- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Ja dawałam małej dzisiaj marchewki i na poczawku plula a poźniej juz buzke otwierała ja zrobię jej kolczyki w pl w grudniu
Chwila moment i nawet nie będzie pamiętała
Suwaczki cudne ja to już się doczekać nie moge bo 3lata w pl na bozym narodzeniu nie bylam a uwielbiam ten czas kolędy , prezenty , Nasze dzieciaki juz będa siedziały
Sophie ja będe obcinac znajomemu nie sobie sobie ostatnio grzywke zrobiłam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Bender tez mam. Chce tak do domu kupic pomocnika żeby tarł na mnie… ucierał itp. bo nie mam czasu
Sophie slicznie wyglądałaś.
Karolka mój już w ogóle prawie nie lezy cały czas się podnosi przy czym się denerwuje … ulewa…. na koniec płacze…. A jak go na chwile tak posadze (oczywiści trzymam go bo się chwieje to zadowolony i się cieszy a oczami to tak wodzi po wszystkim wokoło jakby pierwszy raz mieszkanie zobaczył
Haniu ja tez będę na razie dawać te ze słoika. W takim warzywniaku miejskim nie wiadomo co kupujemy.
Alekssia ja chyba nie mam objawów po znieczuleniu. Chyba ze mam a nie wiem ze to po tym.
Ostatnio bardzo mnie miednice bolały, czytałam że niby po porodzie kości wracaja na swoje miejsce. Nie wiem czy to było to ale bolało jak cholera. Naszczęśćie już przeszło.
Szósteczka ja tez robie ręcznie wszystko... kartki... stosy kartek... pierniczki....prezenty... ciekawe czy w tym roku dam rade????
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja na szczęście mam od kogo brać jarzynki i wiem, że nie są pryskane...a jaja jak od tego małżeństwa kupuję, to nie dość, że byki, to jeszcze i 2 żółtka się często znajdą
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Jestem w trakcie prasowania...ale weszłam bo widziałam nowe posty ale to forum uzaleznia...z drugiej strony fajna taka odskocznia
Wiecie co...moja Lena od 11 jeszcze śpi zaraz do niej kuknę ...
Ja już mam kartki na święta wypisane haha nie mogłam sie powstrzymać i 2 tygodnie temu kupiłam a tydzień temu juz wypisałam
Uwielbiam święta i ten magiczny czas
W zeszłym roku mięliśmy tylko małą choinkę na stole...ale teraz planuję kupić normalną...zobaczymy czy mi to wyjdzie
Karolka nasze teraz te święta też będą 3 na których nie będziemy ..ale na następne już planujemy jechać
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Może zróbmy dzień strajku nie gotujemy nic nie robimy garów nie zmywamy tylko zajmujemy się dzieckiem a i jeszcze zakupów też nie róbmy niech nic nie ma w lodówce i chleba ooooo
Tak, żeby mieli brudno w chacie i głodni chodzili.
Nie wiem jak to jest ale chłop sobie nie wypierze nic i na dodatek zawsze pyta gdzie to jest gdzie tamto. Kurcz może ja zacznę się pytać gdzie moja bielizna jest.
Mam takiego jednego w domu co przejdzie obok tego i powie, że nie ma bo czeka, aż mu się pod nos przyniesie normalnie cholera mnie bierze.
A miałyście ból głowy po tym znieczuleniu, bo jak byłam przez ten tydzień w szpitalu to 2 dni z rzędu bolała mnie głowa tak wyjebiście ciężko było się schylić najlepiej to nią nie ruszać. Myślałam, że to zmęczenia mnie boli. Następnego dnia znów przywieźli krojoną i skarżyła się na ból głowy i co dostała środki przeciwbólowe i co usłyszałam, od pielęgniarek, że ten ból to normalny jest to tym znieczuleniu, że jednym głowa pęka , a inne znów mają jakieś inne dolegliwości. I co ja 2 dni się męczyłam, bo nie wiedziałam, że to jest powiązane.
Nawiązując do tamtego są dni, że ta głowa mnie tak boli jak wtedy w szpitalu. Nigdy w taki sposób mnie nie bolała, dopiero od porodu się to powtarza co jakiś czas.
A drugą dolegliwością jest, że jak dotykam sobie plecy w okolicy krzyża bardziej z prawej strony to boli mnie jak bym miała tam ubite i wielki bolący siniak. I ten ból też towarzyszy mi od tego samego momentu co głowa.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Eh czasem te chłopy to naprawdę jak coś walna to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać... należało by sprac po mordzie zatakie teksty głupie.
Biorę się za obiad więc do później
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia moja ma tak samo, jak leży to głowę podnosi i się wkurzasz bo nie widzi, najlepiej w pionie
Gochens w góry fajnie , ale ją też bym z chęcią dupsko na plaży pogrzala
Osobiście to marzy mi się pojechać do włoch a dokładniej do rzymu jak już Gabi będzie miała ok 2 lat, plac św. Piotra chcę zobaczyć
My już po spacerku , lubię taka kolorową jesień jeszcze jak sloneczko święci . Mała pospala 2 godziny teraz mama kawusie popija i czekam na tego znajomego
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Dziewczyny kuzynka poszukuje sukni ślubnej,mowiłam jej że był temat sukni dzis a Ona chce kupić po okazyjnej cenie od kogoś,mowiłam ze moze ktos powkleja zdjecia jak sprzedaje to jej pokaże
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Sophie ja mam do sprzedania kiece później wkleję linka do ogłoszenia szaro buro i ponuro ehh no ale cóż poradzić.
Lencia morusku wyglądasz słodko a raczej marchewkowo
Karolka mnie też się Włochy marzą...zwłaszcza Wenecja. Ponoć tam śmierdzi ale i tak bym chętnie tam pojechała oj tak. Może kiedyś mąż mnie zabierze
Srenka a Ty gdzie???? Natali też już kupę czasu nie było.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ale na wakacje przyszłe planujemy Mazury moze Zosce sie spodoba hihi
A mezus woli gory
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Rozmiar 38 ale możliwość regulacji 165 wzrostu +5 cm obcas
tablica.pl/oferta/annais-birdal-cherry-ID2muxx.html
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tablica.pl/oferta/sprzedam-suknie-slubna...awiczki-ID2QMPw.html jak będzie zainteresowana to cena do negocjacji
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
tablica.pl/oferta/sliczna-suknia-slubna-...i-krakow-IDITQw.html