BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #775739 przez malutkamilka
Ikunia pewnie urzadza mieszkanko i ma mniej czasu dla nas, ale wazne ze w koncu pouklada wszystko i nie tylko w mieszkanku ale i w zyciu.

Kakaszko kochana nie dawaj sie tak takimi malymi gestami z jego strony, teraz odpuisscisz pozniej cos jeszcze mu odpuscisz i on bedzie pewien ze i tak tylko sobie gadasz a za jakis czas ci przejdzie i sie nie zmieni a moze byc tylko gorzej. Jezeli ma chwile takich przeblyskow dobroci to wykorzystaj to by podpisal ci dokumenty. Jedz sama wez papiery wypelnij i niech on podpisze na drugi dzien jedz i zloz. Jedz do rodzicow odpocznij, oni beda sie cieszyc ze maja ciebie i Elizke a on sobie pomysli i jezeli bedzie ci prosil o powrot do domu to wrocisz ale pod warunkeim ze sie zmieni a jak nie to o alimenty i nie marnuj zycia z kims kto nie jest ciebie wart, daj Elizce wszystko co najlepsze a dla niej najlepsze jest milosc, spokoj i bezpieczenstwo bez zadnych krzykow, nerwow i wiecznego znaku zapytania.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #775744 przez Agusia83
Violcia i to jakie :laugh: To jesteś Ty czy tatuś Oskarka? Wow...nieźle :laugh:
Cieszę się, że już wiecie co mu dolega i że leki zaczęły działać...bidusia sie trochę namęczyła...

Tak w ogóle to dzień dobry.
Dzieciaki śpią, więc zabieram się za brzuszki bo dawno ich nie robiłam.
Musze pochwalić się nocą...pobudka była o 2:20 i wstawanko o 6:30...Kochane, w końcu się wysypiam :laugh:

Lenitko, wszystkiego najlepszego :laugh: ano leci czas, leci...za chwile pół roczku, a zanim sie obejrzymy to nasze dzieciaczki bedą latały po domu a my za nimi :silly:

Kakaszka,tekscior niezły posłał Twój M...on nie wieże czasem nawet leki nie działają na wyzynanie się zebów? Trzeba było go zapytać, czy pamieta ból wychodzacych 8-mek...
Super, że Elizka ciamka marchewkę...no i faktycznie duza ta Twoja panna :lol: Ja mam dla Artka kombinezon na 80cm...a ta wielkością się nie przejmuj, przecież zima jest dość długa, więc najwyżej przechodzi w nim całą zimę :lol:

Malutka ubranka śliczne, jak to dobrze miec mame, która ma świetny gust :lol:
a sliniaczków to masz więcej niż ja dla dwójki mam i miałam :silly:
Szósteczka, dla Patrycji zyczę dużo zdrówka i niech Wam się reszta maluchów nie rozchoruje..

Jeśli mogę to pokaże Wam Artusia...
tyle mamy miejsca w wózku :silly:

a tu sprzed kilku minut
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #775752 przez Hania84
Violcia podobieństwo stu procentowe :) Właśnie na tym drugim zdjęciu Ty czy Twój mąż? :)

Oj Artuś ales ty Duży chłopak :) Mama będzie musiała na zime chyba spacerówkę wyciągnąć :blink: A drugie zdjęcie the best : "cooo znowu zdjęcie? oj mamo" :D A czy Artus przypadkiem nie leży na kocyku ze swoim imieniem? :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #775758 przez Agusia83
Tak Haniu, dostałam od wrzesniowych mam :laugh: w prezencie za urodzenie Artusia :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #775766 przez Hania84
Ale fajnie dziewczyny wymyśliły :) będziesz mieć wspaniałą pamiątkę :) a raczej Artus będzie miał :blink:
Lena śpi a mój poszedł o 12 do pracy i już wrócił :) fajnie :) teraz na naszym "ogrodzie" wyrywa cebulki gradioli :blink:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #775773 przez Marta1985
Mały śpiocha, obiad ugotowany, mąż w drodze ...

a to nasz dzisiejszy zakup zimowy ;)

Wiolcia podobieństwo ogromne :)

Arturek też cudny ;) Cała mama :)
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #775785 przez malutkamilka
kuzynka przyslala mi przepis na dobre ciacho ale nie wiem czy sie odwaze toz to bomba kaloryczna
www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/ci...oladowe/przepis.html

11 lata 2 miesiąc temu #775811 przez szósteczka
super te zdjecia my tez mamy kocyk z imieniem data waga i wzrostem przy urodzeniu k. dostaje takie w pracy juz trujka naszych pociech takie ma super pamiatka.

