, ale wiem z własnego doświadczenia, że pobudki dwójki dzieci w nocy wcale nie są takie fajne i w dzień chodzi sie jak robot.
Kakaszka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Alanku, mordeczka marchewkowa cudna i co, smakowało?
Lenita piękna jak zawsze...kurcze, ale widać Haniu, że dorośleje Ci córa twarz jej sie zmienia.
Gabrysia kolejna czadowa modelka czerwcówkowa
Marta, mieszkano bardzo ładnie urządzone, zazdroszczę Ci tych metrów a jak bedą firany i story, zrobi się jeszcze bardziej nastrojowo.
Nie mówcie o gofrach...uwielbiam i tez mi sie kojarzą z morzem i jeziorkiem ale musze sie wziąść za siebie, bo już kg mam na plusie...a to baaaardzo niedobrze.
Dziewczyny jak ja się cieszę, że Artuś nie ma problemu ze spaniem..nie dość, że sam zaśnie kiedy chce to jeszcze wieczorem nie musze go lulać, tylko odkładam, a ten się pokręci, pogawędzi z pszczółkami, motylkami i sam zasypia.
Sophie, ja daję tak 60-80..ale i 100 Artek też by wtrabił
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Lenita Lolita jak zwykle czaruje aktorskim spojrzeniem
Alan mój zięciu jej ma niebieskie ślepia a ja caly czas przekonana ze on ciemnooki jak moja mała
Abra ślicznie wygladalas w tym ważnym dniu. Jeszcze raz serdeczne gratulacje dla Was
To co dziewczyny krąg panienek sie ostro zawęża
Zosi dalam dzis pieczone jabluszko ale sie niunia naciumkała. Malo tego jak sie skonczylo to byl taki ryk ze musialam ja jeszcze zatkac cyckiem. I muszę ja pochwalic jyz bardzo ładnie otwiera dzioba do lyzeczki i robi " aum"
Martusia a jak Ty robilas Bartoszkowi zupke z ryzem to ten ryz gotowalas z woreczka i potraktowalas blenderem?
Sophie ja daje zosi 30 ml soku z 60 ml wody, rozcieńczam, no i narazie pijemy tylko jabluszko.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolka ja podaję samo jabłuszko, marchewkę lub przecier marchew z jabłkiem, narazie nic innego nie dawałam...A kaszki spróbuj 2-3 łyżeczki...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sophie - moja soku wcale nie toleruje więc moja pije 0ml haha ale musze ja teraz pozmuszać. Dziś jak ją przytrzymałam z mlekiem przed południem to wytrąbiła 100ml herbatki koperkowej więc się cieszę
Agusia - przestań jaka wygoda...ja też bym tak zrobiła...dzięki temu dziecko bardziej wyspane i mama...a przeciez mama musi byc wyspana żeby w dzień miała energie dla dziecka Podawaj na noc mm i się nawet nie zastanawiaj jeśli lepiej po tym śpi to ja to własnie uważam za dobro dziecka
kakaszka - zgadzam się z Agusią
dziewczyny dzięki za komplementy w imieniu Lenci dla Was od mojej aktoreczki
Zosiek słyszę że ładnie wciąga z łyżeczki i fajne odgłosy wydaje no proszę jaka grzeczna Ikunia no dokładnie krąg panienek się zawęża...Ja, Ty, kakaszka, rysa ...i...chyba to wszystkie no tak...aaa co tam...ja się nie stresuję
aha KArolka ja podałam kaszki ryżowej na 150ml 2 łyżki i to było za duzo (a na opakowaniu było nawet że podać 3 !!) więc może najpierw podac 1-2 miarki (takie od mleka) by za dużo smaku to nie zmieniło.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu, ja Ci zazdroszczę, że Lencia potrafi przespać całą noc bez przerwy na papu, a jeśli juz je to koło 3,4
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe Agusia ostatnio to budzi sie na mleko dopiero o 5 i śpi jeszcze do 8.30 potem
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
zosiek spi po 10-11 godzin w nocy trafił mi sie śpioch mały.
Uciekam spac laleczki
dobranoc dzieciaczki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu, to jeszcze bardziej Ci zazdroszczę
A Artuś oprócz mego mleka, dostaje 2 razy mm i zupkę...więc nie tak do końca tylko na moim mleku ale i tak jestem pod wrażeniem, 8kg Emi miała w wieku pół roku...a tu 4 miesiące i takie cyfry