BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #774883 przez KaRoLkA
My wlasnie na spacerku i jest przyjemnie , mała oczywiscie śpi a ja na ławeczce się grzeje do słoneczka :)
Ja dawałam małej dzisiaj marchewki i na poczawku plula a poźniej juz buzke otwierała :) ja zrobię jej kolczyki w pl w grudniu
Chwila moment i nawet nie będzie pamiętała :)

Suwaczki cudne :) ja to już się doczekać nie moge bo 3lata w pl na bozym narodzeniu nie bylam a uwielbiam ten czas :) kolędy , prezenty , Nasze dzieciaki juz będa siedziały :)

Sophie ja będe obcinac znajomemu nie sobie :) sobie ostatnio grzywke zrobiłam :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #774893 przez Kasiasia
Kakaszka a nie myslisz że Elizka twoje stresy czuje i tak się zachowuje… ja jak miałam ciężkie dni z moim to Tomuś ciagle płakał, a raz jak nakrzyczałam na męża to tak się rozryczał ze nie mogliśmy go uspokoić 

Bender tez mam. Chce tak do domu kupic pomocnika  żeby tarł na mnie… ucierał itp. bo nie mam czasu

Sophie slicznie wyglądałaś.

Karolka mój już w ogóle prawie nie lezy cały czas się podnosi przy czym się denerwuje … ulewa…. na koniec płacze…. A jak go na chwile tak posadze (oczywiści trzymam go bo się chwieje to zadowolony i się cieszy a oczami to tak wodzi po wszystkim wokoło jakby pierwszy raz mieszkanie zobaczył 

Haniu ja tez będę na razie dawać te ze słoika. W takim warzywniaku miejskim nie wiadomo co kupujemy.

Alekssia ja chyba nie mam objawów po znieczuleniu. Chyba ze mam a nie wiem ze to po tym.
Ostatnio bardzo mnie miednice bolały, czytałam że niby po porodzie kości wracaja na swoje miejsce. Nie wiem czy to było to ale bolało jak cholera. Naszczęśćie już przeszło.

Szósteczka ja tez robie ręcznie wszystko... kartki... stosy kartek... pierniczki....prezenty... ciekawe czy w tym roku dam rade????

11 lata 2 miesiąc temu #774897 przez Agusia83
Haniu,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja na szczęście mam od kogo brać jarzynki i wiem, że nie są pryskane...a jaja jak od tego małżeństwa kupuję, to nie dość, że byki, to jeszcze i 2 żółtka się często znajdą

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #774904 przez Hania84
Agusia mój tak samo...kochany, pomocny...ale pape ma czesto niewyparzoną...i bardzo lubi mnie denerwowac...często robi to specjalnie...a mnie aż nosi bo nie potrafię się opanować :angry:

Jestem w trakcie prasowania...ale weszłam bo widziałam nowe posty :P ale to forum uzaleznia...z drugiej strony fajna taka odskocznia :)

Wiecie co...moja Lena od 11 jeszcze śpi :P zaraz do niej kuknę ...

Ja już mam kartki na święta wypisane haha :D nie mogłam sie powstrzymać i 2 tygodnie temu kupiłam a tydzień temu juz wypisałam :silly:
Uwielbiam święta i ten magiczny czas :)
W zeszłym roku mięliśmy tylko małą choinkę na stole...ale teraz planuję kupić normalną...zobaczymy czy mi to wyjdzie :)

Karolka nasze teraz te święta też będą 3 na których nie będziemy :( ..ale na następne już planujemy jechać :)

11 lata 2 miesiąc temu #774909 przez aleksiaa88
Agusia ale Ci powiedział :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Może zróbmy dzień strajku nie gotujemy nic nie robimy garów nie zmywamy tylko zajmujemy się dzieckiem a i jeszcze zakupów też nie róbmy niech nic nie ma w lodówce i chleba ooooo
Tak, żeby mieli brudno w chacie i głodni chodzili.
Nie wiem jak to jest ale chłop sobie nie wypierze nic i na dodatek zawsze pyta gdzie to jest gdzie tamto. Kurcz może ja zacznę się pytać gdzie moja bielizna jest.
Mam takiego jednego w domu co przejdzie obok tego i powie, że nie ma bo czeka, aż mu się pod nos przyniesie normalnie cholera mnie bierze.