Patrysia dziekuje ciociom czuje sie juz lepiej mamy nadzieje ze sie nie rozlozymy choc u symka w przedszkolu zaczyna panoszyc sie ospa wiec zobaczymy jak to bedzie.

pozniej tez wstawie zdjecia ale teraz ide robic obiad pozdrawiam

11 lata 2 miesiąc temu #775819 przez rysa
Oj dziewczyny tyle piszecie ze nie nadazam was nadrobic.

Lenka wszystkiego najlepszrgo.Buziaczki :*

Kakaszka ja tez dostalam taki kombinezon niby na 9mcy i w tulowiu za maly a nogawki i rekawy dlugie.To te rozmiarowki takie popieprzone.

Malutkamilka sliczna twoja corcia i jakie ciuszki fajne :)

Agusia jakie Artuś ma długie wloski :)

Mój Filip juz dawno sie nie miesci do gondoli :/
A przy kapaniu tak wierzga ze czasami pol kuchni jest mokre :)

Gochens nie przejmuj sie, mężulek napewno na nic powaznego nie choruje.Moze to stres lub przemeczenie?Bedzie dobrze :*

Wczoraj pol wieczoru robilam zapasy dla Filipa.Ma jedzonko na najblizsze poltora miesiaca.Robilsm rozne kombinacje z kalafiora.brokuła.,marchewki,dyni,szpinaku,indyka i cielęcinki

Marta fajny kombinezon.Ja wczoraj upolowalam super kurteczke za cale 7zl

11 lata 2 miesiąc temu #775820 przez malutkamilka
Dziewczyny jakie mleczka podajecie swoim maluchom?

11 lata 2 miesiąc temu #775823 przez Hania84
Marta bardzo mi się podoba ten kombinezon :)

Rysa to ale Filip będzie miał wyżerkę :D mama się postarała , na pewno bedzie mu smakowało :)

Malutkamilka ja podaję Lenie Mleko Humana HA nr 1 .

11 lata 2 miesiąc temu #775830 przez malutkamilka
Humana HA to jest jakies specjalne, prawda? Humana, hmmm slyszalam ta nazwe ale widziec nie widzialam jak wyglada

11 lata 2 miesiąc temu #775831 przez Marta1985
My Nan :-) muszę koło 15 isc do lekarza i zapytac o dalsze rozszerzanie diety no i jakie mleko następne :-)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #775833 przez Sophie25
Jaka ja ciotka niedobra zapomniałabym o Lence a przecie to siostra mojej Zochy :D:D
100 lat złotko! :* :) Wybacz słonko :* :D

Marta kombinezon bardzo ładny,Bartusiowi do twarzy w Nim :D :)

Agusia śliczny synek :)

Malutka ja daje mojej małej Bebilon :)
Fajne to ciasto ale ja powinnam jakąs dietke sobie zrobić hihi :D Ale zrobię mezusiowi on wszystko wchłonie :D:D

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #775839 przez Hania84
Malutkamilka w PL tak wygląda Humana mamosfera.pl/humana/produkty/mleka_humana/mleka_hipoalergiczne w DE wygląda nieco inaczej :)

To mleko hipoalergiczne ...położna mi takie doradziła (profilaktycznie)jak jej powiedziałam, że ja mam uczulenie na Doxycyklinę. Ale następne czyli z numerem 2 jest już bez HA więc Lena będzie musiała takie pić jak skończy 6 miesiąc. Ciekawe jak jej zasmakuje bo wiem, że różni się smakiem od HA.
Te dzieci, które piły mleko bez HA a później musiały przejść na HA z powodu alergii to ponoc tego HA nie chciały pić bo ohydne...ale Lena je lubi bo od początku ma je podawane :blink:

Sophie- ma cioteczka wybaczone, że zapomniała o siostrze swojej córy :D haha :blink:

Marta jeśli Bartuś pije teraz nr 1 to pewnie jak skończy 6 miesiąc to nr 2 :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka