- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamuski wstawac.!!!!!
Moj Oskar to tak na poczatku jak kupilam bujaczek to lubial w nim zasypiac i wogole siedziec,tez go bujalam noga to szybko odplywal
,a teraz to chyba przestal mu sie podobac,czasem tak sie prezy na mim i jakby nie byl zapiety to by sie zsunal i nawet nie wkladam go do niego...na szczescie on czesto lezy sam w lozeczku,gada do siebie a czasem choc nie spi jest taki cichutki ze az sie dziwie,a gdy przyjde do niego to sie strasznie cieszy i smieje w nieboglosy,cudowny widok
My dzisiaj mielismy karmienie o 4,a potem 9,tak ze nie jest zle. ,teraz nie spi ale sobie lezy grzecznie to mamusia moze posiedziec na kompie,tatusia nie ma-gra dzis mecz,a pozniej jedzie ogladac to auto i pewnie kupi i sie nasz wyjazd przesunie bo to 2 h w jedna strone,to mysle jak juz bedzie tak daleko jechal to wezmie to auto no chyba ze cos bedzie nie tak
Dzieki Gochens za podpowiedz,ks.niby mowil ze tego pozwolenia nie trzeba,ale chyba bede musiala sama go zapytac jak przyjedziemy zeby pozniej nie bylo ze czegos nie mamy i udanych chrzcin Gochens
Elizka jest sliczna,taka mala kluseczka i jak duzo ma wloskow
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena zasnęła wczoraj o 23 i to ja musiałam ją uśpić bo tacie nie chciała zasnąć.
W bujaczki i leżaczki już nie będę inwestować bo Lenie wszystko szybko się nudzi więc wolę nie. Jakoś musimy dać radę i powoli bedziemy oduczać rączek...a co z tego wyjdzie to nie wiem
Dziś Lena grzeczna jak na razie. Zdrzemnęła się na 20 minut.
Tata właśnie myje klatkę schodową.
OSKARKU WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO W TE MAGICZNE 3 MIESIĄCE
Kakaszka - Elizka słodziaśna Ma śliczne oczka i włoski
Miłej niedzieli
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moim zdaniem szkoda wydawac kasy na te bujaczki,lepiej kupic dziecku cos bardziej porzytecznego...ja sie zastanawiam nad mata czy kupowac czy to znow nie beda pieniadze wyrzucone w bloto
Ide szykowac obiad i troche mieszkanie ogarnac
milej niedzieli.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens udanych chrzcin życzę Kolejny katolik nam przybędzie
...a reszta dziewczyn gdzie ?
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Moj misiu nie zapeszając jakoś od wczoraj wiecej spi w dzień bo chyba rzadziej ta kolka go łapie. Wiec mąż jakoś zaczął się lamac co do wyjazdu,może pojedziemy Mimo niedzieli robie pranie między innymi takiej mniejszej kołderki którą kiedys dostaliśmy bo z ta co śpi to sie nie zabierzemy. No i mam taką głowe co tu zabrać...
Elizka śliczniutka Jużmojego Tomusia stawiam do castingu na narzeczonego
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Wyobrazcie sobie, schodze dzisiaj do piwnicy, a pamietam ze goscie ze spoldzielni mieli nam wymieniac rury cieplownicze, tak debile wymienili ze nie dosc ze była klodka zdjeta z piwnicy to jeszcze rury tak zawieszone że nachodzą prawie 30 cm na drzwi z sufitu a same drzwi mi sie otwierają na jakies 20 cm... no paranoja !!!!!!! Ja rozumiem, gdyby zapytali albo chociaz poinformowali mnie ze potrzebuja dojscie do mojej piwnicy, to przeciez bym im pozwolila nawet je zasrane drzwi uciac, ale nie lepiej bylo poprzecinac klodki i zablokowac mi wejscie do piwnicy szlag mnie trafil :/
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
I sliczne te nasze szkraby
My przeź weekend mieliśmy gości t znajomi przyjechali więc jakoś tak nie miałam czasu
Bartusiowi się poprzestawialo i jak wstawał o 5 pierwszy raz tak teraz od dwóch dni wstaje o 2:30 i 5:30 u strasznie marudny jest prży butli po kapieli
Ale dziś się tak nagadal ze wszyscy byli zachwyceni
Wogóle muszę się pochwalic bo w piątek dostałam od męża roze :$ ale smieje się ze mnie bo stwierdził ze tak zszokowana ńie byłam nawet kiedy mi się oświadczył
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pisalam Wam o tym zamianie aut,ze zamieniamy nasze z takim gosciem tylko ze my musimy mu doplacic jeszcze 4 tys euro,wiec dzisiaj maz tam pojechal i wszystko poszlo dobrze juz dzwonil do mnie ze podpisuja umowe,a spotkali sie na stacji benzynowej i mieli jechac do jego do domu i wyobrazcie sobie ze ukradl nam to 4 tys i uciekl chuj,juz raczej nie odzyskamy tych pieniedzy,a tak ciezko na nie pracowalismy,Boze jak teraz zadzwonil i powiedzial co sie stalo to cala w nerwach jestem,biegunke dostalam i sie strasznie martwie,on czeka na policje ale przeciez nic mu nie udowodnia bo sie kutas wszystkiego wyprze.
Boze cala sie trzese,to troche wina mojego ze kase zostawil w aucie,a mowilam mu ze to wszystko zbyt piekne bo jakos dziwnie tanie to auto bylo i facet ciagle wydzwanial,cos zlamany fajfus knul,widzial ze obcokrajowiec,ale czegos takiego to ja sie nie spodziewalam...napewno nie zasne dzisiaj a maz pozno w nocy wroci bo 2 godz sie jedzie a jeszcze zeznania i wszystko sie spierdzielilo
i.
Sory ze tutaj o tym pisze ale musze sie z kims tym podzielic bo mnie nos
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Aja.karmiłam Artusia teraz siedzę u Emi,bo plakala...jutro musze pójść do lekarza z dwójka.Artus tez ma katar i kaszle
Abra,takie zdjęcia są cudne:-) facet z malenstwem
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Syn nakarmiony rano zdam relacje
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Violcia Boże kochany... skąd tacy ludzie sie biora Strasznie mi przykro.. I nie przepraszaj,że tu piszesz, przecież po to jesteśmy,żeby było sie komu wygadac :*
Najważniejsze żebyscie z mezem teraz usiedli i na spokojnie dogadali, co z tym dalej zrobic :* Zachowaj spokój :*
Mój synek dzis wyjatkowo łaskawy jest, nadal śpi ^^ Dzisiaj idziemy do spóldzielni załatwiac tą sprawe z piwnica.. ;/ Mam nadzieje,że zarzadca cos z tym zrobi, bo w tym wypadku nawet nie mam gdzie za małych rzeczy Kuby schowac :/
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Violcia przykro mi bardzo
Zosia też mi się zaczęła budzić w nocy:/
A co u mnie po weekendzie. Tragedia. Nie bedzie wyprowadzki nie bedzie szczesliwej beztroskiej rodzinki, bo nie ma tatusia. Moje serduszko krwawi i jedynym lekarstwem jest usmiech nieświadomego dziecka. Eh szkoda gadać.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Abra zamieszanie zrób w spółdzielni... Ludzie to wogóle ńie myślą
Ikunia... To po co on Wam zrobił nadzieję... ? BuZiaki dla was dziewczyny :-*
Gochens czekamy na relacje i foto... No i Rysa też chyba chrzcila Filipka
Ja się ńie mogę ogarnac po tej zmianie pory do wstawania jak zombi chodzę