A miałyście ból głowy po tym znieczuleniu, bo jak byłam przez ten tydzień w szpitalu to 2 dni z rzędu bolała mnie głowa tak wyjebiście ciężko było się schylić najlepiej to nią nie ruszać. Myślałam, że to zmęczenia mnie boli. Następnego dnia znów przywieźli krojoną i skarżyła się na ból głowy i co dostała środki przeciwbólowe i co usłyszałam, od pielęgniarek, że ten ból to normalny jest to tym znieczuleniu, że jednym głowa pęka , a inne znów mają jakieś inne dolegliwości. I co ja 2 dni się męczyłam, bo nie wiedziałam, że to jest powiązane.
Nawiązując do tamtego są dni, że ta głowa mnie tak boli jak wtedy w szpitalu. Nigdy w taki sposób mnie nie bolała, dopiero od porodu się to powtarza co jakiś czas.
A drugą dolegliwością jest, że jak dotykam sobie plecy w okolicy krzyża bardziej z prawej strony to boli mnie jak bym miała tam ubite i wielki bolący siniak. I ten ból też towarzyszy mi od tego samego momentu co głowa.

11 lata 2 miesiąc temu #774916 przez Gochens
My już po spacerku, kurde jak sobie pomyśle że taka piękna pogoda a zaraz będzie mróz i sople w nosie to aż mi się odechciewa. W tym roku urlopu praktycznie nie mieliśmy wyjazdowego i chętnie bym dupsko wygrzala gdzieś zima, no ale trudno za rok może się uda z Alanem pojechać zobaczymy jak to będzie, póki co znajoma zaprosiła nas w góry akurat jest w ciąży więc nie będę jedyną nie spozywajaca ;)

Eh czasem te chłopy to naprawdę jak coś walna to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać... należało by sprac po mordzie zatakie teksty głupie.

Biorę się za obiad więc do później :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #774926 przez Hania84
Gochens w góry...fajna sprawa :) sama bym sie przejechała :)

A to dzisiejsza marchewkowa Lena...zdjęcie z przed chwili...jeszcze ciepłe :lol:
(co się naodwracała ...to nie zliczyłam...na początku fajnie szło ale po 5 łużeczce bylo coraz gorzej :P (dziś marchewka ze ziemniakiem)
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #774962 przez KaRoLkA
Oj jaka Lenka umorusana, słodko wygląda :)

Kasia moja ma tak samo, jak leży to głowę podnosi i się wkurzasz bo nie widzi, najlepiej w pionie :)

Gochens w góry fajnie , ale ją też bym z chęcią dupsko na plaży pogrzala :)
Osobiście to marzy mi się pojechać do włoch a dokładniej do rzymu jak już Gabi będzie miała ok 2 lat, plac św. Piotra chcę zobaczyć :)

My już po spacerku , lubię taka kolorową jesień jeszcze jak sloneczko święci . Mała pospala 2 godziny :cheer: teraz mama kawusie popija i czekam na tego znajomego :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #774998 przez Sophie25
Zosia spi po spacerze,wrociłysmy a tu szaro sie juz zrobiło :O

Dziewczyny kuzynka poszukuje sukni ślubnej,mowiłam jej że był temat sukni dzis a Ona chce kupić po okazyjnej cenie od kogoś,mowiłam ze moze ktos powkleja zdjecia jak sprzedaje to jej pokaże :)

11 lata 2 miesiąc temu #775018 przez Gochens
No to teraz czas relaksu w wodzie ;-)

Sophie ja mam do sprzedania kiece później wkleję linka do ogłoszenia ;-) szaro buro i ponuro ehh no ale cóż poradzić.

Lencia morusku wyglądasz słodko a raczej marchewkowo :lol:

Karolka mnie też się Włochy marzą...zwłaszcza Wenecja. Ponoć tam śmierdzi ale i tak bym chętnie tam pojechała oj tak. Może kiedyś mąż mnie zabierze :-)

Srenka a Ty gdzie???? Natali też już kupę czasu nie było.

11 lata 2 miesiąc temu #775021 przez Sophie25
A mi sie Francja marzy Paryż mmm ale bym chciała pojechac :D

Ale na wakacje przyszłe planujemy Mazury :D moze Zosce sie spodoba hihi :D

A mezus woli gory :P

11 lata 2 miesiąc temu #775023 przez Marta1985
Ja chętnie sprzedam :)

Rozmiar 38 ale możliwość regulacji :) 165 wzrostu +5 cm obcas :)

tablica.pl/oferta/annais-birdal-cherry-ID2muxx.html

11 lata 2 miesiąc temu #775028 przez KaRoLkA
Sophie ja sprzedaję swoją suknie razem z bolerkiem , halką, kołem i rękawiczkami . rozmiar 36/38 jest sznurowana z tyłu także można ją dopasować :) Tutaj są zdjęcia
tablica.pl/oferta/sprzedam-suknie-slubna...awiczki-ID2QMPw.html jak będzie zainteresowana to cena do negocjacji :)

11 lata 2 miesiąc temu #775037 przez Gochens

11 lata 2 miesiąc temu #775042 przez Agusia83

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka